Και με το μπαμπά και με το θείο (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρατηρήσεις αποστολέα: Μετά την πρώτη μας φορά στον Πειραιά ακολούθησαν άλλες δύο επισκέψεις και μια σε ξενοδοχείο. Και τις τρεις φορές πέρασα τέλεια. Με έγλειφε και γαμούσε το μουνάκι και το στόμα μου δύο και τρεις φορές.

Η ιστορία:

Στην τέταρτη ευκαιρία που βρήκαμε, μου επιφύλαξε μια έκπληξη. Αντί για Πειραιά ή ξενοδοχείο, με πήγε σε ένα δωμάτιο κοντά στην περιοχή μας που μετά έμαθα ότι το είχε νοικιάσει για να με πηδάει. Ήταν στον ημιώροφο μιας παλιάς πολυκατοικίας. Ήταν δωμάτιο με μπάνιο και μια ντουλάπα. Κουζίνα δεν υπήρχε. Με το που μπήκαμε δεν άρχισε να με γδύνει όπως έκανε τις άλλες φορές, παρά άνοιξε την ντουλάπα. Με το που άνοιξε έμεινα με ανοιχτώ το στόμα. Ήταν κρεμασμένα καμία δεκαριά σέξι συνολάκια.

-    Διάλεξε... Θα γυρίσω σε κάνα τέταρτο

και έφυγε αφήνοντας με μόνη μπροστά στη ντουλάπα. Διάλεξα ένα κόκκινο διάφανο συνολάκι που το στρινγκ είχε άνοιγμα στο μουνάκι και το τοπάκι σε στιλ σουτιέν, τόνιζε τα βυζάκια μου χωρίς να κρύβει κάτι και συνέχιζε έως τα μισά του κώλου μου με άνοιγμα μπροστά, σε σχήμα ανάποδου V και τις δύο άκρες να ακουμπάνε τις γωνίες απ το τρυγονάκι του στρινγκ. Δεν πρόφτασα ούτε στον καθρέφτη να κοιτάξω και χτύπησε το κουδούνι. Άνοιξα και στάθηκα πίσω απ την πόρτα σαν την πουτάνα που περιμένει τον πελάτη. Αυτή η ιδέα με ερέθισε περισσότερο. Το ίδιο φαίνεται ότι ερέθισε και τον μπαμπά. Γιατί κλείνοντας την πόρτα έπεσε πάνω μου ρίχνοντας με στο κρεβάτι δαγκώνοντας το λαιμό και τα βυζάκια μου.

Γδύθηκε και μπήκε μέσα μου απ το άνοιγμα στο στρινγκ. Με γαμούσε ασταμάτητα ενώ με έσφιγγε στην αγκαλιά του με πάθος.

-    Έτσι σε θέλει ο μπαμπάς μωρό μου... Πουτανάκι για χατίρι του μπαμπά.

-    Είμαι μπαμπάκα μου... Είμαι το πουτανάκι σου. Γάμα με... κάνε με ότι θες. Είμαι το δικό σου πουτανάκι.

Με έχυσε πάνω στην κοιλιά και στο στρινγκ, και μετά τα έγλειψε και μου τα έφτυσε στο στόμα. Κάθε φορά που με πήγαινε στο δωμάτιο μου έκανε και κάτι καινούργιο, ανεβάζοντας την κάβλα στο κατακόρυφο. Πλέον ζούσα για το πήδημα. Το σκεφτόμουν και έχυνα. Όταν αδιαθετούσα, σκεφτόμουν πως θα περάσουν οι έξι μέρες. Την λύση την βρήκε ο μπαμπάς. Ήμουν στην τρίτη μέρα όταν μου έστειλε μήνυμα σε μια ώρα να είμαι έτοιμη για να πάμε στο δωμάτιο.

-    Μα δεν μπορούμε, έχω περίοδο του απάντησα.

-    Έχεις και κωλαράκι. Και είναι παρθένο. Προς το παρόν…

μου απάντησε με νέο μήνυμα. Αν και φοβόμουν ότι θα πονέσω δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό. Φόρεσα μια μίνι φουστίτσα με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι και φύγαμε. Με έγδυσε και με άφησε μόνο με το βαρκάκι. Μου σκούπισε το μουνάκι καλά και μου φόρεσε ταμπόν. Ήταν η πρώτη φορά που έβαζα κάτι τέτοιο. Μετά με έπλυνε στην περιοχή με σκούπισε και μου φόρεσε και ένα στρινγκάκι. Με πήρε αγκαλιά και με πήγε στο κρεβάτι. Γδύθηκε και ο ίδιος και ξάπλωσε μαζί μου. Άρχισε να με φιλάει παντού. Εγώ του χάιδευα τα αρχίδια. Ο πούτσος του είχε γίνει σαν πέτρα. Έτοιμος να σκίσει το κωλαράκι μου. Μου σήκωσε τα πόδια και μου τα έδωσε να τα κρατάω. Άρχισε να γλύφει την σουφρίτσα μου και να την φτύνει. Σε λίγο ένοιωσα ένα δάχτυλο να με ανοίγει. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πόνεσα, αλλά ήταν τέτοια η λαχτάρα μου να με γαμήσει που δεν με ένοιαζε και πολύ. Έπαιξε αρκετή ώρα, ποτέ γλείφοντας και ποτέ βάζοντας δάχτυλο. Εγώ ούρλιαζα απ την κάβλα.

Με γύρισε στα τέσσερα και άνοιξε τον κώλο μου με τα χέρια. Ένοιωσα την γλώσσα του να γαμάει το κωλαράκι μου.

-    Έλα μπαμπάκα βαλ’ τον μου. Ξέσκισε με την πουτάνα.

Ακούμπησε το καβλί του στην τρυπούλα μου και άρχισε να σπρώχνει. Έπεσα μπρούμυτα μουγκρίζοντας απ’ τον πόνο. Έπεσε πάνω μου μπαίνοντας ακόμα πιο βαθιά. Δάγκωσα το μαξιλάρι απ τον πόνο.

-    Πόνεσες καργιολάκι;

-    Με ξέσκισες…

-    Θα συνηθίσεις και θα το ζητάς μόνη σου. Τι πουτανάκι είσαι αν δεν σε πηδάω απ’ τον κώλο.

Άρχισε να μπαινοβγαίνει αργά μέσα μου. Σιγά-σιγά ο πόνος έγινε ηδονή.

-    Μ' αρέσει μπαμπάκα! Μ' αρέσει… φώναξα. Έτσι γάμα με πιο δυνατά.

Με σήκωσε ξανά στα τέσσερα, με έπιασε απ τη μέση και άρχισε να σφυροκοπά τον κώλο μου. Τελικά είχε δίκιο. Έχει και απ τον κώλο την γλυκά του.

-    Γάμα με γάμα με. Μην σταματάς. Γάμα το κωλαράκι της πουτάνας της κορούλας σου, φώναζα.

Τον άκουσα να μουγκρίζει και ένοιωσα το σπέρμα του καυτό να γεμίζει το κωλάντερο μου. Έπεσα μπρούμυτα και έπεσε πάνω μου ανασαίνοντας βαριά.

-    Σου άρεσε κάβλα;

-    Πολύ! Και ο πόνος έχει την γλυκά του.

Βγήκε από μέσα μου και μου τον έδωσε να τον γλείψω. Στην αρχή δίστασα αλλά δεν μου άφησε περιθώρια. Μου έπιασε το κεφάλι και μου τον έχωσε στο στόμα.

-    Έλα σκύλα. Γλείψε τον.

Αυτή η εξουσία που ασκούσε πάνω μου με εξιτάρει αφάνταστα. Ένοιωσα σκλάβα του και όσο και να σας φανεί παράξενο, εγώ καύλωνα αφάνταστα. Σήκωσα τα μάτια και τον κοίταξα. Έβγαλε τον πούτσο του απ το στόμα και τον έτριβε στα χείλη μου.

-    Κάνε με ότι θες μπαμπά είμαι δική σου. Το κορμάκι μου σου ανήκει κάντο ότι θες…

και συνέχισα να γλείφω και να ρουφώ τον πούτσο του. Τα χύσια του έτρεχαν απ τον ανοιχτό μου κώλο. Τα μάζεψε με το χέρι και τα έτριψε στα χείλη μου.

-    Φα’ τα βρωμιάρα φα’ τα.

Όσο έβλεπε ότι καύλωνα τόσο και με έβριζε. Σε λίγο μπήκε ξανά στον κώλο μου και έχυσε ξανά μέσα μου. Από εκείνη την ημέρα, κάθε φορά με έπαιρνε και απ’ τον κώλο. Πολλές φορές με έστηνε στα τέσσερα και έμπαινε εναλλάξ μια στο μουνί μια στον κώλο. Θα είχε περάσει κάνα εξάμηνο από την πρώτη φορά εκείνη την ημέρα ξεκίνησε με 69 αλλά δεν τελείωσε στο στόμα μου. Μου άνοιξε τα πόδια και μπήκε μέσα μου ρίχνοντας το κορμί του πάνω μου. Όταν με γαμούσε σε αυτή την στάση, πάντα ήταν τρυφερός μαζί μου και πάντα με έσφιγγε στην αγκαλιά του σε αντίθεση με τις άλλες στάσεις που με γέμιζε κοσμητικά επίθετα. Έτσι και εκείνη την ημέρα με γαμούσε και με έλεγε μωρό του. Σήμερα θα σε χύσω μέσα στο μουνάκι σου μωράκι μου.

-    Μα μπαμπά... κι αν;…

-    Μη φοβάσαι ψυχή μου, δεν υπάρχει κίνδυνος, έχω υπολογίσει τις μέρες.

Με την σκέψη ότι θα χύσει μέσα μου είχα άλλον ένα ανεξέλεγκτο οργασμό. Έσφιξα τα πόδια στη μέση του και με το που ένοιωσα τα αρχίδια του να αδειάζουν μέσα μου έχυσα και εγώ για μια ακόμη φορά, ουρλιάζοντας…

-    Χύσε μπαμπάκα μου. Χύσε στο μουνάκι της κορούλας σου. Χύσε στην μήτρα του παιδιού σου.

-    Σου άρεσε μωρό μου;

-    Ήταν τέλεια. Ήταν απόλαυση. Σ' αγαπώ μπαμπά μου. Σ' αγαπώ.

-    Κι εγώ σ' αγαπώ καρδιά μου και σε ευχαριστώ για αυτό που μου δίνεις.

Μείναμε έτσι αγκαλιασμένοι και παραδοθήκαμε σε ένα ατέλειωτο φιλί. Η πουτσά του σιγά-σιγά μαράθηκε και γλίστρησε έξω απ το μουνί μου.

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 61119)