Το πρώτο μου... τσιγάρο

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Το καλοκαίρι ξεκίνησε για μένα ,όπως και όλων των υπολοίπων ,με το που τελείωσε το σχολείο. Έφυγα λοιπόν κατευθείαν για το εξοχικό στην Χαλκιδική μαζί με την μητέρα μου και την αδερφή μου.
Εκεί ήμουνα σίγουρος ότι θα δω μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι την αγαπημένη μου ξαδέλφη Μαρία. Είναι 2 χρονιά μεγαλύτερη μου αλλά από τότε έδειχνε ότι ξέρει τι θέλει από τη ζωή της.

Έτσι και έγινε, και το επόμενο σαββατοκύριακο εμφανίστηκε μπροστά μου και δύσκολα την αναγνώρισα. Βλέπετε ακόμα τότε διαμόρφωναν το σώμα μας .Εγω 16 ,αυτή 18.
Είχα καταλάβει ότι είχε αλλάξει στον ένα χρόνο που Είχα να την δω .από τον τρόπο που κινούνταν ,από τον αέρα που είχε όταν μιλούσε και όταν χειρονομούσε, από όλα.

Το απόγευμα της τρίτης μέρας που ήμασταν μαζί, πήγαμε μετά τη θάλασσα στο σπίτι της που ήτανε το ποιο κοντινό στην παραλία για φαγητό και λίγη ξεκούραση για να είμαστε έτοιμοι για την βόλτα την βραδινή.

Εκεί διαπιστώσαμε ότι όλοι είχανε φύγει για μια άλλη μακρινή παραλία ,και μας είχανε αφήσει σημείωμα για το τι φαγητό έχει και ότι θα γυρίσουν αργά αλλά και να μην αργήσουμε το βράδυ να γυρίσουμε.

Εγώ έκανα ένα γρήγορο ντους έξω με το λάστιχο και η Μαρία μέσα στο μπάνιο με τα αφρόλουτρα της . Φάγαμε και καθίσαμε να δούμε λίγο τηλεόραση. Η Μαρία ήρθε και κάθισε ανάμεσα από τα πόδια μου κάτι που δεν έκανε συχνά και αυτό ήτανε κάτι που εκείνη την στιγμή με συγκλόνισε.
Ένιωσα τον πούτσο μου να σηκώνετε και να θεριεύει.
Ήτανε κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την Μαρία

« Τι έγινε μικρε? Έχουμε καύλες?»

Πρώτη φορά μου μιλούσε έτσι και …….κόλλησα.
Δεν ήξερα τι να πω.
Έκανα μια κίνηση να καλύψω τον τεντωμένο μου πούτσο αλλά πριν προλάβω, είχε βάλει το χέρι της πάνω από το σλιπάκι και τον χάιδευε. Μου χαμογέλασε...

«Για να δούμε λοιπόν τι κουβαλάς εκεί κάτω ξάδερφε» είπε ,και τραβάει να μου βγάλει το σλιπάκι.

Τώρα πια δεν μπορούσα να κάνω τίποτα .Το παλαμάρι μου τεντώθηκε σαν σημαία μα τα δάχτυλα της πάνω του. Για πρώτη φορά στη ζωή μου ,μια γυναίκα μου έπιανε τον πούτσο και τον έπαιζε, όχι στα όνειρα μου αλλά στην πραγματικότητα.
Κόντεψα να χύσω στο δευτερόλεπτο αλλά σταμάτησε να τον παίζει μετά από 4-5 τρομπαρίσματα και νόμιζα ότι κάτι κακό έκανα.

Σηκώθηκε, και έβγαλε το μπλουζάκι της .Είχα τραβήξει μαλακία στο παρελθόν σκεπτόμενος τα βυζιά της αλλά αυτό παραπηγαινε. Ήτανε εκπληκτικά, στητά με 2 μικρές σκούρες ρόγες που σε κάρφωναν με το σχήμα τους.
Δεν άντεξα παραπάνω, οι πρώτες σταγόνες άρχισαν να φεύγουν και όταν ξανάβαλε το χέρι της πάνω στον πούτσο μου, εκεί πλέον τελείωσα, ποτάμι έφευγε το χύσι μου πάνω στο χέρι της.

«Άτακτο αγόρι, με λέρωσες» είπε και άρχισε να γλύφει τα χύσια μου από το χέρι της.
«Έλα να σε καθαρίσω και εσένα» και σκύβει και τον παίρνει στο στόμα.

Πρώτη φορά με γυναίκα, πρώτο τσιμπούκι……… και όλα αυτά χωρίς να βγάλω κουβέντα από το στόμα μου.(Βεβαία ήτανε και η τελευταία, όπως φαντάζεστε, οι περισσότεροι άντρες)
Ήμουνα έτοιμος πάλι να χύσω ,όταν σταμάτησε το τσιμπούκι για να ξεντυθεί τελείως.
Είχα γουρλώσει τα μάτια μου Έτσι όπως κατέβαζε σιγά σιγά το σορτσάκι που φορούσε , ασυναίσθητα έπιασα και τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω. Ήρθε αργά και λάγνα και μου πήρε το χέρι για να το βάλει πάνω στο μουνί της που ήτανε ήδη υγρό.

«Εδώ θα το χώσεις το εργαλείο σου ψωλαρά μου» είπε ,και κάθισε πάνω μου αμέσως.

Δεν πρόλαβα να κουνηθώ παραπάνω από 3-4 φορές και ήμουνα έτοιμος πάλι να χύσω.

«Χύνω, χύνω, χύνω»

Πρόλαβε και σηκώθηκε και όλα τα χύσια μου πέσανε πάνω στην κοιλιά μου. Άρχισε πάλι να με καθαρίζει αλλά δοκίμαζε κιόλας την γεύση μου.

«Λοιπόν θα γαμηθούμε καμιά φορά ή θα χύνεις συνέχεια πριν προλάβω να κάνω τίποτα?»

Χαμογέλασα με το παράπονο της και απλά τις έκανα νεύμα να πλησιάσει.
Πηρέ στα χέρια της το δαυλί μου που έστεκε μαραζωμένο και άρχισε να το πιπιλάει. Την ίδια στιγμή μου έλεγε τη θέλει να τις κάνω. Το μουνάκι της μύριζε υπέροχα και έβγαλα την γλώσσα και το έγλυψα, την έχωσα μέσα στην τρυπούλα της και την άκουσα να σκούζει αλλά την ίδια στιγμή μου έγλυφε τα αρχίδια και τον πούτσο ,πάνω κάτω.

«Αυτή τη φορά δεν θα σε αφήσω να χύσεις όποτε γουστάρεις εσύ, εγώ θα σου πω ποτε., καλά?»
«Ναι, ναι»,και μου στήνετε στα τέσσερα.

Πλησιάζω και βλέπω το χεράκι της να ψάχνει τον πούτσο μου. «Έλα δωστον μου»
Της τον έβαλα σιγά σιγά ,τι υπέροχη αίσθηση. Το μουνάκι της ήτανε ζεστό ,σφικτό και απαλό. Την ένιωσα από κάτω μου να σπαρταράει...

« Γάμα με ,ψωλαρά μου, γάμα με»

Κάποια στιγμή ξεθάρρεψα και είπα να δοκιμάσω και από τον κώλο αλλά με απέτρεψε γιατί όπως μου είπε αργότερα δεν το είχε ξανακάνει από Εκεί και πονούσε.
Την γύρισα ανάποδα για να βλέπω τα βυζιά της και τότε τρελάθηκα. Είχε κλείσει τα μάτια και το απολάμβανε. Τα βυζιά της πηγαινοέρχονταν και Εγώ έβλεπα τον πούτσο μου χωμένο για πρώτη φορά σε μουνί.
Δεν άντεξα άλλο, τον έβγαλα έξω και άρχισα να την λούζω. Στα βυζιά της ,στο στόμα της, στα μαλλιά της, σε όλο της το κορμί.
Ξάπλωσα δίπλα της ξεθεωμένος.

«Τσιγάρο?»
Το πρώτο μου τσιγάρο !!!