Αξέχαστη παρτούζα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αυτό το τρίο πραγματικά δεν το περίμενα...

Η ιστορία:

Είναι παρασκευή απόγευμα και έχω πάρει ένα υπνάκο μετά το φαγητό, ενώ η γυναίκα μου δίπλα μου προτίμησε περάσει την ώρα της χαζεύοντας στο tablet φωτογραφίες από περασμένα ταξίδια μας.

Χωρίς να έχει περάσει πολύ ώρα από τότε που ξάπλωσα και το κουδούνι του σπιτιού μας με ξυπνάει από τον ελαφρύ ύπνο μου. Η γυναίκα μου σηκώνεται να ανοίξει προτρέποντας με να συνεχίσω τον ύπνο μου. Στην πόρτα είναι η αδερφή της γυναίκας μου. Τις ακούω να μιλάνε χωρίς να διακρίνω τι λένε και μετά από λίγο έρχεται η γυναίκα μου στο δωμάτιο μας και παίρνει το tablet.

-    Ήρθε η αδερφή μου. Έχει αγοράσει και αυτή tablet και θέλει να της δείξω πως δουλεύει. Εσύ κοιμήσου αγάπη μου λίγο ακόμα…

μου λέει και πάει στο σαλόνι. Δεν έχω διάθεση να κοιμηθώ άλλο, αλλά από την άλλη βαριέμαι να σηκωθώ και κάθομαι αραχτός στο κρεβάτι ακούγοντας την γυναίκα μου και την αδερφή της να μιλάνε στο σαλόνι. Έχω ιδρώσει ελαφρά παρότι το παράθυρο του δωματίου είναι ανοικτό και αποφασίζω να γδυθώ τελείως συνεχίζοντας να χαζεύω με το tablet στο ίντερνετ. Μετά από ένα τέταρτο ακούω βήματα προς την τουαλέτα που είναι δίπλα στο υπνοδωμάτιο. Μετά από λίγο μπαίνει στο δωμάτιο η γυναίκα μου για να δει αν κοιμάμαι.

Βλέποντας με γυμνό και ξύπνιο να χαζεύω στο ίντερνετ δεν χάνει στιγμή και χωρίς να πει κουβέντα έρχεται προς τα μένα και αρχίζει να μου παίρνει πίπα. Έχει ξεσκεπάσει το πουτσοκέφαλο μου και το γλείφει απαλά με χείλη της ενώ μου μαλάζει τα αρχίδια με δύναμη προϊδεάζοντας με για το τι θα ακολουθήσει. Μόλις το καυλί μου έχει αρχίσει να πρήζεται λίγο το χώνει όλο μέσα στο στόμα της και αρχίζει να χαϊδεύει απαλά την κωλοτρυπίδα μου. Σχεδόν αυτόματα το καυλί μου έχει γίνει σχεδόν πέτρα και χωράει με το ζόρι μέσα στο στόμα της, οπότε το βγάζει και αρχίζει να το γλείφει από πάνω μέχρι κάτω ενώ συνεχίζει να ασχολείται με τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα μου.

Το καυλί μου είναι σκληρό και της σπρώχνω το κεφάλι προς τα κάτω για να γλείψει τα πρησμένα αρχίδια μου. Τα χώνει και τα δύο στο στόμα της ενώ με το ένα χέρι συνεχίζει να χαϊδεύει την τρύπα μου και με το άλλο μου τραβάει μαλακία με δύναμη. Με έχει καυλώσει απίστευτα και με το ζόρι κρατιέμαι για να μην χύσω. Θέλω να το απολαύσω και άλλο και της παίρνω από τα χέρι το καυλί μου για το παίζω πιο απαλά μόνος μου για να μην τελειώσω άμεσα. Αυτόματα μου κάνει νόημα να σηκώσω τα πόδια μου και μου ανοίγει τα κωλομέρια με τα χέρια της και αρχίζει να γλείφει με πάθος την κωλοτρυπίδα μου.

-    Θα χύσω αν συνεχίσεις έτσι…

της ψιθυρίζω με καυλωμένο τόνο. Στο δευτερόλεπτο σταματάει και βγάζει τα ρούχα της αποκαλύπτοντας τα πληθωρικά βυζιά της με τις ρώγες έτοιμες για πιπίλισμα ενώ το μουνάκι της έχει αρχίζει να στάζει. Κάθεται άμεσα πάνω στο καυλί μου και αρχίζει σιγά-σιγά να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου ενώ εγώ μαλάζω τα βυζιά της.

-    Πες μου πως γίνεται να μην μου ζητάει κάθε φορά password;

ρωτάει η αδερφή της πηγαίνοντας έξω από την τουαλέτα νομίζοντας ότι η γυναίκα μου είναι ακόμα εκεί.

-    Που είσαι;

ξαναρωτάει αφού δεν παίρνει απάντηση και καταλαβαίνοντας ότι ψάχνει σε λάθος σημείο. Ασυναίσθητα έρχεται προς το δωμάτιο μας του οποίου η πόρτα είναι ανοιχτή και μόλις μπαίνει στο δωμάτιο βλέπει την γυναίκα μου να είναι από πάνω μου ξαπλωμένη και να της γλείφω με μανία την ρώγα ενώ η λεκάνη μου σηκώνεται ρυθμικά για να της καρφώνω το καυλί μου μέσα στο μουνί της που τρέχει σαν βρύση από καύλα. Η γυναίκα μου και εγώ κοιτάμε την αδερφή της χαμογελώντας και με εμφανή τα σημάδια της καύλας στα πρόσωπα μας, οπότε η αδερφή της ξεπερνάει την μικρή σαστιμάρα γιατί δεν περίμενε το θέαμα και έρχεται πιο κοντά μας.

Η γυναίκα μου έχει καυλώσει πιο πολύ από το γεγονός ότι έχουμε θεατή. Μου το είχε αναφέρει πολλές φορές ότι είχε τέτοια φαντασίωση και φαινόταν ότι δεν χάσει τώρα τέτοια ευκαιρία. Πλέον έχει ξαναρχίσει να ανεβοκατεβάζει την κωλάρα της και με μαεστρία να βάζει και να βγάζει το καυλί μου ολόκληρο μέσα στον κόλπο της. Κάθε τόσο η γυναίκα μου γυρίζει το κεφάλι της προς την πλευρά της αδερφής της έχοντας μια έκφραση καύλας ανάμεικτη με ένα αίσθημα ικανοποίησης που αυτή γαμιέται ενώ η αδερφή της απλώς τρίβει το μουνί της. Εγώ συνεχίζω να απολαμβάνω το μουνί της γυναίκας μου ενώ ταυτόχρονα βυζαίνω από το πλούσιο στήθος της. Κάθε τόσο γυρίζω και εγώ το κεφάλι προς την αδερφή της γυναίκας μου που έχει γδυθεί τελείως και στέκεται πάνω στο κρεβάτι δίπλα μας σε στάση βαθύ κάθισμα και προσπαθεί να χώσει όσο πιο βαθιά μπορεί τα τρία δάχτυλα μέσα στο ξυρισμένο μουνί της.

-    Θέλω να χύσω καύλα μου…

λέω στην γυναίκα μου που χτυπιέται ανελέητα πάνω στο καυλί μου.

-    Λίγο ακόμα κρατήσου γαμιά μου...

μου απαντάει με λάγνο ύφος η γυναίκα μου. Δεν προλαβαίνει να τελειώσει την φράση της και η αδερφή της σηκώνεται και στήνεται τώρα μπροστά στο μουνί της γυναίκας μου χαζεύοντας τα μουνοχύματα της που τρέχουν πάνω στα αρχίδια μου. Μου ανοίγει τα πόδια και αρχίζει να γλείφει τα αρχίδια μου κάνοντας τον πούτσο μου τόσο σκληρό που πλέον κάθε καυλιά μου σκίζει κυριολεκτικά το μουνί της γυναίκας μου. Σφίγγω με δύναμη την γυναίκα μου για να είναι ξαπλωμένη πάνω μου και να σταματήσει να κουνάει τον κώλο της και αρχίζω εγώ τώρα να ανεβοκατεβάζω την λεκάνη μου χτυπώντας με όση δύναμη έχει το καυλί μου βαθιά μέσα στο μουνί της γυναίκας μου που από την καύλα είναι έτοιμη να χύσει. Η αδερφή της συνεχίζει να με γλείφει στα αρχίδια ενώ ασυναίσθητα έχει βάλει το χέρι της να χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα μου και αυτό με τρελαίνει.

-    Χύνω…

φωνάζω με δύναμη ενώ τα χύσια μου πλημμυρίζουν τον κόλπο της γυναίκας μου.

-    Κι εγώ…

απαντάει σχεδόν αμέσως η γυναίκα μου. Το μουνί της μου στραγγαλίζει το καυλί και ταυτόχρονα να ξεζουμίζει κάθε σταγόνα σπέρμα που μπορεί να έχει. Η γυναίκα μου κάθεται λίγο ακόμα πάνω μου με το καυλί μου μέσα της ενώ η αδερφή της γλείφει πλέον από τα αρχίδια μου όχι μόνο τα μουνοχύματα της γυναίκας μου αλλά και τα χύσια μου, που πλέον τρέχουν σιγα-σιγά έξω από τον κόλπο της γυναίκας μου, η οποία έχει εξαντληθεί και αποφασίζει γρήγορα να σηκωθεί από πάνω μου και να ξαπλώσει δίπλα μου για να χαλαρώσει. Η αδερφή της συνεχίζει με πιο πολύ πάθος τώρα να γλείφει τα χύσια μου από το καυλί και τα αρχίδια μου που πλέον είναι εκτεθειμένα στις ορέξεις της.

-    Θέλω και άλλα χύσια…

μου λέει όταν τα έχει γλείψει όλα.

-    Μην με κοιτάς! Όλα είναι δίπλα…

της απαντάω δείχνοντας την γυναίκα μου που είναι σχεδόν κοιμισμένη δίπλα μου.

-    Θα μου βάλεις λίγο δάχτυλο σε παρακαλώ;

Με ρωτάει με λάγνο ύφος η αδερφή της γυναίκας μου για να πάρει θετική νεύμα εκ μέρους μου. Χωρίς να το σκεφτεί κάθεται πάνω από την γυναίκα μου σε στάση 69 και αρχίζει να της γλείφει το μουνί σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πάρει όσα από τα χύσια μου μπορεί. Η γυναίκα μου ξαφνιάζεται κάπως αλλά τελικά η  εξάντληση της δεν είναι αρκετή για να αντισταθεί στο γλειφομούνι και το δαχτύλωμα που της κάνει η αδερφή της για να βρει λίγα ακόμα χύσια μου. Σηκώνομαι λίγο πιο πάνω στο κρεβάτι για να μπορώ να κινούμαι λίγο πιο άνετα και με το ένα μου δάχτυλο αρχίζω να γαμάω το μουνί της αδερφής της γυναίκας μου που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το πρόσωπο της μισοκοιμισμένης γυναίκας μου.

Η αδερφή της είναι ήδη πολύ υγρή και το μουνί της αρκετά ανοικτό οπότε της βάζω και δεύτερο δάχτυλο και της οργώνω λίγο πιο συστηματικά το μουνί. Κάθε φορά που καυλώνει πολύ και σταματάει να γλείφει το μουνί της γυναίκας μου βγάζω τα δάχτυλα μου από το μουνί της και τα βάζω στο στόμα της γυναίκας μου που ασυναίσθητα τα γλείφει. Τότε η αδερφή της συνεχίζει με πάθος την ανεύρεση χυσιών στο μουνί της γυναίκας μου. Κάθε τόσο βέβαια ρίχνει μια ματιά στο καυλί μου που αρχίζει πάλι να σηκώνεται.

-    Θέλω να με γαμήσεις…

μου λέει κοιτάζοντας άλλη μια φορά τον καυλωμένο πούτσο μου.

-    Δεν είναι ακόμα αρκετά σκληρός…

της απαντάω συνεχίζοντας να τρίβω το μουνί της.

-    Την κωλοτρυπίδα…

λέει με βαριά φωνή η γυναίκα μου.

-    Τι;…

ρωτάει η αδερφή της που δεν κατάλαβε τι εννοούσε η γυναίκα μου.

-    Γλείψε την κωλοτρυπίδα του για να σε γαμήσει...

της ξαναλέει η γυναίκα μου πιάνοντας μου τον πούτσο. Χωρίς δεύτερη σκέψη η αδερφή της την αφήνει και έρχεται ανάμεσα στα πόδια μου και μου κάνει νόημα να τα σηκώσω για να αποκαλυφθεί η κωλοτρυπίδα μου. Μόλις την βλέπει αμέσως μου πιάνει τα κωλομέρια και τα ανοίγει όσο πιο πολύ μπορεί και αρχίζει με μανία να με γλείφει μέσα και γύρω από την τρύπα μου. Η γυναίκα μου έχει αρχίσει να μου τραβάει μαλακία όσο η αδερφή της με γλείφει χωρίς να προσέχει οτιδήποτε άλλο. Μετά από λίγο η αδερφή της παρατηρεί ότι το καυλί μου έχει γίνει πέτρα και αμέσως σταματάει το γλείψιμο. Κάνει νόημα στη γυναίκα μου να αφήσει το καυλί μου και όπως είμαι ξαπλωμένος κάθεται με μια κίνηση πάνω στο καυλί μου που μπαίνει μέσα της με χαρακτηριστική άνεση. Είναι πολύ υγρό και αρκετά ανοικτό. Η γυναίκα μου έχει ανοίξει τα μάτια της και κοιτάζει την αδερφή της να έχει ξαπλώσει πάνω μου και να κουνάει τον κώλο με μανία πάνω στο καυλί μου με δύναμη. Η γυναίκα μου απολαμβάνει το θέαμα ενώ η αδερφή της αισθάνεται το καυλί μου μέχρι τον τράχηλο της και την γλώσσα μου να της γλείφει την πρησμένη ρώγα πάνω στο μικροσκοπικό της στήθος.

-    Χύνω...

ξαναφωνάζω ενώ η αδερφή της γυναίκας μου έχει καρφώσει το καυλί μου πάνω στον τράχηλο της.

-    Μπράβο ζωή μου…

μου λέει η γυναίκα μου βλέποντας την έκφραση της ικανοποίησης στο πρόσωπο μου. Η αδερφή της περιμένει ακίνητη τις τελευταίες συσπάσεις του πούτσου μου μέσα στο μουνί της για να πάρει όλα τα χύσια ενώ η γυναίκα μου με φιλάει με πάθος στο στόμα. Όταν το καυλί μου ξεπρήζεται η αδερφή της σηκώνεται από πάνω μου και ξαπλώνει δίπλα μου γεμάτη ικανοποίηση.

-    Εσύ δεν θα χύσεις;…

ρωτάει η γυναίκα μου την αδερφή της.

-    Όχι. Μόνο χύσια ήθελα να νιώσω. Αν θέλεις μπορώ να στα δώσω,

της απαντάει η αδερφή της. Η γυναίκα μου κάνει ένα μορφασμό αδιάφορο στην αδερφή της, που τελικά μόνη της επιλέγει να δώσει τα χύσια μου στην γυναίκα μου. Κάθεται πάνω από το στόμα της γυναίκας μου σε στάση βαθύ κάθισμα και ανοίγει τα μουνόχειλα της για να στάξουν τα χύσια και τα μουνοχύματα της στη γλώσσα της γυναίκας μου. Μόλις πέφτουν οι πρώτες σταγόνες η γυναίκα μου τις καταπίνει και δείχνει να το απολαμβάνει. Αμέσως παίρνει ένα μαξιλάρι και το βάζει κάτω από το κεφάλι της. Τώρα η γλώσσα και το στόμα της είναι ακριβώς πάνω στο μουνί της αδερφής της και της γλείφει την μουνότρυπα όσο πιο βαθιά μπορεί για να πάρει όσο πιο πολλά χύσια μπορεί. Σύντομα καταλαβαίνει ότι έχει περισσότερο μουνοχύματα της αδερφής και λιγότερο χύσια δικά μου οπότε σταματάει το γλείψιμο.

-    Ευχαριστώ…

λέει στην αδερφή της δίνοντας ένα φιλί στα μουνόχειλα και της κάνει νόημα να σηκωθεί. Η αδερφή της σηκώνεται και κάθεται δίπλα της ενώ εγώ φιλάω με γλωσσόφιλο την γυναίκα μου γευόμενος τα χύσια μου και τα μουνοχύματα της αδερφής της και της ζητάω να αράξουμε λιγάκι γιατί έχω εξαντληθεί, όπως και γίνεται.

(Copyright protected OW ref: 64436)