Η Θεία καμαριέρα και η μαμά

Δημοσιεύθηκε από jason777
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ωραίο πράγμα οι οικογενειακές επιχειρήσεις...

Η ιστορία μπορεί και να είναι αληθινή. Με λένε Ιάσωνα και είμαι 28 ετών. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, αφήνοντας εμένα και τη μητέρα μου να τρέχουμε το ξενοδοχείο στο νησί. Είμαι εμφανίσιμος, γύρω στο 1.83, με λίγη κοιλίτσα, αλλά το σώζω στην προσέγγιση οπότε δε τα πάω καθόλου άσχημα με τις γυναίκες.

Η μάνα μου με γέννησε στα 18 της και επειδή είναι αρκετά ωραία γυναίκα έχω ακούσει (και δει) πολλά. Στο ξενοδοχείο δουλεύει και η θεία μου η Βάλια, αδερφή της μάνας μου, αλλά 13 χρόνια μικρότερη. Μένουμε και οι τρεις στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου που εξαρχής είχε μεταμορφωθεί σε τεσσάρι διαμέρισμα. Οι δουλειές μας είναι μοιρασμένες. Reception, bar κρατήσεις εγώ, κουζίνα η μαμά και καθαριότητα η θεία με 3 ακόμα καμαριέρες.

Εμφανισιακά η μάνα με τη θεία μου είναι και οι δύο ωραίες γυναίκες, αλλά καμία σχέση μεταξύ τους. Η μάνα μου είναι ψηλή ξανθιά , αρκετά χυμώδης και αρκετά σοβαρή. Η Βάλια από την άλλη είναι γύρω στο 1.60, αθλητικό κορμί με έναν απίστευτα καλοσχηματισμένο κώλο και μικρά βυζιά με τεράστιες ρώγες. Αυτά σε συνδυασμό με το έκφυλο βλέμμα και το πρόστυχο ντύσιμο της με καύλωνε πάντα απίστευτα. Την έπαιρνα μάτι συχνά στο μπάνιο και τον έπαιζα. Το ίδιο έκανα και με τη μάνα μου.

Πέρυσι τέτοια εποχή, κλείναμε για χειμώνα και η μάνα μου ήταν άφαντη. Επειδή πολλές φορές ανεβαίνει στη ταράτσα για τσιγάρο είπα να τη ψάξω εκεί. Η Βάλια κάτι μου φώναξε όπως μπήκα στο ασανσέρ αλλά δεν άκουσα. Φτάνω στον τέταρτο όροφο και ακούω θόρυβο. Η πόρτα από το ένα δωμάτιο ήταν μισάνοιχτη. Μπαίνω σιγά μέσα και βλέπω από τον καθρέφτη τη μάνα μου στα τέσσερα να γαμιέται με τους αδερφούς του πατέρα μου και οι δύο κοντά στα 60. Ο ένας της είχε δώσει τη ψωλή του στον κώλο και τα δάχτυλα στο μουνί της ενώ ο άλλος της γαμούσε το στόμα με μανία. Χύσια έσταζαν στα βυζιά της και το πρόσωπό της είχε γεμίσει δάκρυα. Τη γαμούσαν και την ξεφτίλιζαν οι κωλόγεροι. Ήθελα να μπω μέσα να τους σπάσω τα μούτρα, αλλά εκεί διαπίστωσα ότι με καύλωνε απίστευτα το όλο σκηνικό. Η πούτσα μου είχε γίνει πέτρα. Την έβγαλα έξω και άρχισα να τη παίζω ενώ με το άλλο χέρι έγραφα βίντεο τη μάνα μου να γαμιέται με τους θείους μου. Η αίσθηση ήταν παρανοϊκή. Έχυσα στο λεπτό, αλλά δεν ξεκάυλωνα με τίποτα, οπότε ξανάρχισα.

Άκουσα έναν ήχο πίσω μου και γύρισα αντικρίζοντας τη Βάλια να με κοιτάει σοκαρισμένη.

-    Το ήξερες;

τη ρώτησα. Εκείνη έγνεψε καταφατικά. (Δεν είχα σταματήσει να παίζω το καβλί μου, ούτε να βιντεοσκοπώ).

-    Καλή πουτάνα είναι πάντως.

-    Όχι, δεν ξέρεις...

-    Για να μη μάθει όλος ο πλανήτης τι καλά που γαμιέται, θα με ξεκαβλώσεις θεία.

Κοίταξε τον γεμάτο χύσια πούτσο μου και τον πήρε στο χέρι της.

-    Αυτό το κάνω και μόνος μου.

-    Εντάξει, ξέρω τι θες...

Χαμογέλασε λίγο και γονάτισε. Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, το 18 πόντους καβλί μου είχε εξαφανιστεί στο στόμα της. Την άρπαξα από τα μαλλιά και άρχισα να της γαμάω το στόμα με μανία ενώ κοίταγα τη μάνα μου να ξεσκίζεται από τους κωλόγερους. Αφού την έχυσαν και οι δύο στη μούρη, άρχισαν να ντύνονται. Έπρεπε να φύγω, άρπαξα τη θεία από τα μαλλιά, την έβαλα στο ασανσέρ προσωπικού, το ξεκίνησα και πάτησα το Stop ανάμεσα σε δύο ορόφους. Της κόλλησα τη μούρη στον καθρέφτη και άρχισα να τρίβω τη πουτσα μου στη κολλητή της φόρμα. Μου είχε κάνει εντύπωση που δεν είχε αντισταθεί μέχρι εκείνη την ώρα. Η απορία μου λύθηκε όταν έβαλα το χέρι μου στο απαλό αποτριχωμένο της μουνάκι. Ήταν μούσκεμα.

Χωρίς να πω τίποτα τη γύρισα προς εμένα, της έβγαλα το μπλουζάκι και άρχισα να δαγκώνω τις ρώγες της, ενώ έχωνα 3 δάχτυλα στο μουνί της. Το χαμόγελο της εκείνη τη στιγμή ήταν ότι πιο πρόστυχο είχα δει. Της έβγαλα τη φόρμα, την άρπαξα από τον κώλο και τύλιξε τα πόδια της γύρω μου. Τη γάμαγα έτσι για κάνα πεντάλεπτο και έχωσα και 2 δάχτυλα στη στενή κωλοτρυπίδα της. Η πουτάνα έτρεμε ολόκληρη και δεν άντεξα πολύ. Την έβαλα να γονατίσει και δε της τον έβγαλα από το στόμα μέχρι να τα καταπιεί όλα.

Τη σήκωσα όρθια και την άφησα να ντυθεί.

-    Αυτό ήταν, τέλος.

Την άρπαξα από το μαλλί, της έδωσα ένα γλωσσόφιλο και της είπα…

-    Αυτό ήταν η αρχή θεία, και αν σκέφτεσαι να αντισταθείς, σου λέω προκαταβολικά ότι το "όχι" με καυλώνει πολύ περισσότερο από το "ναι"…

και ξανά χαμογέλασε...

Εάν σας άρεσε θα σας γράψω και τη συνέχεια μπροστά στην οποία αυτό δεν ήταν ούτε δείγμα.

(Copyright protected OW ref: 66221)