Ο αδερφός κι εγώ

Δημοσιεύθηκε από suspect2you
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία έχει εμπνευστεί από αφήγηση καλής φίλης. Ονόματα και καταστάσεις έχουν αλλαχτεί για την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής.

Η ιστορία:

Με τον αδερφό μου τον Σπύρο δεν τα πηγαίναμε ποτέ ιδιαίτερα καλά. Ένα χρόνο διαφορά ηλικίας, αυτός πάντα μετρημένος και με στόχους και πρόγραμμα, εγώ ψιλό χύμα και όπου με βγάλει.

Το ίδιο και στις σχέσεις μας. Εγώ από αγκαλιά σε αγκαλιά άνοιγα τα πόδια μου στον πρώτο που μου γυάλιζε. Εκείνος να αναζητά το τέλειο και να διώχνει χωρίς σκέψη όσες δεν τον ικανοποιούσαν. Δεν λέω, έζησα τρελές καταστάσεις και όσο και αν θύμωνα που ο Σπύρος με κατέκρινε η κατάληξη σχεδόν πάντα τον επιβεβαίωνε. Η ίδια στάση και στα επαγγελματικά μας, τις κοινωνικές μας συναναστροφές, τη σχέση μας με την οικογένεια και μετά από πολλές κόντρες και εντάσεις φτάσαμε να έχουμε μια σχεδόν τυπική αδερφική σχέση. Και όλα αυτά έως την 4η δεκαετία μας, όταν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα χάσαμε τους γονείς μας.

Η νέα μας κατάσταση βρήκε εμένα να μαζεύω τα κομμάτια από μια ακόμη αποτυχημένη σχέση, στην ίδια δουλειά από το Πανεπιστήμιο και τον Σπύρο ακόμη να ψάχνει το τέλειο κάνοντας καριέρα σε πολυεθνική. Η αλλαγή στην οικογένεια όμως μας έφερε λίγο πιο κοντά με τον Σπύρο ξαφνικά να αναλαμβάνει ρόλο προστάτη μεγάλου αδερφού που τηλεφωνούσε σχεδόν καθημερινά φροντίζοντας να μαθαίνει εάν είμαι καλά και κάνοντας ότι μπορούσε να βεβαιωθεί ότι όντως πήγαιναν όλα καλά όσο το δυνατόν.

Στα 40 του, ψηλός με τέλειο σώμα από την φανατική επίσκεψη σε γυμναστήρια, ψιλό-γκριζαρισμένα μαλλιά που του προσέδιδαν γοητευτική εμφάνιση και μια οικονομική άνεση υψηλόβαθμου στελέχους πολυεθνικής που του έδιναν σιγουριά και στυλ ανθρώπου με έλεγχο που αποκτά ότι θελήσει. Από την άλλη εγώ μικροκαμωμένη όπως πάντα, στα ίδια κιλά, με μικρό αλλά στητό στήθος, σφικτό κώλο να διαγράφεται μέσα από τις παντελόνες και στυλ ατίθασης φοιτήτριας. Αυτό έκανε τεκνά πολύ μικρότερα από μένα να μου την πέφτουν διαρκώς και που και που εγώ ανταπέδιδα παίρνοντας πολλές εμπειρίες αλλά και ελάχιστη ουσία.

Το καλοκαίρι μετά τις οικογενειακές μας περιπέτειες ο Σπύρος με κάλεσε στο συγκρότημα όπου ενοικίαζε μπανγκαλόου για τις διακοπές του. Ήξερε ότι με τα οικονομικά μου δεν ήμουν καλά οπότε ήθελε να περάσω «καλές διακοπές πριν τον δύσκολο χειμώνα μπροστά μας». Η σχέση μας μετά την οικογενειακή μας περιπέτεια είχε αρχίζει να αλλάζει πολύ και η πρόσκληση του έφτασε με ικανοποίηση στ’ αυτιά μου. Άλλωστε και ποιός δεν θα ήθελε να περάσει ένα καλοκαίρι σε υπέρ πολυτελές περιβάλλον. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορούσα να απορρίψω την πρόταση και έτσι κανονίσαμε να πάω την Παρασκευή το επόμενο Σαββατοκύριακο και αφού ο ίδιος θα είχε δουλειά στο γραφείο μέχρι το βράδυ θα είχα το χώρο όλο δικό μου μέχρι να έρθει την επόμενη μέρα.

Έφτασα στο συγκρότημα λίγο μετά το μεσημέρι μιας πολύ ζεστής Παρασκευής και αφού οδηγούσα για ένα τρίωρο περίπου. Η χλιδή και η πολυτέλεια σε πλήρη ανάπτυξη σε όλο το θέρετρο, από την υποδοχή όπου παρέλαβα το κλειδί του μπανγκαλόου μέχρι το χώρο που θα με φιλοξενούσε. Μπαίνοντας η ζέστη και η κούραση από την οδήγηση είχαν ήδη αποτυπωθεί στα ρούχα και το κορμί μου και έτσι πέταξα το σακίδιο μου, έβγαλα ότι φορούσα και χώθηκα στο μπάνιο να κάνω ένα γρήγορο ντους πριν ορμήσω στην ιδιωτική πισίνα με το νερό να στάζει ακόμη από το κορμί μου. Ήξερα ότι εκεί που ήμουν δεν με έβλεπε κανείς και αφού ο Σπύρος θα έφτανε την επόμενη δεν μπήκα στον κόπο να βάλω καν μαγιό. Αφού πλατσούρισα καμιά ώρα στο νερό ξάπλωσα στην σεζλόνγκ να απολαύσω τον ήλιο και να μαζέψω λίγο μαύρισμα αφού με την δουλειά δεν με είχε δει ακόμη ο ήλιος. Ένιωσα τη ζέστη του ήλιου να χαϊδεύει το κορμί μου. Οι ρόγες μου όρθιες ακόμη από την αίσθηση του νερού τις πισίνας, το δέρμα μου υγρό με τις στάλες να λάμπουν κάτω από το φως. Έτρεξα το χέρι μου πάνω στο στήθος μου, ένιωσα τις ρόγες μου και τις έπαιξα ανάμεσα στα δάχτυλα μου. Χάιδεψα την κοιλιά μου και το άτριχο μουνί μου. Τα δάχτυλα μου γλίστρησαν πάνω στην κλειτορίδα μου, ανάμεσα στα μουνόχειλα μου και με ευκολία έσπρωξα δυο δάχτυλα στον υγρό κόλπο μου.

Έφερα στον νου μου τον Τάκη, τον πιτσιρικά που σημάδεψε τους τελευταίους μήνες. Αποδείχτηκε κωλόπαιδο, όπως ακριβώς είχε προβλέψει ο Σπύρος, αλλά το κωλόπαιδο έκανε πολύ καλό γαμήσι, κάτι που μου είχε λείψει τους μήνες από τότε που τον έπιασα με άλλη στο κρεβάτι και οι δρόμοι μας χώρισαν για τα καλά. Σκεφτόμουν τον καυλωμένο πούτσο του να χώνεται στο υγρό μουνί μου και έσπρωξα τα δάχτυλα μου βαθειά μέσα μου. Ένιωσα την καύλα μου να φουντώνει και άρχισα να γαμάω τον κόλπο μου με τα δάχτυλα μου, ενώ με το άλλο μου χέρι περιποιόμουν το στήθος μου στρίβοντας και τσιμπώντας πότε απαλά και πότε έντονα τις ρόγες μου. Ο οργασμός δεν άργησε να φτάσει διαπερνώντας όλο μου το κορμί και κάνοντας με να τρέμω κάτω από τον ζεστό ήλιο. Κράτησα τα δάχτυλα μου βαθιά μέσα μου και αφέθηκα στην ηδονή του οργασμού μου και σύντομα έπεσα στα χέρια του Μορφέα και ένα γλυκό ύπνο με τα δάχτυλα μου ακόμη μέσα στο μουνί μου.

Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει αλλά ξύπνησα με ένα ζευγάρι χέρια να χαϊδεύει το στήθος μου και να τσιμπάει ελαφρά τις ρόγες μου που είχαν καυλώσει από την περιποίηση. Είχα ακόμη φαντασιώσεις για τον Τάκη ή κάποιος με έκανε τσακωτή; Κράτησα τα μάτια κλειστά έντρομη και μόλις κατάλαβα ότι είχα τα δάχτυλα μου στον κόλπο μου πήγα να τα τραβήξω αλλά ο «εισβολέας» κράτησε το χέρι μου σπρώχνοντας τα πάλι πίσω. Με δεκάδες μαύρες σκέψεις για την ταυτότητα του εισβολέα άνοιξα τα μάτια μου έτοιμη να βάλω τις φωνές. Μπροστά μου όμως ήταν ο Σπύρος, γυμνός και αυτός και με τον χοντρό του πούτσο όρθιο από την καύλα.

-    Είσαι τόση ώρα στον ήλιο χωρίς αντηλιακό

είπε ατάραχος συνεχίζοντας να τρίβει λάδι στο στήθος μου με το ένα χέρι του ενώ με το άλλο κράτησε το χέρι σπρώχνοντας και πάλι τα δάχτυλα μου μέσα μου. Ήταν τόσο καθησυχαστικός ο τόνος του που δεν κατάφερα ν’ αρθρώσω λέξη και κλείνοντας ξανά τα μάτια αφέθηκα στα χάδια του νιώθοντας την καύλα να φουντώνει ξανά και τον στιγμιαίο φόβο να σβήνει. Τα χέρια του άπλωναν αντηλιακό χαϊδεύοντας το στήθος μου και τραβώντας ελαφρά τις ρόγες μου στέλνοντας ρίγη στο κορμί. Ένιωθα το μουνί μου να γίνεται όλο και πιο υγρό, την κλειτορίδα μου να φουσκώνει και τα χείλη να ανοίγουν έτοιμα να πάρουν τον χοντρό πούτσο του μέσα μου. Είχα για τα καλά «ξεχάσει» ότι ο πούτσος ήταν του αδερφού μου και τα δάχτυλα μου συνέχισαν να τρίβουν το πεινασμένο μουνί μου. Με το ένα χέρι να παραμένει στο στήθος το άλλο άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω.

-    Σπύρο, τι κάνεις εκεί;…

ψέλλισα με κομμένη την ανάσα και τέντωσα το κορμί μου μην μπορώντας να κρύψω πόσο ήθελα να με αγγίξει.

-    Αυτό που έπρεπε εδώ και καιρό.

Με την φωνή του επιτακτική και συνάμα καθησυχαστική δεν με άφησε να αντιδράσω καθώς η παλάμη του γλιστρούσε από το στην κοιλιά και πάνω στο μουνί μου. Τι ήταν όμως αυτό που έπρεπε να κάνει εδώ και καιρό; Με γούσταρε ο αδερφός μου και γι’ αυτό μου την έλεγε διαρκώς για τους τύπους που κυκλοφορούσα; Τι παίζει τελικά;

Τα μάτια του διαπέρασαν τα δικά μου και η ένταση της ματιάς του διέκοψε τις απορίες μου. Ένιωσα την ζέστη του αγγίγματος του να με καίει σαν φωτιά και τράβηξα τα δάχτυλα μου ενώ ταυτόχρονα άνοιξα κι’ άλλο τα πόδια μου αφήνοντας την πρόσβαση ελεύθερη.

-    Αδερφούλα βλέπω καλή περιποίηση…

κοιτώντας το άτριχο μουνί μου. Ας είναι καλά ο Τάκης που με έπεισε να κάνω ολική αποτρίχωση και για να του την πω είχα χτυπήσει και τατουάζ την λέξη FREE ακριβώς από πάνω. Η θετική αντίδραση του άλλοτε επικριτικού αδερφού μου έκανε τα υγρά μου να βράσουν ακόμη πιο πολύ και ένιωσα στάλες να κυλάνε από τα ανοιχτά μουνόχειλα μου στο ύφασμα της σεζλόνγκ. Κοίταξα τον πούτσο του Σπύρου. Μεγαλύτερος από του Τάκη και ίσως μεγαλύτερος από όλους όσους με είχαν πηδήξει μέχρι τώρα. Ένιωσα το μουνί μου να παίρνει φωτιά και όλο καύλα τύλιξα τα δάχτυλα μου, ακόμη υγρά από την πλημμύρα του μουνιού μου, γύρω από τον καυλωμένο του πούτσο. Ήταν τόσο σκληρός που ένιωθα ότι σε λίγο θα εκραγεί. Άρχισα να παίζω με το καυλί του και ταυτόχρονα ένιωσα τα δάχτυλα του να χώνονται στο μουνί μου με ορμή που μου έκοψε την ανάσα.

Τον κοίταξα μέσα στα μάτια καθώς έβαζε και έβγαζε τα δάχτυλα του μέσα στο ανοιγμένο μουνί μου που έσταζε από καύλα ενώ έπαιζα με το τεράστιο καυλί του. Αυτός ανταπέδωσε κρατώντας το βλέμμα του καρφωμένο πάνω μου. Ήταν τέτοια η ένταση που σε λίγα λεπτά ένιωθα να με κυριεύει ο πρώτος οργασμός στα χέρια του.

-    Μη σταματάς, πιο γρήγορα, πιο γρήγορα…

του είπα και αυτός αντέδρασε υπάκουα.

-    Αχ θα σε χύσω, θα σε χύσω... ναι

και το κορμί μου έτρεμε καθώς έσκασε ο οργασμός. Την ίδια ώρα ένιωσα και αυτόν να τσιτώνει και σε λίγο ένιωσα τα χύσια του να πέφτουν στο κορμί μου.

-    Χύνω κι εγώ…

τον άκουσα να φωνάζει ενώ έσπρωχνε ακόμη πιο βαθιά τα δάχτυλα του και έστριβε με μεγαλύτερη δύναμη την ρόγα μου. Το κορμί μου δεν σταματούσε να τρέμει από την ένταση του οργασμού μου. Άπλωσα τα χύσια του σε όλο μου το κορμί υπό το βλέμμα του Σπύρου που ανέπνεε γρήγορα μετά τον δικό του οργασμό. Καθώς η ένταση υποχωρούσε γονάτισε δίπλα μου και ακούμπησε το κεφάλι του στο στήθος μου. Πήρε την ρόγα μου στο στόμα του και την ρουφούσε δυνατά ενώ τα δάχτυλα του μπαινόβγαιναν αργά στο μουνί μου που ήταν τόσο υγρό από την καύλα και το χύσι.

-    Σπύρο, τι έγινε;…

τον ρώτησα και χωρίς απάντηση με κοίταξε στα μάτια και κόλλησε τα χείλη του στα δικά μου που αφέθηκαν σε ένα παθιασμένο φιλί. Η αίσθηση του «απαγορευμένου», τα χρόνια έντασης μεταξύ μας, η ένταση των τελευταίων μηνών όλα διαλύθηκαν καθώς οι γλώσσες μας μπερδεύονταν στο φιλί μας. Με μια κίνηση σηκώθηκε και ξάπλωσε επάνω μου. Ένιωθα τα γυμνασμένο κορμί του πάνω μου και ταυτόχρονα ένιωσα και το καυλί του να ακουμπάει στα μουνόχειλα μου. Προς στιγμή πάγωσα. Ήταν ένα θέμα να μαλακίσουμε ο ένας τον άλλο, αλλά τώρα το πράγμα μπλεκόταν επικίνδυνα και το μυαλό μου φώναζε να βάλω φρένο. Η πούτσα που ήταν έτοιμη να με σκίσει ήταν του αδερφού μου και έπρεπε να κάνω πίσω. Έπρεπε να μην μας αφήσω να περάσουμε το όριο. Έπρεπε! Το κορμί μου όμως είχε άλλη γνώμη και με μια κίνηση έσπρωξε προς τον καυλωμένο πούτσο και διέλυσε και το παραμικρό ίχνος ενοχής καθώς τον ένιωθα να γλιστρά μέσα μου.

Η αίσθηση ήταν η πιο καυλωτική απ’ όλους τους πούτσους που με είχαν σκίσει μέχρι τώρα και ήταν η καυλωμένη πούτσα του Σπύρου που με γέμιζε λες και είχε φτιαχτεί ειδικά για μένα. Τύλιξα τα πόδια μου γύρω του και τον έσπρωξα κι άλλο μέσα ενώ τα στόματα μας ενώθηκαν σε ένα παθιασμένο φιλί και τα κορμιά μας κλειδώθηκαν σε ένα καυτό αιμομικτικό σύμπλεγμα που λίγες ώρες πριν δεν θα μπορούσα να φανταστώ ούτε στα πιο παράξενα μου όνειρα να συμβαίνει.

Στην αρχή αργά αλλά όλο και πιο γρήγορα ο Σπύρος άρχισε να με πηδάει και εγώ να ακολουθώ τα σπρωξίματα του με μανία λες και δεν είχα πηδηχτεί ποτέ.

-    Έτσι μουνάρα μου, έτσι καύλα μου, όπως σε πηδάγανε και τα κωλόπαιδα που έβαζες μέσα σου...

μου φώναζε ο Σπύρος και εγώ είχα χαθεί στο πιο καυτό γαμήσι της ζωής μου.

-    Πήδα με, πήδα με σαν να μην έχω πηδηχτεί ποτέ καύλα μου.

Η σεζλόνγκ έσκουζε από την δύναμη που με κάρφωνε ο αδερφός μου και με τον ίδιο ρυθμό ακολουθούσα και εγώ την ορμή του. Το μουνί μου είχε ανοίξει από την καύλα και ένιωθα τον καυλωμένο πούτσο του Σπύρου να καρφώνει και να με γεμίζει με κάθε ορμή ενώ το κορμί του έτριβε την κλειτορίδα μου με κάθε σπρώξιμο του και έτσι σε λίγο άρχισε να φουντώνει ένας ακόμη οργασμός μέσα μου.

-    Μη σταματάς, πιο δυνατά, πιο δυνατά…

είπα στο αυτί του όπως είχε πέσει πάνω μου.

-    Θα σε χύσω μικρή μου, θα χύσω την μουνάρα σου αδερφούλα…

και σε λίγο ένιωσα τα καυτά υγρά του να πλημμυρίζουν το ερεθισμένο μουνί μου ενώ και εγώ έφτανα σε ένα πολύ δυνατό οργασμό. Μείναμε αγκαλιασμένοι κάμποση ώρα και μόλις βρήκαμε τις ανάσες μας βουτήξαμε στην πισίνα. Πλατσουρίσαμε για λίγο και ενώ είχα αράξει σε μια άκρη βλέποντας τον να κολυμπά πλημυρισμένη από μείγμα ενοχής αλλά και ηδονής, απορίας αλλά και ικανοποίησης. Ήρθε κοντά, με πήρε αγκαλιά και ψιθύρισε στ’ αυτί μου.

-    Περίμενα πολύ καιρό αυτή την στιγμή και η αναμονή άξιζε τον κόπο.

Το Σαββατοκύριακο ακολούθησαν πολλά ακόμη γαμήσια και έως την Δευτέρα το πρωί που έφυγα, το κορμί ήταν μουδιασμένο από την ένταση και το πάθος.

(Copyright protected OW ref: 64351)