Με τη γιαγιά (στα πράσα από τη μάνα μου) (1ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Ο Στέλιος, μετά από πολλές προσπάθειες, πήρε αυτό που ήθελε.

Ήταν καλοκαίρι και είχα πάει να μείνω 7-8 μέρες στην γιαγιά μου, ώστε να ξεκουραστώ από τα μαθήματα λόγω πανελλαδικών. Λόγω το ότι είχε παντρευτεί στα 16, ήταν μόλις 52. Η γιαγιά ήταν γύρω στο 1.60, ξανθιά, ωραία στητά κουμπούρια και πολύ καύλα κώλο. Λόγω του καύσωνα συνήθιζα να κυκλοφορώ με ένα σορτς χωρίς εσώρουχο. Συχνά όμως έβλεπα την γιαγιά να κάνει δουλειές παίρνοντας καυλωτικές στάσεις. Το είχε καταλάβει από το φούσκωμα του σορτς ότι καύλωνα, αλλά μάλλον το θεωρούσε φυσιολογικό.

Η γιαγιά φορούσε συνήθως μια στενή άσπρη ρόμπα που τόνιζε τα σημεία της. Αυτό όμως που με καύλωσε αφάνταστα ήταν όταν είδα μια 52αρα να φοράει brazil. Από εκείνη την ώρα και μετά καθόμουν στην κουζίνα δήθεν για τηλεόραση και την έπαιρνα μάτι. Πράγμα που κατάλαβε και φρόντιζε να με καυλώνει περισσότερο. Η πουτάνα όμως φρόντιζε να βγάλει το σουτιέν και να αφήνει τα κουμπιά της ρόμπας ανοιχτά ώστε σε κάθε σκύψιμο να βγαίνουν στην φόρα. Εκεί πλέον δεν άντεξα και όπως ήταν σκυμμένη σε ένα ντουλάπι πήγα και κόλλησα πίσω της. Η απάντηση;  Ένα χαστούκι από την γιαγιά.

Εγώ δεν είπα τίποτα και πήγα στο δωμάτιο να τραβήξω μαλακία. Την άλλη μέρα είπα στην γιαγιά ότι θέλω να λειτουργώ σαν να είμαι μόνος στο σπίτι, πράγμα που δέχθηκε με τον όρο να λειτουργεί και εκείνη έτσι. Βρήκα την ευκαιρία πήγα στο δωμάτιο έβγαλα τα ρούχα και κυκλοφορούσα γυμνός. Στην αρχή η γιαγιά το πήρε ψύχραιμα αλλά όταν είδε την πούτσα να μεγαλώνει τα έχασε. Πλέον μετά την συζήτηση μας η γιαγιά φορούσε ένα νυχτικό χωρίς εσώρουχα.

Είχα πλέον το κορμί της σε κοινή θέα. Οι μουνότριχες κατάμαυρες αλλά όχι δάσος. Μάλιστα είχε αφήσει και την τριχωτή γραμμή μέχρι τον αφαλό. Στην θέα όλου αυτού το καυλί μου γέμισε υγρά και τα χύσια κατέληξαν στον brazil της γιαγιάς που είχε αφήσει στα άπλυτα. Μόλις βγήκα από το μπάνιο είδα με υγρή κηλίδα πάνω στο νυχτικό της. Εκεί πήρα θάρρος και αποφάσισα να γίνω πιο βίαιος. Αφού απείλησα την γιαγιά ότι θα την βγάλω φωτογραφίες και θα τις δείξω της μάνας μου την έπιασα από τα μαλλιά και την έβαλα για τσιμπούκι. Αφού δεν άνοιγε το στόμα της με κανένα τρόπο, κατάφερα να της το ανοίξω αφού της έριξα 2-3 χαστούκια. Την έχυσα και την παράτησα στο χαλί της κουζίνας.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 67192)