Ώριμες ιστορίες

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Δεν έχει πολλά χρόνια που παντρεύτηκα την κατά 8 χρόνια μικρότερη μου Άννα. Μετά από σχέση χρόνων, κάναμε και ένα παιδάκι και η ζωή ακολουθούσε τη ρότα της. Πέρυσι το καλοκαίρι αποφασίσαμε να πάμε τις πρώτες διακοπές μας μετά τη γέννα και επιλέξαμε τη βολική γεωγραφικά σε μας Σκιάθο.

Η ιστορία:

Δεν έχει πολλά χρόνια που παντρεύτηκα την κατά 8 χρόνια μικρότερη μου Άννα. Μετά από σχέση χρόνων, κάναμε και ένα παιδάκι και η ζωή ακολουθούσε τη ρότα της. Πέρυσι το καλοκαίρι αποφασίσαμε να πάμε τις πρώτες διακοπές μας μετά τη γέννα και επιλέξαμε τη βολική γεωγραφικά σε μας Σκιάθο.

Η Άννα είναι μελαχρινή, αδύνατη, με ωραίο σώμα και αρκετά ανοιχτή σεξουαλικά. Έχουμε βγάλει ωραία γούστα κι έχουμε περάσει πολύ καλά σεξουαλικά κατά καιρούς όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί. Μαζί μας δέχτηκε να έρθει και η Βούλα η αδερφή μου, η οποία παντρεμένη με το Ντίνο ήταν αρκετά κουρασμένη κι αυτή απ’ την οικογενειακή τους επιχείρηση και αφού αυτός θα έμενε πίσω, το να έρθει μαζί μας συνοδεία και για βοήθεια της γυναίκας μου με το μωρό, ήταν πολύ βολική περίσταση για όλους μας.

Φτάσαμε στο νησί, βολευτήκαμε εμείς σε όμορφο δίκλινο και η Βούλα παραδίπλα κάπου μόνη της. Αρχίσαμε να επισκεπτόμαστε τις πιο ήσυχες όμορφες παραλίες του νησιού με το νοικιασμένο τζιπάκι και ο ρυθμός των διακοπών άρχιζε να κυριαρχεί με μπανάκι, ωραίο φαγητό, καφεδάκια και βολτούλες. Τις πρώτες 3-4 μέρες είχαμε ήδη χαλαρώσει και συγχρόνως ένα πρώτο χρωματάκι να φαίνεται στα κορμιά μας ως ένδειξη ότι η ηλιοθεραπεία μας πήγαινε εξαιρετικά.

Γύρω στην 5η μέρα η Άννα φάνηκε κουρασμένη και είπε ότι προτιμούσε να κάτσει στο ξενοδοχείο με το παιδί για ξεκούραση. Η αδερφή μου η Βούλα είχε ήδη φύγει νωρίτερα με δικό της αμάξι οπότε ξεκίνησα μόνος με το τζιπάκι και το σακίδιο μου για μια χαλαρή μέρα μόνος μέχρι να βρω την Βούλα που κάπου θα είχε αράξει ήδη. Μετά από λίγη ώρα της τηλεφωνώ και μου λέει ότι είναι στη μικρή Μπανάνα κοντά. Χαλαρός και cool οδήγησα μέχρι που πήγαινε ο δρόμος και ακολούθως με τα πόδια ψάχνοντας το σημείο που ήταν. Βερμουδίτσα, γυαλάκια, σαγιονάρα και σακίδιο το πακέτο μου περπατώντας μέσα στην άμμο. Το μέρος πανέμορφο, με αραιωμένο κόσμο. Ήταν πρωί εκείνη την ώρα και πραγματικά πανέμορφα.

Όπως το μάτι πλανιόνταν τριγύρω ψάχνοντας για τη Βούλα, ήδη κάρφωνα μια τύπισσα που ήταν μπρούμυτα σε μια ξαπλώστρα χωρίς να καταλάβω αρχικά ότι είναι αυτή. Τιγρέ μπικίνι σε ένα πανέμορφο κώλο, ξυρισμένα γραμμωμένα πόδια με λάδι, βαμμένα νύχια πάνω κάτω, μαλλί πλούσιο καστανό ριγμένο χύμα και γυαλιά ηλίου η πρώτη εικόνα της. Όταν με κατάλαβε ξαφνιάστηκε όταν συνειδητοποίησε ότι είμαι μόνος όπως και της εξήγησα. Αμέσως μαζεύτηκε κάπως γιατί ολομόναχη μάλλον το έπαιζε και λίγο διαθέσιμη τουρίστρια μόνη ψάχνει. Αλλά κι εγώ ξαφνιάστηκα. Η 40αρα αδερφή μου παντρεμένη καλοδιατηρημένη μεν, βαρεμένη δε, ήταν εξαιρετικό θέαμα για τα πεινασμένα μάτια μου. Ήμουν και αρκετές μέρες χωρίς σεξ. Όπως κι αυτή βέβαια, αλλά κρατούσαμε όλα τα προσχήματα.

Βολεύτηκα κι εγώ, χαλάρωσε κι αυτή γιατί είχε παρέα πια στην παραλία. Παρά ήταν μόνη για εκεί πέρα, αλλά μάλλον χάρηκε που ένιωσε σαν γυναίκα κάποια πεινασμένα μάτια να την κοιτάνε διαφορετικά. Είχα μια μέτρια αυθόρμητη στύση νορμάλ απ’ τη γλύκα των στιγμών χωρίς κάτι το πονηρό. Τουλάχιστον μέχρι τότε. Ακολούθησε μπανάκι, μπες βγες κλπ. Βρεγμένα κορμιά, χαλαρότητα και θετική διάθεση. Μπορούσα εύκολα να διακρίνω ότι το είχε όλο ξυρισμένο, ότι περιποιούνταν πολύ το δέρμα της και ότι γενικά ήταν εντυπωσιακή ακόμα ως γυναίκα. Ένιωθα πολύ έντονα ότι ήθελε κάτι διαφορετικό. Την εκμετάλλευση του μέρους, των στιγμών, του τόπου. Περίμενε κάτι αλλιώτικο. Το ίδιο κι εγώ. Ένιωθα ότι είμαστε κάπου που δεν θα συμφωνήσει η φάση ζωής μου, οι διακοπές μου, ο ερωτισμός των στιγμών και οι παράνομες σκέψεις όλες μαζί. Καφεδάκι, μπυρίτσα, τσιγαράκι και αγνάντεμα της θαλάσσιας αύρας ήταν ότι καλύτερο για εκείνες τις ώρες. Που και που μιλούσα με τη Άννα στο τηλέφωνο η οποία καθησυχασμένη, ξεκουράζονταν στο ξενοδοχείο παρέα με το μωρό χαλαρώνοντας κι αυτή στο πολυτελές μπαλκόνι.

Όπως ήμουν αραχτός, με απόλυτη άνεση εξέταζα κάθε εκατοστό του κορμιού της Βούλας, που ήταν η καλύτερη γυναικεία παρουσία που είχα σε ακτίνα αρκετών μέτρων, σε σχέση με άλλες τύπισσες που υπήρχαν αριστερά δεξιά, αλλά αρκετά μέτρα πιο πέρα. Ξεχώριζα τον υπέροχο κώλο της. Πεταχτός με το μπικίνι, ελάχιστα πεσμένος αλλά τροφαντός, μαυρισμένος όσο πρέπει, όμορφη πλάτη χωρισμένη απ το κορδόνι του πίσω μαγιό που το κρατούσε και τα υπέροχα μυώδη πόδια της. Σγουρά ανακατεμένα μαλλιά, και το ώριμο ελαφρά πονηρό πρόσωπο. Ήμουν σίγουρος ότι ήξερε τι σκεφτόμουν, αλλά κι εγώ ήξερα τι σκεφτόταν και συγχρόνως έρχονταν και έφευγαν σκέψεις και φαντασιώσεις στο δευτερόλεπτο.

Είχα ήδη αρχίσει να φτιάχνομαι με την ιδέα ότι η milf sister ήταν χαλαρή, δίπλα μου, με μαγιό καυτό, σε διακοπές και όλα μέσα στα πλαίσια. Η απόλυτη άνεση. Μετά από το μπανάκι κι αφού χόρτασα μάτι μπαίνοντας ή βγαίνοντας στη θάλασσα και όποτε περπατούσε για κάποιο καφέ ή νερό, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε ξενοδοχείο στη χώρα. Η γυναίκα μου καθησυχασμένη μας περίμενε χαλαρώνοντας στο δωμάτιο. Ξεκινήσαμε με τη Βούλα απ τη παραλία προς τα αυτοκίνητα περπατώντας το χωμάτινο δρομάκι που περνούσε από ένα δασάκι με πυκνή βλάστηση.

-    Γιώργο μισό λίγο κατουριέμαι βρε. Περίμενε λίγο,

ακούστηκε να λέει. Περπάτησε προς μια συστάδα θάμνων, έσκυψε και κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση κατέβασε το μαγιό της. Ήμουν 2 μέτρα πιο εκεί, μισοκαυλωμένος και θέλοντας κι εγώ να κατουρήσω έβγαλα διακριτικά τον πούτσο μου και άρχισα να κατουράω παραδίπλα χωρίς να τον βλέπει, αλλά βλέποντας με από πίσω σχεδόν. Σηκώθηκε όρθια αυτή κι άφησε τη κωλάρα της εκτεθειμένη να τη δω ολόασπρη και τροφαντή. Ήρθε προς το μέρος μου και με κοίταξε στα μάτια.

-    Θέλω να το δω...

είπε και αμήχανος γύρισα τον πούτσο που πιτσιλούσε προς αυτήν. Όταν έπεσαν και οι τελευταίες σταγόνες, έσκυψε στα γόνατα παίρνοντας θέση πίπας. Τα λόγια ήταν περιττά. Είχε γραπώσει το εργαλείο με τα δυο χέρια της και ξεκινούσε παθιάρικη πίπα. Γλώσσα, χείλη, ύφος, μάγουλα, λαρύγγι, δούλευαν για τον ίδιο σκοπό. Με κοιτούσε στα μάτια κι έγλειφε τον πούτσο μου σε μια δυνατή πίπα. Είχε καύλες και προσπαθούσε να χορτάσει με ένα τσιμπούκι. Έπαιρνα ανάσες με αναστεναγμούς μαζί. Ένιωθα ότι δε κρατηθώ πολύ. Η καύλα μου ήταν μεγάλη. Όταν ένιωσα ότι θα χύσω την έπιασα απ τα μαλλιά, της κόλλησα το στόμα πάνω στον πούτσο και έχυσα με σπασμούς μέσα στο στόμα της.

Σηκώθηκε, έφτιαξε την εικόνα της με το παρεό της, φόρεσε τα γυαλιά της και χωρίς να πούμε κάτι συνεχίσαμε προς τα’ αμάξια για να γυρίσουμε πίσω. Προφανώς είχε μείνει κάτι στη μέση, αλλά η προσδοκία για κάτι στο μέλλον, δημιουργούσε επιπλέον ερωτισμό στη ζωή μου.

Συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 62541)