Και με το μπαμπά και με το θείο (6o μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας για έκτη φορά. Πολλοί φίλοι μου ζήτησαν να γράψω λεπτομέρειες. Ένας μάλιστα να βάλω κι αλλά άτομα στο παιχνίδι. Δυστυχώς θα τον απογοητεύσω, γιατί ούτε έλαβαν μέρος, ούτε θα λάβουν αλλά άτομα. Ωραία περνάω με τους άντρες της ζωής μου όπως τους αποκαλώ.

Η ιστορία:

Βέβαια σχέσεις με αγόρια της ηλικίας μου μετά τα είκοσι έκανα αρκετές. Αλλά ήταν παράλληλες και κανείς ποτέ δεν έμαθε το μυστικό μου. Και τώρα που γράφω έχω μια σχέση μόνιμη και θα πάμε σε γάμο. Βέβαια δεν θα αλλάξει κάτι σε σχέση με τον μπαμπά και τον θειο. Πιστεύω ότι θα κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμη.

Δεν θα σας πω για όλα τα χρόνια που πέρασαν γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ. Θα σας πω πως περάσαμε μια βδομάδα οι τρεις μας πέρσι το καλοκαίρι. Εδώ πρέπει να σας πω ότι ο θείος τα τελευταία οκτώ χρόνια μένει στην πόλη που ξέρετε απ’ τα προηγούμενα επεισόδια. Και τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε μετακομίσει κι εμείς απ την Αθήνα εκτός του αδερφού μου. Έτσι είχαμε το χρόνο να βρισκόμαστε και οι τρεις.

Το περασμένο καλοκαίρι χρειάστηκε να γίνουν κάποιες επισκευές στο σπίτι στο χωριό και θα πήγαινε ο μπαμπάς με το θειο για μια βδομάδα για να της κάνουν. Τότε εγώ πρότεινα να πάω μαζί τους να τους μαγειρεύω που θα είναι κουρασμένοι απ’ τη δουλειά. Και η μαμά και η θεία το βρήκαν σωστό. Και μάλιστα με ευχαρίστησαν που θα έκανα μια τέτοια θυσία. Εμείς οι τρεις όμως ξέραμε το λόγο. Έτσι Σάββατο πρωί μπήκαμε στο βαν του θείου. Εγώ μαζί μου είχα φροντίσει να πάρω μερικά σετ σέξι εσώρουχα και κάποια αξεσουάρ. Τον τελευταίο καιρό συνήθιζα μετά από κάθε πήδημα να αφήνω τους άντρες μου να ξεκουραστούν και εγώ να παίζω με δονητές και τέτοια και να με περνούν μάτι. Βγαίνοντας απ’ την πόλη άρχισαν να με χουφτώνουν. Ο μπαμπάς μάλιστα είπε στο θειο να βγει κάπου απ’ το δρόμο για ένα πρωινό γαμήσι. Εγώ του το απέκλεισα λέγοντας πως τους περιμένει δουλειά και πως όλη την εβδομάδα θα έχουν νηστεία και μόνο όταν τελειώσουν θα γαμήσουν.

-    Και θες να μας πεις ότι θα αντέξεις εσύ μια βδομάδα δίχως πούτσο;

είπε ο θείος και μου τσίμπησε τα μουνόχειλα έξω απ τη βερμούδα.

-    Ρε ποια βδομάδα; Με το που θα μπούμε στο σπίτι θα είναι γυμνή μην σου πω απ’ την αυλή. Το κόβει η πουτάνα το χούι;

είπε ο μπαμπάς γελώντας.

-    Μην περιμένετε να γαμήσετε πριν τελειώσουν οι δουλειές. Μόλις τελειώσετε θα με έχετε όλη νύχτα. Έως τότε υπομονή.

-    Καλά. Κάτσε να φτάσουμε στο χωριό και τα λέμε,

απάντησε ο μπαμπάς. Μετά από καμία ώρα είμαστε στο χωριό. Με το που φτάσαμε και ανεβάσαμε τα πράγματα με βούτηξαν. Έκανα πως αντιστέκομαι. Όχι πως δεν ήθελα αλά μου άρεσε να παίξω μαζί τους. Μου έσκισαν τα ρούχα, με έριξαν στο κρεβάτι και ο μπαμπάς μου έδεσε τα χέρια στο Κεφαλάρι του κρεβατιού. Μετά πιάσανε από ένα πόδι και τα έδεσαν δεξιά και αριστερά στο κρεβάτι. Τώρα θα δεις πουτάνα τι πάει να πει γαμήσι. Είπε ο θείος και έχυσε το τεράστιο καβλί του στο μουνί μου. Ο μπαμπάς γονάτισε από πάνω μου και μου τον έβαλε στο στόμα.

-    Ήταν που δεν ήθελε η σκύλα. Μούσκεμα είναι το μουνί της

είπε ο θείος.

-    Τόσα χρόνια που την πηδάμε, εγώ δεν την βρήκα ποτέ στεγνή. Ξέσκισε την να το ευχαριστηθεί.

Ο θείος μπαινόβγαινε άγρια μέσα μου και εγώ έχυνα ασταμάτητα. Ήθελα να ουρλιάξω αλλά η πούτσα του μπαμπά ακουμπούσε στο λαιμό μου έτσι μόνο κάποια μουγκρητά έβγαιναν απ το στόμα μου. Σε λίγο ο θείος άδειασε το φορτίο του βαθιά στην μήτρα μου, ενώ και ο μπαμπάς δεν άργησε να κάνει το ίδιο στο στόμα μου. Απ’ τα είκοσι και μετά κάνω αντισύλληψη και έτσι με χύνουν ελεύθερα. Μόνο η δύο το ξέρουν από τις σχέσεις κανένας. Αφού τελείωσαν και οι δύο άρχισαν να παίζουν με τα βυζάκια μου. Ο μπαμπάς πήρε τη τσάντα μου και την άδειασε πάνω στο κρεβάτι. Πήρε το δονητή και μια τεράστια πλαστική πούτσο που είχα.

-    Κοίτα η πουτάνα, κατά τα αλλά δεν ήθελε,

είπε στο θειο και έχωσε το ομοίωμα στο μουνί μου. Με μαλάκισε λίγο και μετά με μια κίνηση μου τον έβαλε στον κώλο. Πόνεσα και αυτό με καύλωσε περισσότερο. Με όλα αυτά είχε καυλώσει ξανά και ο ίδιος. Άφησε το ομοίωμα στον κώλο μου. Μου έλυσε τα πόδια τα έβαλε στους ώμους του και μπήκε μέσα μου. Ο πούτσος του μπαμπά που παλινδρομούσε στο μουνί μου σε συνδυασμό με το τεράστιο ομοίωμα στον κώλο μου έκαναν το κορμί μου να τραντάζετε απ τους απανωτούς οργασμούς.

-    Έτσι σκίσε με την πουτάνα… έτσι μ’ αρέσει, γαμήστε με ασταμάτητα. Δεν χορταίνω πούτσο η σκύλα.

Ο θείος μου τον έβαλε στο στόμα. Απότομα και νόμισα πως θα πνιγώ.

-    Έτσι για να μάθεις να λες όχι καργιολάκι.

Σε λίγο με έχυσαν για δεύτερη φορά. Μου έλυσαν και τα χέρια με φίλησαν στο στόμα και βγήκαν για δουλειά. Έκανα ένα ντους φόρεσα ένα μακό σορτσάκι τελείως εφαρμοστό χωρίς εσώρουχο από μέσα και το ίδιο στο πάνω. Όχι μόνο δεν έκρυβαν κάτι αλλά διέγραψαν κάθε σημείο του κορμιού μου. Έκανα μια βόλτα στην αυλή για να με δουν και μπήκα στο σπίτι.

-    Θα τα πούμε το βράδυ είπε ο θείος γελώντας.

-    Ρε την πουτάνα, δεν χορταίνει πούτσο, πρόσθεσε ο μπαμπάς.

-    Ναι και σας χαλάει που μου αρέσει να με γαμάτε, απάντησα.

Για το μεσημέρι μόλις τσίμπησαν, ξάπλωσαν για δύο ώρες και μετά πάλι δουλειά. Για το βράδυ, είχα ψήσει κοτόπουλο μπουτάκια και φτερούγες. Έκαναν μπάνιο και αμέσως μπήκα κι εγώ. Βγαίνοντας φόρεσα μια πόδια κουζίνας και από κάτω τίποτα. Βρήκα τους άντρες μου να με περιμένουν στην κουζίνα τελείως γυμνοί. Έβαλα τα πιάτα στο τραπέζι και πήγα να καθίσω κι εγώ. Ο θείος με τράβηξε και με κάθισε στα πόδια του. Σήκωσε λίγο την ποδιά μου πήρε ένα μπουτάκι απ΄ το πιάτο. Το έτριψε στο μουνί μου μετά δάγκωσε μια μπουκιά και το πέρασε ξανά απ’ το μουνί μου και το έδωσε στον μπαμπά. Με ανασήκωσε λίγο και ο πούτσος του γλίστρησε στον κώλο μου. Ο μπαμπάς πήρε ένα αγγουράκι και το καθάρισε. Το έτριψε λίγο στο μουνί μου και μετά το έσπρωξε μέσα μου. Απ την μια το καβλί του θείου στο μουνί μου, απ’ την άλλη η παγωμένη αίσθηση. Αυτό το αγγούρι στο μουνί μου με τρέλανε.

-    Έτσι άντρες μου, έτσι γαμιάδες μου, ξεσκίστε με την πουτάνα, είμαι δικιά σας, κάντε με ότι θέλετε.

Ο μπαμπάς έβγαλε το αγγούρι απ’ το μουνί μου και το έκοψε στην σαλάτα. Ο θείος με σήκωσε με έβαλε με την κοιλιά πάνω στο τραπέζι και μπήκε ξανά στον κώλο μου. Άρχισε να με γαμάει άγρια. Εγώ φώναζα όσο μπορούσα.

-    Έτσι έτσι, γάμα με την πουτάνα, ξέσκισε μου τον κώλο. Χύνω, χύνω, γάμα με, χύνω…

Ένοιωσα τον πούτσο του θείου να σπαρταράει μέσα μου. Τραβήχτηκε και άδειασε τα αρχίδια του στο πιάτο μου. Αμέσως πήρε την θέση του ο μπαμπάς. Με γάμησε κι αυτός για δύο τρία λεπτά και άδειασε κι αυτός με την σειρά του στο πιάτο μου. Με κατέβασαν απ’ το τραπέζι και αφού τους έλειψα τα καβλιά, με κάθισε ο μπαμπάς στα πόδια του. Έκοβαν κομματάκια κρέας απ το πιάτο το ανακάτευαν με σπέρμα και με τάιζαν σαν μωρό. Και αφού τελείωσα όλο το φαγητό μου έγλειψα το σπέρμα που είχε μείνει στο πιάτο. Μετά το δικό τους φαγητό το πέρασαν απ το μουνί μου και το φάγανε.

Αφού τελειώσαμε με το φαγητό με πήγαν στο κρεβάτι, με γάμησαν άλλη μια, απ’ το μουνί αυτή τη φορά και φυσικά έχυσαν μέσα μου και μας πήρε ο ύπνος αγκαλιά. Το πρωί που ξύπνησα είχαν πιάσει δουλειά. Φόρεσα πάλι σορτσάκι και μπλουζάκι χωρίς εσώρουχα, σε άσπρο χρώμα αυτή τη φορά και βγήκα να τους ρωτήσω για καφέ.

-    Καλώς τη γυναικάρα μας. Καλώς τη μουνάρα,

είπε ο μπαμπάς και με χούφτωσε με τα βρώμικα χέρια του στο μουνί, αφήνοντας τα δακτυλικά του αποτυπώματα στο σορτσάκι μου. Το ίδιο έκανε και ο θείος στο μπλουζάκι μου πιάνοντας τα βυζάκια μου.

-    Ξέρεις και μας φτιάχνεις πουτάνα.

-    Κι εσείς με φτιάχνετε και δεν μπορώ ούτε μέρα θα μην με γαμήσετε. Απ’ τα 17 με πηδάτε και είμαι 29 και ακόμα δεν σας χόρτασα.

-    Ούτε θα μας χορτάσεις κάβλα μου.

Μέχρι το μεσημέρι μπορούσες να μετρήσεις πάνω στα ρούχα μου πόσες φορές με είχαν χουφτώσει. Όταν βγήκα να τους φωνάξω για φαγητό ο θείος πήρε το λάστιχο και με έκανε μούσκεμα.

-    Λερώθηκες κάτσε να σε πλύνω…

και τα ρούχα μου κόλλησαν στο κορμάκι μου, χωρίς να κρύβουν το παραμικρό. Μπαίνοντας στο σπίτι, τα πέταξα και έμεινα όπως με γέννησε η μάνα μου. Κάθισα πάνω στο τραπέζι ανάμεσα στα πιάτα. Μου έδωσαν από ένα φιλί στο μουνάκι και μετά με κατέβασαν. Ο μπαμπάς με αγκάλιασε και φιληθήκαμε με πάθος στο στόμα. Ο θείος μου χάιδευε τον κώλο. Ο μπαμπάς με έσπρωξε στην αγκαλιά του θείου. Τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα ατέλειωτο φιλί. Ο μπαμπάς κόλλησε πίσω μου και δάγκωσε το αφτί μου.

-    Είσαι κάβλα, μου ψιθύρισε. Με τρελάνει να σε γαμάω, αλλά και να σε βλέπω να σε γαμάει ο θείος σου.

-    Και μένα με τρελάνει μπαμπάκα. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς εσάς στο κρεβάτι μου.

Ο πούτσος του θείου τριβόταν πάνω στην κοιλιά μου ενώ του μπαμπά ανάμεσα στα κωλομέρια μου.

-    Πάμε στο κρεβάτι μωρό μου μας έχεις τρελάνει.

Έτρεξα στο κρεβάτι και ξάπλωσα με ανοιχτά τα πόδια. Ο θείος έπεσε πάνω μου και άρχισε να με γαμάει σαν λυσσασμένος. Εγώ έχυνα ασταμάτητα και ούρλιαζα.

-    Κοίτα μπαμπάκα, κοίτα πως με γαμάει ο θείος. Πως γαμάει ο αδερφός σου το παιδί σου.

Ο θείος μούγκριζε και βγήκε γρήγορα απ’ το μουνί μου. Τον πήρα στο στόμα και τα ρούφηξα ως την τελευταία σταγόνα. Ξάπλωσα και πάλι με τα πόδια ανοιχτά.

-    Έλα μπαμπάκα κι εσύ να γαμήσεις το παιδί σου.

Έπεσε και αυτός πάνω μου και με πήρε άγρια. Και αφού ρούφηξα και το σπέρμα του μπαμπά, πήρα ξανά τον πούτσο του θείου στο στόμα. Σε λίγο ήταν ξανά έτοιμος. Τον καβάλησα με πλάτη προς το πρόσωπο του και άρχισα να κάνω ιππασία. Ο θείος με τράβηξε απ τα μαλλιά και με ξάπλωσε στο στήθος του. Το Μουνί μου ήταν στην απόλυτη θέα του μπαμπά. Έβλεπε τον πούτσο του θείου να μπαινοβγαίνει μέσα μου και ήξερα πως καύλωνε αφάνταστα. Έβαλε δύο δάχτυλα και χάιδεψε την κλειτορίδα μου. Νόμισα ότι θα σβήσω. Και που να ήξερα τι με περιμένει ακόμα. Γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μας και έτριψε τον πούτσο στην κλειτορίδα μου για λίγο. Και μετά τον έσπρωξε στο μουνί μου. Πόνεσα αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου. Ήθελα να τους φωνάξω να μου σκίσουν το μουνί, να με γαμήσουν πιο δυνατά. Αλλά δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Ίσως και να έκλαιγα γιατί δεν μπορούσα να αντέξω τόση ηδονή. Ο μπαμπάς με γαμούσε δυνατά ενώ ο θείος κουνιόταν ελαφρά μέσα έξω.

Οι χυμοί μου έτρεχαν ασταμάτητα μουσκεύοντας τα αρχίδια του θείου και το σεντόνι. Τους ένοιωσα να τινάζονται σχεδόν ταυτόχρονα και το σπέρμα τους να γεμίζει την μήτρα μου.

-    Έτσι γκαστρώστε με…

κατάφερα να φωνάξω και μια τεράστια ποσότητα υγρών ξεχύθηκε απ το ορθάνοιχτο μουνί μου. Με είχε πιάσει αμόκ. Ήθελα να μην πάει σταγόνα χαμένη. Άρχισα να Ρουφάω τις πούτσες τους και ταυτόχρονα μάζευα υγρά απ το μουνί μου και τα έγλειφα. Έπεσα εξουθενωμένη στο κρεβάτι. Μου φιλούσαν τρυφερά το κορμάκι και το χάιδευαν.

-    Τι μου κάνατε; Δεν με λυπάστε;

-    Δεν σου άρεσε μωράκι;

-    Νόμισα ότι θα σβήσω. Δεν μπορούσα να αντέξω τόση γλυκά.

Με πήραν στα χέρια και με πήγαν στο μπάνιο. Τους αφίσα να με περιποιούνται, μέχρι που μου σκούπισαν τα νερά και με πήγαν στην κουζίνα να φάμε. Έτσι πέρασαν και οι επόμενες μέρες στο χωριό. Προσπάθησαν να μπούνε και στον κώλο μου ταυτόχρονα όπως στο μουνί. Αν και το ήθελα δεν άντεξα τον πόνο.

Εδώ θα τελειώσω την διήγηση μου. Ίσος κάποιοι με κατακρίνουν για τις επιλογές μου και ίσως να έχουν και δίκιο. Εμένα όμως με γεμίζει και δεν ντρέπομαι.

Φιλάκια.

(Copyright protected OW ref: 65008)