Αγνώστου πατρός

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας. Είμαι η Βάνα, 43 χρονών, παντρεμένη και με δύο παιδιά. Οι ιστορίες σας μου κρατάνε συντροφιά εδώ και χρόνια. Έτσι το θεώρησα υποχρέωση μου να σας γράψω και εγώ την ιστορία που σημάδεψε για μια εικοσαετία τη ζωή μου, αφήνοντας μου τόσες γλυκές αναμνήσεις.

 

Η ιστορία:

Ας τα πάρουμε απ την αρχή. Πατέρα δεν γνώρισα. Η μάνα μου με γέννησε στα δεκαεπτά της και ποτέ δεν αποκάλυψε ποιος ήταν ο πατέρας. Στα πέντε μου παντρεύτηκε έναν άντρα δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερο της αλλά μετά από ένα χρόνο χώρισε και έτσι μείναμε και πάλι στο σπίτι του παππού. Γιαγιά δεν υπήρχε αφού τους είχε εγκαταλείψει όταν η μαμά ήταν μωρό. Με τον παππού περνούσα τελεία αφού πότε δεν μου χαλούσε χατίρι. Η μαμά φώναζε ότι θα με χαλάσει αλλά ποιος την άκουγε.

Είχα μεγαλώσει αρκετά όταν ένα βράδυ με ξύπνησε κάποιος θόρυβος. Πράγμα σπάνιο για μένα, αφού δεν ξυπνούσα ούτε με κανόνια, όπως έλεγε και η μαμά. Φοβισμένη προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει. Φώναξα μια μαμά αλλά δεν πήρα απάντηση. Σηκώθηκα και βγήκα στο διάδρομο. Ο θόρυβος ακουγόταν απ το δωμάτιο του παππού. Άκουγα από μέσα και τη φωνή της μαμάς κάπως παράξενα. Κάτι σαν κλάμα. Έσπρωξα την πόρτα με αγωνία και με την σκέψη ότι κάτι έπαθε ο παππούς. Το θέαμα που αντίκρισα με έκανε να μείνω άγαλμα. Ο παππούς ξαπλωμένος γυμνός και την μαμά, τέλειος γυμνή και αυτή, από πάνω του να χοροπηδάει πάνω στον πούτσο του και να ουρλιάζει στην κυριολεξία.

-    Χύνω μπαμπάκα μου, χύνω η πουτάνα, χύνω, χύνω…

Όπως είχε γυρισμένη την πλάτη σε μένα δεν μπορούσαν να με δουν. Τραβήχτηκα λίγο στο σκοτάδι και έμεινα ακίνητη. Η μαμά συνέχισε να χοροπηδάει πάνω του και μετά έπεσε πάνω του και άρχισε να τον φιλάει στο στόμα. Ενώ συνέχισε να ανεβοκατεβάζει τον κώλο της αργά, κάνοντας τον πούτσο του παππού μια να φαίνεται ολόκληρος τη μια και να χάνεται μέσα της την άλλη. Ξαφνικά ένιωσα μια ρίγη στο κορμάκι μου, ένα γλυκό μούδιασμα, κάτι που για πρώτη φορά ένοιωσα. Ασυναίσθητα έφερα το χέρι στο μουνί μου και το χάιδεψα έξω απ το βρακάκι.

Το πρώτο σοκ είχε περάσει και πλέον με είχε συνεπάρει το θέαμα που γέμισε το μυαλό μου με εικόνες που δεν θα έφευγαν ποτέ από τη ζωή μου.

(Copyright protected OW ref: 64614)