Η μαμά βοηθάει πάντα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η μαμά μου ήλθε να με βοηθήσει, να κρατήσουμε το μωρό...

Γεια σας είμαι ο Βασίλης 27 ετών και είμαι παντρεμένος με παιδί 2 μηνών. Μια μέρα λοιπόν που είχα κανονίσει να πάω το παιδί στην πεθερά μου, που μένει διπλά μας για να πάω γυμναστήριο, η πεθερά μου αρρώστησε και έτσι αναγκάστηκα να κρατήσω το παιδί μόνος μου στο σπίτι. Είχα αράξει στον καναπέ διαβάζοντας ένα βιβλίο και το μωρό ήταν στο καλαθάκι διπλά μου όπου και έκλαιγε μερικές φόρες και το κουνούσα να σταματήσει ή του έβαζα την πιπιλά.

Άκουσα το κουδούνι και αμέσως σηκώθηκα να ανοίξω. Ήταν η μαμά μου που με πλατύ χαμόγελο και κομψά ντυμένη είχε έρθει να με δει και να φροντίσει το μωρό. Μιλώντας χαμηλόφωνα με καλησπέρισε και πέρασε στο σαλόνι. Κάθισε διπλά στο καλαθάκι και ασχολήθηκε με το μωρό εξηγώντας μου ότι ήρθε για να το προσέχει και να δει και μένα αλλά αν ήθελα μπορούσα να βγω να πάω κάπου αν είχα κάποια δουλεία. Το σκέφτηκα λίγο αλλά η ώρα είχε περάσει και έτσι έμεινα εκεί μαζί της διαβάζοντας το βιβλίο μου και συζητώντας μαζί της αδιάφορα περιμένοντας την γυναίκα μου να γυρίσει από την δουλεία.

Η μαμά μου μονολογούσε χαμηλόφωνα με το μωρό και ενίοτε μου εξηγούσε διάφορα για την φροντίδα του σαν έμπειρη που ήταν και μου έλεγε ότι η περίοδος μετάβασης από τον θηλασμό στο στάδιο της πιπιλάς και το αγοραστό γάλα είναι δύσκολη για το μωρό γιατί κλαίει συνεχώς. Εγώ πάλι όλα αυτά τα άκουγα αδιάφορα, ενώ παράλληλα μου έλεγε ιστορίες απ όταν ήμουν μικρός και με θήλαζε 6 μήνες.

Η ώρα περνούσε ήσυχα χάλαρα και βαρετά όταν ξαφνικά η παρατεταμένη σιωπή του μωρού με έκανε να σηκώσω τα μάτια μου από το βιβλίο και να δω με έκπληξη την μανά μου να έχει βγάλει έξω το ένα της στήθος και να το θηλάζει. Το βιβλίο κόντεψε να μου πέσει από τα χεριά. Τα έχασα κυριολεκτικά με το θέαμα και δεν ήξερα τι να πω. Κοιτούσα σαν χάνος και χιλιάδες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου ενώ η μανά μου ήταν σκυμμένη πάνω από το μωρό και του χαμογελούσε σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Αυτό που όμως με ξάφνιασε περισσότερο ήταν το ότι καύλωσα αμέσως στο θέαμα και χωρίς να το ελέγχω έκανα σκέψεις για την μανά μου προσέχοντας το μεγάλο ζουμερό στήθος της και νιώθοντας απίστευτη ερωτική έλξη για κείνη όπως όταν ήμουν μικρός που της έκανα κρυφά μάτι. Άλλωστε είναι αντικειμενικά ωραία και χυμώδης γυναίκα.

Δεν ξέρω πόση ώρα κοιτούσα όταν αποφάσισα να της μιλήσω.

-    Μαμά τι κάνεις εκεί;

-    Το θηλάζω αγόρι μου για να ηρεμήσει. Το καημένο δεν μπορεί να συνηθίσει την πιπίλα και δεν έχει ύπνο.

Μιλούσε ατάραχη και με μια φυσικότητα που με τρέλαινε ακόμα πιο πολύ, ενώ εγώ είχα καρφωθεί στα ζουμερό της στήθος και η καλά μου θόλωνε το μυαλό.

-    Μαμά έτσι θήλαζα κι εγώ μικρός;

-    Ναι αγόρι μου, δεν ήθελες να σταματήσεις. Όλη την ώρα να με θηλάζεις ήθελες.

Τα λόγια της μου τρυπούσαν τα αυτιά και με καύλωναν απίστευτα όσο σκεφτόμουν ότι έγλειφα και πιπιλούσα τις ωριαίες εκείνες ρόγες και τα ζουμερά μεγάλα βάρια στήθη της.

-    Αχ να ξαναγινόμουν μικρός και να σε θήλαζα.

Η σκέψη μου ξεπήδησε ασυγκράτητη από τα χείλη μου και δαγκώθηκα που το είπα, αλλά ήταν αργά να το πάρω πίσω. Εκείνη χαμογέλασε και με γλυκό ύφος μου απάντησε.

-    Έλα τώρα να το ξανακάνεις.

Εγώ σαστισμένος απάντησα ψελλίζοντας.

-    Μα γίνεται τώρα;

-    Έλα βρε δεν μας βλέπει κάνεις.

Σαστισμένος και με το μυαλό θολωμένο έμεινα στη θέση μου καρφωμένος και την κοιτούσα. Εκείνη με φυσικό και ατάραχο τρόπο άφησε το παιδί με την πιπίλα στο καλαθάκι, καθώς το είχε πάρει ο ύπνος και άρχισε να ξεκουμπώνετε και να βγάζει τα ρούχα της και να ξεκουμπώνει το σουτιέν της και να αφήνει τα βυζιά της ελευθέρα γυμνά και να με προσκαλεί με το γλυκό ύφος της που ήταν πλέον και πολύ ερωτικό. Περίμενε χαμογελώντας γλυκά να πλησιάσω. Σαν μαγνητισμένος με αργές κινήσεις πλησίασα και γονάτισα μπροστά της κολλώντας το στόμα μου στην θηλή της. Άρχισα να γλύφω αργά ερωτικά και χωρίς ρυθμό γιατί τα είχα εντελώς χαμένα και με τα χέρια μου το χούφτωνα και το μάλαζα σαν να το έκανα πρώτη φορά. Η καύλα μου είχε φτάσει στο ταβάνι , δεν έλεγχα το τι έκανα.

Η μανά μου χάιδευε απαλά το κεφάλι μου αφήνοντας μικρούς αναστεναγμούς να της ξεφεύγουν. Όσο έγλειφα συνειδητοποιούσα ότι η ρόγα της ήταν σκληρή άρα και καυλωμένη και αυτό με έκανε να συνέλθω λίγο και να σταματήσω και να την κοιτάξω στα μάτια. Οι ματιές μας είπαν σίγουρα περισσότερα από ότι το στόμα.

-    Έλα ξάπλωσε στον καναπέ να είσαι πιο άνετα, βλέπεις δεν μπορώ να σε πάρω αγκαλιά όπως τότε. Είσαι κοτζάμ μαντράχαλος πια.

Με βιαστικές κινήσεις ξάπλωσα και έφερα το κεφάλι μου στην πόδια της κάτω από τα δυο μεγάλα στήθη που ακόμα και στην ηλικία των 49 ετών ήταν αξιοθαύμαστα και αποτελούσαν αντικείμενο πόθου. Χωρίς να χάσω χρόνο άρχισα να τα γλείφω πάλι και να τα παίζω και να τα ρουφάω. Πέρασαν αρκετά λεπτά χωρίς να μιλάμε και έμεινα κολλημένος εκεί στα δυο υπέροχα καυλωμένα βυζιά, όταν ξαφνικά ένιωσα το απαλό της χέρι να τρυπώνει μέσα από την πιζάμα μου και να ψαχουλεύει το σκληρό καβλί μου. Ταράχτηκα αλλά δεν σταμάτησα να γλείφω τις δυο υπεροχές καυλωμένες ρώγες μέχρι που άκουσα τη φωνή της.

-    Καύλωσε το αγόρι μου;

Αμέσως χαμογέλασα, την κοίταξα στα μάτια και της απάντησα…

-    με τέτοια ωραία και καυλωμένα βυζιά ποιος δεν θα καύλωνε μανούλα;

Σηκώθηκα αργά και εκείνη τράβηξε τα χέρι της σαν να ντράπηκε. Ήμασταν δίπλα-δίπλα και πολύ καυλωμένοι και οι δυο και κοιταζόμασταν στα μάτια νιώθοντας τον πόθο να φουντώνει ακόμα πιο πολύ.

-    Γιατί ήρθες εδώ σήμερα μαμά;

-    Για το παιδί…

-    Μαμά… άσε τις ανοησίες και πες μου.

Της έπιασα το χέρι και το έβαλα στον καυλωμένο πούτσο μου κι εκείνη αμέσως άρχισε να τον μαλάζει και να τον χαϊδεύει δείχνοντας πόσο πολύ τον θέλει. Με κοιτούσε στα μάτια χωρίς να απαντά στο ερώτημα και περιμένοντας από μένα το επόμενο βήμα. Δεν άργησα να σηκωθώ και να σταθώ όρθιος μπροστά της κατεβάζοντας αργά την πιζάμα και αφήνοντας τον γυμνό, όρθιο και σκληρό μπροστά στο όμορφο και γλυκό πρόσωπο της, που παρά τα χρόνια της ήταν φωτεινό και σέξι.

Αμέσως τον πήρε στο χέρι της τρυφερά και με αργές κινήσεις τον έφερε στα χείλη της γλείφοντας την άκρη του αισθησιακά και βυθίζοντας τον αργά μέσα στο ζεστό και έμπειρο στόμα της. Η καύλα μου χτυπούσε κόκκινο να τη βλέπω από ψηλά να με πιπώνει και να με ρουφά λάγνα και με τέχνη ενώ τα μεγάλα ζουμερά βυζιά της ήταν γυμνά και προκλητικά μπροστά μου. Ήθελα να τη χύσω, δεν κρατιόμουν.

-    Μαμά ρουφάς υπέροχα, της ψιθύρισα. Έχεις μεγάλη τέχνη στο τσιμπούκι. Θα σε χύσω…

-    Όχι ακόμα αγόρι μου άσε με να τον απολαύσω,

με παρακάλεσε με την ηδονική της φωνή. Αμέσως σηκώθηκε αργά αφήνοντας τον πούτσο μου και άρχισε να γδύνετε κι από τη μέση και κάτω αποκαλύπτοντας τα πρόστυχα εσώρουχα που φορούσε, σίγουρα για την περίπτωση και μόλις γδύθηκα και εγώ με ξάπλωσε στον καναπέ και με αποφασιστικές κινήσεις ανέβηκε πάνω μου σε στάση 69. Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς χτυπούσε η καρδιά μου και πόσο μου άρεσε το χυμώδες κορμί της. Η πουτσα μου σκληρή όσο ποτέ χάθηκε μέσα στο γλυκό της στόμα ενώ το μουνί της περιποιημένο και υγρό περίμενε την γλωσσά μου καθώς το πρόσωπο μου είχε σκεπαστεί από τα μπούτια της.

Χωρίς να χάσω δευτερόλεπτο αφέθηκα στην απόλαυση και στην απαγορευμένη ηδονή. Έγλειφα λαίμαργα, λυσσασμένα κι ακόρεστα το υγρό και καυλωμένο μουνί της. Δεν προλάβαινα να σκεφτώ τίποτα. Ούτε πως έφτασα εδώ, σε στάση 69 με την μανά μου, ούτε οποιαδήποτε φαντασίωση είχα όταν ήμουν μικρός, μαζί της. Έγλειφα ασταμάτητα σαν πρώτη φορά και εκείνη ρουφούσε με τέχνη, αργά και βασανιστικά τον σκληρό μου πούτσο. Τέτοια γλυκά, τέτοια ηδονή, τέτοια καύλα, νόμιζα ότι δεν υπήρχε. Ένιωθα το ηφαίστειο που έκρυβε μέσα της να θέλει να εκραγεί και να με λιώσει. Ζούσα ένα όνειρο και απολάμβανα κάθε σταγόνα ηδονής που στάλαζε από το γλυκό μουνί τις. Είχα χάσει κάθε επαφή με το χρόνο και συνέχιζα να γλείφω μέχρι που ένιωσα την ανάγκη να χύσω. Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ απ’ την καύλα μου και χωρίς να προλάβω να της το πω, τα αρχίδια μου άδειασαν με δύναμη μέσα στο στόμα της το σπέρμα μου. Ένιωθα πως έχυνα ασταμάτητα και πως ποτέ πριν δεν έχυσα τόσο πολύ, αλλά κι αυτή χωρίς να σηκώσει κεφάλι, τα έπινε όλα αδιαμαρτύρητα και μάλιστα απ’ ότι κατάλαβα με μεγάλη ευχαρίστηση.

Είχα λαχανιάσει και δεν ανέπνεα καλά και αυτή ακόμα ρουφούσε υπομονετικά χωρίς να σταματήσει τον ρυθμό της. Το απολάμβανε κι αυτή όσο κι εγώ. Το ήθελε πολύ. Την ιδία στιγμή το κούνημα της άλλαξε και σταμάτησε να ρουφά, ενώ τα πόδια της τρέμαμε έντονα και μου έσφιξε τον πούτσο μου μέσα στην παλάμη της για λίγα δευτερόλεπτα. Έγλειφα πιο έντονα καθώς κατάλαβα ότι χύνει καυτή από ευχαρίστηση. Δεν περιγράφονται οι στιγμές, η ένταση τους και η ηδονή. Είχαμε ξεφύγει και οι δυο σε ένα μονοπάτι ακολασίας και απόλαυσης. Τίποτα δεν μας σταματούσε. Η πούτσα μου ήταν ακόμα σκληρή και σαν σε συγχρονισμό σηκωθήκαμε να αλλάξουμε στάση. Τα μάτια μας διασταυρώθηκαν με ένοχη αλλά και λαγνεία.

Χωρίς να αλλάξουμε λόγια εκείνη στήθηκε στα 4 περιμένοντας με σιγουριά κι εγώ χωρίς να χάσω δευτερόλεπτο τον έχωσα βιαστικά μέσα στο υγρό και καυτό μουνί της. Την άδραξα από τη μέση και αμέσως άρχισα να την γαμάω με δύναμη ένταση και πάθος. Ανταποκρίθηκε αμέσως στο ρυθμό και πηρέ καλύτερη στάση για να με διευκολύνει. Τα βυζιά της κρέμονταν μεγάλα, ζουμερά και προκλητικά, ενώ εγώ μπαινόβγαινα με ένταση μέσα στο μουνί της.

-    Μαμά είσαι μεγάλη καύλα, ψέλλισα δειλά.

-    Εσύ με καυλώνεις αγόρι μου, μου απάντησε σιγανά.

-    Μ’ αρέσει το μουνί σου μαμά, πολύ…

-    Κι εμένα ο πούτσος σου αγόρι μου, είσαι πουτσαράς.

-    Μ’ αρέσει που σε γαμάω μανούλα…

-    Θα με γαμάς άντρα μου από δω και πέρα συνεχεία, όποτε θέλεις, θα είμαι η πουτάνα σου…

-    μαμά είσαι μεγάλη πουτάνα στο κρεβάτι, είσαι η καλύτερη πουτάνα.

Σαν κτήνος την γαμούσα με λυσσά και της άρεσε. Ο ρυθμός ήταν ξέφρενος. Είχε στηθεί σαν καλή πουτάνα, εντελώς ξεδιάντροπα και το απολάμβανε όσο εγώ.

-    Έτσι αγόρι μου έτσι γάμα το μουνάκι της μανούλας, μη σταματάς, ξέσκισε με την πουτάνα. Είμαι αχόρταγη, θέλω το καβλί σου συνέχεια. Σ’ αρέσει που ‘χεις μάνουλα πουτάνα;

Η κατάσταση είχε ξεφύγει και το γαμήσι γινόταν πρόστυχο εντελώς.

-    Είσαι η καλύτερη πουτάνα μαμά, θα σε χύσω.

-    Όχι μέσα αγόρι μου δεν κάνει συγκρατήσου.

Έσκυψα τις χούφτωσα τις χυμώδεις βυζάρες τις και με δύναμη τον κάρφωνα μέσα στο αχόρταγο μουνί της που έκαιγε βασανιστικά τον πούτσο μου. Ήθελα να ουρλιάξω από κάβλα. Ο ιδρώτας έτρεχε και στάλαζε στον καναπέ. Οι ηδονικές κραυγές της, το καυτό μουνί της, το ανεπάντεχο απαγορευμένο γαμήσι της κι ο τρόπος που συνέβαιναν όλα αυτά με είχαν καβλώσει απίστευτα. Δεν μπορούσα να κρατηθώ και σε λίγα λεπτά άρχισα να χύνω.

-    Χύνω πουτάνα μου, χύνω μέσα στο μουνί σου πουτάνα μανούλα παρ’ τα όλα μέσα.

Όχι μόνο δεν τραβήχτηκε αλλά έδειξε πόσο το απολάμβανε και της άρεσε με τα κουνήματα της και με το πώς κόλλησε το μουνί της πιο πολύ πάνω στον πούτσο μου φυλακίζοντας τον μέσα της.

-    Χύσε γαμιά μου χύσε άντρα μου στο αχόρταγο μουνάκι της μανούλας πλημμύρισε το με το σπέρμα σου, χύσε με την πουτάνα, χύνω κι εγώ στον πούτσο σου.

Ήταν απίστευτο. Χύναμε κι οι δυο για δεύτερη φορά ταυτόχρονα. Πέσαμε κι οι δυο αποκαμωμένοι κι ιδρωμένοι στον καναπέ. Ευτυχώς σηκωθήκαμε έγκαιρα πριν έρθει η γυναίκα μου γιατί η ώρα είχε περάσει χωρίς να το καταλάβουμε. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας και έφυγε βιαστικά.

(Copyright protected OW ref: 67210)