Λεσβία μάνα σαδιστής γιος (6ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 

Image
ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Το γέρικο και σχεδόν άτριχο μουνί της 'Όλγας βρωμούσε σαν παλιά ψαροκασέλα. Μια μπότα που την είχες κατά λάθος ψαρέψει από ένα υπόνομο, σίγουρα μύριζε καλύτερα. Με τη σκέψη και μόνο ότι έπρεπε να γλείψει αυτό το παλιομούνι, η Φωφώ αηδίαζε και της ερχόταν να κάνει εμετό.

Ο Ντέξτερ Τσατγουόρθ καθόταν σιωπηλός και τις κοιτούσε. Το ύφος του έδειχνε ότι γούσταρε αυτό το ασυνήθιστο θέαμα. Για τον Ντέξτερ δεν ήταν αρκετά τα πλούτη . Εκτός απ αυτά ήθελε ν' απολαύσει τα πάντα στη ζωή. Ανάμεσα στα άλλα βίτσια που είχε αποκτήσει ήταν και αυτό. 'Ήθελε να εξαναγκάσει διάφορες όμορφες γυναίκες να κάνουν πράγματα που σιχαίνονταν.

Φαίνεται ότι αυτά τα χούγια τα είχε αποκτήσει κατά τη διάρκεια της παιδικής κι εφηβικής του ζωής, τότε που ζούσε μαζί με τη μάνα του, μια γυναίκα πραγματική καργιόλα και πόρνη. Στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο αδίστακτος ζώντας κοντά σε μια άλλη ξεκωλιάρα, τη γυναίκα του. Εκείνο που τον έκανε να καυλώνει άτσαλα ήταν η δύναμη που είχε να επιβάλλεται στις γυναίκες, είτε με τα λεφτά του, είτε με τα μαστίγια και τ' άλλα σαδιστικά εργαλεία τα οποία είχε στη διάθεσή του.

Η Όλγα ξάπλωσε στο κρεβάτι και σήκωσε τα πόδια της. Η Φωφώ πλησίασε, χώθηκε ανάμεσά τους κι η 'Ολγα τα τύλιξε γύρω απ' το σβέρκο της, τραβώντας την με το ζόρι προς το μουνί της.

Η Φωφώ ζαλίστηκε απ' τη βρωμερή μπόχα του μουνιού της 'Όλγας, αλλά ήταν υποχρεωμένη να το γλείψει. Η μυρωδιά του μουνιού της ήταν πολύ πιο αποκρουστική κι απαίσια απ' ότι η κωλοτρυπίδα του Τάκη κι ακόμη, με την ενέργεια αυτή έπεφτε ακόμη πιο χαμηλά και ταπεινωνόταν ακόμη περισσότερο. Αηδίαζε και σιχαινόταν και τον ίδιο τον εαυτό της, αλλά ήξερε ότι έπρεπε να το κάνει, αν ήθελε να, βγει από κει μέσα ζωντανή. Μόνο κατ' αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να αναβάλει ή ακόμη και να γλιτώσει τα βασανιστήρια.

Άρχισε λοιπόν να γλείφει αυτό το παλιομούνι και να μη σκέφτεται τι ήταν αυτό που έκανε. Η γλώσσα της γλιστρούσε με δυσκολία πάνω στα ζαρωμένα μουνόχειλα της 'Όλγας που θύμιζαν γυαλόχαρτο. Στο μεταξύ η κωλοτρυπίδα και το μουνάκι της Φωφώς έτσουζαν απ' το δυνατό πλύσιμο που της είχε κάνει λίγη ώρα πριν με την μάνικα.

Χρειάστηκε μισή και πλέον ώρα για να κάνει τη γριά μέγαιρα ν' αρχίσει να βογγάει από καύλα Για να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο, επιστράτευσε όλα τα μυστικά που της είχε μάθει η Αυγή.

Τη στιγμή που τα γέρικα μουνόχειλα της 'Όλγας άρχισαν να κάνουν συσπάσεις και να χύνουν η Φωφώ έτρεμε ολόκληρη από αηδία και απέχθεια. Παράλληλα έβριζε μέσα της τον εαυτό της που είχε δεχθεί να πέσει τόσο χαμηλά και σκεφτόταν ότι ο θεός θα την τιμωρούσε σκληρά για όσα είχε κάνει μέχρι τώρα στη ζωή της.

Στο μεταξύ η πουτσάρα του Ντέξτερ είχε γίνει σωστό στυλιάρι καθώς παρακολουθούσε αυτό το καυλωτικό για κείνον θέαμα και ιδιαίτερα καθώς έβλεπε τα ολοστρόγγυλα κωλομάγουλα της Φωφώς, την καφετιά της κωλοτρυπίδα και τις καλλίγραμμες γάμπες της.

· Όλγα, δέσε της τα πόδια με αλυσίδες,

είπε ο Ντέξτερ στην υπηρέτριά του όταν σηκώθηκε όρθια.

· Όχι! Μη! Μη μου το κάνεις αυτό,

έλεγε με παρακλητικό ύφος η Φωφώ στην 'Όλγα.

· Αφού σ' έκανα να χύσεις.

· Δυστυχώς, δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση στον κύριό μου. Εχω μεγάλη υποχρέωση. Αν δεν είχα αυτόν για στήριγμα, θα γυρνούσα σαν τσούλα στους δρόμους, όπως εσύ. Στο κάτω κάτω εσύ είσαι ακόμη νέα και το μουνί σου μπορεί να σου βγάλει λεφτά για να ζήσεις. Εκτός αυτού εμένα με συνδέει και κάτι άλλο με τον κύριό μου το οποίο εσύ κι οι άλλες οι κουφάλες απ' το σινάφι σου δεν μπορείτε να το καταλάβετε.

Η 'Όλγα διάλεξε ένα ζευγάρι κρίκους για να τους περάσει και να τους κλειδώσει πάνω στα πόδια της Φωφώς. Η Φωφώ μόλις τους είδε τρόμαξε και τραβήχτηκε σε μια γωνιά.

· Απορώ πως είσαι ευχαριστημένη εδώ μέσα που σ' έχει σαν δούλα του χειρίστου είδους, είπε η Φωφώ.

· Δούλα του χειρίστου είδους; πως σου ήρθε πάλι αυτό; Το ξέρεις ότι εμένα ο κύριός μου μου έχει χαρίσει ένα σωρό λεφτά για τις υπηρεσίες μου; Έχεις υπόψη σου ότι εγώ είμαι χιλιάδες φορές πιο πλούσια απ' ότι νομίζεις κι όλα αυτά που έχω θα μου ανήκουν μόνο εφόσον του κάνω όλα τα χατίρια. Το ξέρεις ότι εγώ πηγαίνω και κάνω τρεις μήνες διακοπές το χρόνο στα πιο ακριβά και κοσμοπολίτικα θέρετρα του κόσμου; Γνωρίζεις ότι φοράω τα πιο ακριβά ίσως κοσμήματα του κόσμου κι επειδή φαίνομαι ότι είμαι πλούσια, έχω όποια ψωλή γουστάρω στη διάθεσή μου. Πέρσι έφαγα τόσες νεανικές ψωλές, όσες δεν πρόκειται να φας εσύ σ ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή σου.

· Και τότε γιατί με κορόιδεψες μωρή παλιόγρια ότι δεν έχεις χύσει εδώ και είκοσι χρόνια;

ρώτησε η Φωφώ μετανιώνοντας για το γλειφομούνι που της έκανε.

· Για να βάλεις τα δυνατά σου και να μου κάνεις σωστή δουλειά. Κι απ ότι διαπίστωσα, η μπλόφα μου έπιασε. Σε πληροφορώ, έρχεσαι δεύτερη στη λίστα των πιο σωστών μουνογλειφτρών που γνώρισα. Πρώτος ήταν ένας νεαρός Γάλλος τον οποίο γνώρισα πέρσι το καλοκαίρι στο Μόντε κάρλο. Εκείνος μου έκανε αυτό το υπέροχο γλειφομούνι επειδή πίστευε ότι θα τον οδηγούσα στη δόξα και στα πλούτη. Πού να ήξερε ο μαλακός ότι δεν ήμουν πλούσια αλλά μια απλή υπηρέτρια στο αρχοντικό του κυρίου Τσατγουόρθ!

· Όπως βλέπεις Φωφώ μου, είπε ο Ντέξτερ, η Όλγα έχει κερδίσει πολλά πράγματα με το να είναι υπάκουη. Αν θέλεις κι εσύ να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, θα πρέπει να μάθεις να υπακούς. · Όλγα, κρέμασε την απ' το ταβάνι με τον υπέροχο κώλο της στραμμένο προς το πάτωμα. Λίγο πιο ψηλά 'Όλγα μου,

της είπε καθώς οριζοντιώθηκε στο πάτωμα. Η πούτσα του στεκόταν όρθια σαν παλούκι που κοιτούσε προς το ταβάνι.

· Βρε κούκλα μου, ξεχνάς ότι η ψωλάρα μου είναι πιο μεγάλη;

Ο Ντέξτερ τώρα ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα και ακριβώς από πάνω του ήταν κρεμασμένη η Φωφώ με τον κώλο στραμμένο προς την ψωλάρα του.

· Όλγα, βάλε μου λίγη βαζελίνη τώρα στο καυλί μου.

· Αμέσως κύριε

του είπε κι έφερε ένα βαζάκι με βαζελίνη. Το άνοιξε, πήρε μια γερή δόση και άρχισε να του αλείφει το σκληρό του παλαμάρι από πάνω μέχρι κάτω. Η ψωλή του έμοιαζε τώρα σαν λαδωμένος ποντικός. Η Φωφώ έσκυψε κάτω να δει τι συμβαίνει και μόλις είδε την τορπίλη του, κόντεψε να πάθει συγκοπή. Στη συνέχεια η Όλγα πλησίασε τη Φωφώ και της άλειψε τη ροδέλα της κωλοτρυπίδας της με μπόλικη βαζελίνη για να μπορεί άνετα να μπει εκεί μέσα η ψωλάρα του αφέντη της.

· Δυστυχώς, αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω για να σου ξεπληρώσω το υπέροχο γλειφομούνι που μου έκανες, είπε η Όλγα.

Η Φωφώ ήταν τόσο πολύ τρομαγμένη που δεν κατάφερε ν' αρθρώσει ούτε λέξη.

· Καλά θα κάνεις ν' αφήσεις την κωλοτρυπίδα σου χαλαρή", της είπε η 'Όλγας. "Ούτε το δάχτυλό μου δεν μπορώ να χώσω μέσα".

· Όλγας, δεν χρειάζεται να της λες τα μυστικά, είπε ο ΝτέξτεΡ. Ο κώλος της θα τα μάθει μόνος του. Άρχισε τώρα να την κατεβάζεις σιγά σιγά. Γουστάρω να την χώσω όλη μου την ψωλή μέσα στην κωλοτρυπίδα για να καταλάβει ποιος είναι ο ψωλαράς και τ' αφεντικό εδώ μέσα.

Στο μεταξύ οι καρποί των χεριών και οι αστράγαλοι της Φωφώς πονούσαν απ' τους σφιχτούς κρίκους με τους οποίους συγκρατούνταν. Το περισσότερο αίμα του κορμιού της είχε μαζευτεί στο μουνί και στον κώλο της αφού τα χέρια και τα πόδια βρίσκονταν πάνω απ το κεφάλι της.

Μόλις το πουτσοκέφαλό του άγγιξε την σφιχτή κωλοτρυπίδα της, η Φωφώ βόγγηξε. Μπήκε μέσα της με δυσκολία, παρόλο που ήταν και η πούτσα του και η κωλοτρυπίδα της αλειμμένες με βαζελίνη. Η ψωλάρα του βυθιζόταν μέσα αλύπητα. Το πουτσοκέφαλό του ήταν καυτό σαν να το είχες ζεστάνει προηγουμένως πάνω σε φωτιά. Η Φωφώ άρχισε να τινάζεται μήπως κι ελευθερωθεί απ' τα δεσμά της, αλλά μάταια. Κάθε κίνησή της την έκανε να πονάει περισσότερο γιατί οι μεταλλικοί κρίκοι έσφιγγαν τα χέρια και τα πόδια της, έσκιζαν τις σάρκες τους και είχε αρχίσει να χάνει αίμα. Τα χείλια της έτρεμαν και το μόνο που κατάφερναν να προφέρουν ήταν μερικές άναρθρες κραυγές. Γύρω στους δεκαπέντε πόντους ψωλής είχαν ήδη φυτευτεί μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Σωστό κοντάρι σημαίας! Με μια απότομη κίνηση ο Ντέξτερ της φύτεψε άλλους πέντε πόντους απ' το παλαμάρι του.

· Πωπωπω. Τι σφιχτή κωλάρα που έχει αυτό το μανάρι! έλεγε ο Ντέξτερ έκπληκτος. Λες κι αυτή η κωλοτρυπίδα δεν έχει δεν έχει δεχθεί άλλη ψωλάρα μέσα της.

Τα μάτια της Φωφώς κόντευαν να πεταχτούν έξω απ' τις κόγχες τους. Στα μάγουλά της είχαν κυλήσει πολλά καυτά δάκρυα. Κι όλα αυτά συνέβαιναν προτού της καρφώσει ολόκληρο το ματσούκι του στον κώλο της. Φαντάσου τι θα γινόταν αν της τον κάρφωνε όλο μέχρι τη ρίζα! Τα τρυφερά κι ολοστρόγγυλα κωλοβάρδουλά της ήρθαν σιγά σιγά σ' επαφή με τις κατσαρές ψωλότριχές του. Μόλις προσγειώθηκε πάνω στο τριχωτό δασάκι του πούτσου του, ένιωσε μια κάποια ανακούφιση γιατί δεν αιωρούνταν πλέον στο κενό. Ένα μεγάλο μέρος του βάρους του σώματός της είχε στηριχτεί πάνω εκεί.

Μέσα της όμως άρχισε να νιώθει το καυτό παλαμάρι των τριάντα περίπου πόντων που είχε τεντωθεί σαν κολώνα της ΔΕΗ. Το πουτσοκέφαλό του είχε φυτευτεί στον πάτο της κωλότρυπάς της και έκανε βυθομετρήσεις.

Η Φωφώ βογκούσε και τσίριζε κι από μέσα της έκανε μια προσευχή να σταματήσει σύντομα αυτό το μαρτύριο. Ο Ντέξτερ όμως δεν έλεγε να χύσει και να ξεκαυλώσει. Τα βογγητά της κι οι απελπισμένες κινήσεις της τον έκαναν να καυλώνει πιο πολύ.

· Γιατί κουκλάρα μου δεν μ' αφήνεις να σου γαμήσω την κωλάρα; ρώτησε ο Ντέξτερ. Η καργιόλα η γυναίκα μου έκανε σαν τρελή για να νιώσει την ψωλάρα μου στην κωλοτρυπίδα της. Εσένα ο άντρας σου δεν γούσταρε γαμήσι από κώλο;

· Όχι. Το πρώτο καυλί που έφαγα απ' τον ήταν του γιου μου.

· Καλά το κατάλαβα ότι είσαι πολύ ξεκωλιάρα γυναίκα!

· Εσύ όμως τον προκάλεσες να σε ξεκωλιάσει;, είπε η 'Όλγα.

· Ναι, εγώ φταίω. Εγώ πήγα να μείνω μαζί του γιατί γούσταρα τη χοντρή ψωλή που είχε ανάμεσα στα σκέλια του. Αυτή την ψωλή τη γούσταρα μέχρι τη στιγμή που μου ζήτησε να μου τη σφηνώσει στον κώλο.

· Αφού σου είχε γαμήσει τη μουνάρα, ήταν να ντραπεί να σου γαμήσει και τον κώλο; είπε ειρωνικά ο Ντέξτερ. Τι τον πέρασες τον γιο σου; Μαλάκα; Όλοι οι άντρες είναι κτήνη! Δεν ικανοποιούνται μ' ένα απλό γαμήσι. Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως να χώσουν κάπου την ψωλή τους, να γαμήσουν, να ευχαριστηθούν και να χύσουν.

· Μη ρίχνεις όλα τα βάρη στους άντρες. Υπάρχουν και γυναίκες που ψοφάνε για πούτσο. Γυναίκες καριόλες, ξεσκίστρες, ξεκωλιάρες που γαμιούνται συνέχεια και ποτέ δεν χορταίνουν το γαμήσι.

Ο Ντέξτερ άρχισε να βαριέται το σφίξιμο της κωλοτρυπίδας της πάνω στο καυλί του.

· Όλγα, νομίζω πρέπει να της τον βγάλω. Η κωλοτρυπίδα της άρχισε ν μου δίνει στα νεύρα. Για δοκίμασε να την στρίψεις λίγο.

· Μετά χαράς κύριε, του είπε η 'Όλγας κι άρχισε να περιστρέφει τη Φωφώ.

Η ψωλή του Ντέξτερ άρχισε να στριφογυρνάει μέσα στην κωλοτρυπίδα της Φωφώς σαν να 'ταν γεωτρύπανο. Κάθε στροφή ήταν σωστό μαρτύριο για τη Φωφώ που ένιωθε φριχτούς πόνους σ' ολόκληρο το κορμί της κι Ιδίως μέσα στην κωλοτρυπίδα της.

· Πιο γρήγορα 'Όλγα. Πιο γρήγορα… φώναζε ο Ντέξτερ.

Εκείνη σαν υπάκουη δούλα έστριψε πιο γρήγορα τη Φωφώ η οποία ήταν καρφωμένη με την κωλοτρυπίδα πάνω στο ματσούκι του Ντέξτερ και γυρνούσε σαν σβουράκι. Το πουτσοκέφαλό του έκανε εξερευνήσεις για να βρει πετρέλαιο μέσα στον πάτο της κωλοτρυπίδας της.

Μέσα από τόσες στροφές, το τετράγωνο κελί των βασανιστηρίων της φαινόταν κυκλικό. Το κεφάλι της Φωφώς στριφογύριζε και άρχισε να ζαλίζεται. Οι τέσσερις δαυλοί που ήταν στηριγμένοι σε τέσσερα διαφορετικά σημεία μέσα στο κελί, της φαινόταν τώρα σαν ένας πύρινος φωτοστέφανος.

Η πούτσα του Ντέξτερ έσκαβε σε βάθος την κωλοτρυπίδα της. Η απαλή κρεάτινη ροδέλα της κωλοτρυπίδας της Φωφώς έτσουζε και κόντευε να πάρει φωτιά. Τα βογγητά και τα ουρλιαχτά της έγιναν συνεχόμενα.

Η Φωφώ νόμιζε ότι αν συνεχιζόταν αυτό το μαρτύριο λίγο ακόμη, θα έχανε τις αισθήσεις της και θα λιποθυμούσε.

Από κάποια στιγμή και μετά ο Ντέξτερ άρχισε ν' ανεβοκατεβάζει το σώμα του και να της καρφώνει το ψωλοκέφαλό του βαθύτερα μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Κάθε στροφή τον έκανε να γουστάρει και να καυλώνει περισσότερο. Σε λίγο η Φωφώ έχασε την αίσθηση του χώρου και του χρόνου κι έτσι οι πόνοι ελαττώθηκαν. Η κωλοτρυπίδα της χαλάρωσε. Τώρα ι, κλειτορίδα της τριβόταν πάνω στο τριχωτό δασάκι της ψωλής του και φούντωνε σαν να της είχες βάλει φωτιά.

Όταν ήταν παιδούλα ακόμη και καθόταν στο γύρω γύρω όλοι, από κάποιο σημείο και μετά ανάμεσα στα μπούτια της ένιωθε ένα υπέροχο συναίσθημα. 'Ήταν απ' το τρίψιμο της κλειτορίδας της πάνω στη σέλλα του αλόγου και στο βρακάκι της. Δεν ήξερα όμως τι έννοια είχε η κλειτορίδα, «ούτε ήταν καλό πράγμα» - έτσι της είχε πει η μαμά της «να χαϊδεύει το μουνάκι της». Τώρα που είχε πια μεγαλώσει, καταλάβαινε τα πάντα κι ήξερα τι σήμαιναν όλα εκείνα που ένιωθε τότε.

Λεπτό προς λεπτό αυτό το τρίψιμο την έφερνε κοντά στην μεγαλύτερη καύλα και το άγριο χύσιμο. Η κωλοτρυπίδα και τα μουνόχειλα της Φωφώς άρχισαν να ανοιγοκλείνουν ρυθμικά και να σφίγγουν την ψωλάρα του Ντέξτερ.

Ο Ντέξτερ άρχισε να βογγάει. από ηδονή. Η ψωλή του ήταν πολύ ερεθισμένη και κόντευε να χύσει. 'Αρχισε ν' ανεβοκατεβαίνει πάνω κάτω και να της καρφώνει την παλούκα του μέσα στον πάτο της κωλάρας της με μανία. Η Φωφώ άφησε ένα δυνατό βογγητό και η κωλοτρυπιδα της άρχισε να ανοιγοκλείνει με δυνατές κι απότομες κινήσεις. Το κορμί της όλο συνταρασσόταν και πάνω στο στήθος της χοροπηδούσαν προκλητικά οι αφράτες και πλούσιες βυζάρες της. Μέσα στην κορύφωση της καύλας της, δεν υπολόγιζε τους πόνους που ένιωθε στα χέρια, στα πόδια και την κωλοτρυπίδα της.

Η 'Όλγα που παρακολουθούσε τη σκηνή, άρχισε να ζηλεύει. Και τι δεν θα έδινε να βρισκόταν στη θέση της Φωφώς που τώρα ποτιζόταν μέσα στην κωλοτρυπίδα με τα καυτά και πηχτά χύσια του Ντέξτερ. Ο Ντέξτερ την πότισε, την πλημμύρισε και από κάποια στιγμή και μετά τα χύσια του ξεγλιστρούσαν έξω απ' το κρεάτινο δαχτυλίδι της κωλοτρυπίδας της Φωφώς.

Σιγά σιγά η περιστροφική κίνηση της Φωφώς ελαττώθηκε, αφού η 'Όλγα είχε πάψει πλέον να την περιστρέφει. Τη στιγμή που η Φωφώ ακινητοποιήθηκε, σταμάτησε το άγριο χύσιμο του Ντέξτερ μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Και οι δυο τους άφησαν ένα βογγητό ικανοποίησης απ' τον υπέροχο αυτό οργασμό στον οποίο είχαν φτάσει σχεδόν ταυτόχρονα.

Η Φωφώ του χαμογέλασε.

· Μη μου πεις ότι δε σ' έκανα να χύσεις ηδονικά;

Ο Ντέξτερ δεν της απάντησε αμέσως. Έμεινε ακίνητος στη θέση του έχοντας ακόμη την ψωλάρα του φυτεμένη στην κωλοτρυπίδα της ενώ προσπαθούσε να πάρει μια ανάσα. Μέσα σ' αυτή την τρελή καύλα, δεν μπορούσε να αναπνεύσει κανονικά.

· Είμαι σίγουρη ότι θα γουστάρεις περισσότερο το μουνί μου, είπε η Φωφώ. Είμαι πρόθυμη να στο δώσω. Δεν υπάρχει λόγος επομένως να με βασανίζεις. Έχε υπόψη σου ότι δεν μ' ενδιαφέρουν τα λεφτά σου, παρά μόνο η ψωλάρα σου. Πολύ θα ήθελα να τη νιώσω μέσα στη μουνότρυπά μου.

· Χαχαχα! Αυτά τα λες για να γλιτώσεις το τομάρι σου. Δεν είσαι ακόμη η σωστή σκλάβα που θα ήθελα να ήσουν.

· Είμαι! Ξέρω καλά που βρίσκομαι και τι ζητάω. Δώσε μου την ευκαιρία να σου αποδείξω ότι αυτό που λέω το πιστεύω, Δώσε μου την ευκαιρία να δεις τι καλή κοπέλα είμαι.

· Κοπέλα; 'Όχι! Μαριονέτα μου, θέλεις να πεις, είπε χαχανίζοντας.

· Λύσε με και θα δεις τι καλή θα είμαι μαζί σου.

· Όλγας, κατέβασε την και λύστην. Νομίζω ήρθε η ώρα για το επόμενο στάδιο της παράστασης.

Η Φωφώ τον άκουγε αλλά δεν καταλάβαινε τι εννοούσε. Στο μεταξύ η Όλγας την κατέβασε και της έβγαλε τις χειροπέδες. Στην αρχή δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της γιατί ήταν ζαλισμένη.

· Απ' την εποχή που ήμουν μικρός, η 'Όλγα ήταν το πιο αγαπημένο μου παιχνίδι. Μαζί κάναμε του κόσμου τις τρέλες. Θυμάσαι 'Όλγα;

· Βεβαίως κύριε. Και μου άρεσε πολύ που παίζαμε μαζί. Ιδίως τότε που σας χάιδευα την ψωλάρα σας, είπε η 'Όλγας και παράλληλα οδήγησε τη Φωφώ σε μια γωνιά του κελιού.

Σε κείνη τη γωνιά υπήρχε ένα μεγάλο δίχτυ ψαρέματος. Η Φωφώ απόρησε γιατί το είχαν εκεί και ποιο ρόλο έπαιζε.

· Όλγα, προετοίμασε την κούκλα μας για το παιχνίδι.

Η γριά μέγαιρα έπιασε μια άκρη απ' το δίχτυ και μ αυτή έδεσε την κλειτορίδα της Φωφώς. Ο Ντέξτερ άρχισε να δίνει τις κατάλληλες εξηγήσεις.

· Κάθε κλωστή που βλέπεις, τραβιέται όταν πατήσω κάποιο πλήκτρο του πιάνου, της είπε και κάθισε στο σκαμπό, έτοιμος ν αρχίσει να παίζει πιάνο. Πάτησε ένα πλήκτρο με δύναμη και η κλωστή με την οποία ήταν δεμένη η κλειτορίδα της Φωφώς τραβήχτηκε απότομα και την ανάγκασε να σηκωθεί στις μύτες της.

Η 'Όλγα έδεσε με τις άλλες κλωστές τ' αυτιά της Φωφώς, στις άκρες των οποίων κρέμονταν τα πανάκριβα σκουλαρίκια της κυρίας τσατγουόρθ. Ο Ντέξτερ πάτησε κάποια άλλα πλήκτρα του πιάνου κι οι κλωστές με τις οποίες ήταν δεμένοι οι λοβοί των αυτιών της Φωφώς, τραβήχτηκαν και την ανάγκασαν και πάλι να ανασηκωθεί στις μύτες των ποδιών της. Η 'Όλγα έδεσε από μια κλωστή γύρω απ' τις πεταχτές και καυλωμένες ρώγες της Φωφώς. Η 'Όλγας παραμέρισε κι ο Ντέξτερ άρχισε να παίζει πιάνο. Η Φωφώ χοροπηδούσε ανάλογα με το ποιο πλήκτρο πατούσε εκείνος κι ανάλογα με τo ποιό σημείο του σώματός της τραβούσε η κλωστή.

Ο Ντέξτερ έπαιζε πιάνο κι οι ρώγες, η κλειτορίδα και οι λωβοί των αυτιών της Φωφώς τραβιούνταν με δύναμη. Εκείνη για ν' αποφύγει τον πόνο έκανε κάποιες κινήσεις που θύμιζαν μαριονέτα. Στο μεταξύ η 'Όλγας έδεσε και μια κλωστή γύρω απ' τα αφράτα κωλομέρια της Φωφώς και γύρω από κάθε δάχτυλο των ποδιών της. Σε λίγο όλο το κορμί της Φωφώς βρισκόταν σε μια ασταμάτητη κίνηση καθώς οι κλωστές τραβιούνταν με το πάτημα των πλήκτρων του πιάνου.

Η Φωφώ προσπαθούσε να κάνει πιστά τις κινήσεις που της υπαγόρευε το παίξιμο του πιάνου γιατί αν έχανε τη σειρά και την ισορροπία της. Τότε κάποιο απ' αυτά τα ευαίσθητα σημεία του σώματός της θα κοβόταν απ' την κλωστή με την οποία ήταν δεμένο. Από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να κλαίει. Αναρωτιόταν τι θα έλεγε ο άντρας της αν την έβλεπε σ αυτή την κατάσταση. Ανέκαθεν του είχε αρνηθεί τα πολλά ερωτικά παιχνίδια που ήθελε εκείνος, γιατί εκείνη προτιμούσε απευθείας άγριο γαμήσι.

Στο μεταξύ ο Ντέξτερ βλέποντας αυτό το καυλωτικό θέαμα, άρχισε πάλι να καυλώνει άτσαλα. Το πουτσοκέφαλό του είχε τεντωθεί, γυάλιζε και κόντευε να σπάσει απ' την καύλα. Λίγο αργότερα η Όλγα κάθισε δίπλα του στο πιάνο κι έπαιξε ένα απαλό και αισθησιακό ρεφρέν. Τα πλήκτρα που πατούσε τραβούσαν τις κλωστές που ήταν δεμένες γύρω απ' την κλειτορίδα και τις ρώγες της Φωφώς.

· Χαχαχα! Γουστάρω θέαμα", είπε ο Ντέξτερ. . Τώρα νομίζω ήρθε η ώρα να σου ξεσκίσω τη μήτρα".

Την πλησίασε κι άρχισε να τη χτυπάει στα κωλομέρια με μια βρεγμένη σανίδα.

· Μη! πονάω! Σταμάτα βρε κάθαρμα!", ούρλιαξε απ' τον πόνο η Φωφώ.

Τη στιγμή που η σανίδα έπεφτε πάνω στα κωλοβάρδουλα της Φωφώς, η 'Όλγα πάτησε δυνατά το πλήκτρο που τραβούσε την κλωστή με την οποία ήταν δεμένη η κλειτορίδα της.

· Tη βλέπεις την ξεκωλιάρα πόσο γουστάρει το ξύλο;", είπε κοροϊδευτικά ο Ντέξτερ.

Τα ευαίσθητα σημεία του σώματος της Φωφώς είχαν ερεθιστεί υπερβολικά και πονούσαν. Η 'Όλγα συνέχισε να παίζει ένα τρελό ρυθμικό κομμάτι που απαιτούσε απότομες κινήσεις από πλευράς της Φωφώς.

· Εσύ αυτές τις μαλακίες τις λες χορό; είπε κάποια στιγμή ο Ντέξτερ εκνευρισμένος. Κούνησε μωρή καργιόλα το κορμί σου σωστά, αλλιώς το ακροατήριο θα μας ζητήσει τα λεφτά του πίσω.

· Σταμάτα ρε μαλάκα! Σου είπα ότι πονάω. Αν θες να στήσω το μουνί μου να με γαμήσεις, εντάξει. Δεν γουστάρω όμως να με δέρνεις.

· Νομίζεις ότι τελειώσαμε; Γελάστηκες μωρή κουφάλα! θα φτύσεις αίμα προτού σου χώσω την ψωλή μου στο μουνί.

· Όχι άλλο ξύλο! Σε παρακαλώ Ντέξτερ. Κάνε μου ότι άλλο θέλεις αλλά σταμάτα να με χτυπάς".

Η Φωφώ δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στα πισινά με τη σανίδα και έχασε την ισορροπία της. Παράλληλα η 'Όλγας πάτησε κάποια πλήκτρα του πιάνου που έκαναν τις κλωστές να τραβηχτούν και να την κάνουν να πονέσει φοβερά στις ρώγες και την κλειτορίδα.

Κάποια στιγμή ο Ντέξτερ παράτησε τη σανίδα και πλησίασε τη Φωφώ από πίσω. Το χοντρό του πουτσοκέφαλο τρίφτηκε πάνω στα μουσκεμένα της μουνόχειλα, αλλά δεν κατάφερε να σφηνωθεί ανάμεσά τους.

· Την είδες την καργιόλα πως έγινε αρνάκι; είπε ο Ντέξτερ στην Όλγα.

Ο Ντέξτερ αγκάλιασε τη Φωφώ κι άρχισε να τη χαϊδεύει και να τη χουφτώνει.

· Μη μ' αγγίζεις! Σε μισώ. Κτήνος!

Η Όλγας πάτησε τα πλήκτρα που τραβούσαν τις ρώγες της Φωφώς για να τη συνετίσει. Τα βυζιά της άρχισαν ν' ανεβοκατεβαίνουν και να τρίβονται ρυθμικά πάνω στην πλαστική μαύρη φόρμα που φορούσε ο Ντέξτερ. Μετά πάτησε το πλήκτρο που της τραβούσε την κλειτορίδα και το ερεθισμένο όργανό της τρίφτηκε πάνω στο καυλωμένο παλούκι του Ντέξτερ.

κάποια στιγμή ο Ντέξτερ πήρε φόρα και με δύναμη όρμησε καταπάνω της. Το παλούκι της ψωλής του φυτεύτηκε ανάμεσα στα ερεθισμένα μουνόχειλα της Φωφώς και τα άνοιξε σαν τριαντάφυλλο. Η Φωφώ βόγγηξε καθώς η μουνάρα της άνοιξε απότομα και κόντεψε να σκιστεί απ' τη φαρδιά ψωλή του. Η Όλγα πάτησε τα πλήκτρα που τραβούσαν τα κωλομέρια της και ανάγκασε την Φωφώ να κολλήσει το σώμα της πάνω στον Ντέξτερ. Η πούτσα του βρήκε την ευκαιρία να βυθιστεί πιο βαθιά και το ψωλοκέφαλό του να χτυπήσει πάνω στη μήτρα της. Μετά άρχισε να πατάει εναλλάξ πότε το πλήκτρο της κλειτορίδας, πότε των κωλομάγουλων και πότε εκείνα που σήκωναν τις βυζόρωγές της.

Η Φωφώ βογκούσε και ούρλιαζε. Από κάποια στιγμή και μετά το κορμί της είχε φουντώσει από πόθο για την ψωλή που είχε φυτευτεί μέσα στη μουνότρυπά της. Ο Ντέξτερ άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα της και να την ξεσκίζει σε πλάτος και σε βάθος. 'Όταν ήταν έτοιμη να πέσει κάτω απ' τον πόνο, η 'Όλγας πατούσε τ' ανάλογα πλήκτρα και την ανάγκαζε να στέκεται όρθια και να δέχεται βαθιά μέσα τη μήτρα της την πουτσάρα του Ντέξτερ που την είχε καρφώσει σαν κεφτέ στο πιάτο. Κάποια στιγμή ο Ντέξτερ έπεσε από πάνω της, ξαπλώθηκαν κι οι δυο στο πάτωμα και πριν προλάβει η Φωφώ ν' αντιδράσει ο Ντέξτερ άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα της σαν πιστόνι. Η μεγάλη και χοντρή ψωλή του Ντέξτερ έφτανε σε βάθη και σε πλάτη του μουνιού της που μέχρι τώρα δεν είχε φτάσει άλλη ψωλή. Τα μάτια της είχαν γουρλώσει και τα μάγουλά της είχαν μουσκέψει με δάκρυα. Ο πούτσος του σφυροκοπούσε ασταμάτητα το μουνί της όπως πριν λίγα λεπτά η σανίδα τα κωλομέρια της.

Η Όλγα συνέχισε να πατάει τα πλήκτρα του πιάνου που τραβούσαν την κλειτορίδα, τα κωλομέρια και τις βυζόρωγες της Φωφώς, κάνοντάς την να πονάει αλλά και να φουντώνει από μεγαλύτερη καύλα. Το μουνί της απολάμβανε άγριο γαμήσι αλλά ο εγωισμός κι η αξιοπρέπειά της είχαν γίνει χώμα. Όλα τα όνειρά της είχαν καταστραφεί. Τα διαμάντια, οι γούνες και τα πλούτη, είχαν αποδειχθεί όνειρα απατηλά, Μπορεί μεν να είχε μέσα τη μουνότρυπά της μια χοντρή μακριά ψωλάρα, αλλά αυτό το γαμήσι δεν οδηγούσε πουθενά. Αντί να την ευχαριστεί, την έκανε να μετανιώνει. Ο Ντέξτερ τη γαμούσε τόσο άγρια όχι για να την ευχαριστήσει, αλλά για να την τιμωρήσει.  Η Φωφώ έκανε υπομονή μέχρι να χύσει ο Ντέξτερ και να βρει την ησυχία της. Πίστευε ότι μόλις θα έχυνε ο Ντέξτερ, θα της έδινε μια κλωτσιά σον κώλο και θα την πετούσε και πάλι στο δρόμο. · Ίσως όμως αυτή η λύση τη συνέφερε περισσότερο, αφού εκεί τουλάχιστον δεν θα βασανιζόταν τόσο απάνθρωπα.