Ξαδέρφη φωτιά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Δεν θέλω να κουράσω και θα μπω αμέσως στο θέμα.
Είμαι ο Νίκος και έχω μια ξαδέρφη την Σούλα, με πολύ καλό σώμα και τεράστια βυζιά που τα είχε συνήθως σε κοινή θέα.

Η Σούλα είχε έρθει για δυο-τρεις μέρες να μείνει στο σπίτι μας (μένω με τους δικούς μου). Η Σούλα μου τριβόταν συνέχεια αλλά πάντα στην πλάκα. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα...

Ήταν μεσημέρι, όλοι είχαν πάει για ύπνο και ήμασταν οι δυο μας στον καναπέ. Είχε ξαπλώσει ακουμπώντας τα πόδια της πάνω στα δικά μου. Φορούσε ένα φουστανάκι κοντό και έτσι όπως καθόταν έβλεπα μέχρι μέσα στο φόρεμα της, ανάμεσα στα μπούτια της.
Την χάιδευα χωρίς να κάνω κάτι περίεργο. Κατάλαβα όμως ότι ήθελε κάτι παραπάνω γιατί δεν αντιδρούσε.

Σιγά-σιγά ανέβαζα το χέρι μου προς τα πάνω. Η Σούλα έκανε πως κοιμόταν. Το χέρι μου είχε φτάσει κάτω από το φόρεμα της. Εκείνη την στιγμή κάποιος ξύπνησε και τραβήχτηκα..

Όταν έπεσε βράδυ, μου πρότεινε να πάμε για ποτό και την περίμενα να ετοιμαστεί. Όταν την είδα καύλωσα τρελά. Φόρεσε ένα κοντό φορεματάκι, που μόλις έσκυβε λίγο έβλεπε ο καθένας το κωλαράκι της και πάνω αυτό άνοιγε στο στήθος μέχρι μέσα.

Πήγαμε για ποτό και βρήκα κάτι φιλαράκια και το ένα ποτό έφερε το άλλο. Τα φιλαράκια κόλλαγαν στη Σούλα αλλά δεν με πείραζε, ίσα-ίσα. Καθώς χόρευε και έκανε και στροφές όλο και σηκωνόταν το φόρεμα και την κοίταζαν όλοι. Εγώ καύλωνα.

Σε μια στιγμή, βλέπω ότι χόρευε με έναν από τους φίλους μου κολλητά και είχε βάλει το χέρι του κάτω από την φούστα της. Η Σούλα ήταν πολύ ζαλισμένη αλλά δεν ήθελα να την προστατέψω γιατί μου άρεσε.
Το μαγαζί είχε πολύ κόσμο και ήμασταν στριμωγμένοι και όποιος έφτανε χούφτωνε, γνωστοί και άγνωστοι... Δεν έδειχνε να ενοχλείται.

Ήρθε η ώρα να φύγουμε. Μπήκαμε στο αμάξι εγώ που οδηγούσα και οι τρεις φίλοι μου. Η Σούλα όπως έκατσε είχε φτάσει το φουστάνι τελείως πάνω. Οι δύο που κάθισαν πίσω, δεν έχασαν ευκαιρία και έχωσαν τα χέρια τους ανάμεσα στα πόδια της.
Της έπιαναν τα βυζιά. Τους την είπα λίγο και σταμάτησαν γιατί ήταν ζαλισμένη και ίσως δεν είχε επίγνωση για το τι κάνει.

Μετά από λίγο τους πήγα όλους σπίτι και ήρθε και έκατσε μπροστά. Τι καύλα! Τα μπουτάκια της όλα έξω. Δεν μπορούσα. Όταν κατεβήκαμε να πάμε σπίτι την βοηθούσα λίγο να περπατήσει αλλά ταυτόχρονα της έπιανα το κωλαράκι.
Την πήγα στο δωμάτιο και μου ζήτησε να την βοηθήσω να αλλάξει. Της έβγαλα το φόρεμα και έμεινε με το στρινγκ και το σουτιέν και έπεσε ξερή. Εγώ δεν έφυγα, πήγα και την χούφτωνα, αλλά μετά σκέφτηκα ότι δίπλα ήταν οι δικοί μου οπότε δεν έπαιζε να γίνει κάτι...

Την άλλη μέρα όλοι έλειπαν για δουλειά και ξυπνήσαμε κατά τις έντεκα. Πήγα να δω τηλεόραση και έρχεται. Μόλις είχε βγει από το μπάνιο τυλιγμένη με την πετσέτα. Είχε σκύψει λίγο και πάω από πίσω της και βάζω το χέρι μου στο μουνάκι της. Εκείνη γυρνάει και μου λέει:

-    «Άντε, επιτέλους!»

Άρχισα να την γλύφω παντού και είχε καυλώσει. Χωρίς δεύτερη σκέψη την πετάω στον καναπέ και την καρφώνω με δύναμη και την πήδαγα με μανία. Αυτή φώναζε και με τρέλαινε ακόμα πιο πολύ.

Δεν άντεξα πολύ και μετά από λίγο μου ζήτησε να χύσω μέσα στο μουνάκι της (έπαιρνε χάπια) και σε δευτερόλεπτα τη γέμισα με καυτό χύσι..


Τις άλλες δύο μέρες τη γαμούσα συνέχεια, πράγμα που κάνω ακόμα όταν βρεθούμε.