Η θυσία της μάνας (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Υπόθεση: Η περιπέτεια με τους γιούς της προχωρά ακόμη περισσότερο και κάθε ταμπού μπαίνει στην άκρη δίνοντας τη θέση του στην απόλυτη κάβλα.

Η ιστορία:

Γεια σας. Μετά την πρώτη μέρα άρχισε ένα παιχνίδι που ανέβαζε την κάβλα στο ζενίθ. Βέβαια έκανα τα πάντα να μην καταλάβουν πως και εγώ καβλώνω και τους άφηνα να νομίζουν ότι το κάνω μόνο για χάρη τους. Εν τω μεταξύ, άρχισα να μην βγαίνω τα βραδιά να ψάξω για να πηδηχτώ και να την βρίσκω με δάχτυλο στο δωμάτιο μου μετά από κάθε φάση.

Μέσα στο σπίτι φρόντιζα να ντύνομαι κανονικά και μόνο όταν είχαμε χρόνο για παιχνίδι τους έδινα την δόση τους. Πολλές φορές έκανα στριπτίζ βγάζοντας αργά-αργά τα ρούχα μου ώσπου να αποκαλυφθεί και το ποιο απόκρυφο σημείο του σώματος μου. Τους πέταγα τα εσώρουχα να τα μυρίζουν και να τον παίζουν. Κάτι που πλέον έκαναν μπροστά μου και με έκανε να καβλώνω ακόμα περισσότερο.

Άλλες φορές πάλι, πήγαινα στο δωμάτιο ντυνόμουν με διάφανα εσώρουχα και νυχτικό και εμφανιζόμουν μπροστά τους. Κάθε φορά που έβλεπαν και κάτι καινούργιο άκουγες ένα. Ου… κάβλα! Κι εγώ φρόντιζα πάντα να υπάρχει κάτι καινούργιο. Τώρα ήταν η σειρά μου να μπαίνω στο μπάνιο και να παίρνω τα εσώρουχα που είχαν χύσει. Συνήθως έγλειφα το σουτιέν και το στρινγκ το έχωνα στο μουνί μου και μαλακιζόμουν.

Ένα βράδυ βγήκα απ το μπάνιο με το μπουρνούζι και τίποτα από κάτω. Με περίμεναν στο σαλόνι γυμνοί και οι δύο χαϊδεύοντας τις πούτσες τους. Τράβηξα τη ζώνη και το μπουρνούζι άνοιξε.

•    Ου… Γυμνή, είπε ο Δημήτρης.

•    Και που θα χύσουμε που δεν φοράς βρακάκι;… ρώτησε ο Ηρακλής.

Δεν απάντησα. Άφησα το μπουρνούζι να γλιστρήσει απ’ τους ώμους μου στο πάτωμα. Κάθισα απέναντι τους στον καναπέ, ανεβάζοντας και τα πόδια επάνω ανοίγοντας τα διάπλατα. Άνοιξα τα μουνόχειλα με τα δάχτυλα και πέρασα το δάχτυλο αργά από μέσα τους. Μετά χάιδεψα τα βυζάκια μου. Οι πούτσες τους είχαν πάρει φωτιά. Έβλεπα ότι σε λίγο θα έχυναν. Έφερα και τα δύο χέρια στο μουνί και το άνοιξα.

•    Σήμερα θα δείτε το μουνάκι της μανούλας και σε βάθος.

Σηκώθηκαν και γονάτισαν μπροστά μου για να βλέπουν καλύτερα. Ήταν τέτοια η κάβλα μου που πλέον δεν μπορούσα να την κρύψω. Τα υγρά είχαν ξεχειλίσει και τρέχανε στον κώλο μου. Ο Ηρακλής με ακούμπησε με το δάχτυλο.

•    Μαμά, είσαι καυλωμένη.

Τινάχτηκα λες και με χτύπησε κεραυνός.

•    Μην με ακουμπάς… σε παρακαλώ.

•    Μα εσύ;… πως; ρώτησε ο Δημήτρης.

•    Γυναίκα είμαι κι εγώ. Όταν βλέπω κάτι αισθάνομαι. Γι' αυτό σας παρακαλώ μην με ακουμπάτε. Δεν θα αντέξω…

•    Μα μανούλα γιατί αφού σου αρέσει;

Είπε ο Δημήτρης και έπιασε το μουνί μου. Παρέλυσα. Δεν είχα τη δύναμη αλλά ούτε και την θέληση να αντιδράσω. Αμέσως ένοιωσα και ένα δεύτερο χέρι στο μουνί μου. Ένας δυνατός οργασμός συγκλόνισε το κορμί μου…

•    Χύνω… αντράκια μου χύνω…

Φώναξα και οι χυμοί μου γέμισαν τα χέρια τους. Κάθισαν δίπλα ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά και με αγκάλιασαν με το άλλο χέρι, ενώ συνέχισαν να χαϊδεύουν το μουνί μου. Με φίλησαν στα Μαγούλα. Τότε γύρισα και τους φίλησα στο στόμα με πάθος.

Αυτό ήταν. Σαν να τους είχα δώσει το σύνθημα. Όρμησαν στα βυζιά μου και άρχισαν να τα γλείφουν και να τα δαγκώνουν, ενώ τα δάχτυλα τους πάλευαν ποιο θα φτάσει πιο βαθιά στο μουνί μου. Δεν ξέρω πόσες φορές έχυσα στα χέρια τους, αλλά ξέρω ότι ποτέ άλλοτε δεν είχα νοιώσει αυτό που ζούσα εκείνη τη στιγμή.

Σηκώθηκα και γονάτισα εγώ τώρα μπροστά στον καναπέ. Άρχισα να τους παίρνω στο στόμα μου μια τον ένα μια τον άλλο. Δεν άργησαν να χύσουν και φυσικά τα κατάπια όλα. Πλέον είχα ξεπεράσει κάθε ταμπού. Ήθελα τόσο πολύ να με γαμήσουν, που δεν σκεφτόμουν τίποτα και δεν με σταματούσε τίποτα. Σηκώθηκα και τους πήρα απ το χέρι. Τους οδήγησα στο δωμάτιο μου και ξάπλωσα ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια.

Το τι έγινε θα σας το πω μια άλλη μέρα. Ως τότε φιλάκια.

 

(Copyright protected OW ref: 60909)