Η ιστορία μου με την αδελφή μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστιλέα: Στην αδελφή μου βρήκα ότι είχα φανταστεί ότι ζητούσα από μια γυναίκα.

Είμαι 45 χρονών και παντρεμένος εδώ και αρκετά χρόνια. Έχω μια υπέροχη αδελφή, τη Μαρία, 40 χρονών, παντρεμένη κι αυτή από μικρή, με έναν πολύ χάλια τύπο. Το εκφράζω κομψά.

Τη Μαρία τη λατρεύω και αυτή το ίδιο. Είμαστε πολύ αγαπημένοι από μικρά παιδιά. Το θέμα είναι ότι είναι για μένα η γυναίκα που θα ήθελα να είχα δίπλα μου. Αλλά και οι δυο άτυχοι.

Πριν από λίγο καιρό, ήρθε και γι αυτή ο χωρισμός, ενώ εγώ έχω χωρίσει αρκετά χρόνια πριν. Ήταν πολύ απελπισμένη όταν την άκουσα σχεδόν χαράματα στο τηλέφωνο να μου λέει ότι ο δικός της έφυγε και τελείωσαν όλα. Της είπα ότι πάω από εκεί να τα πούμε. Χάρηκε αφάνταστα και μου είπε ότι με χρειαζόταν πολύ.

Η Μαρία είναι ένα πλάσμα 1.78, ξανθιά, με πράσινα μάτια, πολύ όμορφο πρόσωπο και το δυνατό της σημείο είναι τα υπέροχα και αρκετά μεγάλα στήθη της. Όταν έφτασα εκεί, έπεσε πάνω μου και αφέθηκε στην αγκαλιά μου κυριολεκτικά. Της είπα να μη στενοχωριέται γιατί πίστευα πως γλίτωσε οριστικά από το μαρτύριο που ζούσε με αυτόν τον άνθρωπο.

Κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει…

-    τι κάνουμε τώρα; Μείναμε μονάχοι

και της απαντάω άμεσα…

-    λάθος, μείναμε οι δυο μας και νιώθω υπέροχα.

Στην αρχή ξαφνιάστηκε και με κοίταξε λίγο περίεργα. Όταν όμως της είπα ότι τη χρειάζομαι στη ζωή μου και τη θέλω συνέχεια κοντά μου χαμογέλασε, με ευχαρίστησε και μου είπε πως με θέλει κι εκείνη πολύ.

Μετά λες και μπήκανε όλα στον αυτόματο. Δεν καταλάβαμε πως είχαμε αγκαλιαστεί σφιχτά και ψάχναμε και οι δυο ταυτόχρονα ο ένας το στόμα του άλλου. Αρχίσαμε ένα γλωσσόφιλο που μετά κατέβηκε σε όλο το κορμί με αποκορύφωμα το εξήντα εννέα. Έχασα τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της και αυτή κόντεψε να χάσει τελείως το μουνί της, γιατί φθηνά τη γλίτωσε και δεν της το έφαγα.

Μέχρι το επόμενο μεσημέρι γαμιόμασταν και μέχρι σήμερα, το πρόβλημα μας είναι πως να βρίσκουμε ελεύθερο χρόνο, για να γαμιόμαστε. Αν υπάρχει πραγματική ευτυχία, εγώ νομίζω ότι τη βρήκα. Με ότι συνεπάγεται αυτό.

(Copyright protected OW ref: 67890)