Η παρτούζα του Ηλία και του Μπάμπη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Μπάμπης. Σας είχα ξαναγράψει την πρωινή πίπα από την θεία μου. Όταν με κάλεσε να την ξαναγαμήσω είχα πει στον κολλητό μου τον Ηλία γι’ αυτό και του είπα ότι θα ερχόταν μαζί μου για παρτούζα.

Η θεία μου τον δέχτηκε ήθελε να την γαμήσουν δύο ωραία καυλιά. Ο Ηλίας ήταν εικοσιτριάρης, κοντούλης αλλά μαγκάκι, για αυτό ήξερα ότι θα καθόταν η θεία μου.

Όταν πήγαμε, μας καλωσόρισε με έναν καφέ γιατί ήταν και απογευματάκι. Ο Ηλίας είχε μαζί του καμιά εκατοστή (που λέει ο λόγος) καπότες. Η θεία μου σηκώθηκε και όταν άρχισα να λύνω την ζώνη μου είπε:

-    «Οι καλεσμένοι πρώτοι ανιψιέ!»

Και με έσπρωξε να καθίσω κάτω. Ο Ηλίας σηκώθηκε και έλυσε την λουρίδα του, έβγαλε τον πούτσο του έξω και τον έδωσε στην καυλιάρα θεία μου. Η κερκυραία θεία μου ήξερε να ρουφάει καυλιά. Εξάλλου εγώ το γνώριζα από πρώτο χέρι.

Ο Ηλίας ακουμπούσε στο τραπέζι και αναστέναζε. Από την έκφραση του καταλάβαινες ότι είχε ερεθιστεί με την πίπα. Το στόμα της θείας μου ρούφαγε το ζουμερό καυλί του.

Ο Ηλίας δεν ξύριζε ποτέ τον πούτσο του. Μου το είχε πει, ενώ εγώ πάντα τον κούρευα για να μην είναι δάσος. Η θεία μου δεν έδειχνε να χαλιέται αντίθετα η τρίχα του την καύλωνε.

Ο Ηλίας της έπιασε τα μαλλιά και άρχισε να της γαμάει το στόμα. Η θεία μου είπε μέσα από πνιχτά αναστενάγματα:

-    «Έλα ανιψιέ, τώρα! Τώρα!»

Σηκώθηκα και έβγαλα τον πούτσο μου έξω. Πήγα μπροστά της και της έδωσα το καυλί. Ο Ηλίας και εγώ καθόμασταν μπροστά της και της δίναμε τα καυλιά μας. Ο Ηλίας γελώντας είπε:

-    «Γαμάτη η θεία σου!»

Και την ξάπλωσε στο κρεβάτι. Εγώ ήμουν κάτω, η θεία πάνω μου και ο Ηλίας στον κώλο της. Αρχίσαμε να την γαμάμε από μουνί και κώλο. Αναστέναζε δυνατά και έλεγε:

-    «Αχ! Παλικάρια μου σκίστε με!!!»

Ο Ηλίας και εγώ γαμούσαμε γρήγορα. Το μουνί της ήτανε υγρό. Ο Ηλίας να λέει:

-    «Σκύλα! Σκύλα!»

Τα χέρια της ακουμπούσανε το ελαφρά τριχωτό στήθος μου και με κοιτούσε με πουτανίστικο ύφος. Τα βυζιά της χόρευαν εμπρός στα μάτια μου αν και καμιά φορά έβλεπα τα χέρια του Ηλία να της τα πιάνουν. Ο πούτσος μου έμπαινε στο μουνί της.

Ο Ηλίας την γαμούσε γρήγορα και τελείωσε μέσα στον κώλο της. Βγήκε και ήρθε πάνω από μένα και της τον έδωσε στο στόμα. Εγώ έβλεπα τα τριχωτά αρχίδια του Ηλία να γαμάνε το στόμα της θείας μου. Το θέαμα καθόλου ελκυστικό δεν ήτανε, αν και ο πούτσος στο στόμα της θείας μου ήταν καυλωτικός.

Εγώ γαμούσα ακόμα, δεν είχα χύσει. Ο Ηλίας θα έχυνε δεύτερη φορά και έχυσε την ώρα που τελείωσα εγώ μέσα στο μουνί της. Έχυσε το στόμα της και μερικά έσταξαν στα μούτρα μου.