Δυο άτακτες κόρες

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)
Υπόθεση: Διαβάστε τι σκαρφίζονται τα κοριτσάκια όταν το μόνο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι το γαμήσι και η πούτσα.

Η ιστορία:

Γεια και χαρά σε όλους. Είμαι η Ελένη 25 χρονών. Έχω μια παιδική φίλη την Βάσω. Εκτός από φίλη, ο μπαμπάς μου με τον μπαμπά της είναι συνέταιροι. Με την Βάσω από τότε πού θυμάμαι τον εαυτό μου μοιραζόμαστε τα πάντα. Η Βάσω ήταν ψιλή και γεματούλα, σε αντίθεση με μένα πού ήμουν μέτρια στο ανάστημα και αδύνατη.

Φυσικό ήταν το σώμα της να σχηματιστεί λίγο πρόωρα. Στα 12 έδειχνε για μεγαλύτερη και τα αγόρια άρχισαν να την προσέχουν. Έκανε σχέση με ένα αγόρι αρκετά μεγαλύτερο της, πρωτοετή στα ΤΕΙ της πόλης μας. Και κάθε μέρα σχεδόν πήγαινε σπίτι του. Κάθε μέρα μου έλεγε με λεπτομέρειες τι της έκανε. Εγώ τα άκουγα και κάβλωνα, ενώ ταυτόχρονα ζήλευα. Της το είπα και μου είπε ότι θα μιλήσει στο αγόρι της και ίσως κάποιος φίλος του θέλει να τα φτιάξει μαζί μου. Τελικά δεν βρέθηκε κανένας και η Βάσω πρότεινε να μου δανείσει το αγόρι της για να κάνω και εγώ φάση.

Ο Γιώργος (έτσι τον έλεγαν), δεν έχανε και τίποτα με το να με γλείψει και να του κάνω και καμία πήρα και έτσι δέχτηκε. Την επόμενη βρέθηκα στο σπίτι του. Και με το πού μπήκα άρχισε να με φιλάει και να με χουφτώνει. Για μένα ήταν ο πρώτος άντρας πού με είχε ακουμπήσει. Παρά το μικρό της ηλικίας μου είχα καυλώσει αφάνταστα. Με έγδυσε και αφού γδύθηκε και ο ίδιος με έριξε στο κρεβάτι.

Άρχισε να με γλείφει παντού και με καύλωνε αφάνταστα άλλα όταν έφτασε στο μουνάκι μου με τρέλανε. Μου τον έδωσε πίπα και εγώ έκανα ότι μου είχε πει η Βάσω. Τέλειωσε στο στόμα μου. Από εκείνη την ημέρα πηγαίναμε μαζί στο σπίτι του.

Ένα απόγευμα μας ξεπαρθένιασε και της δυο. Πρώτα την Βάσω και μετά εμένα. Της επόμενες μέρες έφερνε και φίλους του και μας περνάνε παρέα. Τα πράγματα είχαν ξεφύγει εντελώς για μας. Στα 13 μου πού εν το μετάξι είχα αναπτυχθεί και εγώ, μου την έπεσε ένας γείτονας στην ηλικία του μπαμπά μου. Άρχισα να του δείχνω ότι με ενδιαφέρει και μέσα σε μια βδομάδα με είχε γαμήσει. Μετά από λίγες μέρες έβαλα και την Βάσω στο παιχνίδι. Έφερε και ένα φίλο του και μας γαμούσαν σχεδόν κάθε μέρα. Στα 14 ήμασταν δυο πουτανάκια και το μόνο πού μας ενδιέφερε ήταν η ποικίλα στο σεξ.

Το καλοκαίρι, πήγαμε διακοπές η δυο οικογένειές μαζί όπως κάθε καλοκαίρι. Μία που η πόλη πού μέναμε ήταν παραλιακή, συνήθως πηγαίναμε σε βουνό. Εκείνη την χρόνια βρεθήκαμε σε ένα χωριό τον Αγράφων αφού ένας φίλος του μπαμπά είχε κάνει ένα ξενοδοχείο και είπαν να τον προτιμήσουμε.

Αρχές Ιουλίου βρεθήκαμε στο χωριό. Ο κόσμος λίγος, παιδιά στην ηλικία μας δεν υπήρχαν. Για μένα και την Βάσω πού είχαμε μάθει στο καθημερινό γαμήσι, οι 20 μέρες πού θα μέναμε ήταν σαν εξορία. Η μέρες περνούσαν βασανιστικά. Βάζαμε δάχτυλο άλλα δεν ήταν το ίδιο.

Δεν είχαν περάσει 5 μέρες όταν μου ήρθε η ιδέα και την είπα αμέσως στην Βάσω. Να την πέσω εγώ στο μπαμπά της και εκείνη στον μπαμπά μου. Η Βάσω, πού είχε το δικό μου μυαλό, δέχτηκε άλλα το πρόβλημα της ήταν το πως. Και η αλήθεια ήταν ότι και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος μας είχε δώσει το δικαίωμα για κάτι τέτοιο. Αρχίσαμε κάποιες προσπάθειες δειλά-δειλά άλλα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Έτσι φτάσαμε στην προ-τελευταία μέρα.

Ξύπνησα κατά της 9. Η Βάσω κοιμόταν ακόμα. Κατέβηκα κάτω πού ήταν και οι άλλοι. Ο μπαμπάς δεν ήταν εκεί και από ότι μου είπαν είχε πάει με τον φίλο του πού είχε το ξενοδοχείο να φτιάξουν κάποια βλάβη στον ηλιακό στην ταράτσα.

Από εδώ και πέρα τα γεγονότα μου τα διηγήθηκε η Βάσω...

Μόλις είχε ξυπνήσει όταν μπήκε στο δωμάτιο των γονιών μου και είδε τον μπαμπά δήθεν ότι ψάχνει εμένα. Ο μπαμπάς ήταν με το μποξεράκι και ετοιμαζόταν να μπει στο μπάνιο. Η Βάσω δεν έχασε ευκαιρία. Κάρφωσε τα μάτια της στο φούσκωμα πού έκανε το μποξεράκι και χαμογέλασε.

•    Αχ συγνώμη κύριε Κώστα. Την Ελένη έψαχνα.

Και τα μάτια της δεν έφευγαν απ’ το επίμαχο σημείο. Και ο μπαμπάς όμως δεν έπαιρνε τα μάτια του απ τα βυζιά της πού διαγράφονταν καθαρά κάτω απ το νυχτικό.

•    Ξέρεις κάτι Βάσω; Έχεις γίνει πολύ ωραία κοπέλα!

•    Βρίσκεται κύριε Κώστα;

Δεν της απάντησε. Την πλησίασε και άρχισε να της χαϊδεύει τα βυζιά.

•    Μα κύριε Κώστα τι κάνετε; Σας παρακαλώ.

Άλλα δεν έκανε καμία προσπάθεια για να ξεφύγει. Άρχισε να την φιλάει στο στόμα και το χέρι κατέβηκε χαμηλά. Σήκωσε το νυχτικό και έπιασε το μουνί της έξω απ’ το στρινγκάκι. Έκανε το ίδιο και η Βάσω χουφτώνοντας τον πούτσο του έξω απ το μποξεράκι. Του τον έβγαλε έξω και πέφτοντας στα γόνατα τον πήρε στο στόμα της. Σε λίγο άδειαζε τα αρχίδια του στο στόμα της.

•    Είσαι κάβλα. Πήγαινε κάτω μην ανέβει κανένας και θα τα πούμε. Θα περνάμε σούπερ οι δυο μας. Και μην πού ξεφύγει τίποτα στην Ελένη. Ένταξή μωρό μου;

•    Να είσαι σίγουρος κύριε Κώστα.

•    Όταν πάμε σπίτι και μπορείς πάρε με τηλέφωνο.

Τον φίλησε και πήγε στο δωμάτιο. Σε λίγο κατέβηκε και πίσω της κατέβηκε και ο μπαμπάς. Όταν μείναμε μόνες μου τα είπε με κάθε λεπτομέρεια.

•    Σειρά σου τώρα μου είπε. Αν καταφέρεις και εσύ τον μπαμπά μου θα είναι τέλεια.

Την άλλη μέρα επιστρέψαμε σπίτι και την ίδια μέρα ο μπαμπάς πήγε την Βάσω σε μια γκαρσονιέρα ενός φίλου του. Την πήδησε κανονικά για πολύ ώρα και την έχυνε πάντα στο στόμα. Θα είχαν περάσει 15 μέρες όταν ένα απόγευμα με πήρε η Βάσω στο τηλέφωνο και μου είπε ότι θα βγει με τον μπαμπά μου και ότι ο μπαμπάς της θα είναι μόνος. Όσο αυτή θα λείπει και είναι ευκαιρία να πάω από εκεί. Πράγματι φόρεσα μια πολύ κοντή φουστίτσα και ένα μπλουζάκι κολλητό και πήγα. Ο κύριος Απόστολος έπινε καφέ στην βεράντα.

•    Γεια σου κύριε Απόστολε. Η Βάσω είναι μέσα;

•    Βρε καλώς το Λενάκι. Τι ομορφιές είναι αυτές σήμερα; Η Βάσω πετάχτηκε στην Γεωργία δεν θα αργήσει, μου είπε. Αν θες κάτσε. Να βάλω ένα παγωτό;

Σηκώθηκε και πήγε μέσα. Εγώ κάθισα σε τέτοιο σημείο πού όταν καθίσει στην θέση του να βλέπει. Έφερε το παγωτό και κάθισε. Κουβεντιάζαμε για διάφορα άσχετα πράγματα. Εγώ δήθεν ξεχασμένη άνοιξα τα ποδιά τόσο πού να βλέπει το στρινγκάκι. Πήρα και ένα περιοδικό στα χέρια και χάζευα. Με την άκρη του ματιού τον έβλεπα να έχει καρφωθεί. Είχα αρχίσει να καυλώνω. Μέσα μου παρακαλούσα να κάνει την κίνησή. Η ώρα περνούσε και τίποτα. Θα είχε περάσει καμία ώρα και πήρε τι Βάσω τηλέφωνο. Της έπε ότι την περιμένω και μην αργήσει. Τότε σκέφτηκα να τα παίξω όλα για όλα.

•    Γιατί βιάζεσαι κύριε Απόστολε? Ωραία δεν περνάμε οι δυο μας;

Του είπα ανοίγοντας πιο πολύ τα ποδιά και τέντωσα το κορμί μου προς τα πίσω ναζιάρικα.

•    Λενάκι μην με προκαλείς, σε παρακαλώ. Με την Βάσω είστε σαν αδερφές.

•    Και γιατί να το μάθει η Βάσω? Έλα κύριε Απόστολε… από καιρό σε σκέφτομαι.

•    Όχι τώρα δεν γίνετε. Αν θες αύριο να βρεθούμε κάπου μόνοι…

•    Θα περιμένω.

•    Κοίτα μην καταλάβει τίποτα η Βάσω!

Ήρθε δίπλα μου και με χάιδεψε έξω απ το βρακάκι. Έχεις καυλώσει βλέπω. Κάνε υπομονή και αύριο θα περάσεις καλά. Σε λίγο ήρθε και η Βάσω. Όταν έφυγε ο μπαμπάς της, της τα είπα με κάθε λεπτομέρεια και φυσικά μου είπε και η Βάσω πως την γάμησε ο μπαμπάς. Ήμασταν ευχαριστημένες μίας και τα σχέδιο μας είχε πετύχει.

Την άλλη μέρα περίμενα πως και πως τηλέφωνο από τον κύριο Απόστολο. Πράγματι με πήρε κατά τις επτά και δώσαμε ραντεβού δυο στενά πιο κάτω. Φόρεσα ένα μαύρο στρινγκάκι και ένα μαύρο διάφανο σουτιέν. Μίνι φουστίτσα και ένα μπλουζάκι με έξω την κοιλίτσα. Μπήκα στο αυτοκίνητο και έκανα να τον φιλήσω.

•    Όχι εδώ… θα μας δουν.

Και έβαλε το χέρι ανάμεσα στα μπουτάκια μου. Άπλωσα και του έπιασα τον πούτσο έξω απ το σορτσάκι. Βγήκαμε απ την πόλη και από ένα χωματόδρομο ανεβήκαμε σε ένα λόφο. Στην κορυφή είχε ένα ξέφωτο ανάμεσα στα πεύκα. σταμάτησε και άρχισε να με φιλάει. Το χέρι του χάιδευε το μουνάκι μου.

•    Πάμε στο πίσω κάθισμα. Είναι καλύτερα.

Βγήκαμε απ’ το αυτοκίνητο και πριν προλάβω να μπω άρχισε να με γδύνει στα όρθια. Με άφησε μόνο με το στρινγκάκι και έγλειφε τα βυζάκια μου. Μετά κατέβασε το σορτσάκι και τον έβγαλε έξω. Έσπρωξε το κεφάλι μου προς τα κάτω και ακούμπησε στο αυτοκίνητο. Γονάτισα και τον πήρα στο στόμα. Έβαλα όλη την τέχνη μου μια κατάλαβα ότι το απολαμβάνει.

•    Λενάκι είσαι πολύ μαστόρισσα. Πού τα έμαθες αυτά τα κόλπα;

Σήκωσα το κεφάλι και τον κοίταξα στα μάτια χωρίς να τον απαντήσω. Ένοιωσα το καβλί του να σκληραίνει πιο πολύ και κατάλαβα ότι θα χύσει. Τον έβγαλα και άρχισα να γλείφω το κεφάλι. Το σπέρμα του άδειασε καυτό στο στόμα μου. Με σήκωσε και με κάθισε στο κάθισμα. Έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει και να με δαγκώνει στα βυζιά. Μετά κατέβηκε στην κοιλιά και φτάνοντας στο στρινγκάκι το έπιασε με τα δόντια και με μια κίνησή το έκανε κομμάτια. Δάγκωσε τα μουνόχειλα μου τόσο δυνατά πού πόνεσα. Έβαλε την γλώσσα στο μουνάκι μου και άρχισε να το γαμάει. Έχυνα και έπινε τους χυμούς μου ασταμάτητα.

Μπράβο κάβλες Λενάκι… μονολογούσε και μου έβαλε δυο δάχτυλα στο μουνί. Εγώ φώναζα από κάβλα και τον παρακαλούσα να με γαμήσει.

•    Μην βιάζεσαι πουτανάκι και θα γίνει και αυτό. Θα στο ξεσκίσω το μουνάκι.

Πράγματι, σε λίγο μπήκε μέσα μου με δύναμη. Με γαμούσε και με ρωτούσε συνέχεια αν μου αρέσει. Εγώ του απαντούσα ότι τρελαίνομαι και ότι κανένας δεν με έχει γαμήσει έτσι. Μετά από κάνα τέταρτο αδιάκοπο σφυροκόπημα και αφού είχα χύσει πάνω από πέντε φορές βγήκε από μέσα μου και με τράβηξε έξω μου τον έβαλε στο στόμα βιάστηκα γιατί δεν μπορούσε να κρατηθεί και άδειασε στο λαιμό μου. Ντυθήκαμε και φύγαμε με την υπόσχεσή ότι θα το επαναλάβουμε στην πρώτη ευκαιρία. Και πράγματι το επαναλάβαμε ξανά και ξανά. Το ίδιο και η Βάσω με τον μπαμπά.

Θα είχε περάσει περίπου μήνας. Είχαν αρχίσει ήδη τα σχολεία όταν ανακαλύψαμε ότι τις πιο πολλές φορές και οι δυο μας πήγαιναν στο ίδιο μέρος και μας γαμούσαν. Αναρωτηθήκαμε αν είναι τυχαίο ή κάτι άλλο συμβαίνει. Έτσι καταστρώσαμε καινούριο σχέδιο. Έκλεισα εγώ ραντεβού με τον κύριο Απόστολο στις επτά και η Βάσω με τον μπαμπά στις επτά και μισή. Περιμέναμε να δούμε αν ο ένας αλλάξει θέση. Αν δεν άλλαζε σήμαινε ότι δεν ήξερε ο ένας για τον άλλον. Και έτσι θα το μάθαιναν χωρίς να μπορεί ο ένας να κατηγορήσει τον άλλο.

Πράγματι εμείς πού ήμασταν πρώτοι, πήγαμε στο γνωστό σημείο. Γδύθηκα και αφού του έκανα ένα τσιμπούκι, κάθισα πάνω στον πούτσο του στην θέση του οδηγού να κρατάω το τιμόνι και να ανεβοκατεβαίνω πάνω στο καβλί του. Αυτός με το ένα χέρι χάιδευε τα βυζιά μου και με το άλλο την κλειτορίδα μου. Σε λίγο βλέπω το αυτοκίνητο του μπαμπά να έρχεται στα 10 μέτρα μπροστά μας.

•    Ο μπαμπάς… φώναξα δήθεν έκπληκτη και φοβισμένη.

Ο απόστολος έμεινε άγαλμα. Το ίδιο και ο μπαμπάς πού σταμάτησε μπροστά μας και δεν σάλεψε απ’ την θέση του. Είναι και η Βάσω μαζί και είναι γυμνή. Πράγματι, αυτό ήταν στο σχέδιο. Αν πάρει το δρόμο για το γνωστό σημείο να αρχίσει να γδύνεται.

•    Να πάρει…

είπε ο απόστολος και με έσπρωξε από πάνω του. Τράβηξε το σορτσάκι και βγήκε απ το αυτοκίνητο. Βγήκε και ο μπαμπάς. Για μια στιγμή νόμισα ότι θα έρθουν στα χέρια.

•    Δεν φταίω εγώ η μικρή μου την έπεσε. Μίλησε πρώτος ο απόστολος.

•    Ούτε και εγώ… η Βάσω είπε ο μπαμπάς.

Γύρισαν και μας κοίταξαν.

•    Για ντυθείτε και ελάτε έξω εσείς, είπε ο μπαμπάς.

Βγήκαμε δήθεν τρομαγμένες.

•    Το ξέρατε;… ρώτησε ο απόστολος.

•    Όχι! Απαντήσαμε με ένα στόμα.

•    Και πως; Ρώτησε ξανά ο Απόστολος.

•    Εγώ ήξερα ότι η Βάσω τα έχει με έναν παντρεμένο και ότι περνάει καλά μαζί του. Άλλα πότε δεν μου είπε με ποιον. Εγώ το ξεκίνησα πολύ μετά, άλλα δεν της έχω πει τίποτα.

•    Είσαι πολύ μουσίτσα! είπε η Βάσω… δήθεν πως την πείραξε πού δεν της είχα πει τίποτα.

•    Τώρα τι γίνεται; Ρώτησε ο μπαμπάς.

•    Της παίρνουμε, πάμε σπίτι, και βλέπουμε τι τιμωρία θα έχουν. Είπε ο Απόστολος.

•    Μπα… και γιατί παρακαλώ εμείς τιμωρία; Για να δούμε τι θα πει και η μαμά και η κυρία Μάρθα… είπε η Βάσω.

Οι δυο άντρες έμειναν σκεφτικοί.

•    Έχει δίκιο η Βάσω είπε ο μπαμπάς. Κοίταξε τον Απόστολο με νόημα. Εκείνος του έγνεψε καταφατικά.

•    Αφού τους αρέσει γιατί όχι. Εκτός και τώρα δεν θέλουν τα κορίτσι. Είπε ο Απόστολος.

Δεν απαντήσαμε και ρώτησε ο μπαμπάς.

•    Τι λέτε; Να κάνουμε πως δεν συναντηθήκαμε και να συνεχίσουμε;

Ναι είπαμε και οι δυο. Ο μπαμπάς γέλασε.

•    Όχι πού θα έλεγαν όχι. Πήγαινε…

μου είπε σπρώχνοντας με ελαφρά προς τον Απόστολο. Πήρε την Βάσω απ το χέρι και την έβαλε στο αυτοκίνητο.

•    Εδώ πίσω απ τα πεύκα θα είμαστε. Να φύγουμε μαζί για να μην δώσουμε στόχο στο σπίτι.

•    Λαχτάρα κι αυτή...

είπε ο Απόστολος και με έσπρωξε στο πίσω κάθισμα. Με έγδυσε για δεύτερη φορά και μπήκε μέσα μου. Σε λίγο ακούστηκαν τα ουρλιαχτά της Βάσως.

•    Άκου η φίλη σου μου είπε, το ευχαριστιέται η πουτάνα.

Είχα τελειώσει και ντυνόμουν όταν ήρθαν και οι άλλοι. Μπήκα εγώ στο αυτοκίνητο του μπαμπά και η Βάσω στο μπαμπά της και φύγαμε. Από εκείνη την ημέρα βγαίναμε και οι τέσσερις μαζί ή πήγαινε η καθεμία με τον μπαμπά της και όταν φτάναμε στο γνωστό μέρος αλλάζαμε αυτοκίνητο.

Δεν είχαμε οπτική επαφή τα δυο αυτοκίνητα άλλα η φωνές και τα ουρλιαχτά ακούγονταν καθαρά. Και ήταν πολλά. Και από μένα και απ την Βάσω. Σε ένα επαγγελματικό ταξίδι πού θα πήγαιναν μας πρότειναν να πάμε μαζί τους, και εμείς φυσικά δεχτήκαμε. Φύγαμε πρωί. Οδηγούσε ο μπαμπάς. Εγώ με τον Απόστολο στο πίσω κάθισμα, αρχίσαμε τα παιχνίδια. Σε λίγο είχα κατεβάσει το παντελόνι και είχα καθίσει στον πούτσο. Η Βάσω είχε γυρίσει και μας κοίταζε. Ο μπαμπάς μας έπαιρνε μάτι απ τον καθρέπτη.

Αυτή η φάση με καύλωσε αφάνταστα. Χόρευα πάνω στον πούτσο του σαν τρελή και έχυνα ασταμάτητα. Όταν τελειώσαμε αλλάξαμε, και στο πίσω κάθισμα πέρασε ο μπαμπάς με την Βάσω. Άλλη κάβλα και αυτή.

Κάποιο βράδυ πού θα έλειπε η μαμά της Βάσως και μαζευτήκαμε και οι τέσσερις στο σπίτι μας περίμενε μια έκπληξη. Η άντρες μας είχαν πάρει από ένα σετ σέξι εσώρουχα και μας ζήτησαν να τα φορέσουμε. Πήγαμε στο δωμάτιο της Βάσως, τα φορέσαμε και εμφανιστήκαμε μπροστά τους. Ήταν και η δυο γυμνοί. Γονατίσαμε και αρχίσαμε το τσιμπούκι. Σε λίγο μας γαμούσαν δίπλα-δίπλα στο χαλί. Ο μπαμπάς τέλειωσε πρώτος και ξάπλωσε στο χαλί. Εμένα όπως με είχε στα τέσσερα και με γαμούσε ακόμα, έβλεπα τον πούτσο του μπαμπά και χωρίς να το σκεφτώ τον πήρα στο στόμα.

•    Ελένη τι κάνεις εκεί; φώναξε η Βάσω.

•    Άφησε την δεν πειράζει…

είπε ο Απόστολος. Έλα να χύσω και εγώ στο στόμα σου . Και βγαίνοντας απ το μουνί μου της τον έδωσε στο στόμα τελειώνοντας στο λαιμό της. Εγώ τότε

καβάλησα τον μπαμπά και έφερα το μουνί μου στο στόμα του. Κάναμε ένα τρελό 69 και σε λίγο σου κατάλαβα ότι έχει καυλώσει κάθισα πάνω στον πούτσο του και άρχισα να χορεύω. Η Βάσω ξάπλα με ανοιχτά τα ποδιά και τον πατέρα της να της γλείφει το μουνί. Είχαμε ξεπεράσει κάθε αναστολή και κάναμε σεξ ελεύθερα. Σε λίγο μας είχαν κάτω με ανοιχτά τα ποδιά και μας γαμούσαν εναλλάξ. Από εκείνη την ημέρα το κάναμε συχνά. Και πλλές φορές πού είχαμε ευκαιρία στο σπίτι, με γαμούσε ο μπαμπάς και την Βάσω ο μπαμπάς της.

Μια μέρα μας είχαν στα τέσσερα χωρίς να μας προειδοποιήσουν μπήκαν στα κωλαράκια μας. Τα ουρλιαχτά μας από τον πόνο αυτή την φορά πρέπει να ακούστηκαν και έξω.

Από τότε δεν σταμάτησαν πότε να μας γαμάνε, πότε παρτούζα, πότε ένας και ένας μια, πότε ένας με δυο η μια με δυο. Πάντως είναι μεγάλη κάβλα.

Φιλάκια!

(Copyright protected OW ref: 54862)