Η πρώτη φορά με τον θείο μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Αυτή η ιστορία είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο μου θείο, ο οποίος μου έχει χαρίσει ατέλειωτες στιγμές καύλας…

Είμαι η Χριστίνα, 23 χρονών, φοιτήτρια στη βόρεια Ελλάδα. Με τον συγκεκριμένο θείο είχαμε ανέκαθεν μία περίεργη σχέση. Γνωρίζαμε και οι δυο ότι κάτι υπήρχε πίσω απ’ το προσωπείο της σχέσης θείου-ανιψιάς, αλλά δεν το είχαμε συζητήσει ποτέ.

Ήταν Παρασκευή βράδυ όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ο θείος μου ο Σταύρος. Μου είπε ότι θα πήγαινε Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους. Αποφάσισα λοιπόν να πάω κι εγώ στη φίλη μου τη Σοφία στη Θεσσαλονίκη, για να τον δω κιόλας. Με τη Σοφία είχαμε ένα λεσβιακό ερωτικό παρελθόν και τη βρίσκαμε κατά περιόδους οι δυο μας…

Κανονίσαμε λοιπόν το ίδιο βράδυ να βρεθούμε και οι τρεις στο bar του ξενοδοχείου, όπου έμενε ο Σταύρος. Απ’ την πρώτη στιγμή η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω απ’ τις σεξουαλικές μας περιπέτειες. Μετά από ένα μπουκάλι κρασί και αφού η καύλα όλων μας είχε φτάσει στο απροχώρητο, ανεβήκαμε στο δωμάτιό του.

Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, έσπρωξα τη Σοφία στον τοίχο και άρχισα να τη φιλάω και να της χαϊδεύω τα στητά βυζάκια της. Γύρισα και κοίταξα το Σταύρο, που καθόταν στο κρεβάτι και ένιωσα το μουνάκι μου τόσο υγρό, όσο ποτέ. Κατάλαβα αμέσως, ότι το μόνο που ήθελα εκείνη τη στιγμή, ήταν να πάρω τον πούτσο του στο στόμα μου. Η Σοφία με κατάλαβε κι έτσι βρεθήκαμε και οι δυο στο κρεβάτι μαζί του. Εγώ τον πήρα αμέσως στο στόμα μου και εκείνος έγλυφε τα βυζιά της Σοφίας. Τον ρουφούσα αχόρταγα, ένιωθα τον πούτσο του στο στόμα μου και έχυσα χωρίς καν να αγγίξω το μουνάκι μου.

Κάποια στιγμή σηκώθηκε και είπε: «Θέλω να σας δω μαζί, να γλύφετε η μία την άλλη». Η Σοφία ξάπλωσε στο κρεβάτι κι εγώ ανέβηκα από πάνω της αντίστροφα. Άρχισε να με γλύφει κι ένιωσα ένα απερίγραπτο ρίγος ηδονής να με διαπερνά. Έγλυφα το μουνάκι της και ένιωθα τα υγρά της στο στόμα μου. Ο Σταύρος ήρθε από πίσω μου και έβαλε τον πούτσο του στο μουνάκι μου. «Δε μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό το περίμενα αυτό καύλα μου», μου είπε. Τον ένιωθα μέσα μου να με ξεσκίζει και έτρεμα από ηδονή.

Η Σοφία σηκώθηκε όρθια και έβαλε το ένα πόδι της πάνω στο κρεβάτι και ο Σταύρος πήγε πίσω της και άρχισε να της ξεσκίζει το κωλαράκι. Εγώ ήξερα ότι αυτή ήταν η «αδυναμία» της Σοφίας και πήγα μπροστά της κι άρχισα να γλύφω τα βυζιά της. Ήθελα να τη δω να χύνει και να τρέμει απ’ την ηδονή, που της χαρίζει ο θείος μου. «Θέλω να μου γλύψεις το μουνάκι μου», μου είπε κι εγώ υπάκουσα. Άρχισα να γλύφω την κλειτορίδα της και να της γαμάω το μουνάκι με τα δάχτυλα. Η Σοφία είχε παραδοθεί τελείως στην ηδονή της στιγμής και άκουγα τα βογγητά της να γίνονται όλο και πιο έντονα. Ένιωσα ότι έχυνε στο πρόσωπό μου και έγλυψα τα υγρά της…

Ο Σταύρος μας οδήγησε τότε και τις δύο πάνω στο κρεβάτι και αφού ξάπλωσε, μας έβαλε να τον γλύψουμε και οι δυο μαζί. Τον πήρα στο στόμα μου και η Σοφία του έγλυφε τ’ αρχίδια. Κατά καιρούς κάναμε διάλειμμα και χαϊδευόμασταν μεταξύ μας. Σηκώθηκε όρθιος κι εμείς συνεχίσαμε να τον γλύφουμε με λαχτάρα. Ήθελα να τον κάνω να τελειώσει και γι’ αυτό τον έπαιρνα βαθιά, όσο πιο βαθιά μπορούσα… Έχυσε μέσα στο στόμα μου και ένιωσα την υπέρτατη ηδονή… Κατάπια αχόρταγα κάθε σταγόνα του μαζί με τη Σοφία.