Απομνημονεύματα (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από kral
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας παρακολουθεί τα πάντα στο σπίτι και όταν αντιλαμβάνεται ότι η αδελφή του έχει καύλες, αποφασίζει να την επισκεφτεί στο δωμάτιο της…

Η ιστορία:

Το καλοκαίρι εκείνο δεν είχε λοιπόν τέλος. Άρχισα να μεταμορφώνομαι σε ένα σεξουαλικό τέρας. Μετά από αυτά που συνέβησαν με την αδελφή μου και την φίλη της την Μάρθα ήθελα να δω και να φαντασιώνομαι διάφορα. Πίστευα μέσα μου ότι όλα γίνονται στον κατάλληλο χρόνο. Οι δικοί μου με πίεζαν να πάρω μια απόφαση για να σπουδάσω στην Γαλλία που εκεί είχαμε συγγενείς. Δεν μπορώ να πω πως ήταν κακή ιδέα, στη σχολή τα χαλούσαμε.

Τελικά έγινε το δικό μου και σπούδασα προγραμματιστής. Έχοντας αυτή την τρέλα προσπαθούσα να ικανοποιήσω την σεξουαλική μου όρεξη. Είχα μια τρελή ιδέα να έβαζα κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της αδελφής μου. Μια μέρα λοιπόν όταν δεν ήταν κανένας στο σπίτι, βρήκα το κατάλληλο σημείο που θα έβαζα την κάμερα. Έβλεπε ακριβώς στο κρεβάτι της. Η αδελφή μου δεν ήταν λεσβία ήταν αμφισεξουαλική γιατί εκείνον τον καιρό τα είχε και με ένα παιδί όχι μόνο με την φίλη της την Μάρθα, οπότε σκέφτηκα ότι θα δω ξανά το κορμάκι της να γαμιέται μια με την Μάρθα και μια με τον φίλο της. Αυτό όμως δεν χόρτασε τις σεξουαλικές μου ορέξεις. Έψαχνα τα πάντα και έβαλα κάμερες παντού και στο δωμάτιο της Σοφίας της υπηρέτριας μας αλλά και στην κρεβατοκάμαρα. Έτσι στον υπολογιστή μου έγγραφα τα πάντα ή έβλεπα ζωντανά τα πάντα.

Ένα βράδυ λοιπόν, περίπου κατά τις έντεκ,α έρχεται η αδελφή μου σπίτι, μετά μάλλον από φαγητό. Είχε πιει και κάνα δυο ποτηράκια από ότι κατάλαβα. Αφού είπαμε λίγες κουβέντες, μας καληνύχτισε και έφυγε για το δωμάτιο της. Μεγάλη ευκαιρία, σκέφτηκα. Θα την δω να ξεντύνεται. Έφυγα βιαστικά κι εγώ για την σοφίτα. Βιαζόμουνα να ανοίξω την οθόνη μην χάσω καμιά σκηνή. Πρόλαβα, ήταν όρθια και ξεκούμπωνε το πουκάμισο της. Έβγαιναν από μέσα δυο τέλεια βυζάκια που τα έκρυβαν ένα δαντελένιο σουτιέν. Άρχισα να φτιάχνομαι αμέσως. Χωρίς να χάνω χρόνο πέταξα από πάνω μου τα ρούχα και χάιδεψα τον πούτσο μου. Ήθελα να ήμουν έτοιμος και για τα υπόλοιπα. Πέταξε το πουκάμισο στην καρέκλα και έβαλε τα χέρια της στην πλάτη και ξεκούμπωσε το σουτιέν της. Τα βυζάκια της ήταν στον αέρα. Οι ρώγες της ήταν όρθιες σαν να ήθελαν να φουσκώσουν ακόμη πιο πολύ.

Αφού έκανε μερικές μαλάξεις στα βυζάκια της κατάλαβα πως ήρθε καυλωμένη από το φαγητό που ήταν. Με αργές κινήσεις κατέβασε το φερμουάρ από την φούστα της και την πέταξε κι αυτή στην καρέκλα. Ήταν μόνο με το μαύρο στρινγκάκι. Το θέαμα με έκανε να χαϊδεύω τον πούτσο μου ακόμη πιο δυνατά. Είχε φουσκώσει σαν να ήθελε να σπάσει. Οι φλέβες του είχαν σκληρύνει και το κεφαλάκι του είχε γεμίσει με όλο μου το αίμα. Αυτή ξάπλωσε στο κρεβάτι της, σαν να ήξερε ότι κάποιος την βλέπει. Με αργές κινήσεις άρχισε να χαϊδεύει τα βυζάκια της. Τα δάχτυλα της τραβούσαν τις ρώγες και τις στρίβανε απαλά. Σιγά - σιγά το χέρι της κατέβηκε προς την κοιλιά και σιγά - σιγά χάιδευε το μουνάκι της πάνω από το μικροσκοπικό στρινγκάκι.

Αφού μετά από λίγο το έβγαλε άνοιξε τα πόδια και άρχισε να χαϊδεύει την κλειτορίδα στην αρχή αργά μα όσο περνούσε η ώρα οι κινήσεις της γίνονταν πιο γρήγορες. Το μεσαίο δάχτυλο άρχισε να μπαίνει στην τρυπούλα και μετά έβαζε και τα δυο δάχτυλα. Έβλεπα όλη την καύλα της στο πρόσωπο. Είχε τα ματάκια της κλειστά και δάγκωνε τα χείλη της. Άνοιξε όσο πιο πολύ μπορούσε τα πόδια και η καύλα είχε γεμίσει τα δάχτυλα. Αυτά τα έφερνε στο στόμα και τα ξαναέβαζε στο μουνί της. Ξαφνικά σηκώθηκε, πήγε μέχρι την ντουλάπα της και γύρισε με έναν δονητή. Το πουτανάκι η αδελφή μου τελικά τα είχε όλα στο δωμάτιο της, σκέφτηκα. Πήρε την ίδια θέση, άνοιξε τα πόδια και συνέχισε αλλά αυτή τη φορά έβαλε τον δονητή στο στόμα και τον έγλειφε με μανία. Κατάλαβα πως θα έκανε τέλειο τσιμπούκι στο αγόρι της. Κατέβασε τον πλαστικό πούτσο στο μουνάκι και με αργές κινήσεις τον έσπρωξε μέσα. Τα χέρια κουνιόταν τώρα πιο γρήγορα. Έγειρε το κεφάλι στο μαξιλάρι, δάγκωσε ελαφρά τα χείλια της και σήκωσε λίγο την λεκάνη της. Χύσε αδελφούλα έλεγα μέσα μου και γέμισα κι εγώ με τα καυτά μου υγρά το στήθος μου.

Έχουν περάσει δυο μέρες και δεν έχουν φύγει οι σκηνές αυτές από το μυαλό μου. Έβρισκα ευκαιρία και καμιά φορά την χτυπούσα στο κωλαράκι για πλάκα ή την ακουμπούσα τυχαία. Κάθε φορά που γινόταν αυτό, μετά τραβούσα μαλακία με την σκέψη μου να είναι στο μουνάκι της. Ένα Σάββατο λοιπόν, είμαστε στο σπίτι και δεν είχαμε πάει στο εξοχικό μας. Αλλά δεν είχαμε προγραμματίσει και κάτι άλλο. Έτσι πρότεινα στην αδελφή μου να πάμε στο κοντινό μπαράκι για ένα ποτό για να μην κάτσουμε μέσα στο σπίτι. Είμαστε στο μπαράκι ο ένας ήταν επάνω στον άλλον και δύσκολα βρήκαμε θέση στην μπάρα. Ένιωθα τα βυζάκια της στο στήθος μου. Η ώρα περνούσε και το ένα ποτάκι έγιναν δυο, τρία. Είχα περάσει το χέρι μου στην μέση της και με τα άλλα χέρια μας κρατούσαμε τα ποτά μας. Σε κάποια στιγμή δεν άντεξα και το χέρι μου κατέβηκε στο κωλαράκι της.

-    «Κραλ, τι κάνεις;» είπε.

-    «Τι κάνω ρε Βάλια;»

-    «Έλα, κάτσε καλά» είπε και χαμογέλασε.

Σκέφτηκα ή τώρα ή ποτέ.

-    «Τι κάνω μωράκι μου; Σου χουφτώνω το κωλαράκι που είναι τόσο όμορφο».

-    «Μη. Δεν είναι σωστό. Τι είναι αυτά τώρα;»

-    «Σσσς… απόλαυσε την μουσική και το ποτό έτσι και έτσι αυτό το βράδυ είμαστε μόνοι και οι δυο».

Το χέρι μου συνέχισε να χαϊδεύει το κωλαράκι της και δεν μπορούσα να κρύψω πλέον τον πούτσο μου που είχε καυλώσει στο άγγιγμα της.

-    «Μα τι κάνεις; Εσύ έχεις φτιαχτεί! Μη!»

Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη λέξη και ακουμπάω τα χείλια μου στα δικά της. Τραβήχτηκε αλλά εγώ ξαναπροσπάθησα τραβώντας την πιο κοντά μου. Άρχισα να την φιλάω και ξαφνικά ανταποκρίθηκε δειλά - δειλά. Πήρα θάρρος και συνέχισα βάζοντας την γλώσσα μου στο στόμα της. Αυτό ήταν.. το ίδιο κι αυτή. Δεν χόρταινα να της ρουφάω την γλώσσα και το άλλο μου χέρι σήκωνε απαλά την φουστίτσα της. Είχαμε καυλώσει και οι δυο. Φύγαμε βιαστικά για το σπίτι. Ήταν μια τρέλα. Μόλις μπήκαμε μέσα αρχίσαμε τα φιλιά. Μου ξεκούμπωνε το πουκάμισο και της έβγαζα την φούστα. Δεν χόρταινα να την χαϊδεύω παντού λες και δεν θα προλάβαινα να τα κάνω όλα. Ήταν μια τρέλα! Την χάιδευα, την φιλούσα, την δάγκωνα.. δεν την χόρταινα. Μετά την έβαλα στον καναπέ, της έπιασα τα πόδια από τον αστράγαλο και αφού τα άνοιξα, έβαλα την γλώσσα μου στην κλειτορίδα της. Ταυτόχρονα τα χείλια μου ρουφούσαν το μουνάκι της και η γλώσσα μου έμπαινε στην τρυπούλα της.

Με τραβούσε από τα μαλλιά και έσπρωχνε το κεφάλι μου βαθιά μέσα της κουνώντας ρυθμικά την μέση. Γευόμουν το καυτό μουνί της. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί. Σηκώθηκα και έφερα τον πούτσο μου στα χείλη. Αυτή τον άρπαξε και άρχισε να τον γλείφει και να τον βάζει μέσα στο στόμα. Τον ρουφούσε, τον έγλειφε και τον δάγκωνε. Ήθελε να τα κάνει όλα. Την έπιασα από τα μαλλιά και έσπρωξα τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της. Έχυνα σαν τρελός. Αυτή σηκώθηκε και άρχισε να με φιλάει στο στόμα. Είχαν γεμίσει οι γλώσσες μας από καύλα και υγρά. Ο πούτσος μου δεν είχε πέσει. Είχα κάτσει δίπλα της αλλά αυτή τον είχε βάλει στην χούφτα της.

-    «Κραλ γάμησε με!»

-    «Αμέσως! Σήμερα θα σου σκίσω το μουνί σου!»

-    «Τώρα θέλω. Τώρα!»

Πήρα τα πόδια της και τα έβαλα στους ώμους μου. Δεν άργησα να σπρώξω τον πούτσο μου στην τρυπούλα της. Με έπιασε από τους γοφούς και τραβούσε την μέση μου να μπει όσο πιο βαθιά μπορούσε.

-    «Σκίσε την μουνάρα μου γαμιά μου!»

-    «Ναι! Το κάνω. Σε γαμάω. Μόνο εγώ θα σε γαμάω πουτανίτσα μου».

-    «Γάμησε με καριόλη! Γάμησε με δυνατά. Ααα! Χύνωωωωωω!»

-    «Κι εγώ πουτανίτσα μου».

Είχα τραβηχτεί και γέμισα την κοιλιά της με την καύλα μας. Έπεσα από πάνω της και την φιλούσα και με φιλούσε. Αυτό πήγε μέχρι το πρωί. Μη φύγετε, το ημερολόγιο μου έχει συνέχεια...


Το 1ο μέρος είναι στην κατηγορία: Straight και το 2ο μέρος στην κατηγορία: Αμφισεξουαλικές

(Copyright protected OW ref: 54017)