Αδελφικό γαμήσι

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας φίλοι του XStream. Διαβάζω καιρό τις ιστορίες σας και σήμερα πήρα την απόφαση να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου.

Καταρχάς, Με λένε Βιβή, είμαι 18 ετών, 1.72, ξανθό μαλλί και βυζί νούμερο 4. Η ιστορία μου διαδραματίστηκε το καλοκαίρι, όταν είχα πάει διακοπές με τον αδερφό μου, ας τον πούμε Στέφανο.

Όλα ξεκίνησαν όταν φτάσαμε στο νησί και τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Μπήκα απευθείας στο μπάνιο να ξυριστώ και φόρεσα το μαγιό μου. Το ίδιο έκανε και ο Στέφανος. Μόλις κατεβήκαμε στην πισίνα του ζήτησα να μου βάλει λίγο λάδι στην πλάτη. Ένιωθα το χέρι του να μου χαϊδεύει την πλάτη και ερεθίστηκα. Φυσικά, προσπάθησα να το κρύψω. Το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό και μετά ξαπλώσαμε.

Πήγα και ξάπλωσα δίπλα του, φορώντας το stringακι μου και το μπλουζάκι - ραντάκι που είχα. Πάντα είχαμε άνεση μεταξύ μας. Τον πρόσεξα να με κοιτάει επίμονα, αλλά δεν έδωσα σημασία. Σκέφτηκα αυτό που έγινε το πρωί στο μπάνιο και σκέφτηκα να του την πέσω. Έκανα λοιπόν την κοιμισμένη και κόλλησα το κωλαράκι μου πάνω του. Δεν είδα αντίδραση γιατί ήμουν πλάτη. Άρχισε να με χαϊδεύει.

-    Tι έγινε Στέφανε; Σε καύλωσε η αδελφούλα σου;

Εκείνος ο καημένος κοκκίνισε και μου είπε…

-    Δεν… δεν το ήθελα.

-    Σιγά μωρό μου, δεν έκανες τίποτα το φοβερό.

Εδώ να αναφέρω ότι ο Στέφανος είναι 23, 1.85, μελαχρινός, 75 κιλά και γυμνασμένος. Ανέβηκα πάνω του και άρχισα να τρίβομαι στον ήδη μισοκαυλωμένο πούτσο του. Το μουνάκι μου άρχισε να βγάζει υγρά και μη χάνοντας ευκαιρία, κατέβασα το βρακάκι μου και άρχισα να το παίζω μπροστά του. Ξαφνικά, έρχεται και χώνει τη γλωσσίτσα του στην κλειτορίδα μου και με την άκρη της γλώσσας του άρχισε να σχηματίζει αριθμούς και σχήματα. Κόντεψα να πεθάνω από καύλα. Τα υγρά μου δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους και εγώ τράβαγα το σεντόνι για να μην μας ακούσουν όλοι.

-    Γλείψε αδελφούλα το καυλί του αδελφούλη, για εσένα έγινε έτσι μωρό μου.

Τον βύθισα με τη μία στο στόμα μου. Άρχισα να του κάνω τσιμπούκι και που και που του έγλειφα τα αρχίδια ενώ του τον έπαιζα. Πιάνω από την τσάντα μου ένα προφυλακτικό και επιχείρησα να του το φορέσω με το στόμα. Μετά άνοιξα τα ποδαράκια μου και τον χτύπαγε πάνω στο μουνάκι μου.

-    Μη με βασανίζεις άλλο, σκίσε την αδελφούλα σου.

Έπεσε πάνω μου και άρχισε να με γαμάει, ενώ μου ψιθύριζε πως θα με γκαστρώσει.

-    Αχ… σκίσε με, κάνε με μανούλα…

Κάποια στιγμή βγάζει το προφυλακτικό και μου τα δίνει όλα μέσα στη μήτρα. Τα ένιωθα καυτά. Μου δίνει ένα φιλί και σε λίγο ήταν έτοιμος πάλι. Άρχισα να του παίρνω τσιμπούκι, ενώ αυτός με έβριζε. Του πιπιλούσα τα αρχίδια, του έγλειφα τη βάση και όταν έχυσε ξανά τα ήπια όλα. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά.

Συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 68641)