Οικογενειακά βίτσια (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το ίδιο βράδυ έστησαν την σκηνή τους και ξάπλωσαν ο καθένας στο σλίπινγκ μπανγκ του για να κοιμηθεί. Η Φένια ένιωθε τόσο πολύ ξαναμμένη που τα μάτια της δεν έλεγαν να κλείσουν. Τριγυρνούσε ανήσυχη στο γυαλιστερό της σλίπινγκ μπανγκ.

Αντίθετα η Ελένη αποκοιμήθηκε σχεδόν αμέσως με ένα αθώο σχεδόν αγγελικό χαμόγελο στα χείλια της. Δεν είχε βέβαια ούτε καν υποψιαστεί τι είχε συμβεί το απόγευμα κάτω απ’ το νερό της πηγής με τους υδρατμούς ακριβώς απέναντί της. Ζούσε ευτυχισμένη στην νεανική της αθωότητα.

Ο Τάκης μια ώρα μετά απ’ την ώρα που είχαν ξαπλώσει ήταν ξύπνιος ακόμα. Η Φένια το κατάλαβε αυτό από τον ακανόνιστό ρυθμό της αναπνοής του. Ο θείος της ακουγόταν το ίδιο ανήσυχος όσο και η ίδια. Ήταν ξαπλωμένος σχεδόν δίπλα της. Η κοπέλα σκέφτηκε ότι μόλις θα άκουγε τη θεία της να ροχαλίζει ελαφρά, πράγμα που έκανε κάθε βράδυ θα άνοιγε το φερμουάρ του υπνόσακου της και θα τον άφηνε να γλιστρήσει δίπλα της, κοντά της, χωρίς να το καταλάβει κανείς!

Αλλά η θεία Αυγή ήταν κι αυτή ακόμα ξύπνια. Η Φένια άκουγε την κοφτή γρήγορη ανάσα της και καταλάβαινε καλά ότι η θεία της θα αργούσε να κοιμηθεί. «Πανάθεμά σε!», σκέφτηκε η Φένια ερεθισμένη. «Άντε λοιπόν θεία κοιμήσου επιτέλους. Θέλω να νιώσω τον υπέροχο πούτσαρο του θείου μου μέσα μου!».

Η Αυγή ήταν ξαπλωμένη μαζί με τον Τάκη σ’ ένα μεγάλο διπλό υπνόσακου και η ξανθιά λαίμαργη ανιψιά της απόψε ζήλευε γι αυτό. Η θεία της μπορούσε όποτε ήθελε να ακουμπήσει και να χαϊδέψει το υπέροχο καυλί του θείου Τάκη. Ήταν άλλωστε η γυναίκα του και ήταν και οι δύο τους ξαπλωμένοι ολόγυμνοι μέσα στο σλίπινγκ μπανγκ. Η Φένια σκέφτηκε ότι ίσως να ετοιμαζόντουσαν να πηδηχτούν και μια δυνατή σουβλιά ζήλειας διαπέρασε την καρδιά της. Ήξερε πολύ καλά ότι αν η Αυγή ήθελε τώρα τον πούτσο του άντρα της η μικρούλα Φένια δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτε για να την εμποδίσει. Αλλά ήταν σίγουρη ότι μέχρι τώρα δεν είχαν κάνει τίποτε. Μπορεί να περίμεναν να κοιμηθεί πρώτα.

Η Φένια άρχισε να προσποιείται ότι κοιμάται. Προσπάθησε να ηρεμήσει όσο περισσότερο γινόταν το ρυθμό της αναπνοής της. Θα άφηνε την Αυγή να πάρει απ’ το θείο Τάκη αυτό που ήθελε. Η εικόνα του υπέροχου καυλιού του θείου της δεν έλεγε να φύγει απ’ το μυαλό της. Η Φένια μετρούσε τις αναπνοές της για να ηρεμήσει αλλά το μόνο που σκεφτόταν ήταν το φουσκωμένο πουτσοκέφαλο του θείου της να καρφώνεται με φόρα στο μουσκεμένο μουνάκι της ανοίγοντάς το στα δύο. Το υπέροχο κορμάκι της ανατρίχιασε απ’ την κορυφή ως τα νύχια.

Μόλις φάνηκε ότι η Φένια είχε αποκοιμηθεί από την ελεγχόμενη αναπνοή της η Αυγή κόλλησε τους γοφούς της πάνω στο σφιχτό στομάχι του άντρα της και ψιθύρισε στο αφτί του:

-    «Έμεινε τίποτα για μένα;»

-    «Έ; τι... Τι εννοείς;», ρώτησε κάνοντας τον έκπληκτο ο Τάκης.

-    «Ξέρεις πάρα πολύ καλά... όπως κι εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τι κάνατε με την Φένια εκεί κάτω από τους υδρατμούς που καθόμαστε!»

-    «Είσαι τρελή!», προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί ο Τάκης.

-    «Μπορεί να είμαι τρελή, όπως λες, αλλά δεν είμαι ούτε τυφλή ούτε κουφή! Ξέρω πολύ καλά ότι σου τράβηξε μαλακία όπως επίσης ξέρω πολύ καλά ότι της είχες χώσει τουλάχιστον δυο δάχτυλα στο μουνί της. Σε είδα να χύνεις, για όνομα του θεού, τα είδα όλα με την άκρη του ματιού μου και τ’ άκουσα όλα με τα αφτιά μου!»

Η Φένια έκπληκτη άκουγε τη θεία της δίπλα να λέει όλα αυτά στον άντρα της αλλά για κάποιο λόγο που δεν καταλάβαινε η φωνή της δεν ακουγόταν καθόλου νευριασμένη.

-    «Και τώρα περιμένετε να κοιμηθώ για να πηδηχτείτε! Έτσι δεν είναι;», ρώτησε τώρα η Αυγή.

-    «Έεεε... Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό;», ρώτησε ο Τάκης με νευρική ανήσυχη φωνή.

-    «Θυμάσαι τότε που πηγαίναμε στο πανεπιστήμιο; Μάθαινα πως να εκπαιδεύω παιδιά με ειδικές ανάγκες και το πρώτο πράγμα που μου είχαν μάθει ήταν να διαβάζω τα χείλη!»

-    «Ωχ, γαμώτο!»

-    «Μην κάνεις τον έκπληκτο, ούτε τον στεναχωρημένο. Εδώ που τα λέμε μεταξύ μας είναι μια πολύ καλή ιδέα. Όσο έβλεπα την ανιψούλα μας να σου τραβάει μαλακία ειλικρινά καύλωσα πολύ. Νομίζω λοιπόν ότι το να σε δω να την γαμάς θα με καυλώσει ακόμα πιο πολύ».

-    «Τι; Το… εννοείς αληθινά αυτό;»

-    «Δεν θα το έλεγα αν δεν το εννοούσα. Άντε λοιπόν πήγαινε δίπλα της. Γάμα της το μουνί! Ξέσκισέ της την κωλάρα! Κάρφωσέ την με το παλούκι σου! Το μόνο που θέλω είναι να αφήσεις ανοιχτό το φερμουάρ για να βλέπω! Να βλέπω το ζουμερό καυλί σου να μπήγεται στον πάτο της και να καυλώνω αφόρητα! Αυτό μόνο!!!»

-    «Και μετά;», ρώτησε έκπληκτος ο Τάκης που δεν μπορούσε ακόμα να πιστέψει στα αφτιά του.

Τα γεγονότα έτρεχαν πιο γρήγορα απ’ το μυαλό του. Πρώτα η Φένια, ή ίδια του η ανιψιά να παίζει το καυλί του με τα υπέροχα μακριά της δάχτυλά και τώρα η γυναίκα του σχεδόν να τον παρακαλάει να πηδήξει την ανιψιά τους!

-    «Μετά ψωλαρά μου θα έρθεις πίσω σε μένα και θα με ξεσκίσεις με τον υπέροχο πούτσο σου. Αν θέλει να βλέπει και η Φένια δεν με πειράζει.! Θα της δείξω τι μπορεί να κάνει μια αληθινή γυναίκα…»

-    «Αμάν θεέ μου! Τι θα γίνει;», ψέλλισε ο Τάκης.

Ούτε θα μπορούσε ποτέ του να τα φανταστεί όλα αυτά αν δεν συνέβαιναν. Πίσω στην πόλη ζούσαν μια ήσυχη και σχεδόν συντηρητική ζωή. Μάλλον βαρετή, θα μπορούσε να παραδεχτεί. Αλλά εκείνη την ζωή τώρα του φαινόταν ότι την είχε ζήσει σε άλλο πλανήτη! Βρισκόντουσαν στην μέση του δάσους, μέσα σε άγρια χιονισμένη φύση μέρες ολόκληρες μακριά από τους κανόνες ηθικής των πολιτισμένων ανθρώπων.

-    «Στο διάβολο…», ψιθύρισε ο Τάκης «μπορεί το μυαλό μου να αργεί να τα πιστέψει όλα τούτα αλλά ο πούτσος μου ανυπομονεί να τα κάνει πραγματικότητα.

Άνοιξε το φερμουάρ του υπνόσακου απ’ την μεριά που κοιμόταν η Φένια. Η λεπτοκαμωμένη ξανθομάλλα ανιψιά του προσποιούταν ακόμα την κοιμισμένη αλλά το υπέροχο κορμί της είχε ανατριχιάσει. Ήθελε όσο τίποτε να γαμηθεί με τον θείο της αλλά όχι έτσι όπως τους είχε ακούσει να το συζητάνε. Όχι με την θεία της να τους παίρνει μάτι! Αυτό δεν θα το άντεχε. Μ’ αυτόν τον τρόπο δεν ήξερε ούτε καν αν θα ερεθιζόταν. Το μουνί της που ήταν πλημμυρισμένο από καυλόζουμα σφίχτηκε άγρια από μόνο του...

-    «Στάσου ένα λεπτό...», ακούστηκε η Αυγή να λέει στον Τάκη.

Γύρισε με το πλάι προς το μέρος που ήταν ξαπλωμένη η Φένια και έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω απ’ το κεφάλι της.

-    «Έλα, πήγαινε, εγώ θα κάνω πως κοιμάμαι…», είπε στον άντρα της και απλώνοντας το χέρι της του χάιδεψε τα γυμνά βαριά του αρχίδια.

-    «Καλή ιδέα!», είπε ο Τάκης και γλίστρησε έξω απ’ το ορθάνοιχτο φερμουάρ του υπνόσακου για να ξυπνήσει την ανιψιά του που φαινόταν να κοιμάται ήσυχη στο δικό τη σλίπινγκ μπανγκ.

Άνοιξε το φερμουάρ και γλίστρησε σιγά δίπλα της. Την άγγιξε στον γυμνό απαλό της ώμο και ψιθύρισε στο αφτί της:

-    «Έι Φένια, ξύπνα γλύκα μου! Η Αυγή κοιμάται! Ξύπνα κουκλί ήρθε η ώρα να σου δείξω πως γαμάνε!»

-    «Τι; Ποιος είναι;», ψιθύρισε η Φένια τρίβοντας τα μάτια της προσποιούμενη την αγουροξυπνημένη.

-    «Η Αυγή κοιμήθηκε, το ίδιο και η Ελένη εδώ και πολύ ώρα! Έλα λοιπόν σε θέλω! Θέλω κάτι παραπάνω απ’ το υπέροχο χεράκι σου μωρό μου!»

-    «Ω Τάκη... Δεν ξέρω...», προσπάθησε να δικαιολογηθεί η Φένια.

Δεν μπορούσε να του εξηγήσει πως τρόμαζε φοβερά στην ιδέα ότι θα έκανε έρωτα ενώ κάποιος άλλος θα την παρακολουθούσε. Οι εμπειρίες της μέχρι τώρα ήταν όλες μοναχικές και γρήγορες, λίγες μόνο στιγμές στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του αγοριού της, μέσα στο σκοτάδι. Κάθε λεπτό τότε φοβόταν ότι κάποιος θα τους έβλεπε, ότι κάποιος θα το μαρτυρούσε στους γονείς της και αυτό της είχε γίνει μόνιμο άγχος.

-    «Μωρό μου είναι πολύ αργά τώρα για να αλλάξεις γνώμη», είπε ανυπόμονα ο Τάκης. «Με καύλωσες όσο δεν φαντάζεσαι εκεί στη λιμνούλα με το μεταλλικό νερό τώρα ήρθε η ώρα να σου μάθω τι μπορείς να κάνεις με το μουνάκι σου!»

-    «Εεε... όχι... σε παρακαλώ... Περίμενε θείε Τάκη…», είπε η Φένια που τώρα καταλάβαινε ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά όσο τα είχε φανταστεί.

Ο Τάκης όμως ένιωθε ένα μεγάλο βάρος να έχει φύγει απ’ το στήθος του. Όλα αυτά τα χρόνια που ήταν παντρεμένος, είχε μια σειρά από εξωσυζυγικές σχέσεις που του είχαν δημιουργήσει ένα σωρό ενοχές... είχε πηδήξει την καστανομάλλα γραμματέα του στο γραφείο του αρκετές φορές και είχε πει άλλες τόσες ψέματα στην Αυγή ότι αργούσε γιατί είχε πολύ δουλειά. Όμως κάθε φορά το άγχος μήπως αποκαλυφθούν οι παράνομες σχέσεις του τον έκανε νευρικό και ανήσυχο. Φοβόταν την αντίδραση της Αυγής γιατί δεν ήθελε να τη χάσει.

Τώρα όμως που εκείνη το ήξερε και όχι μόνο δεν αντέδρασε αρνητικά αλλά τον παρότρυνε κιόλας, ένιωθε υπέροχα. Η καύλα του, στην σκέψη ότι η γυναίκα του θα τον έβλεπε να πηδάει μια άλλη γυναίκα, ήταν ανυπόφορη. Το καυλί του είχε σηκωθεί περήφανα προς τα πάνω και φαινόταν σαν κοντάρι σημαίας! Γύρισε την ανιψιά του προς το μέρος του και κόλλησε το γυμνό κορμί της πάνω του. Η Φένια ένιωσε το σκληρό παλούκι του να της καίει το στομάχι καθώς τριβόταν πάνω του.

-    «Δώσε ένα καλό φιλάκι στο θείο σου!»

Η Φένια έκλεισε τα μάτια της και ακούμπησε τα χείλια της απαλά στο μάγουλο του θείου της. Το μόνο που μπορούσε να σκεφτεί ήταν ότι η θεία της τους παρακολουθούσε. Το δέρμα της ανατρίχιασε...

-    «Αυτό δεν είναι φιλί! Σε πληροφορώ ότι η Ελένη κάθε φορά που θέλει να αργήσει να γυρίσει σπίτι μου δίνει πολύ καλύτερα φιλιά απ’ αυτό! Αυτό είναι αληθινό φιλί!», είπε ο Τάκης ανυπόμονα και χώνοντας το χέρι του στα ασημένια μαλλιά της τράβηξε το κεφάλι της προς το μέρος του και κόλλησε τα σκληρά χείλια του στα δικά της που έτρεμαν!

-    «Μη! Όχι θείε Τάκη! Όχι! Δεν μπορώ να το κάνω!», διαμαρτυρήθηκε η Φένια και τον έσπρωξε πίσω.

-    «Και βέβαια μπορείς. Δεν έχεις άλλωστε την ευκαιρία να διαλέξεις. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθεις σαν γυναίκα είναι ότι δεν μπορείς να αλλάζεις γνώμη την τελευταία στιγμή. Δεν μπορείς να καυλώνεις τον πούτσο ενός άντρα και μετά να του λες όχι!»

Ο Τάκης κόλλησε ξανά τα χείλια του στα δικά της. Η γλώσσα του γλίστρησε ανάμεσα στα σφιγμένα νεανικά της χείλη και χώθηκε στην υγρή ζεστασιά του στόματός της. Η Φένια προσπάθησε μάταια να διαμαρτυρηθεί ξανά. Η γλώσσα του θείου της χώθηκε βαθιά στο στόμα της. Ο Τάκης τραβήχτηκε λίγο για να την αφήσει να αναπνεύσει και της ψιθύρισε:

-    «Όταν θα καυλώσω κι εγώ το καυλί μου θα γλιστρήσει μέσα σου έτσι όπως η γλώσσα μου στο στόμα σου…»

Και την ξαναφίλησε παθιασμένα. Τώρα όμως και η Φένια δεν έμεινε ακίνητη. Άφησε την υγρή της γλώσσα να παίξει με του θείου της.

-    «Πες μου τι φοβάσαι; Μήπως ότι έχω πολύ μεγάλο πούτσο και νομίζεις ότι θα πονέσεις;», ρώτησε ο Τάκης την ανιψιά του.

-    «Όχι θείε Τάκη, δεν είναι αυτό...», απάντησε η Φένια.

-    «Να, απλά ξέρω πως η θεία Αυγή δεν κοιμάται αλλά μας παρακολουθεί. Δεν κοιμόμουν προηγουμένως. Προσποιούμουνα και εγώ όπως και εκείνη τώρα!»

-     «Ωχ όχι!», αναφώνησε η Αυγή που άκουσε τα λόγια της Φένιας.

Δεν υπήρχε πια λόγος να συνεχίσει να υποκρίνεται.

-    «Και λοιπόν τι αλλάζει Φένια;» ρώτησε η Αυγή που πλησίασε κοντά τους. «Ήθελες να πηδηχτείς με τον Τάκη χωρίς να το ξέρω και σου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα. Έτσι δεν είναι; Ποια είναι λοιπόν η διαφορά τώρα που το ξέρω αλλά δεν με πειράζει;»

-    «Δεν... δεν ξέρω…», ψέλλισε η Φένια προσπαθώντας να βρει τα κατάλληλα λόγια για να εξηγήσει τα μπερδεμένα της συναισθήματα.

Ήθελε σίγουρα τον Τάκη αλλά τα τελευταία απομεινάρια της παλιάς ηθικής της την ανάγκαζαν να απορρίψει την ιδέα του να γαμηθεί μαζί του! Πώς θα μπορούσε όμως να τους το εξηγήσει αυτό;

-    «Μου φαίνεται πως πρέπει να ακούσεις λίγο…», είπε σιγά η Αυγή στην ανιψιά της. «Ήμουν κι εγώ κάποτε στην ηλικία σου. Και έζησα όλη μου τη ζωή, τα καλύτερα μου χρόνια μ’ αυτές τις φοβίες και τις οπισθοδρομικές σκέψεις. Μας είχαν διδάξει και μας είχαν κάνει να το πιστέψουμε κιόλας ότι η απόλαυση του σεξ είναι κάτι βρώμικο, το ανήθικο και ότι θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για την ευχαρίστηση που ένιωθαν τα κορμιά μας. Αλλά είναι μια απόλυτα φυσική απόλαυση και άργησα πολύ να το συνειδητοποιήσω. Μας δίδασκαν κάτι που ήταν ενάντια στη φύση μας, αυτό ήταν το λάθος και όχι η ευχαρίστηση του σεξ. Ξέρεις ότι ο Τάκης και εγώ δεν έχουμε πηδηχτεί από τότε που άρχισε αυτό το ταξίδι μόνο και μόνο για να μη σας κάνουμε να καυλώσετε εσύ και η Ελένη ακούγοντάς μας;»

-    «Δηλαδή... δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι αυτό που θέλω να κάνω είναι σωστό;» ρώτησε δειλά η Φένια.

-    «Σου λέω ότι την απόφαση για το τι είναι σωστό και τι όχι, πρέπει να την πάρεις εσύ και μόνο εσύ. Μερικοί άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι να ζουν κάτω από αυστηρούς ηθικούς κανόνες άλλων εποχών. Άλλοι όμως χρειάζονται περισσότερη ελευθερία για να εκφράσουν τους πόθους και τα συναισθήματά τους και δεν φοβούνται ούτε ντρέπονται γι’ αυτό! Μονάχα ο εαυτός σου είναι λοιπόν αρμόδιος να αποφασίσει, τι είναι σωστό και τι λάθος. Κάνε αυτό που αρέσει σε σένα! Ξέρω καλά ότι είναι ανυπόφορο να ταλαντεύεσαι ανάμεσα στο θέλω και στο πρέπει!»

Η Φένια άκουγε πολύ προσεκτικά κάθε λέξη της θείας της. Πρώτη φορά της μιλούσε κάποιος τόσο όμορφα...

-    «Ξέρεις θεία, μου αρέσει φοβερά το σεξ. Αλήθεια λέω! Αλλά οι ενοχές μου είναι αυτές που μου χαλάνε όλο το κέφι όταν το κάνω... Δεν αντέχω άλλο τις ενοχές μου».

-    «Πρέπει να κάνεις την επιλογή σου. Επιτέλους κάνε αυτό που σου αρέσει και κλείδωσε τις ενοχές σου σ’ ένα ντουλάπι!».

Η Φένια σκέφτηκε πολύ, αλλά μόνο για μια στιγμή. Ρούφηξε τα δάκρυα απ’ τα βουρκωμένα μάτια της, έγλειψε τα τρεμάμενα χείλια της, έδιωξε τις τελευταίες αμφιβολίες της και κοίταξε κατάματα το θείο της.

-    «Θείε Τάκη, ναι θέλω αληθινά να κάνω έρωτα μαζί σου. Θέλω να με γαμήσεις!»

-    «Είσαι σίγουρη μωρό μου;», ρώτησε ο Τάκης που όλη αυτή η συζήτηση είχε προβληματίσει και τον ίδιο.

-    «Ναι είμαι σίγουρη. Δεν δίνω δεκάρα για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Θέλω να το κάνω. Θέλω να νιώσω πως είναι να με γαμάει ένας θεόρατος, ζουμερός αντρικός πούτσαρος!»

Η Αυγή χαμογέλασε και είπε:

-    «Τάκη, γιατί δεν έρχεστε εδώ μαζί με τη Φένια. Στο διπλό σλιπινγκ μπανγκ μας υπάρχει πολύ περισσότερος χώρος!»

«Καλή ιδέα», είπε ο Τάκης και περνώντας τα χέρια του κάτω από το κορμί της Φένιας την σήκωσε ανάλαφρα και την ξάπλωσε στον διπλό υπνόσακο, πλάι στην γυναίκα του. Το κορίτσι ένιωθε φοβερά παράξενα. Μια γλυκιά, ανυπόφορα βασανιστική προσμονή είχε απλωθεί σ’ ολόκληρο το κορμί της.

-    «Εννοείται ότι.. θα ξαπλώσουμε και οι τρεις μαζί;», ρώτησε διστακτικά η Φένια.

Αυτό ήταν ένα παραπάνω βήμα που δεν ήξερε αν ήταν ακόμη έτοιμη για να το κάνει.

-    «Γιατί όχι;», ρώτησε γλυκά η Αυγή ανοίγοντας την αγκαλιά της στην ανιψιά της.

Τα απαλά λόγια της και η ευγενική συμπεριφορά της ηρέμησαν τους φόβους της Φένιας. Η νεαρή γυμνή κοπελίτσα κινήθηκε προς το μέρος της θείας της.

-    «Μωρό μου το υπέροχο, απαλό, δροσερό κορμάκι σου με αναστατώνει όπως και τον Τάκη», ψιθύρισε η Αυγή στο αφτί της ανιψιάς της με χαδιάρικη φωνή.  

Αμέσως μετά άφησε τον εαυτό της ελεύθερο να πει λόγια που καιρό τα σκεφτόταν και πάντα δίσταζε.

-    «Ξέρεις αγαπούλα μου; Ήθελα πάρα πολύ καιρό να κάνω έρωτα με μια άλλη γυναίκα, αλλά δεν έβρισκα το κουράγιο να το παραδεχτώ μέχρι σήμερα!», είπε η Αυγή.

Άπλωσε τα δυο της χέρια και χούφτωσε απαλά το μεγάλο υπέροχο βυζί της Φένιας, αυτό που ήταν περισσότερο κοντά της. Το χάιδεψε απαλά με τις παλάμες της και άφησε τα δάχτυλά της με τα μακριά νύχια να αγγίξουν τη σκουρόχρωμη ρώγα της. Μετά χαμήλωσε το κεφάλι της στο βυζί της ανιψιάς της και πολύ απαλά ακούμπησε τα χείλια της πάνω στην καυτή ρώγα της και την φίλησε!

-    «Μμμμ!», αναστέναξε βαθιά η Φένια.

Δεν είχε φανταστεί ποτέ στη ζωή της ότι το φιλί μιας γυναίκας στο βυζί της θα της χάριζε τόσο μεγάλη απόλαυση. Άγρια κύματα ηδονής απλώθηκαν από την ρώγα της που τώρα την πιπιλούσε η θεία της σ’ ολόκληρο το κορμί της.

Ο Τάκης αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της γυναίκας του. Χούφτωσε με την παλάμη του το άλλο βυζί της ανιψιάς του και έπιασε τη ρώγα της ανάμεσα στο μεγάλο του δάχτυλο και το δείχτη, τρίβοντάς τη. Φίλησε την ρώγα απαλά και μετά την ρούφηξε μέσα στο στόμα του και άφησε την γλώσσα του να την γλείψει. Το κορίτσι ξαφνιασμένο απ’ αυτήν την διπλή υπέροχη επίθεση στις βυζάρες της, έκλεισε τα μάτια της και αναστέναξε από την απόλαυση.

Το μυαλό της είχε πλημμυρίσει από ατέλειωτη ευχαρίστηση. Ένιωθε δύο στόματα να την φιλάνε και τέσσερα χέρια να χαϊδεύουν την σφιχτή σάρκα των βυζιών της. Ένιωθε ότι την ήθελαν και ο θείος της και η θεία της κι αυτό την καύλωνε υπέροχα. Τα λόγια της Αυγής είχαν καθαρίσει το μυαλό της από ανόητες σκέψεις. Δεν υπήρχε σίγουρα τίποτε το λάθος στο να κάνουν κάτι που ευχαριστούσε τόσο πολύ όλους τους. Η Φένια τέντωσε προς τα πίσω τους ώμους της για να σηκώσει τα βυζιά της πιο πολύ προς τα πάνω και να τα χώσει πιο βαθιά στα στόματα που την έγλειφαν.

-    «Μμμμ! Γλείψτε με!», βόγκηξε. «Έτσι! Γλείψτε με! Και οι δυο σας! Έτσι! Κάντε τις ρώγες μου να σκληρύνουν! Φάτε τα βυζιά μου!»

Ο Τάκης και η Αυγή προσπάθησαν να μην χαλάσουν το χατίρι της ανιψούλας τους! Ο Τάκης έσφιξε με τα χείλια του την ρώγα της και πέρασε την γλώσσα του πιο σκληρά πάνω της. Η Αυγή ήταν πιο ευγενική. Έβγαλε την γλώσσα της και έγλειψε την σκουρόχρωμη επιδερμίδα του βυζιού της Φένιας κυκλικά γύρω από την πρησμένη ρώγα της. Τα δύο στόματα που φιλούσαν τις βυζάρες της χάριζαν στην Φένια μια ηδονή που ούτε καν την είχε φανταστεί πριν!

-    «Μου φαίνεται πως πρέπει να ασχοληθούμε και με το μουνάκι της…», ψιθύρισε η Αυγή στον άντρα της.

Το ένα χέρι της παράλληλα με το ένα χέρι του Τάκη άρχισαν να κατεβαίνουν στην απαλή επιδερμίδα του κορμιού της Φένιας. Πέρασαν απαλά πάνω απ’ το στομάχι της. Ένα χοντρό αντρικό χέρι παρέα μ’ ένα λεπτό απαλό γυναικείο. Ο Τάκης ένιωθε και εκείνος παράξενα καθώς χάιδευε την ανιψιά του παρέα με την γυναίκα του. Η Αυγή άνοιξε τα δάχτυλά της και τα άφησε να γλιστρήσουν ανάμεσα στις μεταξένιες μουνότριχες της Φένιας. Έπιασε με τα δάχτυλά της τα εξωτερικά μουνόχειλα της ανιψιάς της και τα άνοιξε διάπλατα την ίδια ώρα που έφτανε εκεί το χέρι του Τάκη.

Ο Τάκης γλίστρησε ένα του δάχτυλο ανάμεσα στα καυτά υγραμένα μουνόχειλα της Φένιας και χάιδεψε την κλειτορίδα της. ‘Ήταν απαλή, μεγάλη και υγρή από τους χυμούς που έβγαλε το καυλωμένο νεανικά μουνάκι. Στριφογύρισε το δάχτυλό του γύρω από την τρυφερή κλειτορίδα της Φένιας και τότε η Αυγή έστειλε ένα δάχτυλο να χωθεί μέσα στην ορθάνοικτη μουνότρυπα της ανιψιάς της.

Η Φένια κόντεψε να δαγκώσει τα χείλια της για να μην φωνάξει από την ηδονή που ένιωθε. Το κορμί της είχε ανάψει περισσότερο απ’ όσο πίστευε ότι μπορούσε. Της φιλούσαν και τις δύο ρώγες της, της χάιδευαν την κλειτορίδα και της γαμούσαν το μουνί με τα δάχτυλα. Και όλα αυτά ταυτόχρονα! Ο πρώτος οργασμός της βραδιάς της είχε αρχίσει πριν καν σκεφτεί ο θείος της να της βάλει μέσα της την πουτσάρα του!

Η ξανθιά κοπελίτσα ένιωσε ένα λυγμό ηδονής να της κόβει την ανάσα και το κορμί της ανατρίχιασε απ’ την κορυφή ως τα νύχια των ποδιών της καθώς η καύλα αυξανόταν κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε. Καυτά ζουμιά ηδονής πλημμύρισαν το μουνί της. Η Αυγή μόλις κατάλαβε ότι έπιαναν σπασμοί τη Φένια, απομάκρυνε το δάχτυλο του Τάκη από την κλειτορίδα της ανιψιάς της και του είπε:

-    «Ασχολήσου εσύ με τα βυζιά της, φίλησέ την και άσε με εμένα να κατέβω στο μουνί της...»

Ο Τάκης για μια στιγμή σκέφτηκε ότι ήξερε πολύ καλά τι να κάνει για να καυλώσει μια γυναίκα και δεν ήταν σωστό να του δίνει συμβουλές η Αυγή αλλά αμέσως θυμήθηκε ότι απόψε ότι είχε πει η γυναίκα του είχε αποδειχτεί απόλυτα σωστό. Έτσι αποφάσισε να την υπακούσει.

Ανέβασε ξανά το χέρι του και χούφτωσε τώρα και τα δύο βυζιά της Φένιας. Το δάχτυλό του ήταν πασαλειμμένο με τα χύσια του μουνιού της και το σκούπισε γύρω - γύρω απ’ την ρώγα της νοιώθοντας την να σκληραίνει υπέροχα! Έτριψε μετά την κάθε ρώγα με την παλάμη του. Η Αυγή γλίστρησε κάτω από το απαλό ύφασμα του υπνόσακου. Ήταν πολύ σκοτεινά αλλά η ερεθιστική μυρωδιά του νεανικού μουνιού την οδήγησε κατευθείαν στον στόχο της. Έγλειψε απαλά με τα χείλια τις μουνότριχες της Φένιας την ίδια ώρα που ο Τάκης την φιλούσε στο στόμα παθιασμένα.

-    «Ωωωωχχχχ!!!» ξέφυγε ένας βαθύς αναστεναγμός απ’ τα χείλη της Φένιας καθώς η υγρή γλώσσα του θείου της χώθηκε στο στόμα της.

Ταυτόχρονα η γλώσσα της Αυγής άγγιξε την πρησμένη της κλειτορίδα. Το κορμί της Φένιας τινάχτηκε λες και το χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Η Αυγή συνειδητοποιούσε ότι της άρεσε πάρα πολύ η γεύση του νεανικού μουνιού της ανιψιάς της. Βαθιά στο μυαλό της ήξερε καλά πως θα της άρεσε. Πολλές φορές όταν ήταν μόνη της ευχόταν να μπορούσε να διπλωθεί στα δύο και να φιλήσει μόνη της το ίδιο της το μουνί! Τώρα άφησε την γλώσσα της να γλιστρήσει μέσα στην υγρή μουνότρυπα της ανιψιάς της, και έγλειψε τα καυτά ζουμιά της καύλας της που έτρεχαν ασταμάτητα. Ο Τάκης χάιδευε τις βυζάρες της Φένιας. Ήταν τόσο μεγάλες που δεν χωρούσαν στις χοντρές παλάμες του.

-    «Γουστάρω τις βυζάρες σου! Και θα γουστάρω πιο πολύ το μουνάκι σου όταν θα σου το γαμήσω μωρό μου!», ψιθύρισε στην Φένια, και την ξαναφίλησε στο στόμα.

Τώρα η Φένια δεν δίστασε καθόλου... Έστειλε τη δικιά της γλώσσα να χωθεί μέσα στο στόμα του θείου της. Ο Τάκης στην αρχή ξαφνιάστηκε απ’ την αντίδρασή της αλλά αμέσως της ρούφηξε βαθιά στο στόμα του την γλώσσα πιπιλώντας την. Την τράβηξε δυνατά λες και ήθελε να της την ξεκολλήσει. Η Αυγή έγλειψε άλλη μια φορά το τρυφερά μουνάκι από πάνω ως κάτω και άφησε την γλώσσα της να παίξει με την κλειτορίδα της ανιψιάς της. Μετά είπε στον άντρα της:

-    «Έλα Τάκη! Στην έχω ετοιμάσει. Χώσε το παλούκι σου στο μουνάκι της και γάμα την! Γάμα την καλά παίδαρε! Και όταν χύσεις εγώ θα τα γλείψω όλα απ’ την μουνότρυπά της!!»

Ο Τάκης σκεφτόταν ότι ζούσε ένα υπέροχο όνειρο. Όλες του οι φαντασιώσεις ακόμα και οι πιο κρυφές του επιθυμίες γινόντουσαν πραγματικότητα. Η γυναίκα του τραβήχτηκε στο πλάι κάνοντάς του χώρο να ανέβει πάνω στην καυλωμένη κορμάρα της ανιψιά τους!

Ακούμπησε το σκληρό παλούκι του στην είσοδο του τρυφερού μουνιού της και ένιωσε την υγρασία του.

-    «Έλα Τάκη! Γάμα την!», είπε ανυπόμονα η Αυγή και έπιασε με το χέρι της την ψωλή του άντρα της για να την οδηγήσει ακριβώς στην είσοδο του μουνιού της ανιψιάς της.

-    «Μμμ!», μούγκρισε ο Τάκης και έσπρωξε το σκληρό πρησμένο του πουτσοκέφαλο πάνω στα τρυφερά μουνόχειλα της Φένιας.

Πίεσε κι άλλο και η Αυγή τράβηξε το χέρι της απ’ το καυλί του. Η Αυγή ανέβηκε και ξάπλωσε δίπλα στη Φένια, την φίλησε τρυφερά στο αφτί και της ψιθύρισε:

-    «Δεν είναι υπέροχος ο πούτσος του; Τον νιώθεις;»

-    «Ναι! Θεέ μου ναι! Τον θέλω μέσα μου! Έλα θείε Τάκη χώστον μου όλο!», είπε ανυπόμονα η Φένια.

-    «Τώρα μικρό μου, τώρα!», είπε ο Τάκης κι έσπρωξε απαλά το πουτσοκέφαλο του στα ανοικτά μουνόχειλα της ανιψιάς του.

Το χοντρό καυλί του γλίστρησε στα ζουμιά του μουνιού της και τρύπωσε μέσα της. Η Φένια ζούσε το πιο όμορφο γαμήσι της ζωής της. Το αγόρι της ποτέ δεν είχε καταφέρει να την ανάψει τόσο πολύ. Ίσως γιατί και κείνος δεν είχε φανταστεί πόσα πράγματα θα μπορούσαν να ερεθίσουν ένα γυναικείο μουνί. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να βάλει μέσα της το πουλί του και να χύσει. Όμως ο Τάκης είχε μάθει καλά το μάθημα της καύλας πολλά χρόνια πριν. Τώρα δίδασκε όσα ήξερε στην ανιψιά του. Τραβήχτηκε λίγο προς τα έξω και μετά χώθηκε ακόμα πιο βαθιά μέσα της. Με τα χέρια του έπιασε το κεφάλι της και την ανάγκασε να τον κοιτάξει στα μάτια.

-    «Σ’ αρέσει μωρό μου;» τη ρώτησε και χώθηκε πιο βαθιά μέσα της.

-    «Ω θεέ μου. Με πεθαίνεις!», είπε η Φένια.

Τώρα το πελώριο καυλί του θείου της είχε χωθεί εκεί που ποτέ τίποτε πριν δεν είχε καταφέρει να φτάσει. Στον πάτο του μουνιού της! Τα μουνόχειλα της σφίχτηκαν πάνω στην σκληρή παλλόμενη σάρκα της ψωλής του ρουφώντας την ακόμα πιο βαθιά. Ο Τάκης τα έχασε απ’ τον τρόπο που το μουνί της σφιγγόταν πάνω στην ψωλάρα του. Είχε μάθει να γαμάει το μουνί της Αυγής που ήταν μεγαλύτερο και σαφώς πιο έμπειρο. Τώρα το στενό μουνάκι, της ανιψιάς του αντιδρούσε τελείως τρελά. Την μια στιγμή χαλάρωνε και ρουφούσε το καυλί του προς τα μέσα και αμέσως μετά σφιγγόταν και προσπαθούσε να του τον πετάξει έξω! Κι αυτό τον καύλωνε ακόμα πιο πολύ.

-    «Μμμ! Ωωωωχχ! Θείε φτάνει! Δεν νομίζω ότι μπορώ να σε πάρω πιο μέσα! Φτάνει…», ψιθύρισε αλαφιασμένη η Φένια.

-    «Είπες ότι θα με πάρεις όλο και τώρα πια είναι πολύ αργά για να αλλάξεις γνώμη κούκλα μου!», είπε ο Τάκης και έσπρωξε το παλούκι του όσο πιο βαθιά στο μουνί της μπορούσε.

Τότε σταμάτησε να σπρώχνει προς τα μέσα και άρχισε να κουνάει ρυθμικά την ψωλή του κυκλικά. Προσπαθούσε να ξεχειλώσει το στενό μουνάκι της Φένιας με το παλούκι του. Οι. σκληρές του πουτσότριχες τριβόντουσαν έτσι πάνω στην πρησμένη κλειτορίδα της ανιψιάς του που βογκούσε από την καύλα. Ο Τάκης άρχισε να γαμάει μέσα έξω την στενή μουνότρυπα της Φένιας. Τραβιόταν όλος αφήνοντας μέσα της μονάχα το πουτσοκέφαλο του κι ύστερα έσπρωχνε την ψωλή του στέλνοντάς την να κτυπήσει στην είσοδο της μήτρας της!

-    «Έχεις μια υπέροχη μουνάρα!» είπε λαχανιασμένος ο Τάκης.

Κούνησε την ψωλή του προς κάθε δυνατή κατεύθυνση μέσα της γεμίζοντας και το παραμικρό εκατοστό της μουνότρυπας της. Η Φένια άρχισε να κουνάει τους γοφούς της σαν τρελή καθώς ένας φοβερός οργασμός ξέσπασε στο μυαλό και το κορμί της. Χτυπιόταν και κουνιόταν ξέφρενα ενώ το χοντρό παλούκι του θείου της την κάρφωνε στο πάτωμα της σκηνής όλο και πιο δυνατά όλο και πιο γρήγορα! Έχυσε μια, δυο, τρεις φορές μέχρι που έχασε το λογαριασμό. Η Αυγή κόλλησε το στόμα της στο στόμα της ανιψιάς της και την φιλούσε παθιασμένα για να μην την αφήσει να φωνάξει γιατί η Ελένη κοιμόταν δίπλα τους. Η Αυγή άπλωσε τα χέρια της, χούφτωσε τα αρχίδια του Τάκη και με τα μακριά της νύχια άρχισε να του τα χαϊδεύει. Ο άντρας βόγκηξε από την καύλα. Η ανιψιά του κάρφωσε τα νύχια της στην πλάτη του και τον γρατζούνισε από την καύλα.

Κουνιόταν σαν τρελός τώρα πάνω της και το καυλί του μπαινόβγαινε σαν πιστόνι στο μουνί της Φένιας. Ένιωσε έναν υπέροχο πόνο καθώς η γυναίκα του, του έσφιξε με τα δάχτυλά της τα βαριά αρχίδια του και βογκώντας άρχισε να χύνει τεράστιες ποσότητες σπέρματος μέσα στην ανιψιά του.

-    «Ωωωωχχχ!!! Χύνω! Στα χύνω στη μήτρα μωρό μου! Πάρτα όλα κούκλα μου!», είπε σφυριχτά μέσα απ’ τα σφιγμένα δόντια του ο Τάκης χύνοντας ασταμάτητα.

Τα καυτά χύσια του πλημμύρισαν το μουνάκι της Φένιας και πασάλειψαν το μακρύ χοντρό παλαμάρι του. Έτσι γλιστρούσε πιο εύκολα και πιο γρήγορα μέσα στο μουνί της Φένιας που είχε χάσει την ανάσα της απ’ την καύλα. Άλλος ένας οργασμός ο τελευταίος ο πιο δυνατός και ο καλύτερος απ’ όλους τράνταξε το κορμί της και η κοπέλα κόντεψε να λιποθυμήσει... Σιγά - σιγά οι κινήσεις τους ηρέμησαν τα κορμιά τους χαλάρωσαν τα μάτια τους γλάρωσαν.

-    «Ήσουν απίθανη μωρό μου! Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά που θα μάθεις…», είπε ο Τάκης.

-    «Τι παραπάνω θα μπορούσα να νιώσω απ’ αυτό;», ρώτησε εξαντλημένη η Φένια.

Η Αυγή χαμογέλασε αινιγματικά. Ο Τάκης βόγκηξε άλλη μια φορά και ξάπλωσε αποκαμωμένος δίπλα τους. Η αλήθεια όμως ήταν ότι εκείνη τη στιγμή κανείς τους δεν φανταζόταν πόσα παραπάνω θα μάθαιναν όλοι τους!