Με βίαζε, όμως... (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (2 Votes)
Υπόθεση: Η περιπέτεια της Στέλλας με τον πατέρα της συνεχίζεται...

 

Η ιστορία:

Γεια σας και πάλι από την Στέλλα.

Σήμερα θα σας διηγηθώ το δεύτερο μέρος της ιστορίας μου. Είχαμε μείνει στο τρίτο βράδυ που ήρθε στο κρεβάτι μου και εγώ δεν αντέδρασα. Γδύθηκε και έγδυσε και μένα. Άρχισε να με φιλάει και να γλύφει τα βυζάκια μου ενώ μου έβαζε δάχτυλο. Εγώ καύλωσα με το πρώτο άγγιγμα. Πήρε το χέρι και το έβαλε στον πούτσο του. Άρχισα να του τον παίζω και να χαϊδεύω τα αρχίδια του.

•    Είδες καύλα μου πόσο ωραία είναι; Θα περνάμε τέλεια εμείς οι δυο.

Ήρθε σε θέση 69 και τον έβαλε στο στόμα μου. Έβαλε την γλώσσα του στο μουσάκι μου και το γαμούσε με πάθος. Ευχαριστήθηκε αν και αδέξια τον τσιμπούκωνα και μου άρεσε. Μούγκριζα γιατί με τον πούτσο στο στόμα δεν μπορούσα να φωνάξω αν και το ήθελα πολύ γιατί δεν μπορούσα να αντέξω τόση ηδονή. Δεν άντεξε για πολύ και ένοιωσα το σπέρμα του να γεμίζει το στόμα μου.

Έπεσε τελείως πάνω μου οπότε δεν μπορούσα να ξεφύγω. Αναγκάστηκα να τα καταπιώ μέχρι σταγόνα και όταν κατάλαβε ότι τα είχα φάει τότε απελευθέρωσε το κεφάλι μου. Συνέχισε να μου κάνει γλειφομούνι και να τρίβει τον πούτσο του στα χείλη μου και στα βυζάκια μου. Όταν του σηκώθηκε ξανά μου άνοιξε τα ποδιά και μπήκε μέσα μου. Με γαμούσε με δύναμη και μου μιλούσε πρόστυχα. Μου έλεγε πόσο του αρέσει που είμαι πουτανάκι και αν μου αρέσει που με πηδάει ο μπαμπάς. Μάλιστα με πίεζε να του απαντήσω . Εγώ πάνω στην καύλα μου του απάντησα ότι με τρελαίνει.

•    Εγώ σε έφτιαξα και εγώ θα σε γαμάω σαν σκύλα. Είδες τι ωραίο είναι το σπέρμα του μπαμπά. Πάλι στο στόμα σου θα χύσω πουτανάκι. Αν και θα μου άρεσε να χύνω στο μουνί σου.  Άλλα τι να κάνω που δεν πρέπει να σε γκαστρώσω.

Εμένα αντί να με πειράξει ο τρόπος που μου μίλαγε με καύλωνε ακόμα πιο πολύ. Ο μπαμπάς φυσικά με την πείρα που είχε το καταλάβαινε και συνέχιζε. Βγήκε ας το μουνί μου και στάθηκε μπροστά στο στόμα μου.

•    Άνοιξε το σκύλα να γευτείς ξανά το σπέρμα που σε έφτιαξε. Παρ’ τα σκύλα! Πάρε το σπέρμα του μπαμπά.

Άνοιξα το στόμα τα χύσια του έπεσαν καυτά στο στόμα στο πρόσωπο και στα βυζάκια μου. Εκείνο το βράδυ κοιμήθηκε στο κρεβάτι μου. Με γάμησε ξανά χύνοντας πάλι στο στόμα μου.

Την ημέρα που θα ερχόταν η μαμά μου είπε…

•    Κοίτα πουτάνα μην σου ξεφύγει τίποτα στην κάνα σου θα πάμε φυλακή και οι δυο.

Περίμενα ότι τις ημέρες που η μαμά είναι σπίτι δεν θα με ενοχλήσει. Το πόσο λάθος έκανα το κατάλαβα το δεύτερο βράδυ.

Είχε βγει με την παρέα του και άργησε. Η μαμά τέλειωσε της δουλειές και μου είπε ότι θα ξαπλώσει. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει όταν κατάλαβα ένα χέρι να μου χαϊδεύει το μουνί έξω απ το βρακί μου.

•    Μπαμπά τι κάνεις εκεί; θα φωνάξω.

•    Έλα μην αρχίζεις τα ίδια αφού σου αρέσει.

•    Όχι δεν μπορώ με την μαμά στο σπίτι σταμάτα σε παρακαλώ! Θα φωνάξω!

Τράβηξε το βρακί μου και το έβγαλε.

•    Σκάσε σκύλα δεν θα μου πεις εσύ πότε θα σε γαμάω. Εγώ σε έφτιαξα και εγώ θα σε χαίρομαι.

Είχε κατεβάσει το παντελόνι του. Έπεσε πάνω μου και μου τον έβαλε κατευθείαν. Ο φόβος για να μην μας ακούσει η μάνα μου με είχε παραλύσει. Με γαμούσε και εγώ δεν ένοιωθα τίποτα. Το κατάλαβε και με ρώτησε τι έχω.

•    Δεν θέλω! δεν μπορώ να το κάνω στη μαμά. Σκέψου να ξυπνήσει.

•    Μην φοβάσαι καύλα μου η μαμά δεν ξυπνάει τώρα την ξέρω.

Πράγματι από ότι έλεγε και η ίδια το βράδυ δεν ξυπνάει ούτε με κανόνια. Ηρέμησα λίγο και άρχισα να καυλώνω. Σε λίγο έχυνα. Και όχι μόνο μια φορά. Με έχυσε στην κοιλιά.

Κρίμα σου δεν πρόφτασα να στα δώσω στο στόμα.

Μου είπε και έφυγε. Σχεδόν κάθε δεύτερο βράδυ ερχόταν στο κρεβάτι μου. Πλέον το είχα πάρει απόφαση πως ότι και να κάνω θα με πηδάει. Έτσι τον περίμενα γυμνή για να μην χάνουμε χρόνο και ξυπνήσει η μαμά. Και όταν έβρισκε ευκαιρία και κάποια άλλη ώρα με πηδούσε χωρίς να με ρωτήσει αν θέλω. Αυτό το θεωρούσε δεδομένο. Ένα απόγευμα είχε ξαπλώσει και εγώ διάβαζα. Έρχεται η μαμά και μου λέει ότι ο πατέρας της φίλης της μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο και ότι θα πάει να της κάνει παρέα. Και όταν ξυπνήσει ο μπαμπάς να του το πω.

Εμένα εκείνη την στιγμή μου καρφώθηκε η ιδέα και άρχισα να καυλώνω. Ήταν η πρώτη φορά σου θα έκανα εγώ την κίνησή. Πράγματι αφού περίμενα ένα δεκάλεπτο πήγα στην κρεβατοκάμαρα. Ο μπαμπάς κοιμόταν. Γδύθηκα και μπήκα κάτω απ τα σεντόνια. Ο μπαμπάς μόλις με κατάλαβε τα έχασε.

•    Τι κάνεις εδώ; Η μαμά σου είναι;

Όταν του εξήγησα χαμογέλασε.

•    Καλά λέω εγώ ότι είσαι μεγάλη πουτάνα. Και μου έκανες και την δύσκολη. Σήμερα θα σε ξεσκίσω καργιολάκι.

Με έβαλε κάτω και με έγλειφε παντού. Για πρώτη φορά μου έγλειψε και τον κώλο και μου έβαλε δάχτυλο.

•    Μπαμπά τι κάνεις; Με πονάς.

•    Σκάσε σκύλα που θα μου πεις και τι θα κάνω. Έπρεπε να ντρέπεσαι που ήρθες να σε γαμήσει ο μπαμπάς. Τώρα θα υποστείς την τιμωρία. Και έχωσε το δάχτυλο πιο βαθιά στο κωλαράκι μου.

Η γλώσσα του στο μουνί μου και το δάχτυλο στο κώλο έκαναν την καύλα μου να βαρέσει κόκκινο. Άρχισα να χύνω και να ουρλιάζω. Αυτό φαίνεται ότι τον έφτιαχνε ακόμα πιο πολύ γιατί άρχισε να με βρίζει χυδαία και να μου λέει ότι θα με ξεσκίσει από όλες της τρύπες.

Εγώ προς στιγμήν φοβήθηκα. Άλλα όταν μου τον έβαλε στο μουνί τα ξέχασα όλα. Ευτυχώς εκείνο το απόγευμα δεν μου τον έβαλε στον κώλο. Όχι βέβαια πως την γλίτωσα κάποια άλλη μέρα. Άλλα για αυτό θα επανέλθω.

Φιλάκια!

(Copyright protected OW ref: 53371