Η γιαγιά μου με έκανε άνδρα (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από antony_teach
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία είναι φανταστική. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική.

Οι γονείς μου είχαν πεθάνει σε δυστύχημα τροχαίο, όταν ήμουν πολύ μικρός, και με μεγάλωσαν οι παππούδες μου που ήταν νέοι. Επειδή δεν γνώρισα ποτέ τους γονείς μου, είχα το σπίτι των παππούδων μου, σαν πατρικό και αυτοί κατέστησαν σαφές για μένα, νωρίς στη ζωή, ότι ήταν σαν γονείς πραγματικά. Είχαμε μια ευτυχισμένη ζωή πολλά χρόνια. Ξαφνικά στα 12-13 μου, κάτι μου φάνηκε λάθος μεταξύ της γιαγιάς και του παππού. Δεν ήξερα τι ακριβώς είχε συμβεί μεταξύ των δυο τους. Ήξερα ότι ξαφνικά, σταμάτησαν να μιλάνε στο τραπέζι. Ήξερα , επίσης, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για το οποίο, εγώ δεν είχα ιδέα και δεν έφταιγα. Υπήρχε κάτι, κάποιο γεγονός, ή σειρά γεγονότων, που συνέβησαν, αλλά ποτέ δεν θέλησαν να μοιραστούν μαζί μου. Εκ των υστέρων έμαθα ότι είχε επιστρέψει στη ζωή του παππού μια παλιά ερωμένη.

Ο παππούς, ετών 55, ζήτησε και πήρε διαζύγιο, και έφυγε για τη Γαλλία που είχε ζήσει πολλά χρόνια. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε νομικά και η γιαγιά 49 ετών, άρχισε να φαίνεται να είναι λίγο πιο ευτυχισμένη, ακόμη και να χαμογελά και πάλι. Υποθέτω ότι όταν ολοκληρώθηκε ίσως η ψυχική ταλαιπωρία, αυτό την έκανε να αισθάνεται λίγο καλύτερα . Ίσως ήταν η καθαρτική εμπειρία του να δει το τελικό διαζύγιο στην εκτύπωση, σε χαρτί, υπογεγραμμένο. Παρ’ όλα αυτά, μετά την πάροδο δύο χρόνων, εγώ στα 15-16 πλέον, δεν έβγαινε με κανέναν, ούτε καν ανέφερε τίποτα σχετικά με ένα άλλο άτομο στην ζωή της . Άρχισα να αναρωτιέμαι τι έκανε για το σεξ. Ήξερα ότι η γιαγιά μου ήταν μια πολύ σεξουαλική γυναίκα, από τις φωνές που άκουγα μικρός από το δωμάτιο τους και τα σέξι εσώρουχα που έβλεπα στην απλώστρα, αν και δεν είχα καμία ιδέα για το πόσο ακριβώς σεξουαλική και αισθησιακή πραγματικά ήταν, μέχρι που το διαπίστωσα από την προσωπική μου εμπειρία. Δεν μπορούσα να φανταστώ κανέναν να είναι θερμότερος τη γιαγιά μου, όμως. Απλά δεν ξέρω πως μπόρεσε τελικά ο παππούς μου να αφήσει τη γιαγιά μου για κάποια άλλη. Εγώ πάλι είχα λιώσει στο να αυνανίζομαι σε κάθε ευκαιρία. Κοπέλα γιοκ.

Σκέφτηκα λοιπόν ότι πρέπει να παίζει με τον εαυτό της ή κάτι τέτοιο . Άρχισα να αναρωτιέμαι αν χρησιμοποιηθεί δονητή, μία από αυτές τις μεγάλες παρόμοιες με τορπίλη, πλαστικές, ή με σχήμα πέους, με μπαταρία που είχα δει σε παλιά ξενόγλωσσα πορνο-περιοδικά, κρυμμένα στη σοφίτα όπου εκτόνωνα τις ορμές μου και πιτσίλιζα με άφθονο εφηβικό σπέρμα. Προσπάθησα να την οραματίζομαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της με ένα δονητή στο μουνί της, τα δάχτυλά της έχουν να ανοίξει διάπλατα τα μουνόχειλα της, με το πλαστικό παλούκι να κινείται μέσα και έξω. Το όραμα αυτό στο κεφάλι μου άρχισε να αναπνέει με μια δική του ζωή, να γίνεται σχεδόν εμμονή καθημερινή. Τράβηξα μαλακία άπειρες φορές με τη σκέψη του παιχνιδιού με το ζεστό, υγρό, τριχωτό μουνί της. Ήθελα να δω πως θα ήταν να είμαι εκεί, βυθίζοντας τα δάχτυλά μου μέσα και έξω από αυτό το θεσπέσιο μουνί. Η σκέψη να δαχτυλιάζει η γιαγιά μου το μουνί της πάντα μου έκανε το πέος σκληρό και να πονάει. Μια-δυο φορές πήρα κρυφά μάτι από τη κλειδαρότρυπα του λουτρού, την είδα μέσα από το μπουρνούζι γυμνή με τη φούντα της φρεσκοπλυμμένη, καθώς σκούπιζε με τη πετσέτα τους μηρούς της. Ή καμιά φορά στην κουζίνα, φορώντας σορτς, όπως έσκυβε τουρλώνοντας τα πόδια και τους γλουτούς της, αθώα, για να βάλει ένα ταψί, μου προσέφερε θέαμα που έκανε το καβλί μου να σκληραίνει ανυπόφορα μέσα στο σλιπάκι μου. Δεν ήξερα τι μου συνέβαινε, μα αυτό με είχε κάνει να έχω σεξουαλικές σκέψεις και φαντασιώσεις σχετικά με γιαγιά.

Καιρό με τον καιρό, βλέποντας τη γιαγιά όταν επέστρεφα στο σπίτι από το σχολείο, μου έδινε μια σκληρή στύση και έτρεχα για τη σοφίτα. Αποφάσισα μέσα στην τρέλα την εφηβική, να κρυφτώ στην ντουλάπα της. Πήγα στο δωμάτιό της όταν άκουσα το ντους να τρέχει, άνοιξα την πόρτα της ντουλάπας της, μπήκα στο εσωτερικό και τράβηξα τη πορτούλα να κλείσει απαλά μέχρι να υπάρχει μόνο μια σχισμή μέσα από την οποία θα μπορούσα να πάρω καλά μάτι. Αφαιρέθηκα και κατέβασα το σορτς μου γύρω από τα γόνατα μου ακούγοντας την καρδιά μου να χτυπάει στα μελίγγια μου. Η στύση μου πετάχτηκε περήφανη εμπρός καίγοντας ανυπόφορα. Στη συνέχεια, βγήκε η γιαγιά από το μπάνιο. Την παρακολουθούσα χαϊδεύοντας το απαλό αλλά σκληρό πουτσοκέφαλο μου, καθώς ήρθε από το μπάνιο της, φορώντας μόνο μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από το της σώμα. Το Σορτς μου ήταν κάτω στα γόνατά μου και εγώ χάϊδευα τα μπαλάκια μου με το ένα χέρι, ενώ έπαιζα το πουλί μου με το άλλο. Καθώς στεκόταν δίπλα στο κρεβάτι και πέταξε την πετσέτα στη πλάτη μιας καρέκλας, εγώ κόντεψα να χύσω. Έπρεπε να σταματήσω τον αυνανισμό μου, ενώ απλά και μόνον η θέα των ολόλευκων αφράτων οπισθίων της έκανε την πρώτη σταγόνα προ-σπέρματος να στάξει στα μπούτια μου. Μπορούσα να ακούσω την καρδιά μου , θα μπορούσε κι αυτή ίσως να ακούσει την καρδιά μου χτυπάει στο στήθος μου. Η αναπνοή μου ήταν βραχνή και γρήγορη. Εγώ αναρωτήθηκα αν ήταν δυνατόν η γιαγιά μου να ήξερε ότι ήμουν εκεί, να κρυφοκοιτάζω τη γύμνια της καθώς τριβόταν. Ντράπηκα, αλλά έτσι τελείως απορροφημένος, η ντροπή ήταν κατά πολύ μικρότερη από την επιθυμία μου να πάρω τα μάτια μου από τη γιαγιά μου. Δεν υπήρχε τίποτα στη γη που θα μπορούσε να με τραβήξει μακριά από το θέαμα που μου προσέφερε, εκείνη τη στιγμή.

Και, τι παράσταση! Τα Βυζιά της ήταν πανέμορφα και το ανοιχτό καφέ τρίχωμα του μουνιού της ήταν το ίδιο ανοικτό καφέ όπως τα μαλλιά της. Το τρίχωμα της έκανε ένα τέλειο, σχήματος V τρίγωνο πάνω από το μουνί και όπως έσκυβε, έβλεπα ολοκάθαρα τα παχιά χείλη του στεφανωμένα από άφθονες ποσότητες πυκνού τριχώματος. Το σώμα της ήταν τέλειο. Το στομάχι της ήταν επίπεδο, ο κώλος στρογγυλός και λείος. Δεν είχα ιδέα ότι η γιαγιά μου φαινόταν τόσο σέξι γυμνή. Είχα σκεφτεί ότι μπορεί να κρεμάει εδώ και εκεί, ειδικά τα βυζιά της, αλλά έκανα λάθος. Δεν υπήρχε τίποτε που να κρεμάει πουθενά. Θα μπορούσε να ήταν μοντέλο. Ήταν περισσότερο από ότι νόμιζα καλή. Ήταν φοβερό. Κάποια στιγμή έριξε μια ματιά γύρω από το δωμάτιο σαν να ψάχνει για κάτι.

Περπάτησε γύρω από το δωμάτιο  δίνοντας μου θέα τον κώλο και το μουνί όπως έσκυψε και άνοιξε ένα συρτάρι στο κομοδίνο της. Αναρωτήθηκα για λίγο αν το κάνει επίτηδες. Ήταν σαν να ήξερε ότι την παρακολουθούσα. Πήρε ένα ζευγάρι δαντελωτά εσώρουχα και τα πέταξε στο κρεβάτι. Στη συνέχεια, άνοιξε άλλο ένα συρτάρι, με τα πόδια της πολύ ανοιχτά σκύβοντας χαμηλά. Μπορούσα να βλέπω πλέον και τα χείλη του μουνιού της ορθάνοιχτα να γυαλίζουν από τα υγρά. Πήρε ένα σουτιέν από το συρτάρι και το πέταξε στο κρεβάτι. Στη συνέχεια γύρισε προς το μέρος μου και άνοιξε την πόρτα της ντουλάπας. Έβαλε το χέρι της πάνω από το στόμα της, σαν να επρόκειτο να ουρλιάξει. Άρχισα να προσπαθώ να τραβήξω το σορτς μου επάνω.

Τράβηξε το χέρι της μακριά από το στόμα της, και αντί γα τρόμο και έκπληξη, μου χαμογέλασε. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν ανακούφιση συνειδητοποιώντας ότι δεν ήμουν ένας διαρρήκτης, ή αν ήταν γέλασε βλέποντας το ολοκόκκινο καυλί μου. Δεν είχα ιδέα τι σκέπτονταν. Περίμενα να καλύψει τον εαυτό της με τα χέρια της, αλλά δεν το έκανε. Στάθηκε εκεί καμαρωτή, με ένα χαμόγελο στα χείλη της, καθώς προσπαθώ να τραβήξω το σορτς μου για να καλύψω τη στύση μου. Ένοιωθα ντροπή και φόβο. Η γιαγιά μου έστεκε ατάραχη, κοιτάζοντας το γυμνό μου σώμα, όπως κι εγώ κοίταζα το δικό της.

-    Τι έχουμε εδώ;

είπε επιτέλους, με το χαμόγελο στο πρόσωπό της. Λες και δεν ήξερε τι είχαμε εδώ.

-    Συγνώμη, γιαγιά, λυπάμαι …

είπα, τραβώντας το σορτς μου και πάλι πάνω. Ένοιωθα ότι ήμουν ένας ένοχος μαλάκας. Ήμουν σε αμηχανία, ντροπή, τρομοκρατημένος αλλά και ενθουσιασμένος, όλα μαζί.

-    Ήθελες να δεις τη γιαγιάκα σου γυμνή ε;

Η ερώτηση με ξάφνιασε. Εκείνη δεν φαίνονταν να ενοχλείται καθόλου. Χαμογελούσε. Κούνησα το κεφάλι μου.

-    Λυπάμαι γιαγιά…

είπα και πάλι.

-    Ήθελα απλώς να σας δω.

-    Το ξέρω…

είπε, με τη φωνή της μαλακιά και τρυφερή.

-    Γιατί να είμαι θυμωμένη αν κάποιο ωραίο αγόρι θέλει να με κοιτάζει;

Σταμάτησα να τραβάω το σορτσάκι μου. Εκείνη χαμογελαστή κοίταζε το σκληρό πέος μου που έσφυζε από κάβλα, και είδα τη γλώσσα της να γλείφει τα χείλη της.

-    Δεν σε πειράζει;

Ρώτησα.

-    Αντίθετα μου αρέσει. Δεν είχα ιδέα ότι αισθανόσουν έτσι για μένα…

είπε και παίρνοντας το χέρι μου το έβαλε στο στήθος της. Ένοιωσα τη θηλή καυλωμένη κάτω από την παλάμη μου. Ποτέ δεν είχα αγγίξει μια θηλή σε στύση πριν. Η αίσθηση ήταν έντονα ερωτικό για μένα. Τράβηξα το χέρι μου μακριά  κοιτάζοντας την, ενώ η γιαγιά τράβηξε το χέρι μου πίσω βάζοντας το στο άλλο στήθος.

-    Γιαγιά είσαι πολύ σέξι…

μουρμούρισα. Τα βυζιά της ήταν κρύα, πιθανόν από το ντους. Άπλωσα και το άλλο χέρι μου στο άλλο στήθος της. Ήταν τέλεια μα δεν ήξερα τι να κάνω. διαμορφωμένο και αρκετά σκληρό για την ηλικία της. Δεν ήξερα τι να κάνω. Στάθηκα εκεί, με τον σκληρό πούτσο μου να κοιτάζει στο ταβάνι.

-    Θα πρέπει να βγάλουμε το σορτς…

είπε. Έφθασε με τα χέρια της στα γόνατα μου και με τα δάχτυλά της το τράβηξε μέχρι τους αστραγάλους μου. Το καυλί μου άρχισε να την σπρώχνει στο πηγούνι. Αναστέναξε και βόγκηξε ελαφρά.

-    Σ’ αρέσει αυτό ε;… ρώτησε. Τότε θα πρέπει να δώσουμε λίγη προσοχή σ’ αυτό.

Άρπαξε την πούτσα μου από τη βάση και την πήρε στο στόμα της. Ξαφνικά, τα ζεστά, υγρά χείλη της γιαγιάς μου περιέβαλλαν το πέος μου. Στάθηκα εκεί, γοητευμένος από την αίσθηση, από το στόμα της γύρω από το καυλί μου, που το πήρε μέσα σε όλο το μήκος του.  Η γλώσσα της ήταν μαγεία και δούλευε πάνω στο όργανο μου παίζοντας το γύρω-γύρω και μέσα στο στόμα της. Κοιτάζοντας προς τα κάτω το θέαμα και η αίσθηση του στόματος και της γλώσσας της σχεδόν με έκανε να τελειώσω. Τράβηξε το στόμα της μακριά από το πουλί μου και με πήρε από το χέρι οδηγώντας με στο κρεβάτι της.

-    Ξάπλωσε…

είπε. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και αυτή κυριολεκτικά πήδηξε πάνω από μου, ανοίγοντας εντελώς τα πόδια της και βρεθήκαμε σε στάση 69 στάση. Το τριχωτό μουνί της ακριβώς πάνω από το πρόσωπό μου. Στη συνέχεια, αισθάνθηκα τα ζεστά χείλη της στ’ αρχίδια μου, και στη συνέχεια τη γλώσσα της. Τα έγλειφε παίρνοντας τα ένα-ένα χέρι της. Έβγαλα έξω τη γλώσσα μου και έγλειψα τα μουνόχειλα της. Το Μουνί της ήταν πολύ υγρό. Τα εσωτερικά χείλη της άστραφταν κόκκινα και υγρά. Το λείο δέρμα, και η φρέσκια καθαρή μυρωδιά από το μουνί της με τρέλαιναν. Η εξέλιξη των γεγονότων, ήταν πάρα πολύ έντονη για μένα πλέον. Ένιωσα τα αρχίδια μου να σφίγγονται και τους μύες στο στομάχι μου να συσπώνται, καθώς ένας έντονος σπασμός βαθιά στη ρίζα του πέους μου, με έκανε να χύσω βαθιά στο πίσω μέρος του λαιμού της. Η γλώσσα μου μπαινόβγαινε μέσα κι έξω της γρήγορα καθώς η γιαγιά έχυνε στο στόμα μου ζεστό και αλμυρό χύμα από το μουνί της. Ένιωσα τα πόδια της και τους γλουτούς της να σφίγγονται όπως κούναγα τη γλώσσα μου μέσα και έξω από αυτή. Ποτέ δεν είχα βιώσει μια τέτοια γεύση ή αίσθηση ως τώρα στη ζωή μου. Ήξερα ότι επρόκειτο να τελειώσει σύντομα.

-    Μωράκι μου…

Σπαρταρούσε, έσκουζε και από τα τραντάγματα του σώματός της ήξερα ότι είχε χύσει. Πραγματικά με έκανε να νιώθω καλά. Ήμουν περήφανος γνωρίζοντας ότι είχα κάνει τη γιαγιά μου να χύσει έτσι έντονα. Δε σταμάτησε ούτε καν να ξεκουραστεί από το ρούφηγμα. Γύρισε πάνω μου και έβαλε το ζεστό μουνί πάνω στην πούτσα μου που έστεκε σκληρή και καυτή. Αισθάνθηκα ότι γλίστραγα μέσα στο μουνί της, και οι ζεστές, υγρές δίπλες από το μουνί με περικύκλωναν. Κάθισε πάνω στο καυλί μου απότομα και βυθίστηκα μέσα της ως τα αρχίδια. Δεν πίστευα ότι το μουνί μιας ώριμης γυναίκας θα μπορούσε να είναι τόσο καυτό, τόσο απαλό, τόσο υγρό και τόσο σφιχτό.

-    Γάμα με μωράκι μου, είπε. Γάμα με δυνατά. Τι ψωλή, τι σκληρό πούτσο έχεις...

Συνέχισε να κινείται δυνατά πάνω κάτω στον πούτσο μου, με τα υπέροχα βυζιά της να ταλαντεύονται με κάθε κίνηση του σώματός της. Με τρέλαινε η εμφάνιση της γιαγιάς καυλωμένης να με έχει καβαλήσει και τα βυζιά να κινούνται πάνω-κάτω, να σκύβει και οι καυλωμένες της ρώγες να ακουμπούν το στέρνο μου. Ένιωθα την πούτσα μου να σκληραίνει ως εκεί που δε πήγαινε άλλο. Ήθελα να της πω πώς αισθανόμουν, αλλά κάθε συζήτηση σε αυτή τη φάση ήταν αδύνατη. Η γιαγιά χτυπιόνταν σαν τρελή. Το πεινασμένο μουνί της κατάπινε τον ανδρισμό μου και με ξεπαρθένιαζε με μια πρωτόγνωρη γλύκα. Κατέβασα τα χέρια και την άρπαξα από το κώλο, αρχίζοντας να καθοδηγώ το ανεβοκατέβασμα της πάνω στο σκληρό μου καβλί. Σύντομα θα τέλειωνα ξανά ξανά. Τέντωσα τα πόδια μου και ήρθε η αίσθηση σφιξίματος στην κοιλιά μου. Η πολύπειρη ερωμένη μου το κατάλαβε αμέσως και μου ψιθύριζε καυλιάρικα…

-    Χυσ’ τα όλα μέσα μου. Χύσε με μην κρατιέσαι. Θέλω να νιώσω το ζεστό σου χύσι να πλημυρίζει το μουνί μου.

Συνέχισα να σπρώχνω προς τα πάνω, ενώ ένοιωσα την απίθανη αίσθηση του μουνιού της να με σφίγγει μέσα του και να μου κάνει μαλάξεις ρυθμικά γύρω από το σκληρό μου παλούκι. Στη συνέχεια, μια γλυκιά ευχαρίστηση απλώθηκε σε όλο το σώμα μου, και άρχισα να εκτοξεύω ανεξέλεγκτα το σπέρμα μου στο μουνί της. Η έμπειρη ώριμη μουνάρα της γιαγιάς με άρμεγε κανονικά κάνοντας ρυθμικές συσπάσεις γύρω από την ψωλή μου που έβγαζε καυτά χύσια μέσα της.

-    Ω… μωρό μου, είπε. Ναι, ναι, ναι…

Άρχισε να τραντάζεται δυνατά και ήξερα ότι είχε οργασμό και πάλι. Βλέποντας την να τελειώνει με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζοντας ότι ήμουν η αιτία, με έκανε να αισθάνομαι άνδρας. Γαμούσα μια όμορφη γυναίκα η οποία έχυνε για μένα και για πρώτη μου φορά έχυνα κανονικά μέσα σε μουνί.

Είχαμε γίνει παπί στον ιδρώτα. Βγήκε από μέσα μου με ένα πλόπ και έμεινε λίγο πάνω μου ώστε το μίγμα από τα χύσια μου και τα υγρά της να στραγγίξουν πάνω στην κοιλιά και την πούτσα μου, μουσκεύοντας με απίστευτα. Ξάπλωσε δίπλα μου για μια λίγο. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι η γιαγιά μου ήταν τόσο θερμή, τόσο πρόθυμη για έρωτα θηλυκιά. Ήταν σαν μια άγρια γυναίκα, σαν μια μαινάδα. Δεν την είχα δει ποτέ να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, ποτέ.

-    Γιαγιά, είσαι καταπληκτική.

-    Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος στην ηλικία σου θα με έβρισκε ελκυστική.

-    Γιαγιά είσαι η πιο καυτή γυναίκα που έχω δει ποτέ

είπα με χαμόγελο.

-    Πιο καυτή και από αυτές στις τσόντες στη σοφίτα που χύνεις;

απάντησε πονηρά. Τα ήξερε όλα.

-    Σε έχω πάρει μάτι να παίζεις την ψωλάρα σου πολύ πριν με πάρεις μάτι εσύ. Χρόνια πριν μικρέ μου καβλιάρη. Σε θέλω πολύ καιρό κι ας είσαι εγγονός μου. Είχε έρθει η ώρα, να σου πάρω την παρθενιά. Αναρωτιόμουν πόσο καιρό θα σου πάρει για να μπορέσεις να παρατηρήσεις ότι χρειαζόμουν λίγο ζεστασιά και αγάπη. Ευτυχώς σου ήρθε η ιδέα να με πάρεις λίγο μάτι.

Έσκυψα και φίλησα τις ρώγες της. Η γλώσσα μου έτρεξε πάνω σε κάθε μια, προσεκτικά, αργά. Ναι. Η γιαγιά, σκέφτομαι τώρα που είμαι 50αρης, ήταν πράγματι η πιο καυτή γυναίκα που θα έπαιρνα ποτέ σαν άνδρας.

Συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 68269)