Ο πούτσος ο σωστός, είναι ο πατρικός

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Υπόθεση: Περιγραφή της έλξης που ένοιωθε για τον πατέρα της από τα παιδικά έως τα εφηβικά της χρόνια.

Γεια σας. Με λένε Κατερίνα και μεγάλωσα σε ένα ορεινό χωριό στα Γιάννενα. Το σπίτι μας ήταν απομακρυσμένο από το υπόλοιπο χωριό και είχαμε μια μεγάλη φάρμα που διέθετε από άλογα μέχρι κότες. Επίσης είχαμε κτήματα όπου καλλιεργούσαμε κάθε λογής ζαρζαβατικά.

Ο πατέρας μου ήταν αυστηρών αρχών και οξύθυμος με αποτέλεσμα κάθε φορά που έκανα μια αταξία να με δέρνει στον ποπό με μια βέργα, που είχε πάντα κρεμασμένη πάνω από το τζάκι για να μας υπενθυμίζει ποιος ήταν ο αφέντης του σπιτιού. Η μαμά μου, μην αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση, έκανε δεσμό με κάποιον άλλο και μας εγκατέλειψε μια για πάντα. Έτσι στα 10 μου μείναμε μόνοι εγώ και ο μπαμπάς, αφού ήμουν μοναχοπαίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν με πείραξε ιδιαίτερα αφού από μικρή ένιωθα μια περίεργη έλξη για τον πατέρα μου. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου κάθε φορά που με έδερνε στο τρυφερό μου ποπουδάκι, ένιωθα το μουνάκι μου να καίγεται και ρίγη ηδονής να διαπερνούν όλο μου το κορμί. Μου άρεσε τρελά η ιδέα ότι ήμουν ανυπεράσπιστη στις βίαιες ορέξεις ενός άγριου αρσενικού.

Και τι αρσενικό! Ήταν 1.80, με δασύτριχο ηλιοκαμένο κορμί, άκρως γυμνασμένο από τις αγροτικές δουλειές και μια παχιά μουστάκα που τον έκανε ακόμα πιο αρρενωπό. Αλλά αυτό που με καύλωνε περισσότερο ήταν ο χαρακτήρας του. Ήταν σκληρός, άξεστος, σωστός αγροίκος και δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Η επιθυμία του ήταν διαταγή. Έτσι του πήγαινα συνέχεια κόντρα ώστε να με ¨τιμωρεί¨ όπως μονάχα αυτός ήξερε. Μετά από κάθε ξυλοδαρμό πήγαινα στο δωμάτιό μου και μαλακιζόμουν τρελά μέχρι που από τους απανωτούς οργασμούς κοιμόμουν ψόφια από την κούραση.

Έτσι πέρασαν τα χρόνια ώσπου έγινα 13 και πρωτοπήγα γυμνάσιο. Τώρα πια οι καύλες μου είχαν βαρέσει κόκκινο. Το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν ο πούτσος και μάλιστα όχι όποιος κι όποιος αλλά ο πούτσος του μπαμπάκα μου. Εδώ πρέπει να πω, ότι παρ’ όλα τα 13 μου χρόνια, ήμουν πολύ ανεπτυγμένη. Είχα ύψος 1.65,μακριά καστανόξανθα μαλλιά, πεταχτή κωλάρα και δυο ολοστρόγγυλους βύζους που μετά βίας χώραγαν σε σουτιέν Νο3. Σκέτος μούναρος δηλαδή. Στο πέρασμά μου όλα τα αντρικά κεφάλια γύρναγαν αλλά εμένα ο μόνος που με ενδιέφερε ήταν το βαρβάτο αρσενικό που στοίχειωνε τα όνειρά μου από παιδί. Αυτός όμως στον κόσμο του. Έπρεπε να κάνω κάτι για να τον φέρω κοντά μου.

Όπως αποδείχτηκε δεν ήταν καθόλου δύσκολο...

 

(Copyright protected OW ref: 68570)