Με βίαζε, όμως… (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Η Στέλλα συνεχίζει αυτό το παράξενο ερωτικό παιχνίδι με τον μπαμπά παραδομένη πλήρως στις ορέξεις του.

Η  ιστορία:

Να ‘μαι και πάλι όπως σας το υποσχέθηκα, για το τρίτο και μάλλον τελευταίο μέρος. Είχαμε μείνει στην ημέρα που εγώ πήρα την πρωτοβουλία και πήγα στο κρεβάτι του και που με απείλησε ότι θα με ξεσκίσει από παντού, αλλά δεν το έκανε. Συνέχισε να έρχεται τα βράδια στο κρεβάτι μου κι εγώ τον περίμενα πάντοτε ξεβράκωτη, όχι μόνο για να μην καθυστερούμε αλλά και γιατί με καύλωνε όταν μου έλεγε:

-    «Τι έγινε πουτανίτσα; Περιμένεις τον μπαμπά να σε γαμήσει σκυλίτσα;»

Έπεφτε πάνω μου και μου τον έβαζε στο μουνί. Εγώ φυσικά δεν έχυνα με το που μου τον έβαζε και ώσπου να τελειώσει κι αυτός, εγώ έχυνα και τρεις και τέσσερις φορές. Πάντα μου έλεγε πόσο θέλει να χύσει μέσα μου να γεμίσει την μήτρα μου με το σπέρμα του. Αλλά πάντα με έχυνε στο στόμα και καμιά φορά δεν προλάβαινε να φτάσει στο στόμα, με έχυνε στην κοιλίτσα ή στα βυζάκια μου. Κάποιο βράδυ που έλειψε ξανά η μαμά, δεν βγήκε με τους φίλους του όπως συνήθιζε αλλά γυρίζοντας απ’ το φροντιστήριο τον βρήκα να με περιμένει. Με το που μπήκα άρχισε να με χουφτώνει να μου μιλάει πρόστυχα.

Μπήκα για μπάνιο και ήρθε μέσα και έπιανε το μουνί μου την ώρα που έβαζα σαπούνι. Όταν τελείωσα με πέταξε στο κρεβάτι και άρχισε να γλείφει το μουνί μου ασταμάτητα και να ρουφάει τους χυμούς μου. Δεν μπορούσα να αντέξω τόση καύλα και τον παρακαλούσα να με γαμήσει. Αυτός δεν μου έδωσε σημασία και συνέχισε να γαμάει το μουνί μου με την γλώσσα του βάζοντας και δάχτυλο. Η καύλα μου είχε βαρέσει κόκκινο όταν ένιωσα το δάχτυλο να μπαίνει στο κωλαράκι μου.

-    «Με πονάς!» του φώναξα.

-    «Σκάσε σκύλα! Ότι θέλω θα κάνω. Το κορμί σου μου ανήκει και θα το κάνω ότι θέλω. Κατάλαβες πουτάνα;»

Πήρε τα πόδια μου στον ώμο του και μπήκε μέσα μου με δύναμη. Άρχισε να σφυροκοπάει το μουνί μου και τα αρχίδια του ακουμπούσαν στον κώλο μου. Ούρλιαζα από καύλα και ηδονή, και ο μπαμπάς δεν σταματούσε να με βρίζει. Τα υγρά μου είχαν μουσκέψει τα πάντα. Βγήκε απ’ το μουνί μου και ακούμπησε τον πούτσο του στην σούφρα μου. Εγώ κατάλαβα τι με περιμένει και προσπάθησα να το αποφύγω.

-    «Μη μπαμπά Μη! Θα πονέσω. Σταμάτα σε παρακαλώ, δεν θέλω…»

-    «Δεν σε ρώτησα τι θέλεις και τι δεν θέλεις καριόλα. Είσαι δικιά μου και θα σε κάνω ότι θέλω».

Με μια κίνηση μπήκε μέσα μου. Ένιωσα τον κώλο μου ανοίγει στα δύο. Ο πόνος ήταν αφόρητος. Δάκρυα έτρεχαν απ’ τα μάτια μου. Ούρλιαζα αλλά αυτή τη φορά όχι από ηδονή αλλά γιατί πραγματικά δεν άντεχα. Σαν να μην τρέχει τίποτα συνέχισε να γαμάει το κωλαράκι μου και να μου λέει ότι του ανήκω και ότι έχει κάθε δικαίωμα να με ξεσκίζει. Σιγά - σιγά ο πόνος έγινε ηδονή.

-    «Όχι που δεν θα σου άρεσε πουτάνα. Στον μπαμπά δεν θα λες ποτέ όχι».

Με γύρισε στα τέσσερα, με άρπαξε απ’ τα μαλλιά και μπήκε ξανά στον κώλο μου.

-    «Έτσι σκύλα. Έτσι καριόλα θα σε γαμάω. Και να παντρευτείς σε μένα δεν θα λες όχι».

Άρχισε να με καρφώνει μια στον κώλο και μια στο μουνί. Τον άκουσα να μουγκρίζει και μπήκε γαϊτανάκι στο κωλαράκι μου.

-    «Πάρ’ τα σκύλα. Πάρε τα χύσια του μπαμπά».

Ένιωθα τον πούτσο του να σπαρταράει μέσα μου και τους χυμούς του να καίνε το έντερο μου. Βγήκε από μέσα μου, ξάπλωσε και πίεσε το κεφάλι μου για να του καθαρίσω το καυλί. Το έκανα παρά τη θέληση μου. Ο κώλος μου είχε μείνει ανοιχτός και τα υγρά του έτρεχαν στα μπούτια μου. Τα μάζευε με την παλάμη του και μου τα έδινε να τα γλείψω.

-    «Φάτα πουτάνα. Έτσι σκύλα, να μάθεις να γαμιέσαι. Έτσι σε θέλει ο μπαμπάς».

Έχωσε και τα δάχτυλα στον κώλο μου και μου τα έδωσε να τα γλείψω. Δεν θυμάμαι πόσες φορές μου τον έβαλε στο μουνί και πόσες στον κώλο όλο το βράδυ, ούτε πόσες φορές έχυσε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι την άλλη μέρα πονούσε ο κώλος μου και όλη μέρα πήγαινα τουαλέτα νομίζοντας ότι θέλω κακά μου. Η σκέψη και μόνο σε αυτό που έζησα με ερέθιζε αφάνταστα. Και όταν το βράδυ μου ζήτησε να γδυθώ, κατάλαβα ότι θα ζήσω κάτι ανάλογο. Πράγματι γδύθηκε και ο ίδιος και με έβαλε στον καναπέ να βάζω δάχτυλο και με κοίταζε. Μετά με διέταξε να τον γλείψω και στο τέλος με πήγε στο κρεβάτι και με ξέσκισε κανονικά.

Δεν σταμάτησε ποτέ να με γαμάει και δεν μπόρεσα ποτέ να του πω όχι. Όταν παντρεύτηκα ερχόταν τα πρωινά στο σπίτι που έλειπε ο άντρας μου και με γαμούσε. Ξέχασα να σας πω ότι στα δεκαοκτώ με υποχρέωσε να κάνω αντισύλληψη και έχυνε ελεύθερα στο μουνί μου. Και στην εγκυμοσύνη με γαμούσε και ακόμη και σήμερα πριν γράψω αυτές τις γραμμές με γάμησε.

Αυτά από μένα. Να είστε όλοι καλά.

(Copyright protected OW ref: 53913)