Λεσβία μάνα σαδιστής γιος (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
O Τάκης πέρασε μια πολύ άσχημη μέρα στο σχολείο. Επί μια εβδομάδα τώρα πήγαινε συνέχεια αδιάβαστος και οι καθηγητές του του έβαλαν τις φωνές. Τους εξήγησε ότι η πτώση αυτή στην απόδοσή του οφειλόταν στο χωρισμό των γονιών του και στο γεγονός ότι αναγκάστηκε ν' αλλάξει σπίτι. Αυτό έδωσε την αφορμή στους φίλους του ν' αρχίσουν να ρωτούν γιατί διαλύθηκε αυτός ο κατά τα φαινόμενα ευτυχισμένος γάμος. Ο Τάκης δεν ήθελε να πει ότι οι γονείς του δεν τα έβρισκαν πλέον αναμεταξύ τους. Η αδελφή του, η Τζολίν, πήγαινε μαζί του στο ίδιο σχολείο και επειδή υπήρχε κάποια μεγάλη πιθανότητα να πει εκείνη τον πραγματικό λόγο του χωρισμού των γονιών τους, ο Τάκης φοβόταν.

Η Τζολίν είχε ένα κακό ελάττωμα: δεν κρατούσε ποτέ μυστικά. Αν μάθαινε τον λόγο που χώρισαν οι γονείς της, το νέο θα μαθευόταν με αστραπιαία ταχύτητα. Στο μεταξύ ο Τάκης δεν είχε καμιά διάθεση να μάθει όλος ο κόσμος ότι πηδούσε τη μητέρα του. Ο Τάκης κατά το τέλος των μαθημάτων του, άρχισε πάλι να νιώθει καύλες. Η δεσποινίδα Γεωργίου τον κάλεσε στο γραφείο της για να της εξηγήσει για ποιο λόγο τον είχε πάρει ο ύπνος την ώρα που τους παρέδιδε το μάθημα σχετικά με τη χρήση της άνω τελείας. Αν δεν ήταν και γαμώ τις σκατόφατσες, ο Τάκης σίγουρα θα της είχε ριχτεί να τη γαμήσει. Η πούτσα του είχε καυλώσει τόσο άτσαλα που αν τον κρατούσε ακόμη πέντε λεπτά στο γραφείο της, θα της ορμούσε κι ότι ήθελε προκύψει. Κι ενώ εκείνη προσπαθούσε να του εξηγήσει τη σημασία και την αξία της στίξης στο γραπτό λόγο, το μυαλό του Τάκη πήγαινε σε άλλα πράγματα. Σκεφτόταν να τη στήσει πάνω στην έδρα της, και να της τον σφηνώσει στον κώλο. Και αυτό τον τρόπο θα γαμούσε, αλλά δεν θα έβλεπε τη σκατόφατσά της.

Χτες βράδυ με το καυλί που είχε καρφώσει στην κωλοτρυπίδα της Φωφώς, είχε ευχαριστηθεί γαμήσι. Τελικά είχε διαπιστώσει ότι του άρεσε πολύ περισσότερο να γαμάει μια σφιχτή κωλοτρυπίδα, παρά ένα ζουμερό και ξεχειλωμένο μουνί. Επιπλέον του άρεσε αυτό το γαμήσι γιατί η Φωφώ ήταν μέχρι τότε παρθένα απ' τον κώλο. Όσο πιο πολύ σκεφτόταν το χτεσινοβραδινό γαμήσι, τόσο περισσότερο η πούτσα του διαμαρτυρόταν. Η δεσποινίδα Γεωργίου ήταν τυχερή που τον άφησε να φύγει απ' το γραφείο της γιατί αν καθυστερούσε λίγο ακόμη θα της πετούσε τα μάτια έξω. Το σχολείο απείχε μόλις τρία οικοδομικά τετράγωνα μακριά από το διαμέρισμα στο οποίο, έμενε εδώ και μια βδομάδα με τη μάνα του. Μέχρι να πάει στο σπίτι η πούτσα του είχε γίνει σωστό ρόπαλο.

Μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι το μυαλό του δούλευε συνεχώς. Αναρωτιόταν αν και κατά πόσο η μητέρα του είχε τηρήσει την υπόσχεσή της να του έχει στήσει στο κρεβάτι τους μια μουνάρα και δύσκολη παρθένα για να τη γαμήσει. Ο Τάκης καταλάβαινε ότι η αποστολή της μάνας της ήταν δύσκολη. Πού θα μπορούσε άραγε να του εξασφαλίσει το μουνί με τις προδιαγραφές που επιθυμούσε; Παρόλα αυτά, όλα ήταν πιθανά. Η Φωφώ πάνω στην απεγνωσμένη της προσπάθεια να τον κρατήσει κοντά της, ήταν ικανή να κινήσει γη και ουρανό. Στο κάτω κάτω, αν δεν του είχε βρει άλλο μουνί, θα της ξέσκιζε άλλη μια φορά τον υπέροχό της κώλο. Ο Τάκης κόντεψε να πετάξει απ' την χαρά του όταν μπαίνοντας στο σαλόνι του σπιτιού τους, άκουσε ένα καυλιάρικο γυναικείο βογκητό. Τη φωνή της Φωφώς την ήξερε. Αυτό το βογκητό δεν ήταν δικό της. Η φωνή αυτή ήταν πολύ πιο παθιασμένη και καυλιάρικη απ' τη δική της. Χωρίς να χάσει χρόνο, άρχισε να γδύνεται.

 • Έλα Φωφώ μου! Γλείψε μου πιο δυνατά το μουνάκι μου, άκουσε κάποια στιγμή ο Τάκης.

Η Φωφώ Ιωάννου έγλειφε τα μουνόχειλα της Αυγής, και χαμογελούσε. Το βλέμμα της παρακολουθούσε ταχτικά το ρολόι του τοίχου. Η ώρα είχε περάσει κι από λεπτό σε λεπτό ο γιος της έπρεπε να κάνει την εμφάνισή του. Βέβαια στην αρχή ανησύχησε γιατί ο γιος της είχε ήδη καθυστερήσει, αλλά όταν τελικά άκουσε την πόρτα του σπιτιού ν' ανοίγει, ένιωσε μια ξαφνική ανακούφιση.

 • Αυγή κουκλάρα μου, είπε πιο δυνατά απ' το συνηθισμένο η Φωφώ για να προειδοποιήσει το γιο της που κατάλαβε ότι βρισκόταν στο σαλόνι.
 • Γουστάρω να γλείφω το καυλωμένο σου μουνάκι. Γουστάρω τα υπέροχα ζουμιά του. Μου προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι είσαι ακόμη παρθένα. Με το μουνί που διαθέτεις, είσαι ικανή να κάνεις κάθε άντρα να χύσει μόλις σε δει γυμνή.

Ο Τάκης άκουγε τη συνομιλία τους και χαμογελούσε τρισευτυχισμένος. Δευτερόλεπτα αργότερα άκουσε κάποιους μεταλλικούς ήχους και υπέθεσε ότι η μάνα του προσπαθούσε να δέσει την Αυγή πάνω στο κρεβάτι. Η Φωφώ φαίνεται είχε αποφασίσει να τον ευχαριστήσει και να τηρήσει την υπόσχεσή της. Δεν ήξερε πως να την ευχαριστήσει γι' αυτή τη χάρη που του έκανε. Χωρίς να χάσει χρόνο έκανε την εμφάνισή του στο δωμάτιο, ολόγυμνος και με το ματσούκι του όρθιο σαν κοντάρι σημαίας. Το πρώτο πράγμα που είδε ο Τάκης ήταν τα ξανθά μεταξένια μαλλιά της Αυγής που είχαν πέσει πάνω στο μουνάκι της Φωφώς. Η Φωφώ κι η Αυγή είχαν αφοσιωθεί στο αμοιβαίο γλειφομούνι που έκαναν και δεν τον αντιληφθήκαν που μπήκε στην κρεβατοκάμαρα.

Μέσα στην κρεβατοκάμαρα μύριζε έντονα μουνίλα. Μια βαθιά ανάσα ήταν ικανή να κάνει την καύλα του ακόμη πιο δυνατή. Η Αυγή, ήταν η γυναίκα των ονείρων του. Βέβαια θα την προτιμούσε πιο νέα, αλλά μια εικοσιπεντάρα δεν μπορούσες να την πεις για γριά. Μια πιο προσεκτική ματιά που έριξε τον έκανε να καταλάβει ότι στο κρεβάτι δεμένη δεν ήταν η Αυγή, αλλά η μάνα του. Η Αυγή είχε πέσει πάνω της σαν αγριόγατα που ήταν έτοιμη να κατασπαράξει το θύμα της. Ο Τάκης δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί είχε γίνει αυτό. Όταν το καλοσκέφθηκε κατάλαβε ότι έτσι ήταν πολύ καλύτερα για κείνον. 'Έκανε ότι ξερόβηξε, για να τον ακούσουν. Η Αυγή σήκωσε το βλέμμα της και μόλις τον είδε είπε:

 • Ε, άει στο διάβολο! Δεν είναι δυνατόν.

Η πούτσα του Τάκη ήταν η μεγαλύτερη και πιο χοντρή που είχε αντικρύσει μέχρι τότε. Και τέτοιες ψωλές μόνο στον ύπνο της τις είχε δει και ξυπνούσε με μουσκεμένο και καυλωμένο μουνάκι.

 • Φύγε από δω αμέσως! είπε νευριασμένη η Αυγή. Ποιος σου είπε ότι έχουμε ανάγκη την παλιοψωλή σου;
 • Μη με διώχνεις κούκλα μου. Κοίτα τι ψωλή σε περιμένει!

Αμέσως μετά έσφιξε γερά το παλαμάρι του μέσα στην χούφτα του.

 • Δεν έχω καμιά διάθεση να βλέπω ούτε την ψωλή σου, ούτε τα μούτρα σου, του είπε ψυχρά,
 • Δυστυχώς για σένα μανάρι μου, δεν πρόκειται να φύγω. Τώρα μόλις ήρθα και σκοπεύω να μείνω. Είτε με γουστάρεις είτε όχι, εγώ έχω σκοπό να σου ξεσκίσω τη μουνάρα.
 • Ναι, κάνε όρεξη!, του είπε η Αυγή και τινάχτηκε όρθια πάνω στο κρεβάτι. Πριν προλάβει ν' αντιδράσει ο Τάκης, η Αυγή έπιασε το μαστίγιο στο χέρι της. Μια βουρδουλιά αν σου ρίξω στον πούτσο, θα δεις ότι αμέσως θα πάει περίπατο.

Ο Τάκης τα έχασε. Η Αυγή κατέβασε απότομα το μαστίγιο κι επειδή τραβήχτηκε ο Τάκης, τη βουρδουλιά την έφαγε η Φωφώ στο δεξί της χέρι. Την ώρα που η Αυγή σήκωνε ξανά το χέρι της με το οποίο κρατούσε το μαστίγιο, παραπάτησε κι έχασε την ισορροπία της.

 • Πιάστην Τάκη, του φώναξε η μάνα του.
 • Σου ζητώ συγνώμη αγόρι μου που δεν κατάφερα να στη δέσω όπως μου είχες ζητήσει.
 • Μην ανησυχείς μαμά. Κι αυτό που έκανες ήταν αρκετό για μένα.
 • Άσε με κτήνος! ούρλιαξε η Αυγή και προσπάθησε να του βγάλει τα μάτια με τα νύχια.

Ο Τάκης την έπιασε απ' το μπράτσο και της το έστριψε πίσω απ' την πλάτη. Ποτέ άλλοτε δεν είχε δει τόσο θυμωμένη κι αγριεμένη γυναίκα. Ειλικρινά του άρεσαν πάρα πολύ αυτές οι γυναίκες. Η Αυγή μπορεί να είχε το ίδιο ύψος με κείνον, αλλά ο Τάκης ήταν τουλάχιστον 30 κιλά βαρύτερος. Αν δεν κρατούσε το μαστίγιο ή κάποιο άλλο όπλο, δεν υπήρχε πιθανότητα να τον κάνει καλά. Η Αυγή ήξερε ότι τα πράγματα γι' αυτήν ήταν δύσκολα. Χωρίς να χάσει ούτε λεπτό, έσκυψε και πήρε τη γιγάντια πλαστική ψωλή που είχε μέσα στο τσαντάκι της. Στην αρχή ο Τάκης νόμισε ότι ήταν κάποιο κλομπ. Σε μήκος ήταν καμιά σαρανταριά πόντους και σε φάρδος σαν μια παλάμη. Τη στιγμή που το σήκωσε κι ετοιμαζόταν να τον χτυπήσει πρόσεξε ότι είχε το σχήμα της πούτσας.

Η Αυγή όμως δεν είχε σκοπό να τον χτυπήσει στο κεφάλι, αλλά στο σηκωμένο του καυλί. Ο Τάκης τραβήχτηκε πίσω έγκαιρα. Το πλαστικό καυλί πέρασε με δύναμη ένα πόντο περίπου μακριά απ' το στημένο του παλούκι.

 • Μωρή ξεκωλιάρα, τώρα θα δεις!", είπε αγριεμένος ο Τάκης.

Ο Τάκης δεν συνήθιζε να χτυπάει γυναίκες. Στην περίπτωση όμως της Αυγής που αποπειράθηκε να του χτυπήσει το καυλί του, θα έκανε μια εξαίρεση. Αμέσως άρπαξε την Αυγή απ' το πηγούνι και την έσπρωξε πίσω με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας. Την ώρα που έπεφτε, πρόλαβε η Φωφώ να την αρπάξει απ' το τσουλούφι. Ο Τάκης άρπαξε το μαστίγιό της και της έριξε μια δυνατή βουρδουλιά στα πλευρά. Η Αυγή πόνεσε πολύ και πραγματικά τα χρειάστηκε. Η Φωφώ άρχισε να χαχανίζει και παράλληλα της τραβούσε με δύναμη το τσουλούφι που είχε πιάσει με το χέρι της.

 • Τι συμβαίνει κούκλα μου; τη ρώτησε η Φωφώ. Εσένα σ' αρέσει να μαστιγώνεις άλλους, αλλά δε σ' αρέσει να τις τρως πότε πότε κι εσύ;

Ο Τάκης είχε γίνει έξαλλος απ' το θυμό του. Σήκωσε το μαστίγιο και το κατέβασε απότομα. Αυτή τη φορά χτύπησε την Αυγή πάνω στην κοιλιά της.

 • Βοήθεια! Με βιάζουν! άρχισε να φωνάζει δυνατά η Αυγή,

Η Φωφώ χαχάνιζε με την καρδιά της.

 • θυμάσαι τι μου είχες πει πριν λίγη ώρα; Μου είχες πει ότι οι γείτονες δεν πρόκειται να δώσουν σημασία, γιατί όλες εδώ μέσα είμαστε ξεκωλιάρες και πουτάνες. Τις φωνές, τα βογκητά και τα ουρλιαχτά, τα θεωρούν πολύ φυσικά. Έτσι κάνουν οι πουτάνες όταν καυλώνουν άτσαλα.
 • Εμένα μ' αρέσουν οι γκόμενες που βγάζουν το σκασμό όταν πρόκειται να τις γαμήσω, είπε ο Τάκης.

Αμέσως μετά πήρε το κιλοτάκι της Αυγής και της το έχωσε στο στόμα για να μη μπορεί να φωνάζει και να την ακούνε. Μετά πήρε το σουτιέν της και της το έδεσε γύρω γύρω απ' το κεφάλι σφίγγοντας για μια ακόμη φορά το στόμα.

 • Τελικά δεν μου είπες που τη βρήκες, είπε ο Τάκης στη Φωφώ.
 • Δεν την βρήκα εγώ. Εκείνη με βρήκε. Είναι κοινωνική λειτουργός και της αρέσει να χώνει τη μύτη της εκεί που δεν την σπέρνουν.
 • Μάλιστα! τώρα κατάλαβα, είπε ο Τάκης. Αυτή όμως περισσότερο ενδιαφέρεται για λεσβιακές σχέσεις παρά για το επάγγελμά της.

Η Αυγή προσπαθούσε απεγνωσμένα να ελευθερώσει το στόμα της και να φωνάξει. Μάταια όμως. Ο Τάκης της το είχε βουλώσει για τα καλά. Ο Τάκης έσπρωξε την Αυγή και την έφερε κοντά στη Φωφώ.

 • Κράτησε την γερά απ' τα χέρια, μέχρι να βρω τα κλειδιά των χειροπεδών·
 • Τα έχει μέσα σε κείνο το τσαντάκι
 • Απ' ότι βλέπω η κυρά, όλα τα έχει προβλέψει, είπε ο Τάκης. Αμέσως μετά πήρε τα κλειδιά, έλυσε τη μάνα του και έδεσε στην Ίδια ακριβώς θέση την Αυγή
 • επιτέλους, είπε η Φωφώ καθώς ξεγλίστρησε κάτω απ' το κορμί της Αυγής. Πάνε τρεις ώρες τώρα που δεν έκανα τίποτα άλλο απ' το να της γλείφω το μουνί για να την καθυστερήσω μέχρι να γυρίσεις απ' το σχολείο.
 • Αν είναι έτσι, μετά από τόσο γλειφομούνι θα πρέπει να είναι πανέτοιμη για να δεχθεί την πουτσάρα μου, είπε ο Τάκης.

Η Αυγή τους κοιτούσε και τα είχε χαμένα. Μέχρι τώρα είχε κάνει λεσβιακό έρωτα με καμιά πενηνταριά γυναίκες ποτέ όμως δεν είχε την ατυχία να έρθουν έτσι ανάποδα γι' αυτήν τα πράγματα. Έτρεμε ολόκληρη απ' το φόβο της. Το μουνάκι της είχε ανατριχιάσει. Όποτε χαμήλωνε το βλέμμα της και αντίκριζε το τεράστιο παλαμάρι του Τάκη, την έπιανε σύγκρυο.

 • Ώστε μας το παίζεις κοινωνική λειτουργός ε; τη ρώτησε ο Τάκης κοροϊδευτικά.
 • Καλά έκανες πάντως που ήρθες γιατί μέσα σ αυτό το σπίτι θα μάθεις και ορισμένα πράγματα που μέχρι τώρα δεν είχες την τύχη να μάθεις.

Ο Τάκης κοιτούσε τα σημάδια που είχε αφήσει το μαστίγιο πάνω στο πλούσιο κορμί της Φωφώς και τα νεύρα του τεντώνονταν ακόμη περισσότερο. Δεν ήθελε να του πειράζουν κάτι το οποίο του ανήκει και μάλιστα όχι κάποιος άντρας, αλλά μια λεσβία. Σήκωσε και πάλι το μαστίγιο και τη Χτύπησε με δύναμη πάνω στα βουναλάκι που σχημάτιζε το στήθος της. Οι Ρώγες της σηκώθηκαν από το φόβο. Ταυτόχρονα απ' το μπουκωμένο στόμα της βγήκε μια πνιχτή κραυγή πόνου.

 • Φαντάζομαι ότι θα γουστάρεις να σου ελευθερώσω το στόμα για να φωνάζεις... είπε ο Τάκης χαμογελώντας ειρωνικά.

Η Αυγή άρχισε και πάλι να μουγκρίζει. Μετά κούνησε καταφατικά το κεφάλι της θέλοντας να του δείξει ότι συμφωνούσε μαζί του.

 • Θα γούσταρες βέβαια να σου φυτέψω αυτό το παλαμάρι εκεί που πρέπει. 'Έτσι δεν είναι μωρό μου;

της είπε ενώ είχε πλησιάσει την ψωλάρα του κοντά στο στόμα της και με το ένα του χέρι την έπαιζε. Η Αυγή κοιτούσε την τεράστια ψωλή του και τις χοντρές μπλε φλέβες της που είχαν πεταχτεί πάνω απ' το τεντωμένο του νεύρο.

 • Ή μάλλον όχι. Θα σε γαμήσω πρώτα απ' τον κώλο. Το παρθενικό μουνάκι σου θα το αφήσω στο τέλος, για επιδόρπιο.

Μετά ο Τάκης της έλυσε το στόμα και της έβγαλε το κιλοτάκι που της είχε χώσει μέσα.

 • Σε παρακαλώ Τάκη, του είπε, δεν μ' αρέσει να κάνω έρωτα με άντρες. Δεν μ' αρέσει ούτε να μ' αγγίζουν.
 • Τότε θα αναθέσω στη μάνα μου να σου χώσει αυτό το παλαμάρι στην κωλοτρυπίδα σου.

Ο Τάκης πήρε την τεράστια πλαστική πούτσα που είχε φέρει μαζί της η Αυγή και την κοιτούσε με θαυμασμό και έκπληξη.

 • Α! Μιλάμε και για πρώτο πράγμα, είπε ο Τάκης, Το κεφάλι αυτής της πλαστικής πούτσας αρχίζει και περιστρέφεται μόλις πατήσεις αυτό εδώ το κουμπάκι.
 • Τάκη, σε παρακαλώ, άσε με να το δοκιμάσω, είπε η Φωφώ. θα ήθΈλα να της γαργαλίσω την τεράστια κλειτορίδα της μ' αυτό το μαραφέτι.
 • Πάρτο. Καύλωσε την κλειτορίδα της και τις ρώγες της. Γουστάρω να τη βλέπω να σπαρταράει από καύλα.

Η Αυγή τα είχε τελείως χαμένα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ποτέ σχέσεις με άντρες. Είχε συνηθίσει να παίζει το βασανιστή πιο αδύναμων από εκείνη γυναικών και να ικανοποιεί έτσι τα λεσβιακά της βίτσια. Η Φωφώ ακούμπησε το κεφάλι της πλαστικής πούτσας πάνω στην ερεθισμένη κλειτορίδα την οποία έγλειφε με τη γλώσσα της τόσες ώρες. Το κορμί της Αυγής άρχισε να τινάζεται απότομα λες και περνούσε από πάνω του ηλεκτρικό ρεύμα.

 • Σε παρακαλώ Τάκη, πες της να μη μ' αγγίζει μ αυτό το απαίσιο πλαστικό καυλί.
 • θα της πω να σταματήσει, αν μου υποσχεθείς ότι θα μου πάρεις ένα σωστό λαρυγγοτσιμπούκι θέλω να πάρεις μέσα στο στόμα σου και τους 22 πόντους της ψωλής μου. Το μόνο που ζητάω ν ακούσω από σένα, είναι ότι δέχεσαι να σου γαμήσω το στόμα σαν να ήταν το μουνάκι σου.
 • Η Φωφώ άκουγε το γιο της και τον θαύμαζε. Ο Τάκης ήταν ένας πουτσαράς που δεν άφηνε ποτέ μουνί αγάμητο.

Έχοντας συνέχεια αναμμένο το μοτεράκι της πλαστικής πούτσας, ακούμπησε το κεφάλι της πάνω στη ρώγα της Αυγής. Η Αυγή άρχισε να τινάζεται ολόκληρη και να προσπαθεί να ελευθερωθεί απ' τα δεσμά της. Τώρα πλέον φοβόταν όχι μόνο τον Τάκη αλλά και τη Φωφώ. Και οι δυο τους ήταν το ίδιο κουμάσι.

 • Σειρά σου τώρα για την άλλη ρώγα. Γουστάρω να την βλέπω να καυλώνει και να πετάγεται πάνω σαν καρφί.

Η Φωφώ έκανε ότι της είπε ο γιος της. Τώρα θ' αφήσουμε τις ρώγες και θα σου γαργαλίσουμε την κωλοτρυπίδα είπε η Φωφώ.

 • Όχι! Γαργαλιέμαι! Δεν θέλω την κωλοτρυπίδα, ούρλιαξε η Αυγή.
 • Μήπως προτιμάς να σου τον δώσω τσιμπούκι;, τη ρώτησε ο Τάκης.
 • Αυτό να το βγάλεις απ' το μυαλό σου! ποτέ δεν πρόκειται να σου πω ότι θέλω κάτι τέτοιο. Μπορεί να με αναγκάσεις να σου πάρω τσιμπούκι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί σου ή ότι το γουστάρω.
 • Φοβάμαι ότι θα πρέπει να κάνεις πολλούς συμβιβασμούς εδώ που ήρθες. Θα έρθει στιγμή που εσύ θα με παρακαλάς να σου τον δώσω τσιμπούκι κι όχι εγώ.
 • Αποκλείεται. Δεν πρόκειται να δεχθώ να βάλω αυτή την ψωλή στο στόμα μου.

Η Φωφώ στο μεταξύ έχωσε γύρω στους δέκα πόντους την πλαστική ψωλή μέσα στην κωλοτρυπίδα της Αυγής. Τα μάτια της Αυγής κόντευαν να πεταχτούν απ' τις κόγχες τους. Παράλληλα το κορμί της έτρεμε και σπαρταρούσε λες και το διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα.

 • Μήπως τώρα άλλαξες γνώμη και προτιμάς να μου πάρεις τσιμπούκι; τη ρώτησε ο Τάκης.
 • Κάθαρμα. Κτήνος! θα μου το πληρώσεις,

του είπε και τον έφτυσε. Ο Τάκης τραβήχτηκε και δεν τον πήραν τα σκάγια.

 • Αφού δεν βάζει μυαλό, είπε ο Τάκης, χώσε της την πλαστική αυτή ψωλή πιο βαθιά μέσα στον κώλο της. Η μάλλον σφήνωσε την όλη και πέταξε της τα μάτια απ' έξω. Κάνε την ψωλή αυτή ν' αγγίξει το λαρύγγι' της.
 • Tάκη, αυτό δεν γίνεται. Η πούτσα αυτή είναι τεράστια και θα την ξεσκίσει. Αν την χώσω όλη μέσα μπορεί να της κάνουμε τίποτε κακό, είπε η Φωφώ.
 • Αν την χώσεις αργά αργά, δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Αν στο μεταξύ δεχθεί να μου πάρει τσιμπούκι θα της την βγάλεις και θα γλιτώσει

Η Αυγή ήταν αποφασισμένη να κρατήσει τη στάση της. Δεν είχε καμιά διάθεση να παρακαλέσει κανένα άντρα να της δώσει τον πούτσο του τσιμπούκι κάποια στιγμή όμως, όταν η πλαστική ψωλή είχε βυθίστε αρκετά μέσα στην κωλοτρυπίδα της, άρχισε να βογκάει και να σπαρταράει πάνω στο κρεβάτι. Το επόμενο σπρώξιμο από πλευράς της Φωφώς, την έπεισε ότι έπρεπε να δεχθεί τους όρους του Τάκη.

 • Μη! Όχι άλλο! Σταματήστε. Θα σου πάρω τσιμπούκι.
 • Δεν θέλω να μου πεις ότι θα μου πάρεις τσιμπούκι αλλά να με παρακαλέσεις να στον δώσω.
 • θέλω να σου πάρω πίπα Τάκη. Το προτιμώ αυτό απ' το....
 • θέλω να με πείσεις ότι Γουστάρεις να μου πάρεις σωστό τσιμπούκι"

Η Φωφώ μπορεί μεν να λυπόταν την κατάντια της Αυγής, αλλά ήθελε να ικανοποιήσει και το γιο της. Γι' αυτό της σφήνωσε λίγο ακόμη πιο μέσα την πούτσα που είχε στο χέρι της.

 • Έλα Τάκη! Μην καθυστερείς Γουστάρω να σου πάρω τον πούτσο μέσα στο στόμα μου και να νιώσω το πουτσοκέφαλό σου στο λαρύγγι' μου. Γουστάρω να στον ρουφήξω μέχρι να χύσεις και σου υπόσχομαι ότι θα καταπιώ όλα τα πηχτά χύσια σου, άρχισε να λέει με τρεμάμενη φωνή η Αυγή
 • Επιτέλους, έβαλες μυαλό, της είπε χαμογΈλαστός ο Τάκης.

Χωρίς να χάσει καιρό καβάλησε την Αυγή, κάθισε πάνω στις βυζάρες της και ακούμπησε το πουτσοκέφαλό του πάνω στα χείλια της. Αμέσως μετά της έλυσε το στόμα και άρχισε να της χαϊδεύει τα κατάξανθα μαλλιά. Στο μεταξύ το βλέμμα της Αυγής ήταν προσηλωμένο πάνω στο χοντρό και κόκκινο ματσούκι του. Απ' την άκρη του πουτοκέφαλού του επρόβαλλε μια χοντρή σταγόνα από χύσια.

 • Γλείφτην μανάρι μου να δεις τι ωραία χύσια που σου έχω, της είπε.

Η Αυγή θα προτιμούσε χίλιες φορές να της έδινε δηλητήριο, παρά τα χύσια του. Ο πόνος όμως που ένιωθε στην κωλοτρυπίδα της ήταν έντονος και δεν μπορούσε να τον ξεχάσει εύκολα. Γι' αυτό προτίμησε να του γλείψει την πρώτη σταγόνα απ' τα χύσια του που μόλις τη γεύτηκε της ήρθε αηδία.

 • Κάνε υπομονή μανάρι μου. Σου έρχονται κι άλλα χύσια, της είπε.

Απ' το πρωί που ήταν στο σχολείο μέχρι αυτή την ώρα, η αρχιδοσακκούλα του είχε προλάβει να μαζέψει πολλά χύσια. Η Αυγή έγλειψε και τη δεύτερη σταγόνα. Αλλά και η δεύτερη ήταν το ίδιο απαίσια με την πρώτη. Άρχισε ν' αηδιάζει με τη σκέψη και μόνο ότι σε λίγο απ' τον πούτσο του θα πετάγονταν ποτάμι τα χύσια του που θα έπρεπε να του τα γλείψει και να τα καταπιεί όλα.

 • Κάνε τώρα κούκλα μου, γλείψε μου το ψωλοκέφαλο. Μούσκεψέ το. Γλείφτο καλά και κάνε με να καυλώσω.

Η Φωφώ στο μεταξύ καθόταν δίπλα τους και παρακολουθούσε τη σκηνή με πολύ ενδιαφέρον και αγωνία.

 • Τάκη, η Αυγή έχει και γαμώ τις έμπειρες γλώσσες. Κάνε την να σου περιποιηθεί τον πούτσο σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 • Ωραία. Εσύ στο μεταξύ να παρακολουθείς και να παίρνεις μαθήματα είπε στη Φωφώ.

Η Αυγή δεν μπορούσε να πιστέψει ότι υπήρχαν στην πραγματικότητα τόσο μεγάλες και χοντρές ψωλές. Σκεφτόταν ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να μην προλάβει να της χώσει όλο αυτό το φίδι μέσα στο στόμα της, γιατί κινδύνευε να την πνίξει. Μετά της ήρθε η φαεινή ιδέα να τον κάνει να καυλώσει τόσο άτσαλα προτού να μπει μέσα ώστε να χύσει πρόωρα.

Έχοντας αυτό το σχέδιο στο μυαλό της, άρχισε να του γλείφει μ' ένα Φανταστικό τρόπο το πουτσοκέφαλο του. Έκλεισε τα μάτια της και προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό της ότι αυτό που έκανε το απολάμβανε, κι ότι αντί για πουτσοκέφαλο εκείνη την ώρα έγλειφε μια χοντρή κι ερεθισμένη κλειτορίδα μιας άλλης μουνάρας. Η Φαντασία της όμως δεν μπορούσε να κρατήσει για πολύ. Η μυρωδιά του πούτσου του ήταν έντονη και πολύ διαφορετική από κείνη που είχε κάθε μουνί. Πολύ σύντομα η άκρη της γλώσσας της άρχισε να πηγαινοέρχεται με γρήγορες κινήσεις πάνω στο χοντρό σωληνάκι απ' όπου σε λίγο θα έβγαιναν τα χύσια της ψωλής του. Παρόλο που μας λέει ότι δεν γουστάρει τους άντρες, είπε ο Τάκης, κάνει πολύ απολαυστικά τσιμπούκια. Ξέρει πως να Χρησιμοποιεί τη γλώσσα της για να καυλώνει μια ψωλή.

 • Μη μου πεις ότι είναι καλύτερη κι από μένα στο τσιμπούκι! είπε ανήσυχη η Φωφώ.
 • Νομίζω ότι πρέπει να πούμε και του στραβού το δίκιο. Είναι πολύ σωστή τσιμπουκορουφήχτρα. Αν καταφέρει να μου τον πάρει όλο μέσα στο στόμα της και κουνάει τη γλώσσα όπως τώρα, τότε θα πρέπει να την αναδείξουμε πρωταθλήτρια στα τσιμπουκογλειψίματα.

Η Φωφώ άκουγε το γιο της κι άρχισε να ζηλεύει την Αυγή.τα μάτια της άρχισαν να βουρκώνουν. Παρόλο που δεν είχε καμιά όρεξη να παρακολουθεί το τσιμπούκι που της έδινε ο γιος της, δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το βλέμμα της απο κει. Μετά απ' αυτή τη γαμησοπεριπέτεια, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει πολύ καλύτερη περιποίηση στο γιο της για να τον κρατήσει κοντά της.

 • Πω πω πω! Τι τσιμπούκι είναι αυτό, βόγκηξε κάποια στιγμή ο Τάκης.

Η Αυγή πήρε τον πούτσο του στο στόμα της κι άρχισε ν' ανεβοκατεβάζει το κεφάλι της ρυθμικά. Προσπαθούσε να του παίρνει μέσα μόνο το πουτσοκέφαλο. Ο Τάκης την κοιτούσε και δεν πίστευε στα μάτια του. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μια λεσβία ήταν ικανή να κάνει ένα τόσο σωστό τσιμπούκι. Τα χείλια της, η γλώσσα της, το στόμα της γενικά, έκανε τέτοιες κινήσεις που πραγματικά τον ξετρέλαιναν.

 • Καλά θα κάνεις να προσέξεις τον τρόπο που μου παίρνει πίπα για να μάθεις, είπε στη Φωφώ. Το τσιμπούκι που μου παίρνεις εσύ είναι μηδέν μπροστά σ' αυτό το αριστούργημα αυτής εδώ της γκόμενας".

Σκοπός του ήταν να την κάνει να βάλει τα δυνατά της για να του παίρνει στο εξής πιο απολαυστικές πίπες. Παράλληλα πίστευε ότι θα ήταν πολύ καλύτερο για κείνον να έχει δυο γκόμενες που ν' ανταγωνίζονται η μια την άλλη και να προσπαθούν να δείξουν ότι το τσιμπούκι της μιας ήταν καλύτερο απ' της άλλης. Από κάποια στιγμή και μετά, η Αυγή άρχισε να του γλείφει σαν τρελή τον πούτσο. Αυτό το έκανε για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον για να κάνει τον Τάκη να χύσει πιο γρήγορα και να τον ξεφορτωθεί από πάνω της και δεύτερον για να ταπεινώσει τη Φωφώ η οποία πριν λίγο της είχε ξεσκίσει την κωλοτρυπίδα με την πλαστική εκείνη πούτσα. Όχι μόνο σκόπευε να του πάρει σωστό τσιμπούκι, αλλά και τελικά να τον κλέψει απ' τη Φωφώ που της είχε φερθεί τόσο σκάρτα. Ο Τάκης παραξενεύτηκε για την ξαφνική αυτή αλλαγή. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να σφηνώσει την καυλάρα του βαθιά μέσα στο λαρύγγι' της και ν αρχίσει να μπαινοβγαίνει με ρυθμό μέσα της σαν να την γαμούσε. Η Αυγή έπαψε πλέον να φοβάται την ψωλή του Τάκη και ότι θα την έπνιγε αν την έπαιρνε όλη μέσα στο στόμα της. Το πουτσοκέφαλό του γλιστρούσε στο λαρύγγι' της πολύ πιο εύκολα απ' όσο είχε υποθέσει. Ξαφνικά έγειρε κάπως το κεφάλι της για να του δώσει την ευκαιρία να της το σφηνώσει ακόμη πιο βαθιά.

 • Αυτό είναι!, βόγγηξε ο Τάκης. Αυτή εδώ η γκόμενα κάνει και γαμώ τις πίπες. Αν έχει τόσο γλυκό μουνάκι όσο και στόμα, δεν πρόκειται να βαρεθώ να τη γαμάω.

Η Αυγή άκουγε τα λόγια του και κολακευόταν. Ήξερεότι τα περισσότερα απ' αυτά τα έλεγε ο Τάκης μόνο και μόνο για ν' αναστατώσει τη Φωφώ αλλά αυτό δεν την απασχολούσε. Κουνούσε το κεφάλι της κατά τέτοιο τρόπο ώστε να τον διευκολύνει να της σφηνώνεται όλο και πιο βαθιά μέσα στο λαρύγγι. Η Αυγή λεπτό προς λεπτό διαπίστωνε ότι τα πράγματα δεν ήταν και τόσο άσχημα όσο είχε υποθέσει στην αρχή. Από κάποια στιγμή και μετά της άρεσε που είχε αυτό το χοντρό λουκάνικο μέσα στο στόμα και το λαρύγγι' της.

 • Έτσι όπως πας μουνάρα μου, θα με κάνεις να χύσω ηδονικά, είπε κάποια στιγμή ο Τάκης. Νιώθω το στόμα σου να με ρουφάει όλο κι πιο δυνατά. Μη μου πεις ότι δεν γουστάρεις να σου ποτίσω το λαρύγγι' με τα χύσια μου!

Η Αυγή κούνησε το κεφάλι της για να του δείξει ότι όντως γούσταρε να χύσει μέσα της. Εκείνη την ώρα είχε φουντώσει τόσο πολύ η καύλα της που από στιγμή σε στιγμή θα έχυνε κι εκείνη.

Ο Τάκης άρχισε να μπαινοβγαίνει με δύναμη και με ρυθμό μέσα στο στόμα της. Οι ψωλότριχές του κολλούσαν πάνω στα τρυφερά της χείλια σαν μουστάκι. Η Αυγή παράλληλα άρχισε να ρουφάει πιο ρυθμικά και πιο μεθοδικά τον πούτσο του. Αν και αυτό που έκανε δεν σκεφτόταν να το κάνει ποτέ σε κάποιον άντρα, τώρα το έκανε και το ευχαριστιόταν. Ξαφνικά το καυλί του Τάκη τέντωσε πολύ περισσότερο απ' όσο προηγουμένως. Το κορμί του σφίχτηκε. Το πρόσωπο του Τάκη παραμορφώθηκε από κάποιους σπασμούς καθώς τ' αρχίδια του άρχισαν ν' αδειάζουν μέσα στο λαρύγγι' της Αυγής.

 • Τώρα θέλω να σου τον γλείψω φώναξε η Φωφώ. Όση ώρα σας έβλεπα να γλείφεστε καύλωσα τρελά. Δώσε μου την ευκαιρία να σου γλείψω την πουτσάρα σου και να σου δείξω ότι τα καταφέρνω καλύτερα από μια λεσβία. Εγώ τον πούτσο σου τον λατρεύω πραγματικά. Εκείνη σου έπαιζε θέατρο.
 • Μπορεί. Εκείνη όμως έπαιζε πολύ ωραίο και πειστικό θέατρο, της είπε κι έβγαλε πέντε έξι πόντους πούτσο απ' το στόμα της Αυγής. Μετά τον τράβηξε απότομα και στάθηκε γονατιστός δίπλα της.

Η Φωφώ άναψε και πάλι το μοτεράκι της πλαστικής πούτσας για να την τιμωρήσει μ' αυτό τον τρόπο που ξεμυάλισε το γιο της. Η ξανθιά καλλονή άρχισε να ουρλιάζει απ' τον πόνο.

 • Κόφτο! είπε ο Τάκης χτυπώντας δυνατά το χέρι της μάνας του που κρατούσε την πλαστική πούτσα.
 • Αν συνεχίσεις έτσι ο κώλος της θα γίνει πηγάδι. Δεν γουστάρω να γαμήσω ανοιχτή κωλοτρυπίδα.

Μετά έβγαλε με προσοχή την πλαστική πούτσα απ' τον τρυφερό καυλιάρικο κώλο της Αυγής και την έδωσε στην Φωφώ.

 • Αν επιμένεις να πάρεις τσιμπούκι δοκίμασε να γλείψεις αυτό εδώ, της είπε.
 • Όχι! Αυτό ξέχασέ το. Δεν μπορώ να γλείψω αυτή τη σκατωμένη ψωλή.
 • Tότε κάθισε πάνω της και παρακολούθα εμένα που θα της ζεσκίζω την κωλοτρυπίδα πρώτα απ' όλα πρέπει να ταχτοποιήσω κάπως τις αλυσίδες.

Η Αυγή έγλειψε τα χύσια που έσταζαν απ' τα χείλια της και ρώτησε απορημένη τον Τάκη που της ελευθέρωσε τα πόδια.

 • Τάκη τι σκοπεύεις να κάνεις;
 • Θα σου δέσω τα πόδια αφού στα σηκώσω πάνω από το κεφάλι, της είπε και της έδεσε τα πόδια.

Τώρα η Αυγή είχε διπλωθεί στα δύο με τα μπούτια ανοιχτά, τον κώλο στον αέρα και ανήμπορη να ελευθερωθεί. Η Αυγή πονούσε απ' τις χειροπέδες που της είχε βάλει ο Τάκης αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτε για να τις αποφύγει. Ο Τάκης πλησίασε ανάμεσα στα σηκωμένα μπούτια της με το χοντρό το παλαμάρι.

 • Έτσι όπως είναι μουσκεμένη από χύσια η ψωλή μου θα γλιστράει και θα μπαίνει καλύτερα μέσα στην κωλοτρυπίδα σου, της είπε.
 • Καλά εσύ δεν μου είπες ότι ήθελες να μου ξεσκίσεις την παρθενιά; τον ρώτησε απορημένη η Αυγή.

Παρά το γεγονός ότι και από το μουνί της θα ένιωθε κάποιο πόνο, η Αυγή προτιμούσε να τη γαμήσει από κει παρά απ' την κωλοτρυπίδα της η οποία είχε ήδη αρχίσει να την τσούζει. Ο Τάκης πλησίασε ακόμη περισσότερο κρατώντας με το ένα του χέρι το γλιστερό μαντζαφλάρι του. Κάποια στιγμή άρχισε να τρίβει το πουτσοκέφαλό του πάνω στην ερεθισμένη και πελώρια κλειτορίδα της.

 • Ναι κουκλάρα μου. Δεν είπα ότι δεν θα σου γαμήσω και το μουνάκι. Απλώς σκοπεύω να το γαμήσω στο τέλος. Πρώτα απ' όλα θέλω να νιώσεις την πουτσάρα μου μέσα στην κωλοτρυπίδα σου.

Η Αυγή άρχισε να τρέμει ολόκληρη.

 • Μην ανησυχείς γλύκα μου, είπε η Φωφώ. Ο γιος μου ξέρει πως να γαμάει κωλοτρυπίδες. Χτες το βράδυ μου ξέσκισε τη δικιά μου και το ευχαριστήθηκα όσο δεν μπορείς να φανταστείς.
 • Όταν  όμως στον έχωνα, της θύμισε ο Τάκης, μου έφερνες αντιρρήσεις.

Μετά άρχισε να τρίβει με δύναμη το πουτσοκέφαλό του πάνω στην κλειτορίδα της. Μόλις την έκανε να βογκάει από πόθο και καύλα ακούμπησε το ψωλοκέφαλό του πάνω στη σφιχτή και άτριχη κωλοτρυπίδα της.

 • Μη! Πονάω! Μ' αυτή τη χοντρή ψωλή που έχεις θα με ξεσκίσεις αγόρι μου... άρχισε να διαμαρτύρεται η Αυγή.

Η πούτσα του Τάκη έμοιαζε με ρόπαλο. Η Αυγή είχε ξεπαρθενιάσει ένα σωρό κωλοτρυπίδες άλλων γυναικών και θυμόταν τα βογκητά και ουρλιαχτά τους. Ο Τάκης της έχωσε σιγά σιγά το σκληρό του πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα και το κορμί της άρχισε να σπαρταράει από πόνο. Οι χοντρές και πεταχτές φλέβες της ψωλής του πάλλονταν ρυθμικά κι η Αυγή τις ένοιωθε που ακουμπούσαν πάνω στην τρυφερή κι ευερέθιστη σάρκα της.

 • Γουστάρω να χώνω την ψωλάρα μου μέσα σε σφιχτές κωλοτρυπίδες είπε ο Τάκης. Σφίξε κι άλλο τη ροδέλα σου! Έτσι κι αλλιώς η ψωλή μου θα γλιστρήσει και θα σου μπει όλη.
 • Όχι άλλο! πονάω! Με σκίζει και πονάω φοβερά. Αυτή παιδάκι μου δεν είναι ψωλή αλλά λοστός πυρακτωμένος.

Η Φωφώ στο μεταξύ κοιτούσε το καυλιάρικο αυτό θέαμα και φούντωνε από τη ζήλεια της.

 • Τάκη αφού δεν θέλει αυτή άσε την και γάμησε την δική μου κωλοτρυπίδα. Εγώ δεν πρόκειται να σου φέρω καμιά αντίρρηση.
 • Αυτό δεν γίνεται. Γουστάρω ν' ακούω τα βογκητά της. Με καυλώνουν περισσότερο. Αν θέλεις να ασχοληθείς κι εσύ με κάτι έλα και γλείψε μου την κωλοτρυπίδα.
 • Τι πράγμα;
 • Είπα γλείψε μου την κωλοτρυπίδα. Έλα πίσω μου και γλείφε μου την κωλοτρυπίδα όση ώρα θα της γαμάω την κωλάρα.
 • Όχι! Να μου λείπει το βύσσινο.
 • Αν δεν μου τη γλείψεις δεν πρόκειται να ξαναδείς γαμήσι από μένα στον αιώνα τον άπαντα.
 • Tάκη αυτό που μου ζητάς είναι απαίσιο. Δεν μπορώ να το κάνω.
 • Και ποιο πράγμα δεν σου φαίνεται εσένα απαίσιο στη ζωή; Αν θέλεις να έχεις τον πούτσο μου δικό σου τότε έλα και γλείψε μου την κωλοτρυπίδα. Αν δεν θέλεις εγώ δεν έχω πρόβλημα. Από εδώ και στο εξής ο πούτσος μου θα ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην Αυγή.

Η Αυγή είχε ξαφνιαστεί τόσο που δεν ήξερε τι να πει και τι να υποθέσει. Στο μεταξύ είχε πάρει σχεδόν τη μισή ψωλή του Τάκη μέσα στον κώλο της και τα μάτια κόντευαν να πεταχτούν έξω.

 • Αν μου γλείψεις σωστά την κωλοτρυπίδα, είπε ο Τάκης, θα δεις ότι θα χύσω πιο γρήγορα. Κι όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψω με την Αυγή τόσο πιο γρήγορα θ' αναλάβω να ξεσκίσω εσένα.
 • θα με ξαναγαμήσεις αν σου κάνω κι αυτό το χατίρι;
 • Φυσικά. Θα σε γαμήσω μάλιστα όταν ο πούτσος μου θα έχει γίνει κατακόκκινος από τα αίματα της.
 • Με ξετρέλανες αγόρι μου κι είμαι διατεθειμένη να σου κάνω όλα τα χατίρια εγώ μουρμούρησε η Αυγή.
 • Την άκουσες μαμά; Η Αυγή είναι πρόθυμη να μου γλείψει την κωλοτρυπίδα.
 • Τάκη μην ανησυχείς. Εγώ όποια υπόσχεση δώσω, την πραγματοποιώ, επανέλαβε η Αυγή.

άσχετα αν αυτό θα το έκανε με κρύα καρδιά. Η κωλοτρυπίδα της τεντωνόταν επικίνδυνα και υπήρχε κίνδυνος να σκιστεί απ' την ψωλή του. Ο πόνος όμως αυτός της άναβε περισσότερο τον πόθο. Ταυτόχρονα ο Τάκης της έτριβε τις βυζάρες της και της πίεζε με τα δάχτυλά του τις ρώγες που είχαν ερεθιστεί άτσαλα. Ο Τάκης τρΈλαινόταν που έκανε το δάσκαλο στο γαμήσι σε μια πρώην λεσβία. Μόλις θα την ξεμούνιαζε ήταν σίγουρος ότι αυτή η γκόμενα θα ήταν δική του για πάντα. Δεν θα χρειαζόταν πλέον να πηδάει τη μάνα του και πότε πότε να νιώθει τύψεις και αισθήματα ενοχής.

Η Φωφώ στο μεταξύ προσπαθούσε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε για να τον ευχαριστήσει, Ο Τάκης είχε σφηνώσει την πουτσάρα του μέχρι τον πάτο του κώλου της Αυγής και την ξέσκιζε. Η Αυγή ούρλιαζε από τον πόνο και κουνιόταν απότομα μήπως και καταφέρει να ελευθερωθεί από τα δεσμά της και την χοντρή και μακριά ψωλή του.

 • Μανάρι μου έπαψες πια να είσαι παρθένα από τον κώλο. Στον ξέσκισα και πιστεύω ότι από δω και πέρα μόνο εγώ θα στον ξεσκίζω.
 • Ναι αγόρι μου. Η κωλοτρυπίδα μου θα μείνει για πάντα δική σου, είπε η Αυγή με πνιγμένη απ' την καύλα φωνή.
 • Τάκη μη μ' αφήνεις γι' αυτήν την παλιοκουφάλα. Μπορείς αν θέλεις να μας πηδάς και τις δύο. Αν έχεις δύο ψωλούδες σαν κι εμάς τι άλλο θα ήθελες στη ζωή; Έλεγε με παρακλητικό τόνο η Φωφώ.
 • Δεν μου αρκούν δύο καυλιάρες γυναίκες, είπε ο Τάκης. Το όνειρο μου ήταν να έχω μια μουνάρα νέα και καυλιάρα που να την ξεσκίζω μέρα νύχτα.
 • Εντάξει αγόρι μου. Θα σου βρω ένα τέτοιο μουνάκι που ζητάς. Μόνο δώσε μου λίγο χρόνο, είπε η Φωφώ στο γιο της.
 • Αν θέλεις Τάκη μπορώ να σου γνωρίσω ένα σωστό τεφαρίκι είπε η Αυγή. Είναι πολύ μικρή και παρθένα. Μόνο που θα θέλει να τη βάλεις εσύ στο πνεύμα γιατί είναι κι αυτή λεσβία όπως ήμουν πριν λίγο κι εγώ. Θα σου την στείλω στο διαμέρισμά μου να ρθεις να την ξεμουνιάσεις.

Ο Τάκης τρισευτυχισμένος απ' τα ευχάριστα αυτά νέα άρχισε να μπαινοβγαίνει ρυθμικά μέσα στην κωλοτρυπίδα της Αυγής.

 • Και δεν μου λες Αυγή τι σόι πράγμα είναι αυτό το μουνάκι που θα μου συστήσεις; τη ρώτησε ο Τάκης.
 • Έχει μακριά μαύρα μαλλιά και απαλά σαν μετάξι. Ανοιχτόχρωμη γαλακτερή επιδερμίδα, πλούσιες βυζάρες και μάλιστα πολύ πιο μεγάλες και στητές απ' ότι της μάνας σου. Μπορείς να τη μάθεις να γουστάρει τον πούτσο σου όπως έκανες και μ' εμένα.

Ο Τάκης έκλεισε τα μάτια του και προσπάθησε να φανταστεί αυτό το τρυφερό και παρθενικό μουνάκι. Παράλληλα άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα στην κωλοτρυπίδα της Αυγής σαν πιστόνι με δύναμη και ρυθμό και να σφηνώνεται μέχρι τον πάτο του κώλου της. Η σκέψη και μόνο ότι σύντομα θα γαμούσε ένα τόσο τρυφερό μουνάκι τον έκανε να φουντώνει από καύλα. Στο μεταξύ η Φωφώ συνέχισε να του γλείφει την κωλοτρυπίδα και να προσπαθεί να του φυτέψει τη γλώσσα της μέσα. Ταυτόχρονα τα χέρια της χούφτωναν τα βαριά τριχωτά αρχίδια του και άρχισαν να τα χαϊδεύουν απαλά. Η ροδέλα της κωλοτρυπίδας της Αυγής άρχισε να σφίγγεται περισσότερο γύρω από τα χοντρό λουκάνικο του Τάκη. Η Φωφώ του έγλειφε γύρω γύρω την κωλοτρυπίδα και του γαργαλούσε με τέχνη τα βαριά του αρχίδια που έμοιαζαν με αυγά. Κάποια στιγμή άρχισαν να εκσφενδονίζονται τα χύσια του με δύναμη μέσα στην κωλοτρυπίδα της.

Ο Τάκης άρχισε να χύνει και ταυτόχρονα να σφίγγει τις βυζάρες και τις Ρώγες της Αυγής. Αυτή η κωλοτρυπίδα ήταν η πιο σφιχτή απ' όλες όσες είχε γαμήσει μέχρι τότε. Την Ίδια στιγμή η γλώσσα της Φωφώς μπαινοβγαίνει μέσα στην τριχωτή του κωλοτρυπίδα κάνοντας τ' αρχίδια του να εκτοξεύου πιο δυνατά τα χύσια του. Επί δύο ολόκληρα λεπτά η πούτσα του Τάκη άδειαζε μέσα στην κωλοτρυπίδα της Αυγής καυτά και πηχτά χύσια. Μερικά απ' αυτά ξεγλιστρούσαν και κυλούσαν πάνω στα στρογγυλά κι αφράτα κωλομάγουλά της.