Το κολπάκι (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Η απορία ενός πιτσιρικά, βρίσκει απάντηση στο ανοιχτό μυαλό της αδελφής του.

Έκλεισα τις ασφάλειες και άρχισα να γδύνομαι. Με κοιτούσε παίζοντας ταυτόχρονα τον πούτσο του. Ήξερα ότι ήθελε να με δει από τη μέση και κάτω. Έβγαλα λοιπόν τις γόβες μου και κατέβασα το παντελόνι μου κάτω, μένοντας μόνο με το κυλοτάκι. Στηρίχτηκα στην πόρτα πίσω μου, άνοιξα τα ποδιά μου, έβαλα το χέρι μου μέσα και ξεκίνησα να χαϊδεύομαι κοιτώντας τον. Ο αδερφός μου είχε γυρίσει προς εμένα και τον έπαιζε και αυτός.


- Γδύσου,

του είπα και συνέχισα να χαϊδεύομαι. Γδύθηκε αμέσως, βγάζοντας τα ρούχα του στη στιγμή. Του ζήτησα να ξαπλώσει, σταμάτησα να χαϊδεύομαι και τον πλησίασα. Στηρίχτηκα στα γόνατα μου και έγειρα το κορμί πλησιάζοντας το καυλί του. Έσκυψα και με το χέρι τον έσφιξα και τον οδηγούσα ανάμεσα από το στήθος μου ενώ τον φιλούσα στην κοιλιά. Φρόντιζα να σηκώνω το κεφάλι μου και να ρίχνω τα μαλλιά μου από την μια μεριά του κεφαλιού μου για να έχει θέα. Τον πήρα πάλι στο στόμα μου ρουφώντας πολύ πιο έντονα αυτή την φορά. Τον ρουφούσα για αρκετά λεπτά, ώσπου δεν μπορούσα άλλο να κρατηθώ. Τον ήθελα μέσα μου. Ξεκίνησα να τον φιλώ και να ανεβαίνω προς τα επάνω. Φρόντιζα το στήθος μου να ακουμπά απαλά το κορμί του. Φτάνοντας στον λαιμό του, τον δάγκωσα απαλά και του ψιθύρισα στο αυτί...

- Θέλω να με γαμήσεις…

και τραβήχτηκα να τον κοιτάξω. Δεν μου απάντησε. Σηκώθηκε λίγο και με φίλησε στα χείλη. Οι γλώσσες μας άρχισαν το δικό τους παιχνίδι. Τα χέρια του χάιδεψαν απαλά το στήθος μου και άρχισαν να κατεβαίνουν χαμηλά. Τραβήχτηκα προς τα επάνω και έτσι το χέρι του χώθηκε μεσ’ το κυλοτάκι μου. Συνέχισα να τον φιλώ και ταυτόχρονα να απολαμβάνω το χάδι στο μουνάκι μου.

- Έλα δεν αντέχω άλλο,

του είπα. Τον τράβηξα και τον έβαλα να καθίσει κανονικά. Κάθισα δίπλα του μόνο για να βγάλω το κυλοτάκι μου και στη στιγμή βρέθηκα από πάνω του. Πέρασε τα χέρια του στο κωλαράκι μου ενώ εγώ έπιασα τον πούτσο του οδηγώντας τον στο μουνάκι μου. Κόλλησα το κορμί μου πάνω του και σιγά-σιγά τον πήρα μέσα μου. Τράβηξα το χέρι μου και τον αγκάλιασα. Κουνούσα τη μέση μου στην αρχή αργά και πιο έντονα στην συνέχεια. Ο πούτσος του βυθιζόταν όλο και πιο βαθιά μέσα μου. Το αποτέλεσμα ήταν μερικά λεπτά αργότερα να έχω τον πρώτο μου οργασμό. Έμεινα εκεί κολλημένη πάνω του χωρίς να τον βγάλω από μέσα μου, φιλώντας συνεχεία το λαιμό του. Αφού ηρέμησα, κάθισα δίπλα του κι έσκυψα να τον πάρω στο στόμα μου. Ήταν σκληρός. Τώρα αρχίζουν τα καλά σκέφτηκα.

Ο πούτσος του είχε τα υγρά μου πάνω του και τον έγλειφα όσο πιο αργά και βασανιστικά μπορούσα. Όσο διαρκούσε το γλείψιμο μου, ο αδερφός μου με το ένα του χέρι χάιδευε το στήθος μου ενώ είχε περάσει τα δάχτυλα από το άλλο του χέρι μέσα στα μαλλιά μου βοηθώντας τον έτσι να βλέπει.

- Πως θες να με γαμήσεις τώρα;

τον ρώτησα παίρνοντας τη γλώσσα μου από το κεφάλι του πούτσου του.

- Όπως πριν.

- Δε θες να έρθεις από πάνω μου;

- Ναι θέλω.

- Έλα λοιπόν…

Σηκώθηκα, του έδωσα ένα φιλί στην άκρη των χειλιών του και ξάπλωσα. Όταν σηκώθηκε, πήρα καλύτερη θέση, ανοίγοντας περισσότερο τα πόδια μου. Πλησίασε και ξάπλωσε πάνω μου. Με το χέρι του έπιασε το καυλί του και προσπαθούσε να μου τον βάλει. Σήκωσα λίγο τη μέση μου και τον πήρα μέσα μου. Με πονούσε γιατί έμπαινε απότομα και με δύναμη.

- Πιο σιγά,

του λέω και βάζω το χέρι στην κοιλιά του, σπρώχνοντας τον προς τα πίσω.

- Έτσι είναι καλύτερα,

μου λέει καθώς ανασηκώθηκε και μου τον έβαζε έως η κοιλιά του να ακουμπήσει την παλάμη μου.

- Ναι έτσι θέλω, γάμα με… σου αρέσει το μουνάκι μου;

Δεν απάντησε, απλά κούνησε καταφατικά το κεφάλι του και συνέχισε να μου τον βάζει πιο γρήγορα. Έκλεισα τα μάτια και μάταια προσπάθησα να μην ουρλιάξω καθώς μετά από μερικά λεπτά έχυνα και πάλι. Έπιασα το στήθος μου με τα δυο μου χέρια πιέζοντας το έντονα.

- Θα χύσω,

μου λέει και άρχισε να με καρφώνει απότομα και δυνατά όπως στην αρχή. Ο πόνος είχε μετατραπεί σε καύλα και μου άρεσε πολύ.

- Θα χύσω,

μου ξαναείπε και με κοιτούσε στα μάτια.

- Χύσε όπου θες, δεν υπάρχει πρόβλημα…

του απαντώ κοιτώντας τον κι εγώ στα μάτια. Έπεσε πάνω μου πιέζοντας τον πούτσο του όσο πιο βαθιά μπορούσε. Έμεινε ακίνητος πάνω μου καθώς τελείωνε μες στο μουνάκι μου. Τον αγκάλιασα σφιχτά και τον κρατούσα στην αγκαλιά μου. Μείναμε έτσι χωρίς να μιλάμε αρκετά λεπτά, βρίσκοντας οι ανάσες μας τον φυσιολογικό ρυθμό τους. Βγήκε από μέσα μου και σηκώθηκε. Ακολούθησα κι εγώ. Χωρίς να μιλάμε, ντυθήκαμε και ξεκινήσαμε να φύγουμε. Σε όλη τη διαδρομή είχε το χέρι του στο πόδι κοντά στο μουνάκι μου. Φτάνοντας στο σπίτι έσκυψα και τον φίλησα προτού ανέβουμε πάνω.

- Με έσκισες απόψε, του λέω.

- Συγνώμη,

μου απάντησε και με αγκάλιασε.

- Μου άρεσε. Έτσι θέλω να με γαμάς. Αυτό θα είναι το μυστικό μας.

- Δηλαδή θα ξαναγινεί;

- Έλα αύριο το μεσημέρι από το δωμάτιο μου.

 

(Copyright protected OW ref: 70961)