Εγώ η γιαγιά και η μαμά μου (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Σηκωθήκαμε το πρωί κατά τις 10 και όπως ήμασταν γυμνοί και οι δυο πήγαμε για καφέ στην κουζίνα. Κάθισε απέναντι μου και την έβλεπα στην καρέκλα να έχει ανοίξει τα πόδια της.

Είχα όλο το μουνί της φάτσα κάρτα που λένε και σιγά-σιγά καύλωσα πάλι. Εκείνη έβλεπε τον πούτσο μου να καυλώνει, έβαλε το χέρι της στο μουνί της και με δυο δάκτυλα μέσα άρχισε να το γαμάει μόνη της.

-    Θες να παίξω μαλακία και εσύ να βλέπεις;

-    Ναι καριόλη μ’ αρέσει να σε βλέπω να τον παίζεις και όταν χύσεις να χύσεις στο πρόσωπο και στα βυζιά μου ενώ εγώ θα γαμάω το μουνί μου με τα δάκτυλα.

Είχα αρχίσει να καυλώνω απίστευτα βλέποντας τη μουνάρα της μούσκεμα.

-    Σ’ αρέσει ψωλαρά μου να γαμιέμαι έτσι μόνη μου; Ο κώλος μου με πονάει ακόμα από το ξέσκισμα που του έκανες χτες το βράδυ άντρα μου. Με γάμησες χωρίς έλεος.

-    Θα χύσω ξεκωλιάρα…

Και πάω στο πρόσωπο της και χύνω. Η πουτάνα πασάλειψε όλο το πρόσωπο και τα βυζιά της. Πήγε για να πλυθεί και εγώ στο σαλόνι και ξάπλωσα στον καναπέ. Κάποια στιγμή μου είπε πως κατά της 12 θα έρθει μια φίλη της για καφέ και να πάω να ντυθώ για να μην έρθει και με βρει με την ψωλή έξω.

-    Εντάξει, θα πάω να ντυθώ και θα πάω σε ένα φίλο. Δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω, θα σε πάρω τηλέφωνο πουτανίτσα μαμά.

-    Ok καυλιάρη μου.

Πάω, ντύνομαι και την ώρα που πάω να φύγω χτυπάει το κουδούνι.

-    Μισο να γνωρίσεις τη φίλη μου, είπε η μάνα μου.

Της ανοίγει και μπαίνει μια γυναίκα γύρο στα 40, πολύ μουνάρα η κυρία σε όλα της. Φεύγω για την παρέα που με περίμενε για καφεδάκι και κατά της 4 γυρνάω σπίτι. Η φίλη της ήταν ακόμα σπίτι και κουβέντιαζαν. Χαιρέτησα και πάλι, πήγα έκανα ένα ντους και την έπεσα γυμνός στο κρεβάτι. Σε λίγο χτύπησε η πόρτα μου, Ήταν η μάνα μου…

-    Επειδή η Γιώτα μένει λίγο μακριά και μόνη της, μπορεί το βράδυ να μείνει μαζί μας Θάνο;

Δεν είχα κανένα πρόβλημα, και αφού ήρθε και μου χάιδεψε για λίγο τον πούτσο έφυγε και κοιμήθηκα. Αργότερα σηκώθηκα για φαγητό και φάγαμε και οι τρεις μαζί. Ξαναβγήκα για μια βολτίτσα και γύρισα κατά τις 11. Τις βρήκα με τα νυχτικά τα διαφανή χωρίς σουτιέν με τα κυλοτάκια τους να φαίνονται από μέσα. Κάποια στιγμή στην κουβέντα, μου ξεφούρνισε η μάνα μου…

-    Θάνο για τα χτεσινά μας τα ξέρει όλα η Γιώτα. Της τα είπα γιατί είναι πολύ καλή μου φίλη.

-     Έλα ρε μαμά δεν έπρεπε…

-    Θάνο προηγουμένως που ήσουν ξαπλωμένος, ήρθαμε με την μάνα σου, είδα την ψωλάρα σου και τρελάθηκα. Με τέτοια ψωλάρα ποια γυναίκα δε θα θέλει να γαμηθεί μαζί σου;…

συμπλήρωσε η Γιώτα και συμπλήρωσε…

-    Δεν πας κι εσύ να βγάλεις τα ρούχα σου και να έρθεις να πιούμε κάνα ποτό όλοι μαζί;

Πάω κι εγώ, τα βγάζω, μένω με το σλιπάκι, πήγα στο καθιστικό, όπου μου είπαν να κάτσω στη μέση στον καναπέ. Εγώ σαν καλό παιδί πάω και κάθομαι σχεδόν ξάπλα.

-    Βγάλ’ του το σλιπ…

Είπε η μάνα μου στη Γιώτα. Μου το βγάζει και πιάνοντας τον λέει στη μάνα μου…

-    Μωρή πουτάνα με αυτή την ψωλάρα σου γάμησε τον κώλο; Πως μπήκε μέσα όλος;

-    Ακόμα με πονάει ο κώλος μου, αλλά θέλω να με γαμήσει ξανά ο καριόλης…

Απάντησε η μάνα μου. Μου ζήτησαν να πάω να κάτσω στον άλλο καναπέ κι εκείνες άρχισαν να γδύνουν η μία την άλλη και να τις χαζεύω. Αφού τα έβγαλαν όλα αγκαλιάζονται και αρχίζουν να φιλιόνται στο στόμα και να χαϊδεύει η μια την άλλη, πότε τα βυζιά και πότε τα μουνιά τους. Έχω βαρέσει κόκκινο από την κάβλα που μου προκαλούσε το λεσβιακό παιχνίδι που έβλεπα και που είχα δει ξανά μόνο σε τσόντα.

-    Δεν πάμε στο κρεβάτι για καλύτερα;…

Πρότεινε η μάνα μου και σε λιγότερο από ένα λεπτό  η Γιώτα είχε ξαπλώσει τη μάνα μου ανάσκελα, τη φιλά με γλώσσα, της χουφτώνει και της γλείφει τα βυζιά και σιγά σιγά κατεβαίνει στο μουνί της και αρχίζει να το γλείφει. Σε λίγο η μάνα μου έκανε γλειφομούνι στη Γιώτα κι εγώ να τον παίζω σα μαλάκας βλέποντας τις πουτάνες να γλείφονται.

-    Έλα κι εσύ Θάνο να γλείψουμε μαζί τη γιώτα.

Η μάνα μου της έγλειφε το μουνί και εγώ την κωλότρυπα.

-    Με έχετε τρελάνει, δήλωσε η Γιώτα.

-    Που να δεις μετά τι έχουμε να πάθουμε και οι δυο από την ψωλάρα του Θάνου που θα μας γαμήσι και τις δυο από το μουνί και από τον κώλο, απάντησε η μάνα μου.

Η Γιώτα δήλωσε πως όπως και μάνα μου, ήταν κι εκείνη παρθένα από κώλο και θέλει να γαμηθεί για να δει την καύλα του κώλου. Συνεχίζουμε να γλείφουμε τη Γιώτα μέχρι που ήρθε η ώρα της ψωλάρας μου να αναλάβει δράση. Ξαπλώνει ανάσκελα η Γιώτα, της σηκώνει τα πόδια η μαμά μου και μου λέει…

-    έλα καριόλη είναι έτοιμη. Ξέσκισε της τη μουνάρα της πουτάνας.
Πηγαίνω μπροστά στο μουνί της και της τον χώνω όλον μέσα μέχρι τ’ αρχίδια. Της τον βγάζω και τον χώνω με δύναμη μέσα και τα αρχίδια μου χτυπάνε στον κώλο της.

-    Έτσι Θάνο, γάμα το μουνί μου, ξέσκισε τη μήτρα μου ψωλαρά…

Η μάνα να τη φιλάει στο στόμα και να της τρίβει της καυλωμένες ρώγες.

-    Θάνο είμαι κι εγώ εδώ. Θέλω να μου γαμήσεις κι εμένα το μουνί γαμιόλη άντρα.

Μου στέκεται στα τέσσερα, τον βγάζω από το μουνί της Γιώτας, πάω από πίσω και τον βάζω μέσα στο μουνί και να τη γαμάω πισωκολλητό. Όπως τη γαμάω τραβιέται λίγο, βγαίνει ο πούτσος μου από το μουνί της και με μια καυλιάρικη φωνή μου λέει…

-    Θάνο τώρα θα μου γαμήσεις τον κώλο να δει τι θα πάθει μετά.

Της σαλιώνω την κωλοτρυπίδα και τον πούτσο μου και σιγά-σιγά της τον βάζω στον κώλο ενώ η Γιώτα βλέπει και χαϊδεύει το μουνί της.

-    Βαλ’ τον γαμιόλη άντρα όλον μέσα, μ’ έχεις τρελάνει στην κάβλα

και χωρίς δεύτερη σκέψη της τον χώνω όλον μέσα και αρχίζω να της τον παίζω μέσα έξω. Τα αρχίδια μου χτυπάνε στο μουνί της και που και που μου τα τρίβει με το χέρι της.

-    Θάνο φτάνει την πουτάνα την μάνα σου ήρθε η σειρά μου.

Τον βγάζω από τον κώλο της μάνας μου, μας βάζει βαζελίνη και με τα δυο χέρια της ανοίγει τα κωλομέρια της Γιώτας κι εγώ πέφτω από πίσω της, με το ένα χέρι τον κρατάω και της βάζω το πουτσοκέφαλο μέσα. Η Γιώτα να παραπονιέται ότι πονάει και η μάνα μου της απαντούσε πως σε λίγο θα της αρέσει.  Πράγματι σε λίγο μου ζητούσε να της τον βάλω όσο πιο βαθιά γίνεται και να την ξεσκίσω. Την ξεσκίζω μέσα έξω και η μάνα μου ξάπλωσε μπροστά της, άνοιξε τα πόδια και της λέει...

-    Γλείψε μου το μουνί ξεκωλιάρα…

και χωρίς να χάσει χρόνο η Γιώτα άρχισε να της το γλείφει.  Δεν πέρασε πολύ ώρα και τους φώναξα πως θέλω να χύσω. Στάθηκαν δίπλα-δίπλα με τα στόματα ανοιχτά και τις χύνω στο πρόσωπο στέλνοντας τα χύσια μου μία στη μία και μία στην άλλη. Εξουθενωμένος έπεσα στο κρεβάτι. Η ώρα είχε πάει τρις χωρίς να το καταλάβουμε από το γαμήσι που κάναμε και μας πήρε ο ύπνος. Ξυπνήσαμε το πρωί, κάναμε καφεδάκι πάντα γυμνοί και οι τρεις.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 65227)