Παντρεμένος με παιδί

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.13 (4 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η απόλυτη φαντασίωση με δυο γυναίκες...

Με λένε Άρη και είμαι 24 ετών, παντρεμένος 1 χρόνο με τη Ντίνα, που είναι 21 ετών και πολύ όμορφη και στο πρόσωπο αλλά και στο κορμί. Το γιο μας τον λένε μπέμπη ακόμη γιατί είναι 6μηνών μόνο. Μένουμε σε ένα ωραίο διαμέρισμα προίκα της γυναίκας μου μιας και ο πεθερός είναι καπετάνιος και έχει αρκετά χρήματα. Η πεθερά μου μένει στον κάτω όροφο δηλαδή στον 4ο. Το όνομά της είναι Έλσα και είναι 40 ετών αλλά κουκλάρα. Όταν λείπει ο άντρας της ο Παναγιώτης τις κρατά, δυστυχώς, παρέα η μαμά μου η Λουκία. Το κακό δηλαδή είναι ότι δεν βρίσκω χρόνο να της την πέσω λόγο της συχνής παρέας με τη μαμά μου που είναι ζωντοχήρα και όλο στο διαμέρισμα της Έλσας βρίσκεται και τα λένε. Πολύ θα ήθελα να την πηδήξω αλλά είναι γυναίκα της εκκλησίας και αυτό με κάνει να διστάζω να την πλησιάσω. Τώρα τελευταία μάλιστα κάνει πολύ παρέα με την μαμά μου και πηγαίνουν σε μοναστήρια και εκκλησιαστικές εκδηλώσεις.

Ήταν ένα δροσερό απόγεμα όταν ξύπνησα έχοντας αφόρητες καύλες και η γυναίκα μου είχε φύγει για τη δουλειά. Ο γιος μου κοιμόταν και εγώ έπρεπε να πάω γυμναστήριο μήπως και μου πέσει η πούτσα που ήταν σαν σίδερο. Αυτό και έκανα. Έβαλα το σορτσάκι μου και την μπλούζα μου πήρα το γιο μου αγκαλιά χωρίς να τον ξυπνήσω και πήγα στην πεθερά μου. Άνοιξα σιγά-σιγά την πόρτα για να μην την ξυπνήσω και τον πήγα στο δωμάτιο που είχε μια κούνια όπου τον αφήναμε σε κάθε ανάλογη περίπτωση. Στράφηκα προς την πόρτα πατώντας στις μύτες των ποδιών μου, αλλά περνώντας έξω από το δωμάτιο της Έλσας άκουσα κάτι πολύ περίεργους ήχους και από τη μισάνοιχτη πόρτα κοίταξα μέσα και τα έχασα με το θέαμα που αντίκρισα. Η πεθερά μου έκανε έρωτα. Αυτό βέβαια δεν είναι κακό η κάτι σπουδαίο, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έκανε με τον άντρα της αλλά με μια άλλη γυναίκα. Ένοιωσα την πούτσα μου αμέσως να πετάγεται σαν σίδερο και το στόμα μου άνοιξε διάπλατα και τελευταία στιγμή συγκράτησα μια κραυγή έκπληξης. Το θέαμα ήταν άκρως ερεθιστικό. Η πεθερά μου έκανε το 69 και ήταν από πάνω έχοντας χώσει το κεφάλι της ανάμεσα στα ορθάνοιχτα μπούτια της άλλης γυναίκας η οποία είχε με τη σειρά της χωμένο και το δικό της κεφάλι ανάμεσα στα μπούτια της πεθεράς μου. Δεν μιλούσαν αλλά μόνο μούγκριζαν ηδονικά ρουφώντας η μία τα υγρά της άλλης.

Η πούτσα μου ήταν ένα μεγάλο κομμάτι ατσάλι έτοιμο να σπάσει ακόμα και πέτρες. Δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω είχα αιφνιδιαστεί από το γεγονός, αλλά και από το θέαμα. Αν η Πεθερά μου σήκωνε το κεφάλι της θα με έβλεπε εκεί που στεκόμουν. Άρχισα να σκέφτομαι πως έκανε διπλή ζωή και τα πάρε δώσε με την εκκλησία ήταν προπέτασμα καπνού και από την άλλη σκέφτηκα ότι ήμουν πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας τρελής μου φαντασίωσης. Να γαμήσω την πεθερά μου και να κάνω έρωτα με δύο γυναίκες ταυτόχρονα. Δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω. Τα είχα χαμένα αλλά παράλληλα ήμουν και πολύ καυλωμένος και αποφασισμένος να προχωρήσω. Έπρεπε να τις γαμήσω, ήταν η μεγάλη ευκαιρία της ζωής μου. Πήρα μια μεγάλη ανάσα και βγάζοντας τον πούτσο μου έξω προχώρησα προς το μέρος τους με αργά βήματα. Έφτασα μπροστά στο πρόσωπο της πεθεράς μου και η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Δεν ήξερα πως θα αντιδρούσε αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη σήκωσε το κεφάλι από το μουνί της άλλης γυναίκας και με μία γρήγορη αλλά και αισθησιακή κίνηση πήρε τον πούτσο μου στο χέρι της, μου έριξε μια φλογισμένη ματιά γεμάτη λαγνεία και τον έβαλε έντεχνα και απαλά μέσα στο στόμα της.

Προς στιγμήν τα έχασα και μου κόπηκε η ανάσα. Αμέσως όμως η ζεστασιά που ένιωσα και το έμπειρο γλείψιμο της γλώσσας της με έφτασε στον ουρανό της ηδονής και τα μάτια μου κλείσανε απολαμβάνοντας το ρούφηγμα της πούτσας μου από τα ηδονικά της χείλη. Αμέσως σκέφτηκα ότι είναι τελικά μεγάλη πουτάνα γιατί η αντίδρασή της αποδεικνύει ότι με είχε δει και περίμενε να μπω στο παιχνίδι. Απολάμβανα την πίπα της και καύλωνα και σκεφτόμουν πόσα μαθήματα τελικά θέλει η γυναίκα μου από τη μαμά της. Έπλεα σε πελάγη ηδονής και ήθελα να την χύσω την πουτάνα που τόσο καιρό μου το έπαιζε αγία. Μου τον ρουφούσε και είχε αφήσει το μουνί της άλλης γυναίκας μόνο του. Τότε πρόσεξα ότι η άλλη γυναίκα ήταν πολύ όμορφη και στην ίδια περίπου ηλικία με την πεθερά μου και τότε η πεθερά μου άφησε την πούτσα μου και σήκωσε το κορμί της καθήμενη στο πρόσωπο της άλλης και μου έδειξε το τριχωτό μουνί της άλλης γυναίκας σαν να μου έλεγε "είναι δικό σου μπορείς να το γαμήσεις". Η καύλα που με είχε κυριεύσει δεν μου επέτρεπε να σκεφτώ τίποτα και χωρίς να χάσω χρόνο έγειρα το κορμί μου πάνω στην άλλη γυναίκα και με το χέρι μου οδήγησα την πούτσα μου στην τρύπα της θαυμάζοντας τα μεγάλα βυζιά της άλλης γυναίκας που κουνιόταν μπροστά μου προκλητικά καθώς εκείνη έγλειφε λαίμαργα το μουνί της πεθεράς μου. Ήμουν στο αποκορύφωμα της καύλας μου. Μόλις θα έμπαινα θα έχυνα, ήμουν σίγουρος, δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Ζούσα ένα όνειρο. Γαμούσα δύο γυναικάρες με βυζάρες και τρελά καυλωμένες.

Έσπρωξα τον πούτσο μου μέσα στο μουνί της άλλης γυναίκας χωρίς καμιά δυσκολία γιατί ήταν ζεστό και υγρό και έτοιμο για γαμήσι. Έτσι όπως καθόταν η πεθερά μου πάνω στο πρόσωπό της και με την λαγνεία που την έγλειφε, δεν είχε δει ότι ήμουν κι εγώ εκεί. Άρχισα αμέσως να κουνιέμαι και τότε η γυναίκα αυτή κατάλαβε ότι την γαμούσε ένας άντρας κι όχι κάποιο πλαστικό πέος από αυτά που ήταν δίπλα στο κρεβάτι. Προσπάθησε κάτι να πει αλλά δεν ακούστηκε καλά γιατί το μουνί της πεθεράς μου της έφραζε το στόμα. Δεν άντεξα άλλο αυτό το γλυκό όνειρο και λαχανιασμένος φώναξα:

- χύνω πουτάνες μου, χύνω καύλες μου...

και το σπέρμα μου πετάχτηκε καυτό μέσα στο καυλωμένο μουνί. Η πεθερά μου απάντησε αμέσως με λάγνα φωνή:

- χύσε την την πουτάνα αγόρι μου, χύσε της το μουνί, αυτό θέλει η πουτάνα.

Η πεθερά μου τότε σηκώθηκε από το στόμα της και αντίκρισα το πρόσωπό της. Η γυναίκα αυτή ήταν η μαμά μου. Έμεινα από πάνω της με τον πούτσο μου μέσα στο υγρό μουνί της, ακίνητος και κυριολεκτικά χαμένος. Μόλις είχα γαμήσει το μουνί της μαμάς μου. Η μαμά μου με κοιτούσε κι αυτή χωρίς να μπορεί να πει λέξη κοιτώντας και την πεθερά μου που ήταν η μόνη ψύχραιμη και χαμογελούσε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Έσπασε τη σιωπή λέγοντας "τι καύλα είναι αυτή βρε Λουκία. Σου άρεσε;" Η μαμά μου χαμογέλασε και με λάγνα φωνή είπε:

- Έλσα μου το καλύτερο χύσιμο που έκανα ποτέ. Πραγματοποιήθηκε μια απόκρυφη φαντασίωση μου.

Ακούγοντας αυτά τα λόγια συνήλθα και πήρα θάρρος.

- Μαμά μου είσαι σκέτη καύλα. Από μικρός ήθελα να σου χύσω το μουνί και να σε γαμήσω σαν πουτάνα. Έβλεπα τις βυζάρες σου και την έπαιζα.

- Νομίζω ότι αρκετά τον άφησες τον πούτσο σου μέσα στο μουνί της,

είπε η Έλσα και στήθηκε στα 4 σαν πουτάνα. Φαινόταν ότι δεν κρατιόταν. Χωρίς να χάσω χρόνο τον έβγαλα από το ζεστό μουνί της μαμάς μου και τον ακούμπησα στα μουνόχειλα της πεθερούλας μου. Η μαμά μου με το χέρι της βοήθησε να μπει ο πούτσος μου εύκολα μέσα στην μουνάρα της πεθεράς μου και αμέσως άρχισα να κουνιέμαι μέσα έξω. Όλα είχαν πάρει φωτιά. Οι αισθήσεις και η καύλες μας. Εντελώς ξεδιάντροπα αφεθήκαμε στην απόλαυση και στη λαγνεία μας.

Η πεθερά μου κουνιόταν πρόστυχα στο ρυθμό και με τα βογκητά της απολάμβανε κάθε ηδονή. Η μαμά μου χώθηκε από κάτω της και σε στάση 69 έγλυφε την κλειτορίδα τις Έλσας. Η Έλσα έγλειφε λαίμαργα τα Χύσια μου που κυλούσαν από το μουνί της μαμάς μου. Με δύναμη και γοργό ρυθμό γαμούσα το μουνί της πεθεράς μου κρατώντας τη σφιχτά από τα καπούλια της. Ένα όργιο ήταν σε κορύφωση! Δεν άργησα πολύ να χύσω ξανά. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, τόσο ξαφνικά.

Ήταν υπέροχα. Ελπίζω να συνεχίσουμε για πολύ καιρό.

 

(Copyright protected OW ref: 66056)