Η θεία Αγγέλα... Πρώτη μου σκλάβα (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Περάσανε περίπου 20 μέρες, από τη ημέρα που είχα «χρίσει» την θεία Αγγέλα «σκλάβα μου», με τη θέληση της βέβαια.

Όλες αυτές τις μέρες, μάθαινα νέα της από την μάνα μου, η οποία επειδή δεν είχε άλλα αδέλφια και μέναμε πολύ κοντά με την πρώτη της ξαδέλφη την θεία Αγγέλα δηλαδή, την είχε σαν μικρότερη αδελφή (ήταν τρία χρόνια νεότερη από την μάνα μου) από τότε που ήταν μικρές και οι δύο στο σχολείο ! Αυτές τις ημέρες, στιγμή δεν έφευγε το μεσημεριανό που πέρασα με την θεία μου στο σπίτι μου και καθημερινά προετοιμαζόμουν για την επόμενη μας συνάντηση, ενώ η επαφή μου μαζί της ήταν κατ’ επιλογή μου, κάποια μηνύματα που τις έστελνα κατά διαστήματα μερικών ημερών που πάντα έλεγαν το ίδιο πράγμα.
 • Ανέφερε στον Αφέντη σου, που είσαι και τι κάνεις τούτη τη στιγμή σκλάβα!
και η θεία Αγγέλα, απαντούσε αμέσως με κάθε λεπτομέρεια και με σεβασμό. Ένα πρωινό, αφού είχα προετοιμασθεί κάπως με διάφορες αγορές, τηλεφώνησα στη θεία Αγγέλα που την βρήκα μόνη στο σπίτι.
 • Μεθαύριο το πρωί, θα έρθεις και θα μείνεις και το βράδυ εδώ.
 • Μάλιστα Αφέντη ανιψιέ! Θέλετε να φορέσω κάτι συγκεκριμένο? απάντησε εκείνη
 • Θέλω να φορέσεις ότι νομίζεις εσύ καλύτερο!
Πράγματι, μετά δύο μέρες κατά τις 10 το πρωί, χτύπησε το κουδούνι και στην πόρτα στεκόταν η θεία Αγγέλα, πιστή στο ραντεβού μας. Μπήκε μέσα, την άρπαξα και της έδωσα ένα γλωσσόφιλο στο οποίο ανταποκρίθηκε με θέρμη.
 • Καλώς όρισες μωρό μου!
 • Καλώς σε βρήκα καλέ μου!
απάντησε εκείνη. Σφίχτηκε στην αγκαλιά μου και τρίφτηκε επάνω μου. Την απομάκρυνα από την αγκαλιά μου και την κοίταξα. Ήταν πανέμορφη, έτσι όπως με κοιτούσε στα μάτια χαμογελαστή και χαρούμενη! Κάθισα σε μια πολυθρόνα, ενώ αυτή έμεινε όρθια περιμένοντας με να της πω τι να κάνει. Δεν άργησα να το κάνω.
 • Πήγαινε εκεί στον απέναντι τοίχο και βγάλτα όλα.
της είπα. Υπάκουσε και άρχισε να ξεντύνεται, βγάζοντας ένα - ένα τα ρούχα της αργά και προκλητικά, μέχρι που έμεινε τελείως γυμνή. Με κοίταξε και μου χαμογέλασε. Αυτό μου έδωσε την αφορμή να φωνάξω.
 • Πώς τολμάς και κοιτάς τον Αφέντης σου στα μάτια βρωμιάρα ? Στο πάτωμα θα κοιτάς από δω και πέρα, εκτός εάν σου πω εγώ! έλα εδώ τώρα!
Κατέβασε το κεφάλι και προχώρησε αργά. Πλησίασε κοντά μου. Σηκώθηκα και της έδωσα δυο χαστούκια. Το πρόσωπο της πήγε μια δεξιά και μία αριστερά. Δεν έβγαλε άχνα. Παρέμεινε να κοιτάζει σιωπηλή το πάτωμα και να περιμένει. Άνοιξα μια βαλίτσα και έβγαλα από μέσα ένα καλσόν. Της το έδωσα να το φορέσει έτσι γυμνή όπως ήταν. Μετά έβγαλα τέσσερα μικρά λεπτά περιλαίμια σκύλου. Της τα έβαλα από ένα στον κάθε καρπό της και από ένα στον κάθε αστράγαλο της. Ένα φτηνό, μάλλον λίγο μεγάλο για το σώμα της φόρεμα, ολοκλήρωσε τον ρουχισμό της.
 • Ανέβα στο κρεβάτι και στήσου στα 4 σκύλα!
της είπα. Σήκωσα το φόρεμα της και με τον δείκτη μου, τρύπησα το καλσόν της στο σημείο της κωλοτρυπίδας της. ’Έσπρωξα το δάχτυλο μου πιο μέσα και το έχωσα βαθειά μέσα στον κώλο της, κάνοντας την να βογκήξει ελαφρά. Την ξάπλωσα ανάσκελα και της σήκωσα τα πόδια. Τρύπησα κατά τον ίδιο τρόπο το καλσόν της και στο μουνί της.
 • Στάσου όρθια τώρα σκύλα!» της είπα. Στα τέσσερα τώρα!
Υπάκουσε και εγώ παίρνοντας ένα ξεσκονιστήρι (φτερό) κάρφωσα την λαβή του στον κώλο της.
 • Ααααχχχχχχχχ έκανε η θεία Αγγέλα.
 • Σκάσε! της είπα. Αυτή είναι η ουρά σου! Και πρόσεξε κακομοίρα μου, μη τυχών και σου βγει από τον κώλο ….! Στάσου τώρα όρθια πάλι!
της είπα και έσκυψα και ένωσα με ένα χαλκά τα δύο λουριά των αστραγάλων της, μεταξύ τους. Η θεία Αγγέλα πλέον μπορούσε να κάνει μόνο μικρά βηματάκια και το φόρεμα της στηριζόταν πίσω της επάνω στην «ουρά» της (το ξεσκονιστήρι που είχε στον κώλο της) και το πίεζε προς τα κάτω κάνοντας την να το αισθάνεται πιο έντονα μέσα της!
 • Πάνε να τηγανίσεις τα αυγά και να βράσεις το κρέας που θα βρεις μέσα στο ψυγείο! της είπα.
 • Μάλιστα Αφέντη ανιψιέ
είπε αυτή και εκτέλεσε αμέσως την διαταγή μου.
 • ’Όσο να βράσει το κρέας, θα σφουγγαρίσεις το σαλόνι!
της είπα και της πέταξα ένα βρεγμένο σφουγγαρόπανο στα πόδια. Η θεία Αγγέλα, στήθηκε σιωπηλή στα γόνατα και πήρε το σφουγγαρόπανο. Μετά άρχισε στα 4 να σφουγγαρίζει το σαλόνι. Τα βυζιά της, ελεύθερα μέσα στο μισοσκισμένο της φόρεμα, κουνιόταν δεξιά αριστερά. Το ίδιο και η «ουρά» της μέσα στον κώλο της. Πήγαινα και πατούσα εκεί που ήταν βρεγμένα και την έβαζα βρίζοντας την, να τα ξανασφουγγαρίσει. Κάποια στιγμή το κρέας ειχε βράσει, τα αυγά είχαν τηγανιστεί και είπα στην θεία μου.
 • Βάλε τα αυγά σε ένα πιάτο με το κρέας και τον ζωμό σε αυτό το μπώλ και φέρ’ τα στο τραπέζι!
Κάθισα σε μια καρέκλα και την περίμενα. Μόλις τα έφερε, πήρα το μπώλ με τον ζωμό και ένα κομμάτι ψωμί, το έβαλα μέσα στο ζωμό και το άφησα κάτω στο πάτωμα.
 • Αυτό είναι το φαγητό σου! Φάε σκύλα!
της είπα και γέλασα. Η θεία μου, με κοίταξε στα μάτια και προσπάθησε να βολευτεί στο δάπεδο, όσο της επέτρεπε η «ουρά» της, και προσπάθησε να φάει μέσα από το μπολ. Μόλις τέλειωσα εγώ το φαγητό μου, την τράβηξα από τα μαλλιά και την σήκωσα όρθια.
 • Πάρτα στο νεροχύτη
της είπα. Ένας δυνατός μπάτσος στον κώλο της, την έκανε να χάσει κάπως την ισορροπία της και να πέσει το πιάτο κάτω.
 • Τι έκανες εδώ μωρή καριόλα? Τώρα θα δεις!
της είπα και την τράβηξα από το αφτί σε μια γωνιά του δωματίου.
 • Βγάλε το φόρεμα σου!
της είπα, εννοώντας το κουρέλι που φορούσε πάνω της
 • Συγνώμη Αφέντη ανιψιέ! Δεν θα το ξανακάνω, θα είμαι πιο προσεκτική!
είπε αυτή.
 • Η λέξη συγνώμη, είναι μια άγνωστη για τις σκλάβες λέξη. Κάνε ότι σου λέω και μάλιστα γρήγορα!
Υπάκουσε και βγάζοντας το κουρέλι που φορούσε, έμεινε γυμνή, μόνο με το τρύπιο καλσόν της. Ένωσα με ένα γάντζο τα λουριά των καρπών της μεταξύ τους και τον γάντζο με ένα σχοινί. Πέρασα το σχοινί από την τροχαλία που είχα τοποθετήσει στο ταβάνι του δωματίου τις προηγούμενες μέρες και τραβώντας το σχοινί την σήκωσα 10-15 εκατοστά από το πάτωμα. Τώρα ήταν κρεμασμένη από τα χέρια στον αέρα! Το γυμνό κορμί της στριφογύριζε, δείχνοντας όλα της τα κάλλη και προσφέροντας ένα υπέροχο θέαμα! Στο πρόσωπο της, υπήρχε μία έκφραση πόνου που προερχόταν από τους καρπούς της. Έκανα μερικά βήματα πίσω και πήρα το μαστίγιο που είχα αγοράσει τις προηγούμενες μέρες. Το σήκωσα και το άφησα να πέσει πάνω της. Την έπιασε στην πλάτη και λίγο στα πλευρά.
 • αααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ
έκανε η θεία Αγγέλα. Το επανέλαβα με μεγαλύτερη δύναμη τούτη τη φορά.
 • Αααααααααουουουουου
ξανάκανε η θεία μου, ενώ το μαστίγιο τυλιγόταν τώρα στο κορμί της και κατέληγε στο στήθος της! Η θεία Αγγέλα είχε αρχίσει να ιδρώνει. Το μαστίγιο της κοκκίνιζε το δέρμα όπου ερχόταν σε επαφη μαζί του και μετα από το τέταρτο περίπου μαστίγωμα, άρχισε να την ματώνει. Ο ιδρώτας που ερχόταν σε επαφή με τις πληγές την έκανε να πονάει ακόμη περισσότερο, να ουρλιάζει και να εκλειπαρει
 • ααααουουουχχχχχχχ! Ααααααααα! Μηηηηηηηη! Έλεος! Ααααααααχχχχχχ! Δεν θα το ξανακάνω Αφέντη ανιψιέ! μη με τιμωρείτε άλλο! Αααααααχχχχχχχχχ! ναιαιαιαιαιιιιι! αααααααααα! Έτσιιιιιιιιιιιιιι! Σας παρακαλώ Αφέντη ανιψιέ! ελεοοοοοοοοοοοςςςςςςςς!
έλεγε η θεία Αγγέλα ενώ συνέχιζα να την μαστιγώνω. Κάποια στιγμή σταμάτησα. Την κατέβασα να πατήσει στο έδαφος και την έλυσα. Σωριάστηκε στο έδαφος. Της πέταξα ένα κουβά νερό στο πρόσωπο. Με κοίταξε με ευγνωμοσύνη.
 • Σας ευχαριστώ Αφέντη ανιψιέ! Αυτό θα μου γίνει μάθημα να είμαι πιο προσεκτική στο μέλλον!
είπε, γονατιστή μπροστά μου. Ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και άφησα τον σηκωμένο πούτσο μου να ταλαντεύεται μπροστά στο στόμα της. Κατάλαβε και με μια κίνηση τον έβαλε μέσα του! Άρχισε να μου κάνει ένα τέλειο τσιμπούκι! Τον έγλυφε με δύναμη αχόρταγα! Τον έβγαζε, μου έγλυφε τα αρχίδια και μετά, πάλι τον έκρυβε όλο μέσα στο στόμα της! Ρουφούσε αχόρταγα τον πούτσο μου. Κάποια στιγμή τραβήχτηκα. Την γύρισα με την πλάτη προς εμένα και την σήκωσα όρθια. Την πήγα μπροστά σε ένα τοίχο και την έβαλα να στηρίξει τα χέρια της στον τοίχο. Έτσι, σχημάτισε «Γ» με το σώμα της! Ο κώλος της ήταν τεντωμένος μπροστά μου. Με μια κίνηση, χωρίς πολλά πολλά μπήκα μέσα στο έντερο της. την γαμούσα με δύναμη άγρια. Η θεία μου το χαιρότανε!
 • ααααααααα! Ναιιιιιιιιιι! Ετσιιιιιιιιι! Ετσι! ααααααααααχχχχχχχχχχχ! Δυνατά! πιο δυνατά! Πόσο μ’ αρέσει! Ξέσκισε με την πουτάνα! την καριόλα την θεία σου Αφέντη μου!
έλεγε συνέχεια. Έσπρωχνε με δύναμη τον τοίχο με τα χέρια της και έθαβε μέσα στον κώλο της όλο τον πούτσο μου! Τα υγρά της από το μουνί της έτρεχαν ποτάμι πάνω στο σκισμένο της καλσόν! Οι ρώγες στα βυζιά της είχαν πετρώσει από την κάυλα! Κουνούσε με μανία τη λεκάνη της για να αισθανθεί όλο τον πούτσο μου μέσα της! Με όλα αυτά δεν μπορούσα πια να κρατηθώ. Άφησα το καυτό χύσι μου να τρέξει άφθονο μέσα στον κώλο της!
 • Πάρτα πουτάνα! Πάρτα ξεκωλιάρα θεία από τον Αφέντη σου και ανιψιό σου! Σε χύνω γαμιώλα! Σε χύνω σκλάβα!» της έλεγα.
 • Χύστε με! Χύστε με Αφέντη μου και ανιψιέ μου! Χύστε την σκλάβα Σας! Ααααααχχχχ! Πόσο μ' αρέσει την πουτάνα!» έλεγε αυτή.
Βγήκα από μέσα της και κάθισα αποκαμωμένος στον καναπέ. Η θεία Αγγέλα ήρθε και σωριάστηκε δίπλα στα πόδια μου, στο πάτωμα.
Είχα πολλά χρόνια να νιώσω έτσι!
 • Σ' ευχαριστώ …Αφέντη!»
μου είπε. Της χάιδεψα τα ανακατωμένα μακριά μαύρα μαλλιά της και την ανέβασα να καθίσει δίπλα μου στον καναπέ. Την κράτησα αγκαλιά και της έδωσα ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.
 • Είσαι η πιο τέλεια σκλάβα που υπάρχει θεία! της είπα.
 • Ξεκουράσου τώρα λίγο γιατί έχουμε και συνέχεια!  Όλη η νύχτα και η μισή αυριανή μέρα μας μένει να με υπηρετείς!
Με κοίταξε στα μάτια, μου χαμογέλασε, μου έδωσε ένα απαλό φιλί και χώθηκε μέσα στην αγκαλιά μου, έτσι γυμνή όπως ήταν λέγοντας με νόημα :
 • Μία νύχτα και μισή μέρα, για αυτή τη φορά!