Στοματικό από την πεθερά μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Υπόθεση: Τι γίνεται όταν η πεθερά και ο γαμπρός έχουν καύλες;


Γεια σε όλους. Είχε έρθει η πεθερά μου σπίτι μας για τις γιορτές και να βοηθήσει στις δουλειές. Σαν γυναίκα δεν την είχα προσέξει ποτέ μια και τα προσόντα της είναι αδύνατον να τα δεις.

Είναι χήρα εδώ και 25 χρόνια και είναι και πολύ της εκκλησίας, οπότε καταλαβαίνετε. Αλλά είναι 55άρα, ζουμερή με ωραίο στήθος. Αλλά το ωραιότερο είναι η κωλάρα της.

Είχαμε τελειώσει τις δουλειές και είχε πέσει για ύπνο η γυναίκα μου και η πεθερά μου. Εμένα δεν μου κόλλαγε ύπνος. Από την ημέρα που ήρθε δεν τον είχα χώσει. Έβλεπα τηλεόραση οπότε, σκέφτηκα να βάλω μια τσόντα να δω. Το δωμάτιο των ξένων που κοιμόταν η πεθερά μου όμως είναι πλάγια από την τηλεόραση και ενώ νόμιζα ότι η πόρτα ήταν κλειστή αυτή την είχε ανοίξει λίγο για να παίρνει αέρα.

Είδα αρκετή τσόντα και ψιλοπείραζα την ψωλή μου, η οποία είναι και προικισμένη, αλλά δεν έλεγα να την παίξω μέχρι χυσίματος γιατί υπήρχε ο φόβος. Μέσα λοιπόν στην ησυχία ακούω κάτι παράξενα βογκητά. Γύρισα με τρόπο και καρφώθηκα να δω από που έρχονται και τότε αντιλήφθηκα ότι η πόρτα ήταν λίγο ανοιχτή όσο να μπορεί κάποιος να δει, αλλά εγώ δεν έβλεπα τίποτα.

Τρελάθηκα. Η πεθερά μαλακιζόταν κι εγώ δεν έβλεπα. Σκέφτηκα αφού η πουτάνα το κάνει γιατί να μην το κάνω κι εγώ και όπου βγάλει. Βγάζω την ψωλάρα μου έξω και την παίζω πια κανονικότατα. Η πεθερά μου πρέπει να τρελάθηκε γιατί τα βογκητά δίνανε και παίρνανε τόσο που φοβήθηκα ότι η γυναίκα μου θα ακούσει.

Αλλά δεν ήθελα να χύσω μου είχε καρφωθεί να της τα δώσω στην μάπα. Πήγα λοιπόν στην πόρτα έβγαλα το καυλί μου και το πέρασα από την πόρτα χωρίς να την ανοίξω διάπλατα. Τόσο όμως για να χωρέσει η ψωλή μου. Και όπως το ονειρεύτηκα έγινε. Η πεθερά μου τον πήρε στο στόμα και τον πιπιλούσε σαν πουτάνα.

Δεν άργησα της τα έδωσα στο στόμα. Ρουφούσε η ψώλα μέχρι να μην μείνει σταγόνα. Μόλις ησύχασα της έκλεισα την πόρτα και πήγα να κάτσω λίγο στο σαλόνι μόνος. Μετά από δυο - τρία λεπτά, τσουπ… εμφανίζεται και η πεθερά μου.

- Τι έγινε καυλιάρα μου; της λέω.

- Όλα καλά Αλέξη μου. Τέτοια μαλακία είχα χρόνια να τραβήξω.

- Κι εγώ όμως πεθερούλα μου τέτοια μαλακία είχα καιρό να τραβήξω. Ελπίζω την άλλη φορά να στον χώσω κιόλας.

(Copyright protected OW ref: 68025)