Και με τον μπαμπά και με το θείο

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Η Μάρθα μας αφηγείται την πρώτη ερωτική επαφή με τον πατέρα της...

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Μάρθα και είμαι μια πολύ ωραία 30άρα. Η ιστορία πού θα σας διηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή και συνέβη πριν 15 χρόνια και βάλε.

Έως τότε ήμουν ένα κορίτσι πού το μόνο πού δεν είχα στο μυαλό μου ήταν το σεξ. Μου αρκούσαν τα αθώα φλερτάκια με τα αγόρια τής ηλικίας μου, πού σημειωτέον με πολιορκούσαν στενά.

Με τον μπαμπά μου είχα μια άλλη σχέση. Τον ένιωθα πιο πολύ σαν φίλο παρά σαν μπαμπά. Του έλεγα τα πάντα για το ποιο αγόρι μου αρέσει, ποιο με φλερτάρει και τέτοια. Ένα απόγευμα πού η μάνα μου με τον 5 χρόνια μικρότερο μου αδερφό είχαν πάει επίσκεψη σε μια φίλη τής εγώ με τον μπαμπά παίζαμε στον καναπέ. Κάτι πού συνήθιζα από μωρό. Εκείνη την ημέρα φορούσα μια φουστίτσα αρκετά κοντή και από πάνω ένα ραντάκι. Και εσώρουχα φυσικά πάνω κάτω. Όπως παίζαμε, τυχαία το χέρι μου ακούμπησε τον πούτσο του πάνω απ την βερμούδα.

Μου φάνηκε τόσο σκληρός και μεγάλος πού με ξάφνιασε. Με την πρώτη ευκαιρία τον έπιασα ξανά. Δήθεν τυχαία αυτή την φορά. Ήταν ακόμη πιο σκληρός. Δεν ξέρω γιατί, άλλα το χέρι μου έσφιξε για μερικά δευτερόλεπτα τον πούτσο του.

Όταν κατάλαβα τι έκανα τραβήχτηκα αμέσως και πήγα να φύγω από κοντά του. Όμως τότε ήταν αργά. Ένοιωσα το χέρι του να χουφτώνει το μουνί μου. Έμεινα ακίνητη δεν είχα την δύναμη άλλα ούτε την θέληση να αντιδράσω. Με χάιδευε απαλά έξω απ το βρακάκι και με το άλλο χέρι μου χάιδευε τα μαλλιά. Η ανάσα μου άρχισε να βαραίνει και το κορμάκι μου έτρεμε από κάβλα. Με τράβηξε πιο κοντά του και με φίλησε στο στόμα. Ανταποκρίθηκα στο φιλί του και οι γλώσσες μας ενώθηκαν σε ένα ατελείωτο παιχνίδι. Το δάχτυλο του είχε περάσει κάτω απ το ύφασμα και έπαιζε με την κλειτορίδα μου. Άπλωσα το χέρι και έσφιξα τον πούτσο του στην παλάμη μου. Το μουνάκι μου ήταν μούσκεμα. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και κάτω απ το αυτάκι. Η κάβλα με τρέλαινε. Μικρές φωνούλες κάτι σαν λυγμοί έβγαιναν απ’ τα χείλη μου.

Κατέβασε το μπλουζάκι μαζί με το σουτιέν. Τα βυζάκια μου πετάχτηκαν έξω. Οι ρογούλες μου είχαν γίνει τεράστιες. Άρχισε να τής γλείφει και να τής πιπιλάει. Έβαλα το χέρι μέσα απ την βερμούδα και έπιασα τον πούτσο του. Ξεκούμπωσε το κουμπί και κατέβασε το φερμουάρ. Άρχισα να του τον παίζω απαλά. Προσπάθησε να μου βγάλει το βρακάκι κι εγώ ανασηκώθηκα να τον διευκολύνω. Πλέον είχαμε χάσει κάθε έλεγχο. Κολλήσαμε τα χείλη σε ένα ατελείωτο φιλί και μαλακίζαμε ο ένας τον άλλον. Η φούστα μου το μπλουζάκι και το σουτιέν είχαν γίνει ένα κουβάρι γύρο από τι χέρι μου.

Σε λίγο μου έσπρωξε το κεφάλι και το οδήγησε στον πούτσο του. Τα χείλη μου ακούμπησαν στο πουτσοκέφαλο του. Έγλειψα τις καύλες του. Αλμυρές άλλα με υπέροχη γεύση. Πίεσε λίγο το κεφάλι μου και ο πούτσος μπήκε στο στόμα μου. Ήταν μια υπέροχη αίσθηση. Του έκανα πίπα και ο πατέρας μου έπαιζε με το μουνάκι μου. Ο πούτσος του άρχισε να σπαρταράει στο στόμα μου. Τραβηχτικέ και οι πρώτες σταγόνες απ το σπέρμα του έπεσαν στα χείλη μου. Μια τεράστια ποσότητα έπεσε στα βυζάκια μου. Έτριψε τον πούτσο του πάνω στις ρογούλες μου. Μετά μου τον έδωσε και τον έγλειψα.

•    Σειρά σου τώρα να ξεκαυλώσεις…

Μου είπε και ανοίγοντας τα ποδιά μου έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα τους. Η γλώσσα του ακούμπησε την κλειτορίδα μου. Ένα κύμα ηδονής τύλιξε το κορμάκι μου.

Ήταν η αρχή τής έντονης σεξουαλικής ζωής που θα ακολουθούσε.

Συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 57247)