Επί πληρωμή (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Η κέντα που της έκατσε με τον μπαμπά της συνεχίζεται και πλέον είναι επίσημα υπεύθυνη για να ανακουφίζει τις καύλες του.

Η ιστορία:

Γεια σας και πάλι. Είμαι εδώ να σας διηγηθώ την συνέχεια τις ιστορίας μου. Είχαμε μείνει στην φάση πού άδειασε το σπέρμα του για πρώτη φορά στο στόμα μου.

Αφού τα ήπια μέχρι σταγόνα και του καθάρισα τον πούτσο, με διέταξε να ξαπλώσω. Ξάπλωσα ανάσκελα με τα ποδιά ανοιχτά. Ο μπαμπάς αφού έβγαλε τα ρούχα πού του είχαν απομείνει, ξάπλωσε δίπλα μου. Έβαλε το χέρι του και χάιδεψε το μουνί μου, ενώ με φίλησε για πρώτη φορά στο στόμα. Συνέχισε τα φιλία στο λαιμό μου και στα βυζάκια μου. Δυο δάχτυλα πλέον όργωναν το μουνί μου πού έσταζε απ την κάβλα.

•    Γάμα με σε παρακαλώ… του φώναξα.

•    Εγώ πληρώνω και οπότε θέλω εγώ θα σε γαμήσω,

μου απάντησε και συνέχισε να με γλείφει αργά και βασανιστικά. Είχε φτάσει στην κοιλιά μου και όλο και πλησίαζε το μουνάκι μου. Όταν έφτασε στην κλειτορίδα μου έβγαλε τα δάχτυλα απ΄ το μουνί μου. Ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι με το κεφάλι ανάμεσα στα ποδιά μου. Εγώ για να τον διευκολύνω τα άνοιξα πιο πολύ και ανασήκωσα την λεκάνη. Έγλειψε τις καύλες απ΄ τα μουνόχειλα μου και έχωσε τη γλώσσα του βαθιά. Δεν ήθελα και πολύ να χύσω για άλλη μια φορά φωνάζοντας από ηδονή.

Ένα δάχτυλο ακούμπησε την πίσω τρυπούλα μου και την χάιδευε απαλά. Έσπρωξε λίγο και το δάχτυλο και γλίστρησε στο κωλαράκι μου. Οι πιο πολλοί πελάτες με είχαν πάρει και από τον κώλο και έτσι δεν χρειάστηκε και μεγάλη προσπάθεια για να ανοίξει. Το κατάλαβε και αμέσως τα δάχτυλα έγιναν δυο. Εγώ πλέον ούρλιαζα από κάβλα χύνοντας ασταμάτητα.

Σηκώθηκε πήρε τα ποδιά μου στους ώμους του και κάρφωσε τον πούτσο του στο μουνί μου με δύναμη.

•    Για να δούμε πουτάνα… τι έμαθες τόσα χρόνια στο επάγγελμα;

Όσο με έβριζε, τόσο κάβλωνα και οι φωνές μου πρέπει να ακούγονταν σε όλο το ξενοδοχείο. Γαμούσε για 2, 3 λεπτά το μουνί μου με όλη την δύναμη του και μετά μπήκε στο κωλαράκι μου με την ίδια δύναμη. Το μόνο πού ένοιωσα ήταν ηδονή. Ο μπαμπάς το κατάλαβε.

•    Το έχεις δουλέψει το κωλαράκι πουτάνα. Σου την έχουν ανοίξει τη σούφρα καργιολίτσα.

Βγήκε απ το κωλαράκι και μπήκε ξανά στο μουνί μου. Έπεσε πάνω μου και με φιλούσε στο στόμα.

•    Πιστεύω να κάνεις αντισύλληψη… σχολίασε.

•    Χύσε ελεύθερα…

του είπα και έσφιξα τα ποδιά γύρο απ΄ το κορμί του. Ένοιωσα το σπέρμα του να καίει τα σπλάχνα μου. Ήταν τόση η κάβλα πού έχασα κάθε έλεγχο. Πότε δεν άφηνα τους πελάτες να χύσουν ελεύθερα στο μουνί μου και μου έλειπε αυτή η απόλαυση. Μουγκρίζαμε και οι δυο σαν αγρίμια. Τα κορμιά και έμειναν ενωμένα για αρκετή ώρα. Ένοιωθα τον πούτσο του σιγά-σιγά να μικραίνει μέσα στο μουνί μου. Έπεσε στο πλάι.

Σηκώθηκα και του καθάρισα τον πούτσο με την γλώσσα. Τα χύσια έτρεχαν στα μπουτάκια μου. Τα σκούπισα με την παλάμη μου και τα έγλειψα.

•    Ντύσου να φύγουμε…

Μου είπε και σηκώθηκε. Μόλις ντύθηκε, έβγαλε 50 ευρώ και μου τα έδωσε.

•    Αυτά δώρο απ τον πελάτη. Ήσουν τέλεια, τα αξίζεις.

Στο αυτοκίνητο δεν μιλήσαμε καθόλου. Σταματήσαμε σε μια ταβέρνα κοντά στο σπίτι. Πάνω στο φάει με ρώτησε.

•    Λοιπόν… την επόμενη φορά μην κλείσω κοπέλα; Θα με αναλάβεις εσύ;

Έγνεψα καταφατικά. Την άλλη μέρα ξύπνησα αργά. Ο μπαμπάς έλειπε. Γύρισε αργά το απόγευμα. Με ρώτησε αν έχω κανένα ραντεβού. Και όταν του απάντησα αρνητικά έβγαλε απ΄ την τσέπη και με πλήρωσε.

•    Αν είσαι καλή όπως χθες, θα έχεις και πουρμπουάρ όπως χθες μου είπε.

Άρχισα να γδύνομαι. Σε λίγο με γαμούσε στον καναπέ. Εκείνο το βράδυ κάναμε όλες τις στάσεις. Έχυσε τρεις φορές. Μια στο στόμα μια στο μουνί και μια στον κώλο. Σε δυο εβδομάδες είχαμε Πάσχα και βρέθηκα στο χωριό. Με πήρε τρεις φορές μέσα στο αυτοκίνητο. Και τις τρεις με πλήρωσε κανονικά. Έως το τέλος τις χρονιάς ήρθε για ένα βράδυ και πάλι επί πληρωμή. Το καλοκαίρι συνέχισε να με πηδάει στο αυτοκίνητο. Ένα απόγευμα έτυχε να είμαστε μόνοι στο σπίτι. Ήρθε στο δωμάτιο και έβγαλε λεφτά.

•    Όχι σήμερα δεν θα πάρω λεφτά. Δεν θα γαμηθώ με πελάτη. Σήμερα θέλω να με γαμήσι ο μπαμπάκας μου.

Με έπιασε απ τους ώμους και με κοίταξε στα μάτια.

•    Αλήθεια το θες μωρό μου;

•    Ναι μπαμπά. Απόψε θέλω να με γαμήσεις εσύ… ο μπαμπάς μου.

Και τότε μου είπε κάτι πού με άφησε άφωνη.

•    Μωρό μου αν ήξερες πόσα χρόνια το περίμενα αυτό. Από τότε πού άρχισαν τα βυζάκια σου να ξεχωρίζουν φαντάζομαι ότι σε γαμάω στο κρεβατάκι σου. Και να τώρα πού θα γίνει. Και όταν ζητούσα κοπέλα ζητούσα κάποια κοπέλα πού να σου μοιάζει. Για αυτό και έστειλαν εσένα.

Εκείνο το απόγευμα ήταν τρυφερός μαζί μου και δεν με είπε ούτε μια φορά πουτάνα. Με έλεγε μωρό μου και με ρωτούσε να του π.χ. ποιος με γαμάει.

•    Εσύ μπαμπάκα μου. Εσύ γαμάς την κορούλα σου.

Τώρα, μετά από πέντε χρόνια, με πηδάει σαν πατέρας την κόρη του και καμία φορά με πληρώνει έτσι για να μην ξεχνάμε την πρώτη φορά. Φυσικά δεν πήγα πότε ξανά με πελάτη. Αυτή είναι η ιστορία μου και ελπίζω να σας αρέσει.

Φιλάκια.

 

(Copyright protected OW ref: 56112)