Η θεία καμαριέρα και η μαμά (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από jason777
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Εκείνη η εβδομάδα άλλαξε τη ζωή μου, και ξεκίνησε κάπως έτσι...

Είχε περάσει καμιά εβδομάδα από το σκηνικό με τη θεία στο ασανσέρ και δεν είχε γίνει ξανά κάτι. Ήταν να πάμε με τη μάνα μου στην Αθήνα να αγοράσουμε καινούργια σεντόνια, πετσέτες κλπ για το ξενοδοχείο. Κυριακή βράδυ λοιπόν και πάω να βγάλω εισιτήρια για το πλοίο με σκοπό να φύγουμε από το νησί το επόμενο πρωί. Όπως πήγαινα προς το εκδοτήριο με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου.

-    Ιάσωνα κανόνισε να φύγουμε με το βραδινό γιατί το πρωί με Θέλει ο θείος σου για μια δουλειά.

Ήξερα τη δουλειά ήταν και ήθελα να πάρω μάτι πάλι, αλλά ήθελα ακόμα περισσότερο να ξαναγαμήσω τη θεία. Η λύση βρέθηκε γρήγορα. Αφού έβγαλα εισιτήρια για το βραδινό, πήρα τη μητέρα μου τηλέφωνο.

-    Έλα, για το βραδινό επειδή είναι high-speed, δεν έχει πολύ Χώρο και δεν είχαν μείνει εισιτήρια για αμάξι, αλλά έχω μια ιδέα...

-    Τι σκέφτηκες πάλι;

-    Αν δε μπορείς να ακυρώσεις με το θείο, πάω με τη Βάλια με το πρωινό και διαλέγει εκείνη.

-    Μακάρι, αλλά ξέρεις ότι η αδερφή μου σιχαίνεται την Αθήνα.

-    Άφησε το πάνω μου αυτό.

Γυρνάω σπίτι και η θεία Βάλια κοιμόταν. Την ξεσκέπασα και φόραγε μόνο ένα μπλε string. Δεν ήξερα τι να της πρωτοκάνω. Τελικά επειδή είχα καυλώσει πολύ, απλά της παραμέρισα το εσώρουχό και της τον κάρφωσα με όλη μου τη δύναμη. Ξύπνησε σοκαρισμένη και μόλις με είδε άρχισε να με παρακαλάει να σταματήσω και να λέει όχι συνέχεια, αλλά χωρίς να κάνει κάτι για να αντισταθεί και όντας μούσκεμα.

-    Σκάσε και στήσου στα τέσσερα.

Έσκισα το στρινγκάκι, της τράβηξα τα χέρια πίσω και το χρησιμοποίησα για να της τα δέσω. Ήταν με τη μούρη στο μαξιλάρι, με το ζόρι έπαιρνε αέρα. Άρχισα να τη γαμάω και μόλις άρχιζε να πνίγεται τη σήκωνα τραβώντας την από τα μαλλιά και βάζοντας το καβλί μου στον κώλο της. Πάνω από δέκα λεπτά δεν κράτησε, αλλά είχε κάνει το κρεβάτι μούσκεμα. Όταν δεν άντεχα πια άλλο τη γύρισα ανάσκελα και άρχισα να της γαμάω το στόμα ενώ τα χέρια μου έσφιγγαν με όλη μου τη δύναμη τα βυζιά της. Είχε δακρύσει όταν την έχυσα, αλλά τα κατάπιε όλα χωρίς σκέψη. Όπως σκούπιζα το καυλί μου στη μούρη της, της είπα.

-    Θεια αύριο θα έχουμε μεγάλη μέρα, ξέρω ότι η αδερφή σου η ψώλα θα γαμιέται με τους κωλόγερους κι εγώ θέλω να το δω.

-    Ιάσωνα δε σου λέω να αφήσεις εμένα ήσυχη, αλλά μη μπλέκεις τη μάνα σου. Αν μάθει ότι ξέρεις, ή χειρότερα σε δει να παίρνεις μάτι θα πεθάνει. Νομίζεις ότι γυναίκα σαν τη μάνα σου αν θέλει να φάει πούτσα δε βρίσκει καλύτερους; Συνομήλικους σου η και μικρότερους; Είναι πολλά που δεν ξέρεις.

-    Θα μου τα πεις στην Αθήνα.

Την τράβηξα από τα μαλλιά, της έδωσα ένα βαθύ γλωσσόφιλο και ξαναέβαλα το καβλί μου μέσα της.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 66480)