Την πήρα μπροστά στην αδελφή της (5ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η οικογενειακή συγκέντρωση συνεχίζεται και τα γαμήσια εξελίσσονται...

Η ιστορία:

Πήγα στην κουζίνα εκνευρισμένος, και τότε μου ήρθε. Πήγα στο δωμάτιο του Τάκη και πήρα το κουτί με τα λεξοτανιλ. Έβαλα ένα ποτήρι κρασί στον καθένα και έριξα από ένα χάπι στο κάθε ποτήρι.

-    Έτοιμο το κρασάκι σας,

είπα βγαίνοντας έξω. Τα πήραν και χωρίς να δώσουν σημασία, συνέχισαν τη συζήτηση τους πίνοντας. Περίμενα 5 λεπτά και όταν βγήκα έξω, ο πεθερός μου και ο Τάκης μισομεθυσμένοι, μισοκοιμισμένοι, είχαν πέσει στις πολυθρόνες τους.

-    Κουνιαδούλα, έλα να δεις τον αντρούλη σου. Μάλλον παραήπιε…

είπα περιπαιχτικά. Η κουνιάδα μου βγήκε έξω, και έσκυψε μπροστά του.

-    Τάκη, ξύπνα,

είπε ταρακουνώντας τον χαλαρά από τους ώμους, αλλά αντί για άλλη απάντηση ο Τάκης μουρμούριζε ακαταλαβίστικα. Την κοίταζα όπως είχε σκύψει μπροστά του. Οι γάμπες της που ανέβαιναν πάνω μέχρι το κοντό φορεματάκι, το σώμα της που διαγραφόταν χωρίς εσώρουχο, με τα χείλια του μουνιού της ακόμα πρησμένα να χάσκουν. Πήγα πίσω της και την έπιασα από τη μέση κολλώντας την πάνω μου.

-    Τάκη, Τάκη,

καμία απάντηση. Έσκυψα στο αυτί της κουνιάδας μου.

-    Θα σε γαμήσω μπροστά στον αντρούλη σου και τον μπαμπά σου...

Έκανε να αντιδράσει, αλλά τώρα την κράταγα σφιχτά. Της άνοιξα τα πόδια με τα χέρια μου, την σήκωσα και την έβαλα να καθίσει με τα γόνατα πάνω στα μπράτσα της πολυθρόνας με πλάτη σ’ εμένα, φέρνοντας την πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τάκη. «Oχι», ψέλλισε, αλλά είχα ήδη απελευθερώσει την πούτσα μου, και την ακουμπούσα στο μουνάκι της. Έκαιγε ολόκληρο, είχε ανοίξει διάπλατα και ήταν μούσκεμα. Έσπρωξα σιγά-σιγά την πούτσα μου προς τα μέσα, μέχρι που ένιωσα το πουτσοκέφαλο μου να ακουμπάει στην άλλη άκρη.

-    Τάκη, Τάκη σου πηδάω το γυναικάκι μπροστά σου και εσύ κοιμάσαι. Κοίτα τον όταν σε πηδάω.

Η κουνιάδα μου έκλεισε τα μάτια της, άρπαξε την πλάτη της καρέκλας με τα δυο της χέρια και άρχισε να κουνιέται αργά πάνω-κάτω στην πούτσα μου.

-    Τι κάνετε εκεί;

Ακούστηκε τρομαγμένη η φωνή της γυναίκας μου.

-    Πηδάω την αδελφούλα σου, μπροστά στον αντρούλη της και μπροστά στον μπαμπά της.

-    Όχι! Αυτό παρατράβηξε…

είπε η γυναίκα μου και με μια σπρωξιά με έριξε κάτω. Άρπαξε την αδελφή της από τους ωμούς και την έριξε στο πάτωμα ανάσκελα, σκίζοντας της το φόρεμα και αφήνοντας τα τεράστια βυζιά της εκτεθειμένα. Θόλωσα, την άρπαξα με τη σειρά μου και την έριξα μπρούμυτα πάνω στην αδελφή της πρόσωπο με πρόσωπο. Όρμησα πάνω της και την ακινητοποίησα με το βάρος μου. Οι δυο αδελφούλες πεσμένες στο έδαφος, η μια πάνω στην άλλη στήθος με στήθος πρόσωπο με πρόσωπο.

-    Νομίζεις ότι τελειώσαμε; Εμένα και έτσι μου κάνει. Θα σε πηδήξω έτσι πεσμένη πάνω στην αδελφή σου,

της είπα βάζοντας την πούτσα μου στο μουνί της. Άρχισα να την πηδάω σε ένα τρελό ρυθμό. Την ξέσκιζα και αυτή βογκούσε πεσμένη πάνω στην αδελφή της που χτυπιόταν από κάτω της από καύλα καθώς κάθε φορά που η πούτσα μου έμπαινε στο μουνί της γυναίκας μου τα αρχίδια μου χτυπούσαν στο μουνάκι της κουνιάδας μου.

-    Χα... γέλασα. Ακόμα καλύτερα από πριν. Σας πηδάω και τις δυο κάτω από τη μύτη τους…

είπα και βγάζοντας τον πούτσο μου από το μουνί της γυναίκας μου, τώρα τον έχωνα στην κουνιάδα μου.

-    Τι κανείς; Που πήγες;…

ρώτησε η γυναίκα μου νιώθοντας το κενό ανάμεσα στα πόδια της.

-    Που πήγα; Είπα να μεταφέρω λίγα από τα υγρά σου στο μουνάκι της αδελφής σου. Παρεμπιπτόντως, πάρε και εσύ λίγα από τα υγρά της αδελφούλας σου…

και λέγοντας αυτό τον ξαναέβαλα στην γυναίκα μου.

-    Νιώθεις πόσο μούσκεμα είναι η πούτσα μου; Είναι τα υγρά της αδελφής σου.

-    Χύνω…

φώναξε η γυναίκα μου και σφίγγοντας το μουνάκι της το ένιωσα να συσπάται δυνατά και απανωτά πλημμυρίζοντας την πούτσα μου με τα χύσια της.

-    Κουνιαδούλα, σου έρχεται…

είπα και βγαίνοντας από τη γυναίκα μου, χώθηκα στο μουνάκι της.

-    Νιώθεις τα χύσια της αδελφούλας σου;

Η κουνιάδα μου αφήνιασε κυριολεκτικά σε αυτή την κουβέντα. Άρχισε να κουνάει την λεκάνη της, να χουφτώνει τα βυζιά της και να προσπαθεί να τα γλύψει.

-    Αδελφούλα, θα τον χύσω τον αντρούλη σου. Κοίτα με όταν τον χύνω…

είπε και τεντώνοντας το σώμα της ξέσπασε σε κραυγές. Σηκωθήκαμε και οι τρεις. Βοήθησα να πάνε τον Τάκη και τον Πεθερό μου στα κρεβάτια τους. Την επόμενη μέρα ο Τάκης εξομολογήθηκε στην κουνιάδα μου ότι είδε έναν εφιάλτη. Να πηδάω και τις δυο τους την μια πάνω στην άλλη μπροστά του.

-    Αμάν βρε Τάκη, τι βλακείες βλέπεις, είπε δήθεν θυμωμένα η κουνιάδα μου και του γύρισε την πλάτη.

 

(Copyright protected OW ref: 62457)