Μια αναπάντεχη τροπή στην σχέση Γαμπρού-Πεθεράς

Δημοσιεύθηκε από Ioannis87
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ξέρω τη γυναίκα μου 4 χρόνια και φυσικά τους γονείς της. Ποτέ δεν είδα τη μάνα της ερωτικά, μέχρι μία μέρα πριν τον γάμο μας που έγινε κάτι που δεν το περίμενα.

Έχω διαβάσει εδώ αρκετές ιστορίες για γαμπρούς που γαμάνε της πεθερές τους, γιους που πηδάνε της μάνες τους και γενικά πιστεύω είναι ωραία φάση, αλλά εγώ την δικιά μου μάνα ούτε την πεθερά μου δεν έχω δει ποτέ ερωτικά και είναι αλήθεια. (Τοποθεσίες δεν θα αναφέρω για λόγους εχεμύθειας).

Ήταν Οκτώβριος του 2012 εγώ τότε ήμουν 25 χρονών και ετοιμαζόμασταν να παντρευτούμε με την γυναίκα μου και έτσι είχαμε πολλές ετοιμασίες. Επειδή εγώ είμαι από Αθήνα και ο γάμος έγινε στα μέρη της γυναίκας μου, είπαμε να κάνουμε τραπέζι πριν και μετά το γάμο και έτσι ένα 24ώρο πριν τον γάμο κάναμε να τραπέζι για κάποια έθιμα και τέτοια. Ξεκινήσαμε στις 8 το βράδυ σε ένα κέντρο λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της γυναίκας μου. Όλα κυλούσαν καλά, πίναμε χορεύαμε τρώγαμε και διασκεδάζαμε πολύ. Η πεθερά μου δεν είναι του ποτού. Αν είναι να πιει, θα πιει βαριά δυο ποτήρια (μικρά) κρασί λευκό σε αντίθεση με την γυναίκα μου που δεν πίνει καθόλου.

Οι ώρες πέρναγαν και κάποια στιγμή έβλεπα τον πεθερό μου και την γυναίκα μου να βγαίνουν έξω από το κέντρο και τους ακολούθησα να δω αν συμβαίνει κάτι, βγαίνω και βλέπω να μιλάνε σε έντονους τόνους στην πεθερά μου.

-    Τι έγινε…

ρωτάω και μου λένε πως η πεθερά μου έχει μεθύσει. Δεν το πίστευα μέχρι να το δω. Μιλάμε είχε γίνει λιώμα, δεν ξέρναγε, απλά ήταν full ζαλισμένη και δεν ήξερε τι έλεγε. Ήρθε και η μάνα μου να δει τι έγινε και με τα πολλά λέει ο πεθερός μου να φύγουν αλλά αυτό δεν γινόταν γιατί θα έφευγαν από το τραπέζι της νύφης οι γονείς. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται και εκεί πέφτει η πρόταση. Λέει η μάνα μου.

-    Γιατί δεν την πάτε σπίτι, εκεί είναι και η αδερφής της, θα την προσεχή μην πάθει κάτι.

-    Ok, καλή ιδέα, λέω εγώ, αλλά ποιος θα την πάει;

-    Ο πεθερός μου δεν έχει αμάξι, εσείς δεν ξέρετε καλά τον δρόμο εγώ και η γυναίκα μου δεν μπορούμε να φύγουμε, το μόνο που γίνετε είναι να το πούμε σε κανέναν ανιψιό της ή αδερφό της να την πάνε σπίτι και να ξανά έρθουν.

-    Όχι αυτό δεν γίνετε λέει ο πεθερός μου και του ρωτάω γιατί όχι.

-    Τι θα λέει ο κόσμος. Θα μας συζητάνε και δεν θέλω.

-    Ωραία και τότε πως θα γίνει;

Εκεί μου λέει η γυναίκα μου να της κάνω αν είναι την χάρη να την πάω και να έρθω. Η μάνα μου συμφώνησε και τέλος πάντων είπα το ναι. Τη βάλαμε στο αμάξι και πήγα γρήγορα γιατί δεν ήθελα να λείπω πολύ από την διασκέδαση. Στο αμάξι η πεθερά μου έλεγε ασυναρτησίες και αρλούμπες, εμένα με μπέρδευε και με φώναζε με το όνομα του άντρα της (Θανάση τον λένε των πεθερό μου), εγώ να της λέω ότι είμαι ο Γιάννης αλλά αυτή τίποτα δεν καταλάβαινε. Όταν φτάσαμε, την πήρα αγκαλιά, όσο μπορούσε αφού κουνιόταν συνέχεια και όπως ήταν πιστεύω λογικό της έπιανα κατά λάθος λίγο το στήθος και λίγο τον κώλο. Την έβαλα μέσα στο σπίτι με τα χίλια ζόρια, την έβαλα να κάτσει στον καναπέ μέχρι να πάω να ξυπνήσω την αδερφή της που έμενε δύο σπίτια δίπλα για να την προσέχει, αλλά πριν πάω στην πόρτα η πεθερά μου ζητούσε να την πάω στο μαγαζί ή να της βάλω να πιει κάτι και έτσι όπως την έβλεπα να προσπαθεί να σηκωθεί τούρλωνε των κώλο της και κάπως καύλωνα και εγώ. Τότε στάθηκα στην πόρτα και σκέφτηκα σαν σεξομανής που του αρέσουν η περιπέτειες, να δοκίμαζα λίγο μήπως έκανα μια παράξενη ξεπέτα με την πεθερά μου.

Η πεθερά μου λέγετε Ματίνα, είναι 49χρ στο 1.60, λίγο γεματούλα, μαλλί σκούρο κόκκινο ως τον ώμο, έχει στήθος μέτριο, λίγο πεσμένο και κώλο ωραίο. Γεματούλης για πολλά πισωκολλητά. Εκείνη την ημέρα φόραγε ένα στενό πράσινο σκούρο φόρεμα που ήταν τελείως μακρύ χωρίς ντεκολτέ. Έφτανε σχεδόν στον αστράγαλο και το μόνο δέρμα που έβλεπες ήταν λίγο λαιμό και τα χέρια. Ήταν σεμνή γυναίκα. Το σκέφτηκα για λίγο και πήγα στην κουζίνα. Πήρα ένα μπουκάλι κρασί που είχε μέσα ένα ποτήρι και πήγα δίπλα της, της έδωσα να πιει και το ήπιε σχεδόν μονορούφι. Έβαλα, ήπια και εγώ ένα και το σκεφτόμουν. Να προσπαθήσω να την πηδήξω έτσι όπως είναι η όχι; Το σκέφτηκα αρκετά, αλλά η απόφαση είχε παρθεί. Ο πούτσος μου έστειλε την εντολή στον εγκέφαλο μου. «Θα την πηδήξουμε την πεθερά».

Άρχισα να της βάζω να πίνει κι εγώ με την σειρά μου της χάιδευα τα πόδια, τα μπούτια της, την πλάτη και σιγά-σιγά το στήθος και της έλεγα να της βάλω να πιει κι άλλο. Μου χαμογελούσε και έλεγε μπερδεμένες λέξεις αλλά κατάλαβα το Θανάση μου. Της έβαλα και όταν τελείωσε το μπουκάλι, της είπα πως θα πάω να φέρω ένα ακόμα και μου είπε ναι. Πήγα στο δωμάτιο της γυναίκας μου, την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι όλα είναι εντάξει αλλά θα αργήσω λίγο γιατί θέλω να κάνω ένα μπάνιο επειδή με ξέρασε και γενικά το θέμα ήταν να κερδίσω χρόνο και τον κέρδισα. Αφού έκλεισα, πήγα πήρα ένα μπουκάλι ακόμα, τη σήκωσα και της είπα πάμε στην κρεβατοκάμαρα και θα πιούμε εκεί. Την πήγα μέσα, της έβαλα να πιει αλλά την άφησα όρθια να στηρίζεται σε μια συρταρίερα και εγώ δεν έχασα χρόνο άρχισα να της χουφτώνω τον κώλο και να της σηκώνω σιγά-σιγά το φόρεμα αλλά αυτή τίποτα. Έβαζε, έπινε και γελούσε μόνη της.

Της σήκωσα το φόρεμα πάνω από τον κώλο και της κατέβασα το καλτσόν και το μαύρο βρακί της και της το έβγαλα μαζί με της γόβες της. Της άνοιξα λίγο τα πόδια και φάνηκε το τριχωτό μουνί της (δεν ήταν και θάμνος, ας πούμε μιας εβδομάδας τρίχα είχε). Τότε άρχισα να της φιλάω τον λαιμό και να της χουφτώνω τον κώλο. Η πεθερά μου δεν καταλάβαινε τίποτα. Σιγά-σιγά λοιπόν άρχισα να μπαίνω ποιο θερμά στο θέμα "πήδηξε την". Σάλιωσα ένα δάχτυλο μου και σιγά-σιγά της το έβαλα στο μουνί και ακολούθησε και δεύτερο. Είχα καυλώσει και ανυπομονούσα να την πηδήξω, από την άλλη η πεθερά μου είχε κλείσει τα μάτια της έπινε και έβγαλε ένα αναστεναγμό και είπε…

-    Αχχ ναι, μ… μη Θανάση, είναι τα παιδιά επάνω, δεν κάνει.

Αυτό με καύλωσε γιατί κατάλαβα ότι ο δρόμος πλέον για να την πηδήξω είναι ασφαλής. Άρχισα να ξεκουμπώνω το παντελόνι μου με το άλλο χέρι, ενώ συνέχιζα να της γαμάω το μουνί με το άλλο. Αφού έβγαλα το παντελόνι, τα παπούτσια, τις κάλτσες και το βρακί μου, άλειψα τον πούτσο μου με τα υγρά από το μουνί της που είχα στο χέρι, την έστησα λίγο καλύτερα και της τον έβαλα στο μουνί. Δεν αντέδρασε και συνέχισα. Σιγά-σιγά ανέβασα ρυθμούς. Τότε άφησε το ποτήρι να πέσει κάτω (δεν έσπασε) και άρχισε να αναστενάζει και να μου λέει…

-    Μη Θανάση αχ τι κάνεις;

-    Είμαι ο Θανάσης ο άντρας σου και σε πηδάω όπως παλιά

της είπα εγώ και άρχισα να της βγάζω το φόρεμα. Την έγδυσα τελείως, τη γάμαγα και της χούφτωνα τα βυζιά στα όρθια. Αυτή βόγκαγε. Μετά από λίγο την πήρα και την ξάπλωσα στο κρεβάτι, της ανέβασα τα πόδια πάω στους ώμους μου και τη γαμούσα πιο γρήγορα. Της έγλειφα της ρώγες της και αυτή αναστέναζε. Ήταν ωραία φάση. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να της γαμήσω και τον κώλο, αλλά δεν το έκανα για να μην αργώ. Μετά από λίγο την έβαλα στο πλάι, ξάπλωσα δίπλα της και άρχισα να τη γαμάω. Της φίλαγα τον λαιμό και τη χούφτωνα για αρκετή ώρα. Η πεθερά μου εκεί που βόγκαγε σιγανά, ξαφνικά σταμάτησε και σκέφτηκα ότι μάλλον λόγω του μεθυσιού της θα πρέπει να την πήρε ο ύπνος. Αυτό δεν με ενοχλούσε όμως και αλλάξαμε στάση πάλι.

Την ξάπλωσα, ανέβηκα πάλι από πάνω της και την γαμούσα μέχρι που έχυσα μέσα στο μουνί της. Μετά από λίγο σηκώθηκα, της έβαλα της πυτζάμες της, πήρα τηλέφωνο την αδερφή της που κοιμόταν και της εξήγησα. Μέχρι να έρθει ντύθηκα έπλυνα το ποτήρι, έκρυψα τα μπουκάλια και αργότερα γύρισα στο γλέντι. Την άλλη μέρα έγινε ο γάμος και η πεθερούλα μου δεν θυμόταν τίποτα παρά μονάχα ότι είχε πονοκέφαλο από το ποτό. Ξέρω κάποια άτομα θα με επικρίνουν αλλά και κάποια άλλα θα με καταλάβουν. Αν υπάρχει ευκαιρία για σεξ μην την αφήνετε να πάει χαμένη.

 

(Copyright protected OW ref: 71746)