Εγώ και ο αδερφός μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Marw365
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μετά την πρώτη φορά που γαμήθηκα με τον αδελφό μου, υπήρξαν πολλές άλλες ίδιες βραδιές. Κάθε βράδυ ερχόταν στο δωμάτιο μου και το κάναμε.

Η ιστορία:

Μετά από κανένα μήνα περίπου, γνώρισα ένα παιδί τον Βασίλη. Ήταν ακριβώς ο τύπος μου και αρχικά αρχίσαμε να βγαίνουμε. Τότε ήταν και που αραίωσα τα γαμήσια με τον αδελφό μου. Εκείνος θύμωνε αλλά δεν έλεγε τίποτα, ώσπου σταματήσαμε τελείως να γαμιόμαστε. Μετά από λίγο καιρό τα έφτιαξα με τον Βασίλη και ήμασταν πολύ καλά.

Ένα βράδυ, είχα βγει με τον Βασίλη και άργησα να γυρίσω σπίτι. Όταν τελικά έφτασα βρήκα τον αδελφό μου έξαλλο να με περιμένει. Με τράβηξε δυνατά από το μπράτσο και με πήγε στο δωμάτιο του.

-    Που ήσουν;…

με ρώτησε άγρια, αλλά μίλαγε σιγά, για να μην ξυπνήσουν οι γονείς μας.

-    Με τον Βασίλη ήμουν, τι θες;

-    Τι έκανε σε γάμαγε; Με ρώτησε.

-    Να μην σε νοιάζει, του είπα απότομα.

Τότε με τραβά και με ρίχνει απότομα στο κρεβάτι και ανεβαίνει πάνω μου. Μου κλείνει το στόμα με το χέρι του και άρχισε να μου λέει πως μόνο εκείνος μπορεί να με γαμάει και πως απόψε θα μου έμενε αξέχαστος. Καύλωσα πάρα πολύ, αλλά δεν του το έδειξα. Συνέχισε να μου λέει πως μετά από αυτή την βραδιά δεν θα θέλω να με γαμάει κανένας άλλος.

Άρχισε να με φιλάει και να κατεβαίνει χαμηλά προς το μουνάκι μου. Ξαφνικά με γυρίζει μπρούμυτα και αρχίζει να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα μου. Στην αρχή τραβήχτηκα και κατάλαβα πως θα πονούσα πάρα πολύ απόψε. Εκείνος με ακινητοποίησε και συνέχισε να με γλείφει. Μου έβαλε δάχτυλο από πίσω. Είχα καυλώσει πάρα πολύ και άρχισα να χύνω.

-    Είσαι μεγάλο πουτανάκι στο κρεβάτι αδερφούλα μου…

είπε και μου έβαλε και δεύτερο δάχτυλο από πίσω. Άρχισε να με γαμάει με τα δάχτυλα του και ένιωσα την τρυπούλα μου να ανοίγει όλο και πιο πολύ. Έχυσα ακόμα δυο φορές και εκείνος έβγαλε τα δάχτυλα του.

-    Τώρα θα δεις πως είναι το σωστό γαμήσι,

μου είπε και μου τον κάρφωσε με δύναμη στο κωλαράκι μου. Ο πόνος ήταν τρομερός, αλλά σιγά-σιγά έγινε καύλα και μου τον έβαζε όλο και πιο βαθιά, ενώ έπαιζε και με το μουνάκι μου. Μετά άρχισε να γαμάει μια το κωλαράκι μου και μια το μουνάκι μου.

Με γύρισε ανάσκελα και συνέχισε να γαμάει μόνο το μουνί μου αυτή τη φορά. Ταυτόχρονα ψιθύριζε στο αυτί μου διάφορα που με άναβαν πιο πολύ, όπως ότι είμαι πολύ πουτανάκι και πως μια ζωή θα με γαμάει μόνο εκείνος.

Όταν κόντευε να τελειώσει, πήρα το καβλί του στο στόμα και σε λίγο τελείωσε στα βυζιά μου. Ξαπλώσαμε κουρασμένοι και οι δυο και μου είπε πόσο ζήλευε να σκέπτεται κάποιον άλλο να με γαμάει. Μου είπε ακόμα πως η τιμωρία μου δεν είχε τελειώσει.  Αυτό το διαπίστωσα και άλλα βράδια.

Η συνέχεια σε λίγο...

 

(Copyright protected OW ref: 62113)