Όταν ο μπαμπάς έκανε επαγγελματικά ταξίδια

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)
Υπόθεση: Η απουσία του μπαμπά δημιουργεί ελλείψεις και κενά για τη μαμά, τις οποίες αναλαμβάνει να καλύψει ο γιος επωφελούμενος από την εμπειρία της για να μάθει.

Η ιστορία:

Με λένε Θωμά. Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι αληθινή και μου συνέβη πριν λίγο καιρό. Ήμουν πάντα πολύ δεμένος με την οικογένεια μου. Ζω με τον πατέρα, τη μητέρα και τη μικρή μου αδελφή.

Όταν συνέβησαν όλα, ήμουν 17, η αδελφούλα μου 13, η μάνα μου 38 και ο πατέρας μου 54. Πάντα είχα την απορία του γιατί η μάνα μου παντρεύτηκε έναν άνδρα τόσο μεγαλύτερο, αλλά ποτέ δεν με απασχόλησε έντονα γιατί ο πατέρας μου ήταν πολύ αφοσιωμένος, προστατευτικός και μας λάτρευε όλους. Από την άλλη ήμουν απόλυτα βέβαιος για το τι βρήκε ο πατέρας μου στη μάνα μου. Ήταν και είναι πολύ όμορφη γυναίκα, με μακρύ ξανθό μαλλί και σφιχτό νεανικό σώμα. Το στήθος της δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο και ο κώλος της είναι στητός και σφιχτός. Ιδιαίτερα όταν τονίζεται από τα στενά σορτσάκια που φοράει.

Τον τελευταίο καιρό η μάνα μου είχε χάσει πολύ από το κέφι που τη διέκρινε. Πάντα ήταν το κέντρο της πλάκας για όλη την οικογένεια, αλλά και όταν ήμασταν με συγγενείς και φίλους. Απέδιδα την πτώση της αυτή στη συχνή απουσία του πατέρα μου, που εκείνη την περίοδο έκανε επαγγελματικά ταξίδια περίπου δυο φορές το μήνα και έλειπε γύρω στη μία εβδομάδα κάθε φορά που έφευγε.

Εκείνη την ημέρα, Σάββατο, ήμουν σπίτι μόνος και βρήκα ευκαιρία να βάλω τσόντα στο video. Καθόμουν στον καναπέ και φορούσα φανελάκι και το μποξεράκι μου. Κάποια στιγμή άκουσα τη μάνα μου να ανοίγει την πόρτα, επιστρέφοντας από το volley που είχε πάει τη μικρή, και βιαστικά άλλαξα κανάλι. Η μάνα μου φορούσε ένα στενό μπλουζάκι και ένα τόσο στενό σορτσάκι που μπορούσα να διακρίνω τα μουνόχειλα να διαγράφονται στο ύφασμα. Ίσως έπαιξε ρόλο η τσόντα που έβλεπα, αλλά εκείνη τη φορά είδα τη μάνα μου σαν καυτή γυναίκα. Μόλις μπήκε στο σαλόνι, σηκώθηκα την αγκάλιασα και τη φίλησα στο μάγουλο. Ένοιωσα τον πούτσο μου να ακουμπά στο γοφό της, μα δεν το κατάλαβε. Έπεσε στον καναπέ και κάθισα δίπλα της. Αναστέναξε…

•    Τι έγινε; Ρώτησα.

•    Τίποτα, μου απάντησε. Είμαι πτώμα.

•    Δεν εννοώ τώρα. Γενικά μιλάω. Τον τελευταίο καιρό δεν είσαι και πολύ καλά.

Έγειρε το κεφάλι κάτω χωρίς να πει τίποτα και μετά από λίγο μου απάντησε…

•    Τίποτα Θωμάκο μου. Έχω τα προβληματάκια μου, αλλά μην φορτώνεσαι κι εσύ μ’ αυτά.

•    Εσύ μου έλεγες πάντα να συζητώ μαζί σας τα προβλήματα μου. Το ίδιο ισχύει και για ΄σένα.

•    Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να συζητά η μάνα με το γιό της τέτοιου είδους ζητήματα.

και έδειξα ότι επιμένω δυσανασχετώντας… και συνέχισε

•    Τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική μου ζωή είναι ανύπαρκτη. Δεν είμαι καμιά εθισμένη στο sex, ή καμιά που δεν σκέφτεται τίποτε άλλο. Απλά έχω κι εγώ κάποιες ορέξεις, όπως όλες οι γυναίκες.

Κάτω από άλλες συνθήκες, αν άκουγα τη μάνα μου να μου μιλά για sex, θα ένοιωθα αμήχανα και θα παρακαλούσα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Αυτή τη φορά όμως με ερέθιζε και αυτό έγινε εμφανές από το φούσκωμα που δημιουργήθηκε στο μποξεράκι μου. Εκείνη το πρόσεξε και σοκαρισμένη άρχισε να μασά τα λόγια της…

•    Μα, μα εσύ…

•    Μπορεί να μην έχω κάνει ποτέ sex, αλλά έχω κάνει κάποια πράγματα που μου επιτρέπουν να καταλάβω τι εννοείς…

Απάντησα βγάζοντας τη από τη δύσκολη θέση. Και συνέχισα…

•    Τι συμβαίνει λοιπόν; Είναι κάτι που οφείλεται στον μπαμπά; Φταίει η ηλικία του;

•    Όχι κάθε άλλο. Ο πατέρας σου λειτουργεί πολύ καλά όταν έχει διάθεση. Το πρόβλημα είναι πως με τα ταξίδια που κάνει, όταν επιστρέφει είναι εξουθενωμένος.

και κουνώντας συναινετικά το κεφάλι τη ρώτησα…

•    Γιατί δεν το συζητάς μαζί του ώστε να μειώσει τα ταξίδια ή να τα μοιράσει με κάποιον άλλο από την εταιρία;

•    Δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο γιατί ούτε εγώ, αλλά ούτε και ο πατέρας σου θα έβαζε ποτέ τις σεξουαλικές μου ανάγκες μπροστά από την οικονομική ασφάλεια της οικογένειας.

απάντησε με ένα τόνο κάπως ειρωνικό, καυστικό, θυμωμένο…

•    Γιατί δεν βρίσκεις ένα τρόπο ώστε να καλύπτεις την ανάγκη σου χωρίς να ρισκάρεις την ασφάλεια της οικογένειας;

•    Δηλαδή;… απάντησε ξαφνιασμένη. Και να απατήσω τον πατέρα σου;

Στο μυαλό μου ήδη υπήρχε λύση… Άπλωσα το χέρι μου να την αγκαλιάσω…

•    Δεν εννοώ ακριβώς να τον απατήσεις. Θα μπορούσες να το πεις ιδιαίτερη αγάπη προς το γιό σου…

Έγειρε νευρικά πίσω στον καναπέ…

•    Εννοείς εσύ κι εγώ…

•    Εννοώ πως εσύ θα καλύψεις τα κενά που έχεις κι εγώ θα έχω για δασκάλα στον έρωτα τη γυναίκα που αγαπώ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο.

Ένοιωσα πως είχε αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα και αυτό έγινε εμφανές από τη χροιά της φωνής της.

•    Μη μου λες τέτοια αγόρι μου και με βασανίζεις. Λυπήσου με… ούτε κι εγώ θυμάμαι πότε έκανα έρωτα τελευταία φορά.

Το βλέμμα μου κατέβηκε στο σορτσάκι της, κι εκεί που πριν από λίγο διαγράφονταν το μουνάκι της, τώρα υπήρχε κι ένας λεκές καύλας. Ξανασήκωσα το βλέμμα μου και της έκανα μια γκριμάτσα. Εκείνη χαμογέλασε ντροπιασμένα…

Έγειρα προς το μέρος της και σε λιγότερο από 5 λεπτά, εκείνη ήταν ξαπλωμένη γυμνή σε μια κουβέρτα που έριξα στο πάτωμα, εγώ είχα φέρει το λάδι του μασάζ κι έστεκα γυμνός από πάνω της με την πούτσα καυλωμένη.

Άδειασα σχεδόν όλο το λάδι πάνω στο κορμί της και το άπλωνα παντού δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη σχισμή ανάμεσα στα μουνόχειλα της. Γύρισα και έκανα το ίδιο εστιάζοντας στα υπέροχα κωλομάγουλα που δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό πως θα μπορούσα να αγγίξω.

Εκείνη γουργουρίζοντας σαν γάτα, ανασήκωσε τη λεκάνη της στον αέρα, διατηρώντας τα βυζιά της κολλημένα στο πάτωμα, σαν να με προσκαλούσε μέσα στο υγρό, ζεστό μουνί της που πήρε θέση μπροστά στην καυλωμένη πούτσα μου.

Συνέχισε να γουργουρίζει πιο έντονα καθώς το πουτσοκέφαλο μου γλίστραγε μέσα στο μουνί της. Έπιασα τους γοφούς της και την τράβηξα απότομα μέχρι που όλο το καυλί μου χάθηκε μέσα στην τρύπα της απόλαυσης που μου προσέφερε η μάνα μου και ξεκίνησα να μπαινοβγαίνω μέσα της χαμένος στην καύλα που πρώτη φορά γνώριζα.

•    Γάμησε με Θωμά μου… γάμησε τη μαμάκα που το θέλει τόσο το καυλί σου.

Άπλωσα το χέρι μου και άρπαξα τα μακριά μαλλιά της. Τα τραβούσα σε κάθε βύθισμα της πούτσας μου στον υγρό της παράδεισο.

•    Σε γαμάω μαμά… σου δίνω αυτό που σου λείπει από τη μουνάρα σου…

Και ακούγοντας τα ίδια μου τα λόγια έφτασα στο σημείο που δεν έχει πλέον επιστροφή,

•    Χύνω μαμά… χύνω μέσα στο μουνί σου…

•    Ναι αγόρι μου, καν’ το… γέμισε το μουνί της μαμάς με το καυτό σου χύσι, ναι…

Και άρχισα να τρέμω αδειάζοντας μέσα της, μέχρι που εξουθενωμένος έπεσα πάνω της. Μείναμε έτσι για λίγο, μέχρι που η πούτσα μου μαλάκωσε και γλίστρησε έξω από το υγρό μουνί της. Μάζεψα με το δάχτυλο το χύσι μου που έτρεξε έξω. Εκείνη γύρισε, μου χαμογέλασε και πήρε το δάχτυλο μου στο στόμα της. Τη φίλησα και μείναμε αγκαλιασμένοι ξάπλα γυμνοί.

•    Λοιπόν Κυρία δασκάλα; Πώς τα πήγα;

•    10 με τόνο…

Μου απάντησε χαμογελώντας.

 

(Copyright protected OW ref: 55213)