Άφησα έγκυο τη μάνα μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Η μάνα του αγάμητη για εννέα χρόνια, εκείνος μέσα στις τρελές καύλες, δεν θέλει και πολύ για να καταλάβετε τι έγινε.

Η ιστορία:

Έχω δυο μήνες που γύρισα από φαντάρος και όπως όλοι ξέρετε οι καύλες βάραγαν κόκκινο. Είμαι 22 χρονών, ζω με τη μάνα μου η οποία είναι 44 χρονών, μια κανονική μαμά, ενώ οι σχέσεις μας είναι κλασσικές μάνας γιου.

Εδώ και 9 χρόνια που έχει χωρίσει με τον μπαμπά μου δεν την είδα ποτέ με έναν άντρα και πάντα αναρωτιόμουν πως την βγάζει. Ένα βράδυ λοιπόν που γύρισα απ’ το συνεργείο που δουλεύω, κάτσαμε να δούμε μια ταινία. Σε κάποια φάση ξάπλωσα στην αγκαλιά της. Τότε άρχισε να με τρίβει κάπως στα τεράστια κρεμασμένα βυζόμπαλα της και να βαριανασαίνει. Σκέφτηκα λοιπόν ότι ίσως καύλωνε αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία.

Μετά από μια βδομάδα με το ίδιο πάλι σκηνικό, την πήρε μετά από πολύ ώρα ο ύπνος όντας ξαπλωμένη στα πόδια μου στο ύψος του πούτσου μου. Άρχισε στον ύπνο της να τρίβει το πρόσωπο της στον πούτσο μου και καύλωσα. Μόνο η φόρμα μας χώριζε. Σκέφτηκα ότι κάτι πρέπει να κάνω γι’ αυτό, αλλά εκείνη τη νύχτα πήγαμε για ύπνο.

Δυο βραδιές μετά, γύρισα απ’ τη δουλειά και έκανα ένα μπανάκι. Μετά πήγα στο δωμάτιο μου αλλά ήθελα να πάρω κάτι απ’ την κουζίνα. Η βρύση έτρεχε στο μπάνιο και ήθελα πολύ να δω τη μουνάρα της. Δεν είχε μπει ακόμη στη μπανιέρα. Την είδα να μυρίζει το μποξεράκι μου και να το τρίβει στην τριχωτή μουνάρα της. Αυτό ήταν, όρμημα μέσα και την άρχισα στα γλωσσόφιλα. Η πούτσα μου κόντευε να σπάσει.

Έγλειφα τα βυζιά της και θήλαζα. Αυτή βόγκαγε. Η μούνα της έσταζε υγρά. Της έγλειψα τα μεγάλα της μουνόχειλα, τα δάγκωνα και έπινα τα υγρά της. Σκέτη κάβλα κι ας μην το είχα φανταστεί ποτέ ότι θα με ερέθιζε τόσο πολύ μια τόσο τριχωτή μουνάρα. Μου έγλειψε την ψωλάρα καλά-καλά ώσπου δεν μπορούσα άλλο. Άρχισα να της γαμάω το μουνάκι που είχε καιρό να νιώσει πούτσα.

Τρελάθηκε απ’ το γαμήσι. Τα κορμιά μας ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Την γάμαγα γρήγορα σαν σκυλί και αυτή έχυνε το μουνόχυμα της πάνω στο καβλί μου.

•    Γάμα με αγόρι μου…

φώναζε και της έλεγα…

•    σε σκίζω μάνα. Σ’ αρέσει να σε ξεμουνιάζει ο γιος σου; Πουτανάρα είσαι, σκύλα, σε σκιζω.

Δεν άντεξα άλλο και της είπα…

•    θα σε χύσω καριόλα…

•    Χύσε μέσα μου καυλιάρη μου το σπέρμα σου. Θέλω ψωλόχυμα να με γεμίσεις…

και άφησα όλα μου τα χύσια στη μήτρα της. Μετά από λίγο έσταζαν στα μπούτια της τα χύσια μου, τα έπαιρνε με το δάχτυλο και τα έγλειφε. Μετά από λίγο καιρό μου είπε ότι είναι έγκυος. Γαμάτη φάση. Δεν το κράτησε βέβαια αλλά γαμιόμαστε χωρίς καπότα συνέχεια. Την έχω καταβρεί και θέλω να την σκίσω και με άλλους. Τελικά ψοφάει για πούτσο η πόρνη η μάνα μου.

 

(Copyright protected OW ref: 59381)