Η θεία καμαριέρα και η μαμά (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από jason777
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ένα room service πριν την αναχώρηση για Αθήνα...

Ήρθε το επόμενο πρωί και μητέρα μου ήταν πεπεισμένη ότι έφυγα με τη Βάλια για Αθήνα. Στην πραγματικότητα απλά έβαλα το αυτοκίνητο στο γκαράζ ενός γείτονα και φίλου που έρχεται μόνο καλοκαίρι στο νησί. Η Βάλια δεν έφερε αντίρρηση στο να την κατασκοπεύουμε ενώ γαμιέται. Για το video γκρίνιαζε. Αυτή τη φορά είχα οργανωθεί. Η Βάλια μου είχε επιβεβαιώσει ότι χρησιμοποιούν πάντα το ίδιο δωμάτιο και είχα στήσει 2 κάμερες, ενώ εγώ και η θεία ήμασταν στο ακριβώς από κάτω δωμάτιο καθιστοί στον υπολογιστή σα να βλέπουμε ταινία.

Οι θείοι μπήκαν στο δωμάτιο και άρχισαν να γδύνονται. Σε κάποια φάση λέει ο ένας στον άλλο…

-    Κώστα, 2-3 το πολύ γαμήσια μαζί της μας έχουν μείνει.

-    Ναι Νίκο, απάντησε ο άλλος, εκτός αν χρειαστεί ξανά κάνα δάνειο.

Άρχισαν να γελάνε σαν μανιακοί. Βούτηξα τη Βάλια από το λαιμό και την κοπάνισα με όλη μου τη δύναμη στον τοίχο…

-    Λέγε, τώρα…

έγνεψε καταφατικά χωρίς ίχνος έκπληξης ή φόβου.

-    Το πρωί που ο πατέρας σου σκοτώθηκε , είχε μαζί κάνα 15αρι εκατομμύρια (Δραχμές), με σκοπό να ξεχρεώσει το τελευταίο δάνειο για το ξενοδοχείο. Τα λεφτά κάηκαν μαζί με το αμάξι. 6 μήνες μετά την κηδεία εμφανίστηκε ένας τοκογλύφος ζητώντας τα χρήματα με τόκο και απειλώντας. Η μάνα σου στράφηκε στους θείους σου και η συμφωνία για να της δώσουν τα χρήματα ήταν αυτή που βλέπεις.

Εκείνη την ώρα είδα στη κάμερα τη μητέρα μου να μπαίνει στο δωμάτιο. Οι κωλόγεροι ούτε να γδυθεί δε την άφησαν. Άρχισαν να τη γαμάνε λυσσασμένα, αλλά πάνω από δέκα λεπτά δε κράτησε η ιστορία. Αφού φύγανε από το δωμάτιο η μητέρα Έμεινε ξαπλωμένη. Σιγά-σιγά, άρχισε να βάζει το χέρι της στο μουνί της. Η Βάλια και εγώ τρελαθήκαμε. Από ότι φαίνεται, δεν την πείραζε τη μαμά που τη πηδούσαν οι θείοι, αλλά το ότι δε το κάνανε καλά.

Έβαλα τη Βάλια να γονατίσει και να με τσιμπουκώσει αργά-αργά, ενώ κοιτούσα τη μητέρα μου να γαμιέται μόνη της και να βογκάει σαν τις νυμφομανείς εγγλέζες που ξεσκίζουμε στο νησί κάθε καλοκαίρι. Σε κάποια φάση η Βάλια σηκώθηκε, παραμέρισε το στρινγκάκι της και έκατσε πάνω στο καβλί μου, κοιτώντας όμως την οθόνη του laptop. Απ' ότι φάνηκε δε χρειαζόταν πια να ανησυχώ για το αν η θεία θα μου δημιουργήσει πρόβλημα. Ανεβοκατέβαινε στη πούτσα μου και χάιδευε τα βυζιά της βλέποντάς την αδερφή της να το παίζει. Σηκώθηκα και την έριξα στο τραπέζι για να μη της χαλάσω την θέα. Της τον έβαλα στον κώλο τη και άρχισε να φωνάζει "όχι", "μη", "πονάω" και τα σχετικά. Της έκλεισα το στόμα και της ψιθύρισα στο αυτί.

-    Γιατί το κάνεις αυτό; Αφού σου έχω ήδη πει ότι το όχι με καυλώνει.

Μου κατέβασε το χέρι και μου είπε.

-    Τότε όποτε με θες θα πρέπει να με βιάζεις.

Την ίδια στιγμή τέλειωσα στον κώλο της. Κανά 2ώρο και 3 γαμήσια αργότερα φύγαμε για το λιμάνι με τη μάνα μου να έχει αποκοιμηθεί στο δωμάτιο. Είχα κλείσει δίκλινη καμπίνα με σκοπό να γλεντήσω λίγο τη Βάλια αλλά μόνο ένα στα γρήγορα έπεσε επειδή συναντήσαμε κάτι φίλους και συνεργάτες με κατάληξη να περνάμε σχεδόν όλη τη διαδρομή στο σαλόνι λέγοντας ιστορίες από την σαιζόν που πέρασε. Επόμενη στάση Αθήνα και τρεις μέρες με τη θεία που γίνανε εβδομάδα.

(Copyright protected OW ref: 67069)