Η αδερφή μου, η φίλη της και εγώ (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από suspect2you
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ενώ η ιστορία είναι συνέχεια της "η αδερφή μου ο φίλος της και εγώ", το περιεχόμενο της νέας ιστορίας είναι καθαρά προϊόν της φαντασίας του συγγραφέα. Ονόματα, καταστάσεις και περιγραφές είναι φανταστικά και τυχόν ομοιότητες είναι συμπτωματικές. Εύχομαι να σας αρέσει.

Η ιστορία:

Ξύπνησα το πρωί και μου πήρε λίγη ώρα να συνειδητοποιήσω που ήμουν. Το δωμάτιο γύρω μου δεν ήταν το σπίτι μου αλλά το σαλόνι της αδερφής μου και εγώ είχα κοιμηθεί στον καναπέ της. Την προηγούμενη, μετά από ένα καυγά με την Νάσια, την σύζυγο πήρα τους δρόμους και όντας ακόμη θυμωμένος αποφάσισα να ζητήσω καταφύγιο στο σπίτι της αδερφής μου. Εκεί της έκανα χαλάστρα αφού είχε «επισκέπτη» αλλά η νύχτα εξελίχτηκε πολύ διαφορετικά αφού όχι μόνο τους άφησα να χαρούν την κάψα τους αλλά συμμετείχα και εγώ σε ένα τρίο με την αδερφή μου.

Σηκώθηκα και συνειδητοποίησα ότι ήμουν μόνος. Περιφέρθηκα γυμνός όπως κοιμήθηκα στο μικρό διαμέρισμα της αδερφής μου και επιβεβαίωσα ότι η Φωτεινή δεν ήταν εκεί και το μόνο ίχνος του Γιώργου ήταν οι εικόνες που είχα στο μυαλό μου. Εικόνα του Γιώργου να γαμάει το μουνί της Φωτεινής ενώ εκείνη μου παίρνει πίπα. Καθισμένη στην πολυθρόνα του σαλονιού της, να στέκεται μπροστά της ενώ εκείνη στα τέσσερα να έχει την πούτσα του στο στόμα της και εγώ από πίσω να γαμάω το μουνί της που στάζει από καύλα. Να είναι από κάτω της ενώ και οι δύο γαμάμε το μουνί της και τέλος όλοι πεσμένοι στο πάτωμα εξαντλημένοι από τους πολλαπλούς οργασμούς.

Οι εικόνες έκαναν την πούτσα μου να ζωντανέψει και κάθισα στον καναπέ να χωνέψω τα όσα έγιναν το βράδυ και πως από δυο αδέρφια με χαλαρή σχέση βρεθήκαμε να κάνουμε παρτούζα με έναν άγνωστο. Έπαιζα νωχελικά την καύλα μου σκεπτόμενος την Νάσια και πόσο βαρετό και χωρίς φαντασία ήταν το σεξ μαζί της όταν άκουσα κλειδιά να μπαίνουν στην πόρτα και την αδελφή μου να μπαίνει με μια σακούλα από τον φούρνο της γειτονιάς

-    Σκέφτηκα να φέρω πρωινό. Κάψαμε πολλές θερμίδες το βράδυ, είπε γελώντας.

Έφτιαξε καφέ και έφερε τυρόπιτες και κρουασάν σε ένα πιάτο και αφού τα ακούμπησε στο τραπεζάκι έβγαλε και αυτή τα ρούχα της και έκατσε αναπαυτικά στην πολυθρόνα.

-    Δεν σε πειράζει να είμαι λίγο άνετα αδελφούλη;

Έφερα στον νου μου εικόνες από την προηγούμενη και χαμογέλασα.

-    Μετά από χθες, να είσαι όσο άνετα θες.

-    Είσαι εντάξει με όλα όσα έγιναν χθες το βράδυ; Με την Νάσια και όλα όσα τραβάτε εννοώ.

Σκέφτηκα τον γάμο μου και όλες τις στεναχώριες που είχαμε περάσει. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε και οι δυο δυστυχισμένοι αλλά δεν θέλαμε να το παραδεχτούμε.

-    Νομίζω ότι όλα θα αλλάξουν…

απάντησα χωρίς να θέλω να επεκταθώ. Σηκώθηκα και πήγα δίπλα της, έσκυψα και της έδωσα ένα παθιασμένο φιλί. Οι γλώσσες μας να μπερδεύονται στο στόμα μας και η πούτσα μου να γεμίζει καύλα. Την έπιασε με το χέρι της και άρχισε να παίζει μαζί της ενώ εγώ χούφτωσα το στήθος της.

-    Πάμε μέσα να είμαστε άνετοι…

είπε διακόπτοντας το φιλί και τραβώντας με από το καυλί μου με οδήγησε στο υπνοδωμάτιο. Ξάπλωσα πάνω της και με μια κίνηση είχα χωθεί μέσα στο μουνί της ενώ τα χείλη μας είχαν ενωθεί ξανά σε ένα παθιασμένο φιλί.

-    Δεν είχα φανταστεί ότι είσαι τόσο πουτανί…

της είπα συνεχίζοντας να μπαινοβγαίνω μέσα της.

-    Είναι πολλά που δεν ξέρεις για μένα…

είπε και άρχισε να κουνάει την λεκάνη της για να συναντήσει τον ρυθμό μου. Δεν άργησα να είμαι έτοιμος να χύσω.

-    Αχ αδερφούλα... θα σε χύσω καύλα μου…

και άρχισα να μπαινοβγαίνω ακόμη πιο γρήγορα μέσα της. Εκείνη έδεσε τα πόδια της γύρω από τον κώλο μου και με κράτησε μέσα της. «Μέσα μου» είπε και αφέθηκε να νιώθει τα κύματα σπέρματος που άδειασα μέσα της. Ξάπλωσα δίπλα της και άρχισα να παίζω με την κλειτορίδα της.

-    Σειρά σου τώρα…

βάζοντας δυο δάχτυλα μέσα της, ενώ έτριβα με το άλλο χέρι την πρησμένη κλειτορίδα της.

-    Μη σταματάς, πιο δυνατά, πιο δυνατά... εκεί, εκεί... α…

και τίναξε το κεφάλι της προς τα πίσω και το κορμί της προς τα πάνω από την ένταση του οργασμού. Μείναμε αγκαλιασμένοι και για λίγα λεπτά μας πήρε ο ύπνος όταν άρχισε να με σκουντάει.

-    Σήκω, θα έρθει μια φίλη μου σε λίγο και πρέπει να μαζέψουμε το σπίτι.

Νυσταγμένος, σηκώθηκα και πήγα να μαζέψω τα σκεπάσματα από τον καναπέ στο σαλόνι και τα πράγματα από το πρωινό.

-    Αυτά άστα, να τα προσφέρουμε στην Ρούλα…

είπε μπαίνοντας στο σαλόνι με ένα ριχτό φόρεμα που δεν έκρυβε την γύμνια της από κάτω ενώ μια σταγόνα από το σπέρμα που είχα αδειάσει μέσα της προ ολίγου έτρεχε στο πόδι της.

-    Αυτό θα φορέσεις;…

είπα τραβώντας το τζίν μου πάνω στο γυμνό κορμί μου. Δεν είχα αλλαξιά μιας και είχα έρθει χωρίς τίποτα.

-    Είπαμε, είναι πολλά που δεν ξέρεις για μένα…

απάντησε με πονηρό χαμόγελο και εγώ έμεινα να προσπαθώ να χαλιναγωγήσω την φαντασία που οργίαζε. Είχαμε μόλις φέρει σε βόλτα το μικρό διαμέρισμα και είχαμε κάτσει και πάλι στο σαλόνι, η Φωτεινή στην πολυθρόνα με τα πόδια ανοιχτά και το υγρό μουνί της σε κοινή θέα και εγώ στον καναπέ με το τζην μου μόνο όταν χτύπησε το κουδούνι της πόρτας.

-    Εσύ εκεί…

είπε κοιτώντας με με νόημα και σηκώθηκε να ανοίξει την πόρτα. Η Ρούλα ήταν μια κοπέλα στο ύψος της αδερφής μου, με κοντό ξανθό μαλλί. Φορούσε ένα κολλητό παντελόνι, μποτάκι στρατιωτικό και από πάνω ένα σακάκι κουμπωμένο στην μέση. Μπαίνοντας μέσα αγκάλιασε την αδερφή μου και έχωσε την γλώσσα της στο στόμα της ενώ το χέρι της μπήκε κάτω από το φόρεμα της Φωτεινής και κατ’ ευθείαν ανάμεσα στα πόδια της.

-    Μ... έτοιμη βλέπω…

είπε διακόπτοντας το φιλί τους.

-    Έλα να σου γνωρίσω τον αδερφό μου…

της είπε και αυτή μόλις συνειδητοποιούσε ότι δεν ήταν μόνες.

-    Ωχ sorry βρε, γιατί δεν μιλάς; Μαλακία έκανα ε;

Η αδερφή μου γέλασε και ήρθαν προς το μέρος μου.

-    Ρούλα ο αδερφός μου…

και καθώς η Ρούλα έσκυψε να με χαιρετήσει κατάλαβα ότι μέσα από το σακάκι δεν φορούσε τίποτα και δυο μεγάλα στήθη χόρευαν κατά την χειραψία μας.

-    Χάρηκα, έχω ακούσει πολλά για σένα.

-    Όλα κακά εύχομαι…

απάντησα γελώντας και η Ρούλα χύθηκε στην πολυθρόνα που προ ολίγου καθόταν η Φωτεινή και η οποία έκατσε στα πόδια της και ξεκουμπώνοντας το σακάκι της συνέχισε το παθιασμένο φιλί της εισόδου ενώ άρχισε να παίζει με το στήθος και της ρόγες της Ρούλας σα να μην υπήρχα εγώ εκεί. Το θέαμα όμως δεν με είχε αφήσει ασυγκίνητο και η πούτσα μου άρχισε να φουσκώνει στο παντελόνι μου. Η κίνηση που έκανα να τον βολέψω σα να θύμισε στην Ρούλα ότι είμαι και εγώ εκεί και διέκοψε το φιλί κοιτώντας προς το μέρος μου.

-    Μην στεναχωριέσαι… είπε η Φωτεινή. Ο αδελφούλης είναι ok…

και με αυτό άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι της Ρούλας η οποία ανασήκωσε τον πισινό της από την πολυθρόνα και βοήθησε να το κατεβάσει. Η κοπέλα πρέπει να είχε τσακωθεί με τα εσώρουχα αφού κάτω από το παντελόνι δεν φορούσε τίποτα και καθώς έκατσε με ανοιχτά τα πόδια διέκρινα το ξυρισμένο μουνί της με piercing στην κλειτορίδα και ένα τατουάζ ακριβώς από πάνω με ένα πεσμένο καυλί και το απαγορευτικό σήμα από πάνω του. Κοίταξε προς το μέρος μου και χαμογέλασε βλέποντας την έκφραση στο πρόσωπο μου. Η αδερφή μου γονάτισε ανάμεσα στα πόδια της και άρχισε να της γλείφει την κλειτορίδα και η Ρούλα με μια κίνηση έβγαλε το σακάκι της και κοιτούσε επίμονα προς το μέρος μου σαν να ήθελε να με τρομάξει ή κάτι.

Η εικόνα ήταν τρελά καυλωτική. Ξεκούμπωσα το παντελόνι μου, το κατέβασα και άρχισα να παίζω αργά με τον πούτσο μου που είχε καυλώσει απειλητικά. Η Φωτεινή έγλειφε την κλειτορίδα της Ρούλας και γαμούσε το μουνί της με τα δάχτυλα της. Η Ρούλα έφερε το στήθος της στο πρόσωπο της γλείφοντας και δαγκώνοντας τις ρόγες της που και αυτές είχαν piercings. Όλη την ώρα τα μάτια της ήταν καρφωμένα πάνω μου.

Σηκώθηκα, και πήγα προς το μέρος της. Γονάτισα δίπλα της και πήρα το άλλο στήθος της στο στόμα μου, πιπιλώντας την ρόγα της ένιωθα το σκουλαρίκι που την διαπερνούσε ενώ όλη την ώρα δεν πήρα τα μάτια μου από τα δικά της. Το βλέμμα της απαράλλακτο ακόμη και όταν πήρα την ρόγα της ανάμεσα στα δόντια μου και άρχισα να βυθίζω σταδιακά τα δόντια μου στην σάρκα της. Είχα ασκήσει πολύ πίεση όταν ξαφνικά άνοιξε το στόμα της χωρίς όμως να βγάζει κανένα ήχο. Άρχισε να τρέμει και κοιτώντας προς το μουνί της είδα την αδερφή μου με το στόμα ανοιχτό να παίρνει στο στόμα της τα ζουμιά της καθώς έχυνε με υγρά να εκτοξεύονται με πίεση από το μουνί της.

-    Αχ… τι μου έκαναν τα αδερφάκια

είπε με τραχιά φωνή και με αυτό πήρε μια τούφα από τα μαλλιά μου και με έσπρωξε με βία πάνω στο στήθος της. Η κίνηση με ξάφνιασε και δάγκωσα με περισσή ένταση την ρόγα της κάνοντας την να σκούξει από πόνο και ταυτόχρονα ηδονή.

-    Έτσι μαλάκα μου, έτσι.

Ταυτόχρονα είχε πιάσει την αδερφή μου από το κεφάλι και της είχε χώσει το πρόσωπο της ανάμεσα στα πόδια της. Η Φωτεινή έκανε άγριους θορύβους ενώ προσπαθούσε να πάρει ανάσα μέσα στα υγρά της Ρούλας που είχε ακόμη ένα οργασμό και έχυνε πάνω στο κεφάλι της Φωτεινής. Η καύλα ήταν απερίγραπτη και δεν κρατήθηκα πολύ όταν ένιωσα το χέρι της αδερφής μου να απλώνει στον πούτσο μου και να τον παίζει και μέσα σε πολύ λίγο είχα χύσει στο πάτωμα και τα πόδια της Ρούλας που αντέδρασε με έντονο ξάφνιασμα στο ζεστό υγρό που κυλούσε στο δέρμα της.

Με φρέσκο καφέ στις κούπες μας, τη Ρούλα στην πολυθρόνα με τα πόδια ανοιχτά να στηρίζονται στα μπράτσα της πολυθρόνας και τα δάχτυλα της να χαϊδεύουν αργά τα μουνόχειλα της και την αδερφή μου με εμένα αγκαλιασμένους στον καναπέ κάναμε τις απαραίτητες συστάσεις. Η Φωτεινή πήρε τον πούτσο μου στο χέρι της και τυλίγοντας τα δάχτυλα της γύρω του άρχισε να του δίνει σιγά-σιγά ξανά ζωή. Το κλίμα ιδιαίτερα ερωτικό και νιώθοντας την καύλα μου να φουντώνει βλέποντας τη Ρούλα να παίζει την κλειτορίδα της και να γαμάει το μουνί της με τα δάχτυλα της, έχωσα δυο δάχτυλα στο μουνί της Φωτεινής δίπλα μου. Καθ’ όλη την διάρκεια συνομιλούσαμε ανάμεσα σε μορφασμούς καύλας και άναρθρες κραυγές και έμαθα ότι είχαν γνωριστεί με την αδερφή στο internet, βρεθήκαν για καφέ και συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα της καφετέριας όταν η αδερφή μου της έδωσε ένα έντονο γλωσσόφιλο μπροστά στους έκπληκτους θαμώνες. Τελικά ήταν πολλά που δεν ήξερα για την αδερφούλα μου.

-    Όσο και αν σιχαίνομαι τους πούτσους, θα με καύλωνε να σε έβλεπα να παίρνεις τον αδερφό σου,

είπε με την βραχνή φωνή της η Ρούλα και χωρίς 2η πρόσκληση η Φωτεινή έσκυψε και με πήρε στο στόμα της. Την ίδια ώρα η Ρούλα είχε βάλει τρία δάχτυλα στο μουνί της και τα έπαιζε όλο και πιο δυνατά. Σύντομα και με το θέαμα της φίλης της αδερφής μου να γαμιέται με τα δάχτυλα της ήμουν και πάλι πέτρα.

Η Φωτεινή σηκώθηκε και με πρόσωπο προς την Ρούλα έκατσε πάνω στον πούτσο μου και τον πήρε σιγά αρχίζοντας να χορεύει πάνω του. Η Ρούλα εν το μεταξύ έχωσε και τέταρτο δάχτυλο μέσα στην καυλωμένη μουνάρα της και άρχισε να γαμιέται με μανία ενώ η αδερφή μου χόρευε πάνω στο καυλί μου.

-    Βρε τα αδερφάκια τι μου κάνουν…

είπε πάλι και είδα τον πίδακα να εκτοξεύεται από το μουνί της Ρούλας και εκείνη να χώνει και το πέμπτο δάχτυλο μέσα της και να γαμιέται με την μπουνιά της με ταχύτητα. Όταν ηρέμησε ο οργασμός της, σύρθηκε προς το μέρος μας και έχωσε την μούρη της ανάμεσα στα πόδια της αδερφής μου ρουφώντας της την κλειτορίδα. Η Φωτεινή την έπιασε από το κεφάλι και την έσπρωξε με δύναμη ανάμεσα στα πόδια της. Η Ρούλα ανταποκρίθηκε με έντονο γλείψιμο.

-    Έτσι πουτανί μου, έτσι καύλα μου…

της έλεγε και σύντομα άρχισε να τρέμει και να χοροπηδά ακόμη πιο έντονα ενώ ξαφνικά έκατσε με δύναμη καρφώνοντας τον πούτσο μου δυνατά μέσα της και κλειδώνοντας το κεφάλι της Ρούλας ανάμεσα στα πόδια της.

-    Αχ… χύνω η πουτάνα…

Η ένταση τρομερή και καθώς η αδελφή μου σηκώθηκε για να σωριαστεί δίπλα μου στον καναπέ η Ρούλα δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και έχυσα στο πρόσωπο της που ήταν ανάμεσα στα πόδια μου. Ασυναίσθητα δε έπιασα το κεφάλι της και της το έσπρωξα με δύναμη πάνω στην πούτσα μου καθώς έσκαγε το ένα μετά το άλλο τα κύματα του σπέρματος. Η Ρούλα ξαφνιασμένη άνοιξε το στόμα της να αντιδράσει με αποτέλεσμα να σπρώξω την πούτσα μου βαθειά μέσα στο λαρύγγι της και να αδειάσω δυο ακόμη κύματα σπέρματος στο στόμα της. Όταν ελευθέρωσα το κεφάλι της σηκώθηκε με την αηδία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο άρχισε να βρίζει και να με χαστουκίζει μανιασμένη ώσπου σηκώθηκε η αδερφή μου να την σταματήσει.

-    Έλα, έλα, είδες τα αδελφάκια να πηδιούνται όπως ήθελες, έλα να σε καθαρίσω τώρα…

και την έσπρωξε προς το μπάνιο κάνοντας μου νόημα να ακολουθήσω.

Στο μπάνιο η Ρούλα μπήκε στην μπανιέρα και η αδερφή μου στάθηκε όρθια πάνω στο χείλος της. Η Ρούλα άπλωσε το χέρι της και άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της Φωτεινής ενώ με το άλλο γάμαγε το μουνί της με τα δάχτυλα της. Σε πολύ λίγο η αδερφή μου λύγισε τα γόνατα της και η Ρούλα τέντωσε το κεφάλι της και ένας ποταμός ελευθερώθηκε από την Φωτεινή πάνω στο πρόσωπο της Ρούλας. Μπήκαν και οι δυο στην μπανιέρα και τραβώντας την κουρτίνα κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα για χρόνο μεταξύ τους.

Όταν βγήκαν απολογήθηκα στην Ρούλα η οποία χαμογέλασε.

-    Η αδερφή σου με αποζημίωσε…

και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα με την γλώσσα της να βρίσκει στιγμιαία την δική μου.

(Copyright protected OW ref: 64811)