Μια ιδιαίτερη εναλλακτική λύση

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Έχει η ζωή γυρίσματα...

Η ιστορία:

Πάντα ήμουν πολυγαμικός τύπος, αλλά από όταν παντρεύτηκα το σταμάτησα αφού η γυναίκα μου δεν το ήθελε. Βέβαια της είχα προτείνει να δοκιμάσουμε κάτι σχετικό αλλά ποτέ δεν της άρεσε η ιδέα.

Πριν ένα χρόνο, όμως αυτή η μονοτονία είχε αρχίσει να με καταβάλει και αυτό το καταλάβαινε και η σύζυγος παρ’ ότι δεν της έκανα ποτέ κάποια νύξη. Έτσι, στις περσινές διακοπές μας με ρώτησε αν ακόμα θα ήθελα να κάνω λίγο πιο πικάντικη την γενικά καλή ερωτική μας ζωή. Προφανώς η απάντηση μου ήταν θετική χωρίς όμως να γίνω πιο ορμητικός και να δώσω συνέχεια σε μια κουβέντα που ήξερα από την αρχή θα την έφερνε σε άσχημη διάθεση. Μόνη της μου εξηγεί αυτό που ούτως ή άλλως ήξερα. Δηλαδή ότι είναι λίγο ζηλιάρα και ότι κυρίως φοβάται την σύγκριση κλπ. Της εξήγησα ότι το κατανοώ και ότι θα συνεχίσω να το σέβομαι.

Τότε μου ρίχνει σαν κεραμίδα μια πρόταση που θα μπορούσε να την αντέξει και πιθανότατα θα κάλυπτε και μένα. Μου πρότεινε λοιπόν αν ήθελα να κάνω και κάτι ακόμα με άλλη γυναίκα θα μπορούσα να το κάνω αν αυτή ήταν η αδερφή της. Μου εξήγησε ότι δεν την "φοβόταν" γιατί είναι κάπως απόμακρος χαρακτήρας και είναι δύσκολο μόνιμα να "κάνεις χωριό" μαζί της, ενώ σωματικά είναι διαφορετική από την σύζυγο μου οπότε δεν υπήρχε θέμα σύγκρισης (ήξερε ότι μια γυναίκα σαν την αδερφή της που είναι σχεδόν κοκαλιάρα δεν ήταν ποτέ το στυλ μου). Την ρώτησα αν έχει μιλήσει με την αδερφή της για αυτό το θέμα και μου απάντησε αρνητικά και αν θέλω να κάνω κάτι τότε θα πρέπει μόνος μου να βγάλω το φίδι από την τρύπα. Πρακτικά, δηλαδή κάτι σαν δώρο άδωρο. Η συζήτηση αυτή τελείωσε γρήγορα αφού ήμουν ούτως ή άλλως στην πρόταση της και αφετέρου δεν ήξερα αν είχε και κάποιο νόημα τελικά.

Μετά από μερικούς μήνες λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα παίρνω το θάρρος και πάω στην Μαρία (την αδερφή της γυναίκας μου) μόνος μου και της πιάνω κουβέντα με όσα είχα πει με την γυναίκα μου. Με το σύνηθες σχετικά ψυχρό - αυστηρό ύφος (η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που δύσκολα δείχνει ή εκφράζει τα συναισθήματα της), με ρωτάει αν την βρίσκω ερωτική. Η αλήθεια είναι, της απαντάω με ύφος σχεδόν απολογητικό εξαιτίας της γενικού κλίματος, πως δεν έχει το στυλ μου αλλά μερικές φορές την έχω δει με το κοντό νυχτικό της και την βρήκα προκλητική. Καλά, μου απαντάει με το ίδιο αυστηρό ύφος και συνεχίζει να χαζεύει στην τηλεόραση όπως έκανε από την αρχή της συζήτησης. Έχω καταπιεί την γλώσσα μου που έχω φτάσει στο σημείο να κάνω διαπραγμάτευση για κάτι που παλιότερα ήταν απλά φυσικό για μένα, αλλά δεν είχα και άλλη επιλογή αφού άνετα θα μπορούσε να με πετάξει κλοτσηδόν έξω από το σπίτι της. Η συζήτηση σταματάει εκεί και αφού τελειώνει η εκπομπή που έβλεπε την χαιρετάω και φεύγω από το σπίτι της.

Τη συζήτηση δεν την ανέφερα στην σύζυγο, αφού είχα πεισθεί ότι δεν πρόκειται απλά να γίνει τίποτα και δεν έχει νόημα να καλλιεργώ ιδέες στο μυαλό μου και να χαλάω την ώρα μου άδικα, ώσπου έρχονται τα γενέθλια μου που ήταν συμπτωματικά καθημερινή και δεν μπορούσα να οργανώσω έστω κάποια οικογενειακή συγκέντρωση, οπότε έμεινα αραχτός στο σπίτι με την σύζυγο. Νωρίς το βραδάκι χτυπάει το κουδούνι και στην πόρτα είναι η Μαρία που ήρθε να μου ευχηθεί. Με το που μπαίνει μέσα και χαιρετάει την γυναίκα μου έρχεται προς τα μένα που καθόμουν στον καναπέ οπότε σηκώνομαι για να την χαιρετήσω. Μόλις σηκώνομαι η Μαρία, σηκώνει την φούστα της πάνω από το κωλομέρια της αποκαλύπτοντας το λεπτό και σφιχτό κωλαράκι της και σκύβει μπροστά με τα χέρια να φτάνουν στο πάτωμα και μου λέει με σχεδόν προστακτικό ύφος : "Γάμησε με!".

Έχω μείνει κάγκελο και σχεδόν τραυλίζοντας της απαντάω ότι δεν έχω προφυλακτικά αυτή τη στιγμή. "Γάμησε με σου λέω!" ξανα-λέει με πιο έντονο ύφος. Κοιτάζω την γυναίκα μου η οποία και αυτή είναι κάπως κοκαλωμένη από την απρόσμενη πρόταση της αδερφής της. Αφού δεν βλέπω κάποια αρνητική αντίδραση βράζω το παντελόνι και το εσώρουχο μου και με το ένα χέρι παίζω το καυλί μου για να μου σηκωθεί μετά το αρχικό σοκ ενώ με το άλλο χαϊδεύω το μουνί της Μαρίας.

-    Πότε θα με γαμήσεις, επιτέλους;

με ρωτάει η Μαρία με έντονο ύφος ενώ εγώ ήδη έχω αρχίσει να καυλώνω και βάζω τα δύο μου δάχτυλα στο μουνί της το οποίο είναι στεγνό. Της λέω ότι είναι στεγνή και ότι θα την γαμήσω μόλις υγρανθεί λίγο, ενώ αυτή δεν έχει ανοίξει λίγο τα πόδια της και συνεχίζει να είναι σκυφτή αποκαλύπτοντας την μουνότρυπα της.

-    Πάντα είμαι στεγνή, γάμησε με τώρα με το καυλί σου…

μου απαντάει σχεδόν φωνάζοντας. Το καυλί μου έχει γίνει πέτρα και το μουνί της ήδη με το λίγο δαχτύλωμα που της έκανα είχε ανοίξει λίγο και έτσι χώνω με δύναμη με το καυλί στο μουνί της. Αρχίζω και την γαμάω ήρεμα ενώ εξαιτίας της έλλειψης υγρασίας αμέσως σχεδόν το καυλί μου γίνεται πέτρα από την τριβή ενώ αρχίζω να το αισθάνομαι να καίει.

-    Γάμησε με…

φωνάζει σχεδόν ουρλιάζοντας η Μαρία οπότε αρχίζω να σφυροκοπάω την μουνότρυπα της φτάνοντας μέχρι τον τράχηλο της ενώ την πιάνω από τα κωλομέρια γιατί από την δύναμη που την γαμάω δεν μπορεί να σταθεί καλά. Η γυναίκα μου έρχεται λίγο πιο κοντά και με παρατηρεί σαν έφηβη που βλέπει πρώτη φορά τσόντα να γαμάω την αδερφή της με δύναμη και της χαϊδεύει απαλά τα κωλομέρια προσπαθώντας να μην με ενοχλεί. Η Μαρία βογκάει από την καύλα κι εγώ έχω καυλώσει τόσο που πριν περάσουν 3 λεπτά είναι αδύνατον να κρατηθώ άλλο και χύνω βαθιά μέσα στο μουνί της φωνάζοντας δυνατά ότι χύνω.

Η Μαρία σφίγγει το μουνί της προσπαθώντας να κρατήσει το καυλί μου μέσα της και εγώ με όση δύναμη έχει μείνει στο καυλί μου συνεχίζω να την γαμάω με μικρό ρυθμό και έχοντας πλέον τα χύσια μου πάνω στον πούτσο μου να κάνουν πιο απαλό το γαμήσι που σχεδόν μου είχε κάψει τον πούτσο μου εξαιτίας του στεγνού μουνιού της Μαρίας. Τελικά μετά από λίγο βγάζω το καυλί μου να είναι αλειμμένο με τα χύσια μου και το σκουπίζω απαλά πάνω στην κωλοτρυπίδα και τα κωλομέρια της Μαρίας, η οποία αρχίζει να σηκώνεται σιγά - σιγά όρθια. Μόλις στέκεται κανονικά όρθια βάζει το χέρι της μέσα στο μουνί της και παίρνει λίγα από τα χύσια μου και τα γλείφει με τόσο πάθος λες και είχε να πιει νερό δυο μέρες.

Η γυναίκα μου πλέον έχει αρχίσει να χαμογελάει έχοντας απολαύσει ένα καλό γαμήσι ζωντανά μπροστά στα μάτια της και ρωτάει την αδερφή της αν είναι όλα εντάξει.

-    Για πρώτη φορά ήταν καλά
λέει η Μαρία συνεχίζοντας να παίρνει χύσια από το μουνί της και να τα γλείφει. Μετά από 2-3 λεπτά και αφού δεν έχει άλλα χύσια στο μουνί της η Μαρία βάζει ξανά την φούστα της και μας λέει ότι πρέπει να φύγει γιατί την επόμενη μέρα δουλεύει και πρέπει να ξεκουραστεί. Η γυναίκα μου χαϊδεύοντας τον πούτσο μου συμφωνεί μαζί της και την αποχαιρετάμε όπως συνήθως. Μόλις κλείνει η πόρτα η γυναίκα μου σκύβει και γλείφει το καυλί μου καθαρίζοντας τα λίγα χύσια που έχουν μείνει πάνω του και μου λέει:

-    Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη γεύση.

-    Σε τι αναφέρεσαι;…

τη ρωτάω και μου απαντάει…

-    Στο μουνί της Μαρίας.

-    Καλά, της απαντάω, τότε την επόμενη φορά δεν θα το γλείψω.