Τρίο με την παρθένα αδερφή μου (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Το τρίο με την αδελφή του και τη φίλη της συνεχίζεται και οι καύλες του χτυπάνε κόκκινο με τα δυο μουνάκια που του προσφέρονται απλόχερα.

Η ιστορία:

Το δεύτερο μέρος και η ολοκλήρωση αυτής της ιστορίας, ξεκινάει με εμένα και την Μπέτυ, την αδερφούλα μου, να λιώνουμε στα φιλιά. Από την έξαψη είχαμε ξεχάσει την Έλενα, η οποία είχε αράξει σε μια άκρη και μας χάζευε. Η φωνή της μας διέκοψε τα παθιασμένα γλωσσόφιλα.

•    Τι ωραία που πηδιούνται τα αδερφάκια, απλά να μην ξεχνάνε και την τρίτη της παρέας.

Κοιταζόμαστε με την Μπέτυ και σηκωνόμαστε, πλησιάζουμε, πιάνουμε και οι 2 από ένα χέρι και την κατευθύνουμε στο κρεβάτι. Απαλά την ξαπλώνουμε και αρχίζουμε να την φιλάμε στο στήθος. Είχαμε πιάσει ο καθένας από μια πλευρά, τη φιλήσαμε και την γλείψαμε πατόκορφα. Πάνω στο παιχνίδι λέει η Μπέτυ στη φίλη της με αποφασιστική και κυρίαρχη φωνή…

•    Θέλω να σε γαμήσω.

Έμεινα κάγκελο. Εντάξει και η Έλενα είχε χρησιμοποιήσει στην αδερφή μου το strap on νωρίτερα, αλλά από τη Μπέτυ δεν το περίμενα. Όσο πέρναγε η ώρα, ένοιωθα ότι μεταμορφώνονταν και μου άρεσε ο δυναμισμός που έβγαζε. Η Έλενα στήθηκε στα τέσσερα, εγώ πήγα μπροστά της και της τον έδωσα στο στόμα, ενώ η αδερφή μου ζώστηκε και ξεκίνησε να τη γαμάει. Αυτό που έβλεπα με καθήλωσε. Η Μπέτυ είχε αλλάξει εντελώς. Από ένα ναζιάρικο, γλυκό κοριτσάκι, είχε μεταμορφωθεί σε μια δυναμική και εντυπωσιακή γκόμενα. Σφυροκόπαγε τον κώλο της Έλενας με ρυθμό, αλλά και μανία, ενώ τα σκαμπίλια στα κωλομάγουλα της φίλης της και τα βρισίδια που της έριχνε με είχαν απογειώσει.

•    Πουτάνα είσαι, πάρε το καυλί μου στον κώλο σου. Θα σε ξεκωλιάσω σήμερα τσουλί…

της λέει, ενώ η άλλη το απολαμβάνει και αρχίζει να κοπανιέται πάνω στο strap on με ρυθμό και παράλληλα να με τσιμπουκώνει. Μετά από κάνα πεντάλεπτο, ένιωθα ότι θα τέλειωνα με το τσιμπούκι της Έλενας. Σηκώθηκα για να ηρεμήσω και κάθισα για λίγο να τις χαζεύω. Η καύλα μου είχε ηρεμήσει μέχρι που πήγα πίσω από την αδερφή μου και άρχισα να της δαχτυλιάζω το κωλαράκι. Έβγαλε το strapon από τον κώλο της Έλενας και ξαφνικά γυρνάει το κεφάλι της και μου λέει…

•    Σκίσε με πουτσαρά μου. Κάρφωσε με άγρια...

Τον σαλιώνω και μπαίνω σιγά-σιγά. Η σούφρα της ήταν πιο σφιχτή από της Έλενας και έτσι για να μην την πονέσω το ξεκίνησα με ήρεμο ρυθμό. Ένιωθα την σούφρα της να ανοίγει όλο και περισσότερο με κάθε μου βαθύτερη διείσδυση. Το ένιωθα ότι πόναγε, αλλά με είχε καυλώσει τόσο πολύ που δεν έριχνα τον ρυθμό αλλά τον ανέβαζα. Έτσι άρχισα να την σφυροκοπάω άγρια, αυτή βόγκαγε και έβριζε ενώ η Έλενα προσπαθούσε να της κλείσει το στόμα, γιατί έτσι όπως πήγαινε θα μας άκουγε όλη η πολυκατοικία. Μετά από κάνα πεντάλεπτο, πρέπει να της είχε περάσει ο πόνος, γιατί άρχισε τα γάμα με άγρια ρε μαλάκα και τέτοια και φώναξε και την Έλενα να της φέρει να γλείψει τη μουνάρα της όπως της είπε. Εγώ ένοιωθα σιγά-σιγά να τελειώνω, τραβήχτηκα από τον κώλο της και πήγα στην Έλενα και της τον έδωσα στο στόμα. Ρούφαγε σαν μανιασμένη και τελικά έχυσα στο στόμα της. Η Μπέτυ της είπε ότι θέλει και αυτή και άρχισαν τα φιλάκια και μοιράστηκαν το σπέρμα μου. Τελικά το κατάπιαν. Καύλα τα πουτανάκια σκέφτηκα.

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και οι τρεις για να ηρεμήσουμε. Μετά από κάνα τεταρτάκι, η Έλενα σηκώθηκε, ντύθηκε, μας φίλησε και φεύγοντας μας είπε να το επαναλάβουμε. Το τρίο αυτό τελείωσε έτσι, αλλά τα παιχνίδια με τη Μπέτυ την αδερφούλα μου δεν τελείωσαν. Ίσα-ίσα που άλλαξαν χαρακτήρα και κατεύθυνση.

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 57340)