Εγώ η γιαγιά και η μαμά μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Με λένε Θάνο, είμαι 22 χρονών και μένω με τη γιαγιά μου που είναι 60 χρονών και τη μαμά μου 45 χρονών. Η γιαγιά είναι πεθερά της μαμάς μου και περνάμε παρά πολύ ωραία στο σπίτι. Ο μπαμπάς λείπει διότι είναι καπετάνιος και έρχεται κάθε 9 μήνες από τα βαπόρια που ταξιδεύει.

Η ιστορία:

Με λένε Θάνο, είμαι 22 χρονών και μένω με τη γιαγιά μου που είναι 60 χρονών και τη μαμά μου 45 χρονών. Η γιαγιά είναι πεθερά της μαμάς μου και περνάμε παρά πολύ ωραία στο σπίτι. Ο μπαμπάς λείπει διότι είναι καπετάνιος και έρχεται κάθε 9 μήνες από τα βαπόρια που ταξιδεύει.

Ένα βράδυ λοιπόν που είμαι στο δωμάτιο μου ξαπλωμένος στο κρεβάτι και έβλεπα τηλεόραση, βαρέθηκα και λέω δεν βάζω καμιά τσόντα να παίξω καμιά μαλακία να χύσω γιατί είχα καιρό να γαμήσω μουνί. Βάζω την τσόντα, βγάζω τη φόρμα που φόραγα και μένω μόνο με το σλιπάκι. Βγάζω τον πούτσο μου από το σλιπάκι και άρχισα να τον παίζω. Έχω φτάσει στη μέση του έργου και είμαι στη φάση που δυο γυναίκες και κάνουν 69 και από πίσω ένας άντρας τη γαμάει από τον κώλο.

Ξαφνικά ακούω την πόρτα να ανοίγει και να μπαίνει η γιαγιά μέσα. Γρήγορα αλλάζω κανάλι χωρίς να σβήσω τα dvd και προσπαθώ να βάλω τον καυλωμένο πούτσο μου στο σλιπάκι, αλλά μάταια γιατί ο μισός έμεινε απ’ έξω.

-    Τι κάνεις Θάνο;… πως και δεν κοιμάσαι ακόμα;

Βλέπει τον καυλωμένο πούτσο μου έξω από το σλιπ και μου λέει…

-    τσόντα έβλεπες;

-    Όχι…

και γυρίζω να τη δω. Μόλις την βλέπω έπαθα την πλάκα μου. Με ένα διαφανές νυχτικό, χωρίς σουτιέν που φαίνονταν καθαρά τα βυζιά της. Μικρά, πεσμένα, αλλά με πολύ ωράα ρώγα. Έρχεται, κάθεται δίπλα μου και…

-    Βαλ’ το να δούμε, δεν έχω δει πορνό ακόμα. Εσείς οι νέοι βλέπετε. Καιρός να δω κι εγώ, δε νομίζεις Θάνο;

Τι να κάνω, το βάζω και είναι ακόμα στην στιγμή που κάνουν γλειφομούνι οι δυο γυναίκες και ο άντρας τη γαμάει από τον κώλο. Ξαφνιαζόμενη η γιαγιά ρωτά…

-    τι κάνουν Θάνο;

-    Μα δεν βλέπεις γιαγιά; Οι γυναίκες γλείφουν το μουνί η μια στην άλλη και ο άντρας γαμάει.

-    Ναι αλλά δεν τον έχει μέσα στο μουνί αλλά στον κώλο.

-    Γιαγιά έχεις μείνει πολύ πίσω σε αυτά τα θέματα με τα γαμήσια.

Της μίλαγα ελεύθερα γιατί πάντα τα λέγαμε ελεύθερα με τη γιαγιά μου. Κάποια στιγμή, βάζει το χέρι της στο μπούτι μου, το χαϊδεύει και μου λέει…

-    Ο παππούς σου δεν μου είχε κάνει ποτέ γλειφομούνι. Ούτε με είχε γαμήσει ποτέ απ’ τον κώλο.

Βάζει το χέρι της πάνω στον πούτσο μου και μου τον χαϊδεύει.

-    Δεν βγάζεις το σλιπάκι σου Θάνο να είσαι πιο άνετα και αρέσει και στη γιαγιά;

Το βγάζω και αρχίζει να μου τον παίζει. Εγώ πλέον είμαι μέσα στην καύλα.

-    Εσύ γιαγιά δεν θα βγάλεις το νυχτικό που φοράς;

-    Θέλεις να δεις τη γιαγιά γυμνή;

-    Πολύ…

Το βγάζει και μένει με το μικρό κιλοτάκι που σκέπαζε το αξύριστο μουνί της. Πιάνει το χέρι μου, το βάζει στο μουνί της και μου ζητάει να της το χαϊδέψω.  Αρχίζω να της το χαϊδεύω.

-    Σ’ αρέσει τώρα που είμαστε και οι δυο τσίτσιδοι;

-    Ναι γιαγιά με τρελαίνει. Καυλώνω πολύ…

-    Κι εγώ ψωλαρά μου έχω καυλώσει…

και αρχλιζει να με γλείφει στο στήθος, στις ρώγες, σιγά-σιγά κατεβαίνει στην κοιλιά και φτάνει στον πούτσο μου. Αρχίζει να τον γλείφει ώσπου τον παίρνει όλο στο στόμα. Με έχει τρελάνει στο τσιμπούκι και μου χαϊδεύει τ’ αρχίδια.

-    Έλα γιαγιά να σε γλείψω κι εγώ.

Με πιάνει και μου δίνει ένα φιλί στο στόμα, που παραλίγο να σκάσω. Πέφτω πάνω της και αρχίζω να της γλείφω τα βυζιά και τις καυλωμένες ρώγες. Όπως ήμουν πάνω της, ο πούτσος μου τρίβεται στο μουνί της. Συνεχίζω το γλείψιμο και σιγά-σιγά φτάνω στο μουνί της. Της το γλείφω γύρω-γύρω, της το ανοίγω με τα χέρια μου και της γλείφω την κλειτορίδα. Η γιαγιά έχει τρελαθεί.

-    Γλύψε με αγόρι μου, με έχεις τρελάνει… πως με καυλώνεις…

Μετά από λίγο την αισθάνομαι να χύνει μεσα σε φωνές της καύλας της. Συνεχίζω να γλείφω τα υγρά της κι εκείνει να τρέμει από την καύλα.

-    Τι έχω χάσει τόσα χρόνια ψωλαρά μου, με έχεις τρελάνει. Θέλω να μου ξεσκίσεις το αγάμητο μουνί μου, που έχει να δει ψωλάρα 7 χρόνια. Γάμα μου το μουνί, θέλω να μου ξεσκίσεις τη μήτρα ψωλαρά…

μου σηκώνει τα πόδια της και έχω τη μουνάρα της μπροστά στον καυλωμένο πούτσο μου. Της τον παίζω λίγο στα μουνόχειλα και ξαφνικά της τον βάζω όλον μέσα. Έβγαλε μια καυλιάρικη φωνή που φοβήθηκα πως θα μας ακούσει η μαμά. Ξεπατώνω το μουνί της και βογκάει από την κάβλα. Τα αρχίδια μου χτυπάνε στον κώλο της, κι εκείνη παραληρεί και μου ζητάει να την ξεσκίσω. Της είπα πως κοντεύω να χώσω και της το λέω, για να μου απαντήσει…

-    Έλα να στον πάρω τσιμπούκι ψωλαρά μου, να χύσεις στο στόμα μου που με τρελαίνει. Θέλω να στα ρουφήξω όλα…

Τον βγάζω από το μουνί της και της τον βάζω στο στόμα. Τον πήρε όλο μέσα μέχρι τα’ αρχίδια και μου τα χαϊδεύει. Αρχίζω να χώνω και η πουτάνα να τα ρουφάει όλα. Έπεσα δίπλα της στο κρεβάτι ανάσκελα και η γιαγιά να χαϊδεύει τον πούτσο μου και να μην τον αφήνει να ξεκαυλώσει.

-    Πότε θα το ξανακάνουμε γιαγιά;

-    Αύριο το βράδυ καυλιάρη μου αν θες.

-    Και βέβαια θέλω. Θα μου κάνεις τη χάρη να ξυρίσεις το μουνί σου αύριο;

-    Ναι καυλιάρη μου θα το ξυρίσω και θα έχουμε κι άλλα πολλά να κάνουμε αύριο.

-    Ναι αλλά μη μας πάρει χαμπάρι η μαμά και μας σκοτώσει με κάνα τσόκαρο.

Γελάσαμε, ντύθηκε, έφυγε από το δωμάτιο μου και αποκοιμήθηκα. Την άλλη μέρα το πρωί πάω στην κουζίνα για πρωινό και είναι η μαμά μου που πίνει καφέ. Μου φτιάχνει κι εμένα, καθίσαμε και πίναμε μαζί. Μου έκανε εντύπωση το ντύσιμο της. Ποτέ το πρωί δεν ήταν με το νυχτικό και χωρίς σουτιέν. Όταν έσκυβε λίγο έβλεπα μέχρι τις ρώγες από τα βυζιά της. Ήταν λίγο πεσμένα, αλλά σε νορμάλ κατάσταση. Ψιλοκαύλωσα με τη μάνα μου. Μετά από λίγο έρχεται και  γιαγιά για καφέ χαμογελαστή και χαρούμενη.

-    Πως κι έτσι χαρούμενη; Είδες κάνα καλό όνειρο;…

τη ρώτησε η μάνα μου. Γελάσαμε όλοι και η γιαγιά μου έκλεισε πονηρά το μάτι.

-    Το μεσημεράκι θα βγω καμιά βόλτα, έτσι να ξεσκάσω στα μαγαζιά.

-    Γιατί όχι, της λέει η μαμά μου. Να πας, όχι όλο κλεισούρα μέσα.

Κατά τη μια έφυγε η γιαγιά και λέω κι εγώ μετά από λίγο.

-    Μαμά θα πάω στα φιλαράκια μου να πάμε για μπάλα και το απόγευμα μπορεί να αργήσω λίγο.

-    Δεν πειράζει, τώρα θα σε μάθω Θάνο;…

και μου γέλασε. Ήρθα κατά της 8 στο σπίτι, φάγαμε, είδαμε τηλεόραση όλοι μαζί και κατά της 11 πήγαμε για ύπνο. Εγώ πήγα στο δωμάτιο μου, έκανα ένα ντουζάκι, έπεσα γυμνός στο κρεβάτι, έβαλα μια τσόντα και έβλεπα και ο πούτσος μου να είχε καυλώσει αφάνταστα. Μετά από λίγο ακούω την πόρτα να ανοίγει και μπαίνει η γιαγιά μου με ένα μακρύ νυχτικό και μου λέει…

-    κλείσε τα μάτια σου ψωλαρά μου και θα τα ανοίξεις όταν σου πω εγώ.

Τα κλείνω και περιμένω, ώσπου μετά από λίγο μου λέει άνοιξε τα. Τα ανοίγω και μένω άναυδος. Φορούσε ένα baby-doll, διαφανές, άσπρο που έφτανε λίγο πιο κάτω από το κιλοτάκι της. Από μέσα σουτιέν ροζ και ένα κιλοτάκι στρινγκ πολύ διάφανο που φαινόταν  το ξυρισμένο μουνί της. Πέφτει δίπλα μου και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Μου έχει πιάσει τον πούτσο και μου τον παίζει.

-    Σ’ αρέσει έτσι όπως είμαι Θάνο;

-    Γιαγιά θα στο πω αλλά μη με παρεξηγήσεις.

-    Πες’ το ψωλαρά μου δεν θα σου πω τίποτα.

-    Είσαι μεγάλη πουτάνα στο ντύσιμο.

-    Ναι καυλιάρη μου να μου λες τέτοια λόγια, μ’ αρέσουν γιατί τα έχω στερηθεί και θέλω να τα ακούω. Καβλώνω πολύ.

Της ξεκουμπώνω και της βγάζω το σουτιέν και της γλείφω τα βυζιά και της ρόγες. Πέφτει ανάσκελα και αρχίζω να την γλείφω παντού. Ο πούτσος μου τρίβεται στο κιλοτάκι που έχει μουσκέψει. Σηκώνει τα πόδια και το βγάζει και εγώ να κοιτάζω το μουνί της που ξυρισμένο ήταν το κάτι άλλο.

-    Ξυρισμένο όπως μου το ζήτησες, σχολίασε.

-    Με έχεις τρελάνει…

απαντάω και αρχίζω το γλειφομούνι.

-    Σ’ αρέσει που σου γλείφω το μουνί καριόλα γυναίκα;

-    Ναι γαμιόλη με τρελαίνεις, φα’ το μου, ρουφά τα μουνόχειλα και τα χύσια μου…

-    έλα να κάνουμε 69 να μου κάνεις και εσύ τσιμπούκι πουτάνα ξεκωλιάρα.

-    Έτσι μ’ αρέσει να μου λες τέτοια καργιολάκι.

Κάνουμε 69 και να μου τον παίρνει όλον τσιμπούκι. Εγώ να της κάνω γλειφομούνι και σε κάποια φάση πάει η γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα της και μετά από λίγο μου λέει…

-    Μ’ άρεσε η γλώσσα σου στον κώλο μου, γλείψε μου πάλι μ’ αρέσει κι εκεί.

Αρχίζω να της τον γλείφω και να καυλώνει. Μετά από λίγο της βάζω δάχτυλο και της το τρίβω σιγά-σιγά στην κωλοτρυπίδα. Της το έβαλα μέσα και εκεί τρελάθηκε από την καύλα.

-    Θέλω να μου γαμήσεις το μουνί, ψιθύρισε.

Στήνεται στα 4, πάω από πίσω και τον χώνω απότομα στη μουνάρα της. Βογκάει δυνατά και της λέω να υσηχάσει για να μη μας ακούσει η μαμά. Η γιαγιά από την καύλα της δεν ακούει τίποτα κι εγώ συνεχίζω να την ξεσκίζω και να της τρίβω με το δάχτυλο την κωλοτρυπίδα. Αρχίζω να της βάζω δάχτυλα και ο πούτσος μου της χτυπάει τη μήτρα. Μου τον βγάζει από το μουνί και μου λέει…

-    Θέλω να με γαμήσεις από τον κώλο.

Σηκώνεται, πάει στο νυχτικό της και φέρνει ένα σωληνάριο.

-    Αυτή είναι αλοιφή για να μου βάλεις στον κώλο και στον πούτσο σου. Θα μπει πιο εύκολα μέσα, την πήρα από το φαρμακείο σήμερα (υγρή βαζελίνη). Πως θες να με γαμήσεις από τον κώλο πουτσαρά μου, ανάσκελα η μπρούμυτα;

-    Όπως θες γιαγιά. Εσένα πως σ’ αρέσει;… αλλά καλύτερα ανάσκελα και με τα πόδια ψηλά για να βλέπω πως θα σου μπαίνει ο πούτσος μου μέσα.

Της βάζω βαζελίνη στον κώλο, μπόλικη στον πούτσο μου και της παίζω για λίγο το πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα. Αρχίζω να της τον βάζω μέσα και επειδή δεν είχε ξαναγαμηθεί από τον κώλο ήταν πολύ στενή. Μόλις μπήκε το πουτσοκέφαλο όλο μέσα, έβγαλε μια φωνή από τον πόνο που λέω τώρα σίγουρα θα μας άκουσε η μαμά και θα γίνει της πουτάνας. Σιγά-σιγά της τον έχω βάλει όλον μέσα στον κώλο και μου παραπονιέται πως πονάει αλλά καυλώνει και της αρέσει πολύ.

-    Έτσι γάμα με και μη χύσεις. Θέλω να μου τον ξεσκίσεις, να μου ξεπατώσεις τον κώλο καριόλη που γαμάς τη γιαγιά σου από τον κώλο.

Σε λίγο που σταμάτησε να πονάει κάναμε όλες της στάσεις, πισωκολητά, στο πλάι και όπως αλλιώς μας ερχόταν. Τη γαμάω περίπου μισή ώρα από τον κώλο και της λέω…

-    γιαγιά να σε χύσω στον κώλο η στο στόμα;

-    Θέλω να μου χύσεις στο πρόσωπο και στα βυζιά να δω τα χύσια σου.

Της τον βγάζω από τον κώλο, ξαπλώνει ανάσκελα και πάω στο πρόσωπο της, τον παίζω και της τα χύνω όλα στα βυζιά και στο πρόσωπο. Η γιαγιά να αναστενάζει από την κάβλα και να γλείφει με το δάκτυλο τα χύσια.

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και η γιαγιά συνέχισε να μου τον παίζει. Εκεί που έβλεπα την πόρτα, ξαφνικά είδα κάτι γυάλισε στην κλειδαρότρυπα και ήταν το μάτι της μαμάς μου που μας έβλεπε, μάλλον πολύ ώρα, που γαμούσα την γιαγιά. Σταμάτησα να βλέπω την πόρτα μην καταλάβει ότι την είδα αλλά ούτε της γιαγιάς της είπα τίποτα. Σκούπισε τα ψωλοχύματα από το πρόσωπο, ντύθηκε και πήγε στο δωμάτιο της για ύπνο.

Την άλλη μέρα το πρωί στην κουζίνα όλα νορμάλ, όπως και η υπόλοιπη μέρα. Κάποια στιγμή το απόγευμα μου λέει η γιαγιά…

-    Θα έρθω πάλι το βράδυ ψωλαρά μου και θέλω να είσαι τελείως γυμνός και μπαίνοντας να σε δω να τον παίζεις. Σκέψου τι βρωμοκουβέντες θα μου λες που με ερεθίζουν και με καυλώνουν και θέλω πάλι να μου ξεσκίσεις τον κώλο.

-    Ok γιαγιά θα σε περιμένω…

και κατάστρωσα κομπίνα πως θα την γαμήσω για να τα δει και να τα ακούσει όλα η μάνα μου, αν μας ξανακάνει μάτι, που θα το ξανακάνει διότι δεν έχει πει τίποτα και κάνει την ανήξερη. Κατά της 11 να σου και μπαίνει μέσα.

-    Καλώς την πουτάνα μου την ξεκωλιάρα.

Πετά το μπουρνούζι που φόραγε και ήταν από μέσα τελείως γυμνή. Εγώ όπως μου είχε ζητήσει. Τελείως γυμνός και τον έπαιζα.

-    Καριόλη μου είσαι καυλωμένος και περίμενες τη γιαγιά να την ξεσκίσεις στο γαμήσι ψωλαρά μου;

Εμένα το μάτι μου να παίζει στην κλειδαρότρυπα να δω αν βλέπει η μάνα μου. Ξαπλώνει δίπλα μου και της λέω να μου τον παίξει λίγο κι εγώ να της χαϊδέψω το μουνί. Έχω όλα τα φώτα αναμμένα και το μάτι μου παίζει στην κλειδαρότρυπα καθώς μου τον παίζει και της το παίζω. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε πάλι το γυάλισμα στην κλειδαρότρυπα. Μεγαλόφωνα πλέον, χωρίς φόβο για την μαμά της λέω…

-    έλα καριόλα γλείψε μου τα αρχίδια.

Αρχίζει να τα γλείφει και να τα ρουφά στο στόμα.

-    Τώρα παρ’ τον τσιμπούκι τσιμπουκλού μου…

και με μιας τον βάζει όλον μέσα στο στόμα και αισθάνομαι το πουτσοκέφαλο να είναι στον λάρυγγα της και να τον κρατά ώρα μέσα. Με τρελαίνει στο τσιμπούκι και της λέω πουστριλίκια χοντρά, φυσικά για να τα ακούει και η μαμά που πλέον ήταν μόνιμα στην κλειδαρότρυπα.

-    Έλα αλητάκο να μου κάνεις γλειφομούνι που με τρελαίνεις με την γλώσσα.

-    Ναι πουτάνα θα κάνουμε 69 να μου παίρνεις κι εσύ τσιμπούκι γαμιόλα.

Ξαπλώνω ανάσκελα και κεντράρομαι ευθεία στην πόρτα να βλέπει το γλειφομούνι και η μαμά μου. Έρχεται επάνω μου της το γλείφω και με τσιμπουκώνει. Μετά από λίγο…

-    έλα γλείψε μου τα χύσια, χύνω καριόλη με το γλειφομούνι που μου κάνεις…

Αρχίζει να χύνει κι εγώ γλείφω και καταπίνω τα χύσια της. Μετά από λίγο και έτσι ώστε να φαίνεται από την πόρτα, βγάζω τη γλώσσα έξω και της γλείφω την κωλοτρυπίδα και συνεχίζω βάζοντας μέσα δυο δάχτυλα.

-    Τι μου κάνεις γαμιόλη άντρα, θα μου ξεσκίσεις το μουνί και θα μου ξεπατώσεις την κωλάρα. Όλα για σένα καυλιάρη.

Μετά από λίγο κατεβαίνει και ξαπλώνει πάλι δίπλα μου.

-    Παρ’ τον τσιμπούκι να σου χύσω στο στόμα και μετά να σου ξεσκίσω το μουνί και τον κώλο.

Πέφτει στο πλάι και αρχίζει το τσιμπούκι μέχρι που έχυσα στο στόμα της και τα ρούφηξε όλα. Μετά από λίγο και ξανά καυλωμένος, έκατσε πάνω μου και ανεβοκατέβαινε καθώς της τράβαγα τα βυζιά, μέχρι που ένοιωσα τα χύσια της να τρέχουν πάνω μου και να μουσκεύουν τ’ αρχίδια.

-    Τώρα είναι η ώρα να μου ξεσκίσεις τον κώλο κωλόπαιδο…

και έτσι όπως είμαι ξαπλωμένος αρχίζει να κάθεται με την κωλοτρυπίδα πάνω στον πούτσο μου και μετά από λίγο τον έχει όλον μέσα και να λέει προστυχιές καθώς εγώ την τραβή προς τα πάνω μου για να βλέπει και η μάνα μου.  Σε λίγο έχυνα πάνω στην κοιλιά της και τα ψωλοχύματα πετάχτηκαν μέχρι το πρόσωπο της.

-    Απόψε πάλι με ξεπάτωσες γαμιόλη με την ψωλάρα σου

σχολίασε εμφανώς ικανοποιημένη. Κάτσαμε για λίγο ξαπλωμένοι και με παράπονο μου λέει ότι αύριο το πρωί θα πάει στην Πάτρα στην κόρη της για καμιά δεκαπενταριά μέρες και θελει όταν ξανάρθει να είμαι πολύ καυλωμένος να ξαναγαμηθούμε.

Τη στιγμή που σηκώνεται να βάλει το μπουρνούζι, τότε έφυγε το μάτι της μαμάς μου από την πόρτα. Με φίλησε γιατί θα έφευγε πρωί και έπεσα για ύπνο.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 64922)