Με την ξαδερφούλα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Έτσι γάμησα την ξαδερφούλα μου...

Είμαι ο Β, 20 χρονών και η ξαδέρφη μου η Δ. είναι 18, μελαχρινή με μεγάλα βυζιά και απίστευτο κώλο. Έχω τραβήξει πολλές μαλακίες για πάρτη της. Όλα έγιναν περίπου πριν από 2 μήνες που θα με φιλοξενούσε σπίτι της μαζί με τους γονείς της.

Φτάνω σπίτι της, αγκαλιάζω τη θεια και τον θείο μου και αφού δεν βλέπω πουθενά την ξαδέρφη μου τους ρωτάω που είναι. Μου απαντούν ότι είναι μέσα στο δωμάτιο και κάθεται. Είχα να την δω πάρα πολύ καιρό και πήγα στο δωμάτιο να τη χαιρετίσω. Με το που τη βλέπω έμεινα κάγκελο. Πάω, την αγκαλιάζω, τη φιλάω και της λέω…

-    Όσο πας και ομορφαίνεις. Αν δεν ήσουν ξαδέρφη μου θα θελα πολύ να σε γαμήσω…

και αυτή μου γελάει πονηρά. Φόραγε ένα σορτσάκι κοντό και το στριγκάκι της έκανε μπαμ. Από πάνω, φόραγε ένα ραντάκι χωρίς σουτιέν που με το ζόρι κράταγε τα μεγάλα της βυζιά. Συνεχίσαμε να μιλάμε, με εμένα να ρίχνω ματιές στις ρόγες της και το καυλιάρικο κωλαράκι της. Είχαμε να τα πούμε πάρα πολύ καιρό και αρχίσαμε να μιλάμε περί του σεξ και όσο περνούσε η ώρα, ο πούτσος μου σκλήραινε από την κουβέντα που κάναμε και από την θέα της ξαδέλφης. Αυτή το κατάλαβε αλλά δεν είπε τίποτα και γέλασε πάλι πονηρά.

Για να μην τα πολυλογώ, έρχεται μετά από λίγο ο θείος μου με τη θεία μου και μας λένε… «εμείς θα φύγουμε και θα γυρίσουμε αύριο το πρωί. Να είστε φρόνιμοι όσο θα λείπουμε». Που να ήξεραν τι θα συμβεί όσο αυτοί θα λείπουν. Με το που φεύγουν με ρωτάει η ξαδέλφη μου τι θέλω να κάνουμε.

-    Να πάμε για ποτάκι έξω ή να κάτσουμε σπίτι να τα πιούμε ένα εδώ;

Από μέσα μου σκεφτόμουν πως αν δεν τη γαμήσω σήμερα δεν θα τη γαμήσω ποτέ. Της χαμογελάω πονηρά και της απάντησα πως θα προτιμούσα να καθίσουμε σπίτι. Έβαλα χαλαρή μουσική και αρχίζουμε να πίνουμε από ένα ουίσκι. Άρχισα να τη ρωτάω αν τα έχει με κανέναν αυτόν τον καιρό και πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ.

-    Όχι είμαι ελεύθερη και έχω να κάνω σεξ 3 μήνες.

Κουβέντα στην κουβέντα, ήπιαμε 4 5 ποτά και την έβλεπα ότι είχε αρχίσει να μεθάει.

-    Πάω μέσα να αλλάξω για να είμαι πιο άνετη και έρχομαι.

Γυρνάει και τι να δω! Είχε βάλει ένα κοντό νυχτικό σχεδόν διαφανές. Άρχισα πάλι να καυλώνω και αυτή τη φορά φαινόταν πολύ έντονα το φούσκωμα στο παντελόνι μου. Αυτή κόλλησε για λίγη ώρα και κοίταγε τον καυλωμένο μου πούτσο, που διαγραφόταν μέσα απ’ το παντελόνι. Πίνουμε άλλο ένα ποτό και αυτό ήταν. Είχε μεθύσει. Σε μια φάση τη βλέπω σχεδόν κοιμισμένη, να τρίβει το μουνάκι της. Δεν άντεξα άλλο. Βγάζω το καυλί μου έξω και της λέω…

-    Τώρα πουτανάκι θα ξεκαυλώσεις τον ξαδερφούλη σου…

και της τον βάζω στο στόμα. Στη αρχή πήγε να τραβηχτεί, αλλά μετά άρχισε να τον πιπιλάει το πουτανάκι. Την έχυσα σύντομα στο στόμα.

-    Τώρα ξαδερφούλα θα γίνεις το πουτανάκι μου,

και την στήνω στα τέσσερα. Άρχισα να τη γαμάω αγρία. Αυτή ούρλιαζε από τον πόνο και αναστέναζε από την καύλα. Το μουνάκι της ήταν πολύ στενό κι έχυσα χωρίς πολύ καθυστέρηση μέσα της. Μετά πάω να της τον βάλω απ’ τον κώλο και τραβιέται.

-    Δεν το έχω ξανακάνει από πίσω και δεν θέλω.

Τη βάζω κάτω με το ζόρι και αρχίζω να της τον βάζω απ’ τον κώλο. Αυτή ούρλιαξε μιας και δεν το είχε ξανακάνει από πίσω. Σιγά-σιγά, ο πόνος άρχισε να γίνεται ηδονή και δεν αντιστεκόταν πια σύμφωνα με τα όσα μου έλεγε.

-    Σκίσε με ξαδερφούλη, είμαι το πουτανάκι σου. Χύσε με καυλιάρη μου…

και την έχυσα για μια ακόμα φορά μέσα στην κωλάρα. Έτσι την πήδαγα όλη τη νύχτα, μέχρι να γυρίσουν οι γονείς της την άλλη μέρα. Θα έχει και συνέχεια σύντομα.

 

(Copyright protected OW ref: 71652)