Η ψωλάρα του ξαδέρφου μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Από μικρή περνούσα πολύ καιρό στο χωριό μου κάπου στην Ήπειρο. Δεν αναφέρεται το όνομα για ευνόητους λόγους. Φίλους στην ηλικία μου δεν είχα και μόνο ο ξάδερφος μου με έκανε παρέα. Ώσπου πέρυσι φασωθήκαμε.

Η ιστορία:

Εδώ να μας περιγράψω. Εγώ 1.71, καστανή, με μακρύ μαλλί, καστανά μάτια, όμορφο προσωπάκι και ένα στήθος κόλαση. Λίγα παραπάνω κιλά, αλλά όμορφα κατανεμημένα στο σώμα μου. Εκείνος ψηλός, 75 κιλά, με πράσινα μάτια, καστανόξανθος και κυρίως με μια πούτσα 23 cm. Μιλούσαμε πάρα πολύ από μηνύματα ώσπου έγιναν τολμηρά τα μηνύματα. Μου έλεγε κι εγώ κολακευόμουν. Ανέκαθεν μου άρεσε το απαγορευμένο. Με τα πολλά φτάσαμε να ανταλλάσουμε καυλωτικά μηνύματα ώσπου μου είπε για το μέγεθος του πούτσου του. Δεν τον πίστευα. Περίμενα μήνυμα του αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή ακούω να χτυπά η πόρτα ανοίγω και να σου μπροστά μου.

-    Τώρα θα σου δείξω αν λέω αλήθεια.

Με πετάει στο κρεβάτι και κατεβάζει το παντελόνι με το μποξεράκι. Μόλις τον αντίκρισα, έπεσα με τα μούτρα και ξεκίνησα να τον γλύφω. Χάιδευα τα αρχίδια του και ρούφαγα λαίμαργα το πουτσοκέφαλο. Έπαιζε τα βυζάκια μου και τα τσιμπούσε. Κάποια στιγμή με σταματά με γδύνει και αρχίζει ένα απίστευτο γλειφομούνι. Μου έβαζε δάχτυλα και ρουφούσε την κλειτορίδα μου. Ενώ ήμουν έτοιμη να χύσω σηκώνεται και βάζει το πουτσοκέφαλο του στο κωλαράκι μου. Το έφτυσε και άρχισε να βάζει μόνο το κεφάλι. Πονούσα αλλά δεν ήθελα να σταματήσει. Με μια απότομη κίνηση ο μισός ήταν μέσα μου. Κουνιόταν αργά και σταθερά ενώ έπαιζε με το μουνί μου.

Το σφυροκόπημα δεν άργησε να έρθει και ένιωθα να ανοίγω στα δυο. Με σηκώνει και με στήνει στα τέσσερα. Έτσι θα σε χύσω ξαδέρφη μου λέει κι εγώ από καύλα και πόνο μόνο να βογκάω μπορούσα. Η κωλοτρυπίδα μου τον έσφιγγε και τον ένιωσα να σκληραίνει κι άλλο. Ξαφνικά με αρπάζει από τα μαλλιά και με δύναμη καρφώνεται όλος μέσα μου και χύνει.

Την ίδια στιγμή έχυσα κι εγώ με σπασμούς. Ήταν το καλύτερο ξεκώλιασμα μου.