Λεσβία μάνα σαδιστής γιος (4ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
 • Image
  ΕΞΩΦΥΛΛΟ
  Και τώρα κούκλα μου ήρθε η ώρα να φάμε και το επιδόρπιό μας. Ηρθε η ώρα να σου ξεσκίσω την παρθενιά, είπε ο Τακης.

Η πούτσα του είχε ήδη σταματήσει να χύνει Ο Τακης ήθελε να τη σφηνώσει μέσα στο παρθενικό μουνάκι της Αυγής πριν του πέσει τελείως. Με μια απότομη κίνηση έβγαλε όλο το χοντρό του παλούκι από την κωλοτρυπίδα της και της ακούμπησε τα ζουμερά μουνόχειλά της με το πουτσοκέφαλό του. Στο μεταξύ η Φωφώ συνέχιζε να του γλείφει με τέχνη τη δική του κωλοτρυπίδα. Από κάποια στιγμή και μετά η Φωφώ ξεπέρασε κάθε αίσθημα ενοχής έδιωξε την αηδία που ένιωθε και είχε καυλώσει μ αυτό που έκανε στον Τακη. Της άρεσε πολύ που η κωλοτρυπίδα του Τακη αιχμαλώτιζε τη γλώσσα της που σφηνωνόταν μέσα. Κάθε φορά του την έχωνε όλο και πιο βαθιά για να τον ευχαριστήσει και να κερδίσει κι αυτή μια θέση στο πλευρό του πουτσαρά γιου της.

Η Αυγή πέρασε από την κατάσταση της παρθενιάς στην κατάσταση της ώριμης σεξουαλικά γυναίκας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η πούτσα του Τακη χοντρή και σκληρή όπως ήταν δεν δυσκολεύτηκε να φυτευτεί με δύναμη μέσα στη ζεστή μουνότρυπά της και να της ξεσκίσει την παρθενιά. Τα αίματα έβαψαν την πουτσάρα του και άρχισαν να στάζουν έξω από τα μουνόχειλά της. Ο Τακης δεν περίμενε να το ευχαριστηθεί τόσο πολύ η Αυγή. Το μουνάκι της μόλις σκίστηκε άρχισε να κάνει συσπάσεις κι ήταν έτοιμο για να χύσει. Τα σφιχτά μουνόχειλά της άρχισαν να σφίγγουν δυνατά το παλούκι του και να τον αρμέγουν με πάθος. Ναι μεν τα μουνόχειλα της Φωφώς ήταν σφιχτά αλλά δεν ήταν τόσο ζουμερά και καυλιάρικα όσο της Αυγής.

 • Το μουνί σου εσένα, δεν μετράει μπροστά σ' αυτό το τρυφερό μουνάκι που γαμάω τώρα.

Η Αυγή είχε κλείσει τα μάτια της και είχε αφήσει τον εαυτό της στα χέρια ενός ακούραστου πουτσαρά που δεν είχε σκοπό να την αφήσει ήσυχη αν δεν της ξεπαρθένιαζε όλες τις τρύπες.

 • Tακη, οι παρθένες κι οι λεσβίες δεν ξέρουν τίποτε από γαμήσι, είπε η Φωφώ. Άφησε με να πάρω εγώ τον πούτσο σου να ευχαριστηθείς γαμήσι. Άφησε με να της δείξω πως γαμιούνται οι πραγματικές γυναίκες.
 • Από δω και πέρα μαθήματα πάνω στο γαμήσι θα δίνω μόνο εγώ", είπε ο Τακης.

Αμέσως μετά άρχισε να στριφογυρίζει τον πούτσαρό του μέσα στην ξεπαρθενιασμένη της μουνάρα με δύναμη. Αυτό ξέσκισε ακόμη και τα τελευταία κομμάτια της ήδη σκισμένης μεμβράνης της. Η Αυγή βογκούσε από πόνο και πόθο. Προσπάθησε να ξεχάσει τον πόνο που ένιωθε στην κωλοτρυπίδα και στην πρόσφατα ξεσκισμένη μουνότρυπά της και άρχισε να κουνάει τη μέση της για να ικανοποιήσει τον Τακη. Με τα κουνήματά της άρχισαν να τρίζουν ρυθμικά οι αλυσίδες που της συγκρατούσαν χέρια και πόδια στο πλαίσιο του κρεβατιού.

 • Ετσι μπράβο κουκλάρα μου, της είπε ο Τακης. Συνέχισε να κουνάς τη μέση σου και κάνε την ψωλή μου να πηγαίνει προς όλες τις γωνιές της μουνότρυπάς σου. Γουστάρω τα κουνήματα την ώρα που γαμάω. Γουστάρωωω ! "

Ο Τακης άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα στη μουνότρυπά της με δύναμη και απότομες κινήσεις. Η Φωφώ που ήταν χωμένη ανάμεσα στα σκέλια του και συνέχιζε να του γλείφει την κωλοτρυπιδα έβλεπε τη ματωμένη του ψωλή που μπαινόβγαινε μέσα στη σφιχτή μουνότρυπα της Αυγής. Ταυτόχρονα ένιωθε μια έντονη ζήλεια που δεν ήταν αυτή στη θέση της για ν' απολαύσει αυτή τη χοντρή κι ακούραστη πουτσάρα του Τακη. Κάθε φορά που φυτευόταν μέσα στον πάτο του μουνιού της κι άκουγε τα βογκητά της καύλας της Αυγής ζήλευε όλο και περισσότερο. Αυτή η σκηνή ήταν σωστό μαρτύριο για τη Φωφώ. Πολύ θα ήθελε να νιώσει τη στιγμή εκείνη την ψωλή του μέσα στη δική της μήτρα.

 • Tακη, αγόρι μου εσύ! Να στηθώ να μου τον χώσεις και εμένα; Έλα αγόρι μου να με γαμήσεις και θα δεις ότι θα γουστάρεις πολύ περισσότερο το δικό μου το μουνί.

Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι καθόλου. Η Αυγή γουστάρει πιο πολύ από σένα να γαμηθεί. Δεν την βλέπεις που άναψε ολόκληρη και ότι βογκάει συνέχεια από πόθο;

 • Κοίταξε με Τακης. Τη μουνάρα τη δική μου δεν τη φοβίζει ούτε αυτό το γιγαντιαίο πλαστικό καυλί,

του είπε και έχωσε την πλαστική πούτσα με μια απότομη κίνηση μέχρι τον πάτο του μουνιού της. Ταυτόχρονα άρχισε να κάνει κάτι τρελά σπασίματα της μέσης της για να νιώσει το πλαστικό πουτσοκέφαλο σ όλες της γωνιές της μουνάρας της. Ο Τακης όμως ήταν απασχολημένος μ άλλο μουνί και δεν είχε χρόνο ν' ασχοληθεί μαζί της.

 

Το βλέμμα της Αυγής είχε καρφωθεί πάνω στο πρόσωπο του Τακη. Το ύφος της έδειχνε ότι αυτό το τρισδιάστατο γαμήσι το ευχαριστιόταν όσο τίποτε άλλο μέχρι τώρα στην ερωτική της ζωή.

 • Γουστάρω αγόρι μου το Χοντρό μουνοτρύπανο που μου φύτεψες μέσα στο παρθενικό μουνάκι μου. Ξέσκισε με αγόρι μου! Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ πια με λεσβιακούς έρωτες. Μόνο ψωλές θα μ' απασχολούν από δω και πέρα.
 • Τυχερή! είπε όλο ζήλεια η Φωφώ. Παίρνεις εσύ στην τρύπα σου την πραγματική ψωλή κι άφησες σε μένα την πλαστική.

Ταυτόχρονα άρχισε να βάζει και να βγάζει την πούτσα μέσα στη μουσκεμένη και πυρακτωμένη της φωλιά του έρωτα και να κουνιέται σ' ένα ξέφρενο ρυθμό προσπαθώντας να σβήσει την καύλα της.

 

Ο Τακης πίεσε το καυλί του με δύναμη πάνω στη μουνάρα της Αυγής και της έκανε την κλειτορίδα ν' ανάψει με το τρίψιμο απ' τις ψωλότριχές του. Μέχρι πριν λίγη ώρα η Αυγή πάνω στην κλειτορίδα της είχε νιώσει δάχτυλα και γλώσσες γυναικείες. Ποτέ όμως αντρική ψωλή. Αυτό που ένιωθε τώρα ήταν κάτι πρωτόγνωρο, το κάτι άλλο. Με κάθε τρίψιμο της ψωλής του Τακη πάνω στην κλειτορίδα της, η Αυγή βογκούσε. Όλο το κορμί της σπαρταρούσε από καύλα. Ο Τακης τραβήχτηκε ολόκληρος έξω απ' το μουνί της και μετά φυτεύτηκε με δύναμη μέχρι τον πάτο. Οι ψωλότριχές του άρχισαν και πάλι να τσιμπούν και να ερεθίζουν την κλειτορίδα της. Στο μεταξύ η Φωφώ μαλακιζόταν άγρια με την πλαστική πούτσα. Την έχωνε μέσα της με δύναμη βογκούσε από καύλα και την ξανάβγαζε.

 • Είδες πόσο πούτσο μπορεί να δεχθεί το μουνί μου και μάλιστα χωρίς φασαρίες;

ρώτησε τον Τακη.

 • Το βλέπω. Συνέχισε εσύ τη δουλειά σου κι άσε με εμένα να μάθω στη Αυγή πως να γαμιέται σωστά.
 • Είναι πολύ καλός δάσκαλος ο γιος σου Φωφώ. Πιστεύω ότι μπορεί να διδάξει πολλά πράγματα σε αρκετά ανήξερα μουνάκια, είπε η Αυγή.
 • Σοβαρά; και πόσα είν' αυτά τα μουνάκια που θα τους μάθω να γαμιούνται;

ρώτησε ο Τακης με ενδιαφέρον.

 • Έξι τουλάχιστον. Αλλά άσε τώρα τις άλλες γκόμενες και συνέχισε να μου κάνεις σωστό γαμήσι και σου υπόσχομαι ότι για μια βδομάδα θα σου φέρνω καθημερινά κι από μια άλλη παρθένα για ξεμούνιασμα.
 • Μου φαίνεται ότι η γνωριμία μας θ' αποδειχθεί τελικά πολύ ενδιαφέρουσα, είπε ο Τακης.

Η Φωφώ στο μεταξύ τους άκουγε κι απογοητευόταν. Σαν αντίδραση άρχισε να βάζει και να βγάζει με ορμή την πλαστική πούτσα στο μουνί της μήπως και μ' αυτό ξεχάσει τις σκοτούρες της. Ο Τακης συνέχισε να γαμάει τη Αυγή και την έκανε να νιώσει τον πρώτο πραγματικό οργασμό της ζωής της. Με τα βογκητά και της φωνές της κατάφερε να σκεπάσει τα ουρλιαχτά της καύλας της Φωφώς. Σε λίγο η Φωφώ σωριάστηκε σε μια καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι τελείως εξουθενωμένη απ' την άτσαλη αυτή και λυσσασμένη μαλακία της. Το δάχτυλό της συνέχισε να πιέζει το κουμπάκι που έβαζε σε λειτουργία το μοτέρ της πλαστικής πούτσας αλλά οι μπαταρίες του απ' την παρατεταμένη χρήση είχαν πέσει. Το μουνάκι της ένιωθε ένα περίεργο γαργαλητό σαν κι αυτό που νιώθει κάθε γκόμενα μετά από ένα άγριο γαμήσι. Αυτό την έκανε να μελαγχολήσει περισσότερο. Ο Τακης συνέχιζε να γαμάει τη Αυγή η οποία με κάθε μπάσιμο της ψωλής του βογκούσε κι ούρλιαζε πάνω στη ζαλάδα της πρωτόγνωρης εμπειρίας της δεν παρέλειψε να κάνει σύγκριση του οργασμού που είχε νιώσει κάνοντας λεσβιακό έρωτα και του οργασμού την ώρα που γαμιόταν με κάποια αντρική ψωλή. Δευτερόλεπτα αργότερα η πούτσα του άρχισε να τινάζει μέσα της τα καυτά της χύσια.

 • Tακη, Ξέσκισε με αγόρι μου. Γάμα με πιο άγρια και πιο βαθιά. Δώσε μου όλη την ψωλή σου όλα σου τα χύσια, πλημμύρισε μου το μουνάκι με τα ψωλοχύματά σου. Κάνε με να νιώσω πραγματική γυναίκα. Κάνε ότι σου καυλώνει αγόρι μου. Είμαι πλέον δική σου πουτσαρά μου!
 • Κι εγώ τι θ' απογίνω; Ρώτησε η Φωφώ.
 • Δεν αποκλείεται ο μπαμπάς να σε συγχωρήσει και να σε πάρει στο σπίτι του είπε ο Τακης. Πες του ότι βρήκα ένα πιο σωστό μουνί να γαμάω. Για να τον καλοπιάσεις και να σε συγχωρήσει γλείφτου την κωλοτρυπιδα. που ξέρεις; Μπορεί κάτι να βγει απ' αυτό,
 • Τη δεχτεί δεν τη δεχτεί δεν τη θέλω μαζί μας, είπε κοφτά η Αυγή. Δεν θέλω να μοιράζομαι την ψωλή σου με άλλην. Με τις μόνες που θα δεχθώ να γαμιέσαι είναι οι άλλες παρθένες που σου είπα προηγουμένως.

Η Φωφώ άρχισε να κλαίει. Ο Τακης της είχε πει ξεκάθαρα ότι δεν την ήθελε πια για γκόμενά του. Στεναχωριόταν γιατί ο άντρας της ήταν σκληρός και δεν θα δεχόταν να την πάρει πίσω στο σπίτι του ότι και να του έκανε για να τον καλοπιάσει. Τα μάγουλά της μούσκεψαν απ' τα δάκρυα.

 • Πώς μπορεις και είσαι τόσο σκληρός απέναντί μου Τακη;
 • Εσύ δεν μου είχες πει ότι όσο θα τη βρίσκουμε μαζί θα γαμιόμαστε; Ε, λοιπόν εμένα δεν μου κάνεις πλέον.
 • Αυγή πάμε να φύγουμε γιατί μου τη σπάει όταν βλέπω κλάματα. Ανυπομονώ να γνωρίσω την πρώτη απ' τις παρθένες που μου υποσχέθηκες ότι θα γαμήσω.

Η Φωφώ δεν μπορούσε να μείνει μέσα στο ρημαγμένο διαμέρισμα μόνη κι έρημη μετά που έφυγαν. Την εποχή που είχε για παρέα τον Τακη όλα της φαίνονταν ρόδινα. Τώρα που ήταν μόνη κόντευε να της στρίψει. Ντύθηκε και βγήκε στο δρόμο. 'Ηταν ήδη σούρουπο. Δεν ήξερε που να πάει, Δεν γνώριζε κανένα. Σαν να μην έφτανε αυτό άρχισε να κάνει κρύο και να πέφτει πολλή υγρασία. Αύριο το πρωί ο σπιτονοικοκύρης θα ερχόταν να της χτυπήσει την πόρτα για το νοίκι και θα έπρεπε να τον πληρώσει οπωσδήποτε, τη μέρα που δέχτηκε να της νοικιάσει το σπίτι της είχε κάνει μια εξήγηση:

 • Το νοίκι δεν θέλω να μου το καθυστερείς.

Με τη σκέψη αυτή το ηθικό της έπεσε ακόμη περισσότερο. Αύριο ούτε σπίτι δεν θα είχε. Τα μόνα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι της ήταν 20 δολάρια που δεν έφταναν να κάνει τίποτα. Στην επόμενη γωνία κι ενώ περπατούσε αφηρημένη χτύπησε πάνω σ' ένα στύλο της ΔΕΗ. Πριν καλά καλά προλάβει να καταλάβει τι της είχε συμβεί άκουσε μια απειλητική στριγγλιά από πίσω της.

 • Χάσου από δω μωρή τσούλα! Στο στέκι μου δεν θα δεχθώ καμιά γριά να κάνει πεζοδρόμιο.
 • Κάνεις λάθος! Δεν είμαι πουτάνα σαν του λόγου σου", είπε η Φωφώ προσπαθώντας να υπερασπισθεί τον εαυτό της.

Η κοπέλα που της είχε μιλήσει ήταν το πολύ δεκαεφτά χρονών αλλά το πρόσωπό της ήταν βαμμένο με έντονο μακιγιάζ. Φορούσε μια γυαλιστερή μίνι φούστα τόσο κοντή που μόλις και μετά δυσκολίας κάλυπτε το μουνί της και μία μπλούζα η οποία μπροστά ήταν ξεκούμπωτη μέχρι τον αφαλό.

 • Αφού όπως λες δεν είσαι πουτάνα, τι γυρεύεις τέτοια ώρα εδώ πέρα;

τη ρώτησε απορημένα η νεαρή πόρνη.

 • Αυτό είναι μια άλλη θλιβερή ιστορία.
 • Εντάξει. Δεν έχω όμως καμιά διάθεση να καθίσω να την ακούσω. Λοιπόν κουνήσου γρήγορα και εξαφανίσου από το στέκι μου.

Η Φωφώ πήρε μια βαθιά ανάσα και συνέχισε το δρόμο της περισσότερο απελπισμένη. Κοντοστάθηκε στη γωνία και αναρωτιόταν προς τα που να πάει. Δεν χρειάστηκε όμως να σκεφθεί και να πάρει εκείνη την απόφαση γιατί ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της μια λεπτοκαμωμένη ψιλόλιγνη σιλουέτα. Ηταν ένας νεαρός ο οποίος της άρπαξε το τσαντάκι και την τράβηξε στη μέση του δρόμου. Η Φωφώ έχασε την ισορροπία της κι έπεσε κάτω φωνάζοντας. Το φανάρι του δρόμου είχε γίνει πράσινο και τ' αυτοκίνητα άρχισαν να κορνάρουν για να μη την πατήσουν. Έμεινε για λίγο εκεί πεσμένη στο παγωμένο κατάστρωμα του δρόμου με το φόβο ότι κάποιος βιαστικός. αυτοκινητιστής θα της πατούσε. Μετά όμως άρχισε ν' αδιαφορεί για την τύχη της αφού έτσι κι αλλιώς η ζωή της χωρίς την πουτσάρα του Τακη είχε χάσει πλέον κάθε νόημα. Ο θάνατος γι αυτήν θα ήταν μια λύτρωση. Ξαφνικά ακούστηκαν αλλεπάλληλα φρεναρίσματα και μια μαύρη λιμουζίνα μόλις που πρόλαβε να σταματήσει καμιά δεκαριά πόντους μακριά απ' το τεντωμένο της μπράτσο. Το κεφάλι της είχε χωθεί κάτω απ' τον προφυλακτήρα. Η Φωφώ στην προσπάθειά της να βγάλει το κεφάλι της από κει έγδαρε το μέτωπό της. Η πόρτα της λιμουζίνας άνοιξε κι εμφανίστηκε ένας γκριζομάλλης κύριος με ωραία χαρακτηριστικά και πολύ ανθρώπινο ενδιαφέρον για τη Φωφώ.

 • Είστε καλά; τη ρώτησε.

Η Φωφώ σηκώθηκε με δυσκολία και στηρίχτηκε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου.

 • Νομίζω. Δεν έχω τίποτα. Ένας νεαρός αλήτης μου έκλεψε το τσαντάκι μου.
 • Αυτό ξεχάστε το. Δεν λέτε, που γλιτώσατε και δεν σας πάτησαν;

της είπε κι έβγαλε απ την τσέπη του ένα καθαρό άσπρο μαντήλι να της σκουπίσει την πληγή. Η Φωφώ πρόσεξε ότι πάνω στο μαντήλι υπήρχαν τα αρχικά: Ν.Τ.

 • Νομίζω ότι δεν με καταλαβαίνετε, είπε κλαίγοντας η Φωφώ. Στο τσαντάκι μου μέσα είχα τα τελευταία 20 δολάριά μου. Εκτός απ αυτά δεν έχω τίποτε άλλο στον κόσμο.
 • θα το φροντίσουμε κι αυτό. Μόνο που δεν θέλω να σας βλέπω λυπημένη. Και είστε τόσο νέα.

Μετά της έδωσε το χέρι του και τη βοήθησε να στηριχτεί. Ακούγοντας τη λέξη "νέα" η Φωφώ πήρε λίγο θάρρος. 'Επεσε στην αγκαλιά του περισσότερο επειδή ένιωθε ευγνωμοσύνη παρά διότι δεν μπορούσε να κρατηθεί στα πόδια της. Ο άγνωστος κύριος ήταν μεν πενηντάρης αλλά είχε ένα ωραίο αρρενωπό παρουσιαστικό και γεροδεμένη κορμοστασιά. Το χαμόγελό του της έδινε αυτοπεποίθηση.

 • Με λένε Ντέξτερ Τσατγουόρθ της είπε.
 • Είστε ο κύριος Τσατγουόρθ; Εσείς που έχετε τα ομώνυμα ξενοδοχεία, τα εργοστάσια τα...,

τον ρώτησε με κομμένη ανάσα.

 • Ακριβώς. Καλύτερα όμως να πηγαίνουμε. Εδώ που στεκόμαστε εμποδίζουμε την κυκλοφορία. Επιτρέψτε μου να σας βάλω στ αυτοκίνητο.

Ο Ντέξτερ την έβαλε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού. Η καρέκλα ήταν απαλή σαν πούπουλο κι η ταπετσαρία από γνήσιο δέρμα. Η Φωφώ άρχισε να παίρνει περισσότερο θάρρος και να νιώθει καλύτερα. Ο Ντέξτερ Τσατγουόρθ ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος της περιοχής. Ίσως κι ο πλουσιότερος σ' ολόκληρη την πολιτεία. Εκείνο όμως το οποίο μετρούσε για τη Φωφώ ήταν ότι τη θεωρούσε νέα. Η καρδιά της άρχισε να χτυπάει δυνατά καθώς έβλεπε τον Ντέξτερ να κλείνει την πόρτα και να πηγαίνει να καθίσει στη θέση του οδηγού. Μέσα της ήταν όλο χαρά. Η θλίψη κι η απογοήτευση που την έπνιγαν μέχρι πριν από λίγο είχαν ξεχασθεί τελείως. Ο Ντέξτερ κάθισε στη θέση του οδηγού κι έβαλε μπρος τη μηχανή της λιμουζίνας του.

Απ' ότι βλέπω εμένα με γνωρίζετε κάπως. Μιλήστε μου τώρα για σας για να γνωριστούμε καλύτερα, της είπε.