Γάμησα τη μάνα μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία που θα σας πω είναι εντελώς πραγματική και οφείλω να πω ότι δεν το πίστευα ούτε εγώ στην αρχή. Όλα έγιναν όταν ήμουν σε ηλικία 17 ετών.

Για να σας περιγράψω την μητέρα μου. Είναι γύρω στο 1.65, στα 58 κιλά, καστανά μαλλιά και κατάμαυρα μάτια. Έχει δυο τεράστια βυζιά τα οποία παρόλο που είναι 45 ετών κρατιούνται πάρα πολύ με κατάμαυρες ρώγες που καλύπτουν τα ¾ του στήθους όπως το βλέπει κανείς από μπροστά. Ο κώλος τίποτα ιδιαίτερο. Κλασσικός κώλος 45αρας. Οι καύλες με την μάνα μου με έπιασαν στα 15 όταν άρχισα να τη βλέπω ερωτικά. Τότε έβαζα το κινητό και τραβούσε βίντεο όταν έκανε μπάνιο. Οι μαλακίες έπεφταν βροχή. Λόγω του επαγγέλματος του μπαμπά (ναυτικός), τον περισσότερο καιρό (9-10 μήνες το χρόνο), ήμασταν μόνοι. Έτσι οι σχέσεις μας ήταν ιδιαίτερα στενές. Της έλεγα μέχρι και για τις κοπέλες που γαμούσα.

Ήταν αρχές Ιουνίου και οι ζέστες ήδη είχαν ξεκινήσει. Εγώ κυκλοφορούσα με το μποξεράκι και εκείνη με μια ρόμπα χωρίς εσώρουχα. Στην θέα της ρώγας μέσα από την ρόμπα το καυλί μου βγήκε σχεδόν όλο πάνω από το μποξεράκι. Η μαμά κοκάλωσε και απλά μου είπε να μαζευτώ. Πήγα στο δωμάτιο και τράβηξα μια γερή μαλακιά και όλα ok. Όλο το βράδυ όμως σκεφτόμουν ότι ήρθα τόσο κοντά σε αυτό που ήθελα άλλα τελικά δεν έγινε τίποτα. Έτσι τις επόμενες μέρες προσπαθούσα να προκαλέσω τη μαμά καθώς ήξερα πως είναι καυλωμένη. Έτσι πάντα καύλωνα το πούλι μου και κυκλοφορούσα ώστε να με δει. Πάντα έριχνε μια μάτια άλλα χωρίς συνέχεια. Μέχρι που κατάλαβα ότι καύλωνε. Η ευκαιρία ήρθε όταν με μέρα την έπιασα στα πράσα να με παίρνει μάτι από την κλειδαρότρυπα που μαλακιζόμουν.

- Τελικά είσαι καυλωμένη, ε μάνα;

Εκείνη έβαλε τα κλάματα για την κατάντια της και μου είπε ότι έχει να γαμηθεί 9 μήνες. Το θέμα τέλειωσε εκεί και έφυγε από το δωμάτιο. Ωστόσο ήξερα ότι την πλήγωσα γιατί δεν πήρε αυτό που ήθελε. Πάω στο δωμάτιο και την βλέπω να κλαίει.

- Μπορώ να σε βοηθήσω εγώ μάνα.

Αμέσως κατάλαβε την εννοούσα και με μια κίνηση μου κατεβάζει το εσώρουχο και ξεκίνησε να τον γλείφει. Σε 5 λεπτά την είχα γεμίσει χύσια στο πρόσωπο. Ωστόσο το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε. Τη γυρίζω στο κρεβάτι και αρχίζω το γλειφομούνι περιμένοντας τον πούτσο μου να πετρώσει ξανά. Ξέροντας ότι η μαμά παίρνει χάπι, με βοήθησε να γαμήσω πρώτη φορά γυναίκα χωρίς προφύλαξη. Έτσι την γύρισα στα 4 και άρχισα σιγά να τρίβω τον πούτσο μου στο μουνί που με έβγαλε. Με μια κίνηση τον βάζω μέσα και ακούω την μάνα μου να βογκάει από πόνο.

- Με πονάς ρε...

μου φώναζε, άλλα ήξερε ότι δεν πρόκειται να σταματήσω. Αφού έχυσα μέσα της ξαπλώσαμε για ύπνο. Γρήγορα όμως ο πούτσος μου φάνηκε επηρεασμένος από αυτό και ήταν ξανά πετρά. Αυτό που ήθελα όμως ήταν να ξεπαρθενευτώ και στο πρωκτικό. Έτσι ξυπνάω τη μάνα μου και της λέω για τις ορέξεις μου. Εκείνη με μια αστραπιαία κίνηση σηκώνεται από το κρεβάτι και τρέχει στο σαλόνι. Την βρίσκω μετά από λίγο και μου λέει ότι είναι παρθένα από πίσω και δεν θέλει να το κάνει. Της λέω ότι αφού δεν θέλει δεν θα το κάνω άλλα θέλω να την ξαναπάρω από μπροστά και δεν είχε πρόβλημα. Τη βάζω στα 4 και αρχίζω να σκίζω το μουνί της ξανά. Έτσι αυτό συνεχίστηκε για κανένα μήνα. Τη γαμούσα 2-3 φόρες την μέρα. Ακόμα και με περίοδο την γαμούσα με προφύλαξη.

Ωστόσο στο μυαλό μου πάντα ήταν να την πάρω από κώλο. Έτσι μέρα με τη μέρα, ενώ την γαμούσα στα 4 βγάζω έξω τον πούτσο μου και τον καρφώνω στον κώλο της. Στην αρχή από τον πόνο δεν κατάλαβε πολλά, αλλά μετά άρχισε τα κλάματα.

- Είσαι μαλάκας ρε; Θέλεις να πάθω τίποτα;

Ήξερα ότι πλέον δε γίνεται να αλλάξει κάτι και συνέχιζα να την καρφώνω, ενώ εκείνη δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από το κλάμα. Εδώ να σας πω ότι με καύλωνε περισσότερο αυτό, αλλά εκείνη τα ξεκίνησε όλα. Αφού τέλειωσα στο στόμα της, την άφησα και πήγα να κάνω μπάνιο. Έκανε να μου μιλήσει 3 μέρες. Ωστόσο η καύλα της την έκανε να μου ξαναμιλήσει ζητώντας μου γαμήσι. Από κώλο δεν την ξαναπήρα. Φέτος πέρασα σε μια σχολή σε ένα νησί κοντά στο δικό μου και λόγω της απουσίας του μπαμπά η μαμά τον περισσότερο καιρό μένει μαζί μου. Όπως είναι λογικό όποτε έχει καύλες ένας από τους δυο μας το γαμήσι πάει σύννεφο.

(Copyright protected OW ref: 67155)