Με τη ξαδέρφη μου τη χορεύτρια

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η πρώτη μου φορά με τη μικρότερη ξαδέρφη, ένα αληθινό περιστατικό που συνέβη επιτέλους.

Γεια σας, το περιστατικό που θα περιγράψω είναι πραγματικό και συνέβη πρόσφατα, ενώ το φαντασιώνομαι χρόνια (άτιμες εξαδέλφες!), οπότε αποφάσισα να το μοιραστώ.

Η ξαδέλφη μου είναι 21 ετών χορεύτρια (όπως η αδελφή της και η μητέρα της) οπότε κατέχει όλα τα προσόντα, είναι μινιόν, με κωλάρα, μπουτάκια γυμνασμένα σε συνδυασμό με γλυκό πρόσωπο και ωραία κίνηση και αέρα γενικώς. Εγώ είμαι δύο χρόνια μεγαλύτερός της με αρκετά καλή εμφάνιση από αθλητισμό επίσης. Για το λόγο ότι είμαστε κοντά στην ηλικία, από μικρά κάναμε παρέα όποτε βρισκόμασταν σε οικογενειακές συγκεντρώσεις καθώς μέναμε στα δύο άκρα της Αθήνας. Από τα 18 της όμως και αφού τελείωσε το σχολείο, βρισκόμαστε συστηματικά για ποτάκι η άραγμα στο σπίτι μου τώρα που μένω μόνος στο κέντρο. Συζητάμε γενικά και πολύ συχνά υπάρχουν μεταξύ μας πειράγματα σχετικά με το ότι θεωρούμε ο ένας τον άλλο όμορφο άτομο, ενώ πολλές φορές μοιραζόμαστε τα σεξουαλικά μας και το τι μας αρέσει τι έχουμε κάνει και λοιπά.

Πριν λίγο καιρό λοιπόν και μετά από μια έξοδο μας, είχαμε κάτσει στο σπίτι μου και συζητούσαμε, καπνίζαμε και τα λέγαμε γενικώς. Εκείνη σε κάποια φάση πήγε το θέμα στο σεξουαλικό με τη πρόφαση ότι ήθελε να με συμβουλευτεί για το πώς να παίρνει καλύτερες πίπες. Εγώ αμέσως καύλωσα για κάποιο λόγο, αλλά δεν το έδειξα και της εξήγησα απλά τις σκέψεις μου. Στα καπάκια μπαίνει για ένα μπάνιο και καλά και βγαίνει με το μπουρνούζι και ξαπλώνει δίπλα μου με τα πόδια της πάνω μου. Σαν χορεύτρια που είναι έχει πολύ ωραίες πατούσες και της αρέσει να της επιδεικνύει κάνοντας χορευτικές κινήσεις. Από πολύ παλιά με καυλώνει όταν το κάνει αυτό ενώ πολλές φορές τα κουνούσε μπροστά στο πρόσωπο μου και τώρα το έκανε με τα πόδια της πάνω απ’ τον πούτσο μου. Εν τω μεταξύ, εγώ τα έπιασα και τους έκανα λίγο μασάζ και της άρεσε. Είχα καυλώσει λίγο και με κατάλαβε, μα έκανε ότι δεν το είχε προσέξει και άρχισε τη συζήτηση. Μου λέει…

- Έχεις παρατηρήσει ότι έχω ένα κόλλημα με τα πόδια μου;

- Ναι...

- Μου αρέσουν πολύ, είναι περίεργο;

- Όχι, κι εμένα μου αρέσουν τα γυναικεία πόδια, σε καταλαβαίνω.

- Ναι αλλά μερικές φορές μου βγαίνει να παίξω με αυτά στο σεξ. Αλλά δεν το έχω κάνει. Ξέρεις να την παίξω σε κάποιον με τις πατούσες, είναι γελοίο;

και πρίν προλάβω να απαντήσω με ρωτάει προσωπικά,

- Εσύ το έχεις κάνει;

- Ε… ναι μερικές φορές με μια πρώην…

και τότε το πέταξε.

- Α… ωραία θα μου δείξεις πως να το κάνω κι εγώ καλά, να μη γίνω και ρεζίλι.

ΠΑΓΩΣΑ!

- Πώς;

Τη ρώτησα

- Ε, καύλωσε λίγο και θα σου κάνω εγώ με τα πόδια να τελειώσεις.

- Μα είμαστε ξαδέλφια ρε συ (εγώ και καλά.)

- Ε τι πειράζει, σιγά δεν είναι και κάτι, με τα πόδια.

- Καλά τις λέω και αρχίζουμε.

Βγάζω έξω τον πούτσο μου και αρχίζω να καθοδηγώ τα πόδια της πάνω μου. Τα τοποθέτησα σωστά γύρω απ’ τον πούτσο μου κι άρχισε να μου τον παίζει. Είχα γίνει πύραυλος και δεν μπορούσα να συλλάβω το τι γίνεται. Το είχα χάσει. Δεν πήρε πολλή ώρα μέχρι να νιώσω ότι θα χύσω οπότε της παίρνω το πόδι κι αρχίζω να το φιλάω και να το γλείφω, ενώ την έπαιξα και έχυσα πάνω στο άλλο πόδι.

- Ουάου, μου λέει, πολύ με έφτιαξε αυτό. Σου άρεσε;

Δεν είχα λόγια...

- Μου φαίνεται πως είσαι για ύπνο, μου λέει.

- Θέλεις να ξαπλώσουμε; Τη ρωτάω.

- Φυσικά μου λέει αυτή και σ’ ευχαριστώ για το μάθημα,

και μου κλείνει το μάτι ενώ σφίγγει τη ρόμπα και σηκώνεται. Φτάνω στο δωμάτιο μου και τη βλέπω ήδη μέσα απ τα σκεπάσματα. Μπαίνω κι εγώ στο κρεβάτι με μποξεράκι μόνο κι αρχίζει να έρχεται προς τα πάνω μου με τη πλάτη.

- Έχεις πολύ μεγάλο πουλί , μου λέει και σπρώχνει τον κώλο της πάνω μου.

Εγώ γυρνάω στο πλάι και τη παίρνω αγκαλιά από πίσω.

- Το ξέρεις ότι κάναμε μαλακία ε; Δεν πρέπει,

της λέω ενώ είχα τον πούτσο μου κολλημένο στο μουνάκι της.

- Θέλω να γαμηθούμε εδώ και χρόνια, το σκέφτομαι πολύ…

μου απαντάει, ίσως με προφυλακτικό για την εμπειρία. Ε πώς να κρατηθώ κι εγώ, κατεβάζω το μποξεράκι κι αρχίζουμε να τριβόμαστε. Δεν πήρε πολλή ώρα ώσπου βρήκα τον εαυτό μου να γαμάω τη ξαδέλφη μου στα τέσσερα ενώ της χτυπούσα τον κώλο και φώναζε «κι άλλο…». Τελειώσαμε και οι δύο, ξαπλώσαμε, ξυπνήσαμε την άλλη μέρα και φτιάξαμε πρωινό, σαν ζευγάρι. Το συζητήσαμε λίγο πειραχτικά και μετά έφυγε απ το σπίτι. Δεν ξέρω πως… απλά συνέβη όλο αυτό και τόσο φυσικά, αλλά υποθέτω πως το θέλαμε κι οι δύο από καιρό. Δεν το έχω μετανιώσει, αντιθέτως το βρίσκω αληθινό και ειλικρινές όλο αυτό.

 

(Copyright protected OW ref: 70604)