Η γλώσσα της μαμάς, πέρασε από παντού

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αγάμητη η μάνα μου, με καύλες εγώ. Με ξαλάφρωσε με τρελό γλείψιμο.

Η ιστορία που ακολουθεί είναι πέρα για πέρα αληθινή κι έγινε πριν ένα μήνα. Οι δικοί μου είναι χωρισμένοι εδώ και ενάμισι χρόνο και δε μιλιούνται καν. Εγώ μένω μια στον ένα μια στον άλλο. Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους.

Η μάνα μου είναι μια κλασική Ελληνίδα μάνα, που στα νιάτα της είχε πάρει όλη τη δράμα (από κει είναι). Κάτι έχω ακούσει να λέει με μια φίλη της, ότι την είχαν πάρει κ πολλές φορές παρτούζα από το γυμνάσιο κιόλας. Περνώντας τα χρόνια βέβαια άλλαξαν πολλά. Μετά το διαζύγιο απ' όσο ξέρω δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα. Μια μέρα λοιπόν που γύριζα σπίτι με καύλες λόγω μιας γκόμενας που όλο μου τριβόταν, αλλά από σεξοφάση τίποτα, πήγα σφαίρα στο δωμάτιο μου να ξελαφρώσω τ' αρχίδια μου.

Από την καύλα δεν άκουσα ότι η μάνα μου είχε γυρίσει σπίτι κι έτσι πήρε πρέφα ότι την έπαιζα. Χύνω και πάω στην κουζίνα για να φάω κάτι. Εκεί με περιμένει εκείνη και μου λέει στην ψύχρα...

- Καύλες ε;

Φυσικά έμεινα μαλάκας κι άρχισα τα "τι εννοείς ρε μάνα" κλπ. Με τα πολλά μου λέει ότι είναι φυσιολογικό και πως κι εκείνη έχει πολλές καύλες τώρα τελευταία και σκέφτεται να κάνει σεξ με μερικούς που της την πέφτουν. Αν έχουν φράγκα, όπως μου είπε, ίσως κάνει και σχέση. Η ατμόσφαιρα είχε χαλαρώσει πολύ και η μανούλα μου είχε καυλώσει. Σε κάποια στιγμή μου λέει...

- γαμάς συχνά;

- Ε... ναι. Δύο τρεις τη βδομάδα.

- Σε ζηλεύω...

και μου χαϊδεύει το καυλί που είναι τέντα.

- Ώπ... μου λέει, καύλες έχουμε;

- Ε ναι μωρέ λίγο η κουβέντα λίγο ότι δεν πέτυχε η μαλακία.

- Θες να στην παίξω εγώ μια φορά;

Έμεινα μαλάκας. Να μου την παίξει η μάνα μου; Τελικά της λέω...

- Ε... γιατί όχι;

Κατεβάζω τη φόρμα και πετάγεται έξω η πούτσα μου. Αρχίζει λοιπόν το τρομπάρισμα κι εκεί που έχω καυλώσει τέρμα και είμαι με κλειστά μάτια, νιώθω το στόμα της. Φυσικά τρελάθηκα. Σε λίγο έπαιζε την πούτσα μου και μου έγλειφε τα αρχίδια. Αυτό που με τρέλανε όμως, ήταν ότι κατέβηκε κι άλλο η γλώσσα της. Έφτασε να μου κάνει η ίδια μου η μάνα γλειφοκώλι κι έχυσα αμέσως. Επειδή μάλιστα δεν τα πρόλαβε, μετά τα έγλειψε από την κοιλιά μου.

Από τότε δεν έχουμε κάνει τίποτα άλλο, γιατί βρήκε γαμιά κι όλο λείπει.

 

(Copyright protected OW ref: 68221)