Το πρώτο γαμήσι

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με τις ξαδέρφες μου Μαρία (δεκαεννιά όπως κι εγώ) και Γεωργία (δεκαοκτώ) μένουμε από μικροί στην ίδια πολυκατοικία. Μέχρι να πάνε στο Λύκειο ήταν αρκετά όμορφες αλλά απογοητεύονταν πολύ εύκολα, με αποτέλεσμα μετά από τις πρώτες ερωτικές τους απογοητεύσεις, να αρνηθούν να ξαναπροσπαθήσουν και άρχισαν να μην προσέχουν τους εαυτούς τους.

Χοντρές δεν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι λεπτές. Εμένα πάντως και τώρα μου αφήνουν σχετικά καλή εντύπωση (ίσως φταίει το γεμάτο στήθος τους). Με μένα πάντως από παλιά είχαν οικειότητα και συζητάγαμε πολλές φορές ότι απασχολούσε τον καθέναν μας σε οποιοδήποτε θέμα. Πολλές φορές μάλιστα τα καλοκαιρινά πρωινά που έλειπαν οι γονείς μας ερχόντουσαν στο σπίτι μας και με έπιαναν να αφοσιώνομαι στο καυλί μου και γελάγανε αλλά δεν δημιουργήθηκε ποτέ θέμα. Άλλωστε κι εγώ τις είχα πετύχει σε παρόμοιες φάσεις τις ίδιες περιόδους.

Προς το τέλος του προηγούμενου καλοκαιριού η Μαρία μπαίνει στο δωμάτιο μου την ώρα που καθόμουν μπροστά στον υπολογιστή και τον έπαιζα βλέποντας τσόντες. Δεν της άρεσαν ποτέ οι τσόντες και μου ζήτησε να κλείσω τον υπολογιστή για να αρχίσουμε κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Μόλις έκλεισα τον υπολογιστή και έβαλα τον πούτσο μου μέσα την ρώτησα αν είχε κάνα καλό νέο από το ερωτικό μέτωπο για να πάρω άλλη μια φορά αρνητική απάντηση.

Βέβαια αυτή τη φορά μου είπε ότι κάτι είχε στο μυαλό της αλλά φοβόταν ότι θα την απέρριπτε γιατί δεν είχε εμπειρία στο σεξ. Μη ξέροντας τι να απαντήσω γιατί κι εγώ ήμουν στην ίδια κατάσταση της λέω να βρει κάποιον να της πει μερικά πράγματα. Μου λέει ότι έχω δίκιο αλλά δεν ήξερε ποιο να ρωτήσει.

-    «Κάποιον που να μην ντρέπεσαι…», της απαντάω.  

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου λέει ότι μόνο εμένα εμπιστεύεται!

-    «Και τι να σου πω εγώ; Αφού είμαστε στην ίδια φάση…», της λέω.

-    «Δεν μπορείς να μου πεις, αλλά μπορείς να μου δείξεις…», ανταπαντάει.

Στην αρχή νόμιζα ότι ήθελε να τις δείξω τελικά κάποιες τσόντες αλλά μου εξηγεί ότι θέλει να περιεργαστεί λίγο τον πούτσο μου για να δει τι είναι αυτό που θα μπει τελικά μέσα της. Λίγο σαστισμένος - ντροπιασμένος, της λέω ότι ζητάει κάπως πρωτότυπα πράγματα και ότι δεν ήμουν σίγουρος αν αυτό θα την βοηθούσε. Ήταν επίμονη οπότε σε κάποια στιγμή που προσπαθούσα να αρνηθώ την πρόταση της, μου πιάνει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και αρχίζει να τον παιδεύει.

Καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα να κάνω πίσω γιατί αμέσως ο πούτσος μου καύλωσε κι αυτή αμέσως χαμογέλασε πονηρά. Με τράβηξε πάνω στο κρεβάτι και μου κατέβασε το παντελόνι ίσα - ίσα να μπορεί ο πούτσος ελεύθερος πλέον να κουνιέται χωρίς πρόβλημα. Ξάπλωσε δίπλα του στον πούτσο και αρχίζει να τον παίζει με το δεξί της χέρι ενώ με το άλλο περιεργαζόταν τα αρχίδια μου. Βλέποντας από το καυλί μου να βγαίνουν λίγα χύσια που κάνανε το πουτσοκέφαλο μου πιο λείο, με ρωτάει:

-    «Αυτό το υγρό τρώγεται;»

-    «Βασικά εξαρτάται από την όρεξη που έχει η γυναίκα…», της λέω.

Οπότε αυτή αρχίζει να μου τον γλείφει. Εγώ πλέον έχω καυλώσει εντελώς και μετά από λίγα δευτερόλεπτα χύνω πάνω στα χείλια της. Αυτή συνεχίζει να γλείφει τον πούτσο που πλέον έχει ξεκαυλώσει γιατί δεν με ενθουσίασε το θέαμα της Μαρίας με τα χύσια μου στο πρόσωπο της, αν και κατά τα άλλα ήμουν ενθουσιασμένος.

Μετά από πέντε λεπτά γλειψίματος και χαϊδέματος, μπαίνει μέσα η Γεωργία που μας βλέπει πραγματικά έκπληκτη. Από την άλλη όμως φόραγε μόνο ένα καυτό σορτς (κι άλλη φορά την είχα δει με αυτό το σορτς και τα μηλόκωλα της σχεδόν όλα έξω για να μην πω τι συνέβαινε με τα μουνόχειλα της) και ένα αμάνικο κολλητό φανελάκι χωρίς σουτιέν που έκανε τις ρώγες της να φαίνονται ολοκάθαρα. Χωρίς πλάκα το καυλί μου ξανάγινε στέκα σε χρόνο μηδέν. Η Μαρία δεν κατάλαβε ότι η αδερφή της μπήκε μέσα και συνέχισε με πιο πολύ πάθος το γλείψιμο για μερικά δευτερόλεπτα ώσπου η Γεωργία ρωτάει μεγαλόφωνα:

-    «Μα τι κάνετε εκεί πέρα;»

Η Μαρία τρομαγμένη σηκώνεται και μόλις συνειδητοποιεί τι συμβαίνει, απαντά μάλλον ήρεμα και φυσιολογικά τι ακριβώς κάναμε.

-    «Σοβαρά; Μπορώ να δω κι εγώ;», μας ρωτάει με αγωνία.

Πριν προλάβει η Μαρία της λέω:

-    «Μα καλά, δεν είναι κάπως τραβηγμένο αυτό ρε παιδιά;»

Η Μαρία εξίσου ήρεμα με πριν απαντάει ότι σε ότι της αφορά αυτό δεν ισχύει γιατί ούτως ή άλλως αυτές πριν δυο χρόνια είχαν πάει μαζί στην τουαλέτα και η μια κοίταζε την άλλη να ξεπαρθενεύεται με τα δάχτυλα (ήταν μαζί έτσι ώστε αν συμβεί κάτι περίεργο στην μια να την βοηθήσει η άλλη).

-    «Καλά, άμα είναι έτσι τότε μάλλον ούτε εγώ έχω πρόβλημα…», τους λέω.

Αυτόματα η Μαρία συνεχίζει το γλείψιμο του πούτσου ενώ η Γεωργία ξαπλώνει ακριβώς δίπλα της χαζεύοντας την χαμογελαστή. Μετά από λίγο η Μαρία ρωτάει την αδερφή της αν θέλει κι αυτή να δοκιμάσει. Η Γεωργία γνέφει θετικά και πιάνει τον πούτσο μου και με τα δυο χέρια και αρχίζει να γλείφει το πουτσοκέφαλο μου. Γρήγορα συνειδητοποιεί ότι τα χύσια που έχει αφήσει η Μαρία δεν είναι τόσο ωραία και σταματάει ρωτώντας μας μήπως έπρεπε να δοκιμάζαμε και κάτι άλλο.

-    «Δηλαδή;», ρωτάει η Μαρία.

Οπότε η Γεωργία προτείνει να την γαμήσω. Της απαντάω ότι δεν γίνεται γιατί τα αίματα από το ξεπαρθένιασμα θα τα δει η μάνα μου όταν θα έπλενε τα σεντόνια και δεν είχα όρεξη για περίεργες ερωτήσεις. Αυτόματα μου απαντάνε και οι δυο:

-    «Δεν είπαμε ότι δεν είμαστε παρθένες; Αυτό το κάναμε μόνες μας με τα δάχτυλα μας!»

Με βαριά καρδιά δέχομαι γιατί όλο το σκηνικό δεν μου γέμιζε το μάτι παρά το γεγονός ότι κι εγώ κέρδιζα εμπειρίες. Η Γεωργία αποφασίζει να ξεκινήσει πρώτη και αφού μου βγάζει εντελώς το παντελόνι κάθεται πάνω στα πόδια ακριβώς μπροστά από τον πούτσο μου. Παρά τις ηθικές αναστολές μου ο πούτσος είναι εντελώς καυλωμένος. Η Γεωργία τραβάει το σορτσάκι της έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η μουνότρυπα της και ζητάει από την Μαρία να σπρώξει τον πούτσο μου προς το μουνί της και να τον χώσει λίγο μέσα στο μουνί της. Μόλις μπαίνει το πουτσοκέφαλο μου μέσα η Γεωργία αρχίζει να προσπαθεί να τον βάλει όσο πιο βαθιά μπορεί. Ο πούτσος μου είναι κάπως μικρός και έτσι τελικά η Γεωργία τον χώνει όλο μέσα μετά από λίγο και κάθεται περήφανη πάνω του.

-    «Κουνήσου!», της λέει η Μαρία και της θυμίζει ότι δεν έχει τελειώσει το μάθημα.

Το μουνί της είναι αρκετά στενό οπότε σχεδόν μόλις αρχίζει και κουνιέται η Γεωργία, εγώ χύνω μέσα της κι η αυτή πετάγεται από την έξτρα πίεση του πούτσου μου. Της άρεσε τόσο πολύ αυτή η αίσθηση και συνεχίζει μέχρι την τελευταία σύσπαση του πούτσου μου. Μόλις καταλαβαίνει ότι δεν έχει άλλο, σηκώνεται από πάνω μου με ένα χαμόγελο ευτυχίας αλλά και απογοήτευσης που τελείωσε τόσο γρήγορα. Η Μαρία που έχει φάει κόλλημα με τα χύσια μου, ξαναγλείφει τον πούτσο μου μέχρι να τον καθαρίσει εντελώς.

Η Γεωργία «εκνευρισμένη» με την εμμονή της αδερφής την ρωτάει αν θα κάτσει τελικά να την γαμήσω θεωρώντας αυτονόητη την σύμπραξη μου. Η Μαρία χωρίς να της απαντήσει, γυρνάει προς τα εμένα και με ρωτάει αν εγώ θέλω να κάνω κάτι με αυτές ή αν απλά μου φτάνει που έχω τον πούτσο μου μέσα στο μουνί τους. Τους λέω ότι γενικά δεν έχω πρόβλημα αλλά μου φαίνεται καλή ιδέα να παίζω με τις ρώγες μιας γυναίκας. Η Μαρία γυρνώντας προς την Γεωργία λέει:

-    «Καλά, Γεωργία θα κάνεις ότι σου έκανα εγώ όταν ξεκίνησες να γαμιέσαι και μόλις ο πούτσος του μπει λίγο μέσα μου κάτσε δίπλα του για να παίξει με τα βυζιά σου».

Η Γεωργία βγάζει το αμάνικο φανελάκι της και τα βυζιά της αρχίζουν να κουνιούνται τόσο επιδεικτικά που ξανακαυλώνω χωρίς να το καταλάβω. Η Μαρία που είχε προσέξει ότι μέχρι πριν λίγο ήμουν ξεκαύλωτος αναφωνεί:

-    «Ωραία! Μπορούμε να ξεκινήσουμε!»

Βγάζει το τζιν και το σλιπάκι που φορούσε και κάθεται δίπλα στον πούτσο μου όπως έκανε η Γεωργία πριν λίγη ώρα. Η Γεωργία βάζει ίσα - ίσα το πουτσοκέφαλο μου μέσα στο μουνάκι της Μαρίας και μετά ξαπλώνει πάνω στο στήθος μου έχοντας τα βυζιά της μπροστά στο πρόσωπο μου. Με τα δυο μου χέρια, όση ώρα η Μαρία καβάλαγε τον πούτσο μου, εγώ χούφτωνα τα βυζιά της Γεωργίας και προσπαθούσα να γλείψω με μανία τις ρώγες της.

Η Γεωργία καταλαβαίνοντας ότι απολαμβάνω το γλείψιμο της ρώγας της πιάνει με το ένα χέρι της το ένα βυζί της και με βοηθάει να το χώσω καλύτερα στο στόμα μου. Η Μαρία καθώς πηγαινοέρχεται πάνω στον πούτσο μου βλέπει το ένα χέρι μου να ελευθερώνεται και μου φωνάζει να το βάλω στο μουνί της Γεωργίας για να δω τι αίσθηση έχει. Αρχίζω κι εγώ να τρίβω το μουνί της Γεωργίας και αντιλαμβάνομαι ότι αυτό κάνει την ρώγα της να καυλώνει πιο πολύ.

Αποφασίζω να γαμήσω την Γεωργία με το δάχτυλο οπότε αυτή καυλώνει εντελώς κι εγώ βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό φτιάχνομαι τόσο πολύ που τελικά χύνω μέσα στο μουνί της Μαρίας. Μόλις έχυσα και την τελευταία σταγόνα, παίρνω το χέρι μου και το στόμα μου από την Γεωργία και της ζητάω να σταματήσει. Η Μαρία βλέποντας με να σταματάω ξεκαβαλικεύει και γλείφει για τελευταία φορά τα χύσια από τον πούτσο μου.

-    «Κορίτσια, μήπως να ξαπλώσουμε λίγο να έρθουμε στα ίσια μας;», τους λέω.

Συμφωνούμε να κοιμηθούμε μέχρι να έρθουν οι δικοί μας στο διπλό κρεβάτι μου. Αφού γδυθήκαμε εντελώς, γιατί είχαμε γίνει μούσκεμα λόγω της ζέστης και της έντονης προσπάθειας, ξαπλώσαμε με εμένα ανάμεσά τους. Γύρισα το κορμί μου προς την πλευρά της Μαρίας όπως κι αυτή προς εμένα. Αισθανόμουν την υγρασία στο μουνί της κι αυτή τον ελαφρά καυλωμένο πούτσο μου πάνω στο μουνί της.

Τελικά η Γεωργία, λίγο ενοχλημένη από το σκηνικό, ακουμπάει το χέρι της πάνω στον πούτσο μου έτσι ώστε να είναι σίγουρη ότι δεν χάσει τίποτα. Τελικά εγώ απλώς χούφτωσα τον κώλο της Μαρίας και με πήρε ο ύπνος μέχρι να μας ξυπνήσει το ξυπνητήρι για να ντυθούμε λίγο πριν έρθουν οι γονείς μας.